Da' chiar l-ai sters pe catapro!!!
![]() ![]() ![]() |
Da' chiar l-ai sters pe catapro!!!
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Fiuuu, acum inteleg necesitatea moderatorilor.
Am citit pe celalalt forum o "conversatie" intre klaus si catapro de m-a luat durerea de cap. Bine ca aici nu se poate asa ceva. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ba se poate, da vorbeau unu cu celalt in stelute. Cam asa:
- **** **** ****** bai catapro ca m-am enervat. - auzi ba klaus, **** ******** *** ****. ***** ******** ********* ****. etc. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
paulp |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu va inteleg ca v-a luat durerea de cap, da' libertatea cuvantului se intinde pana la aparitia infractiunilor contra demnitatii (calomnie, insulta), pana nu deranjezi pe celilalti
Eu pe baiatu' ala nu l-am injurat pana cand s-a trezit el sa-i dea cu una si alta la deal. Imi pare rau, limbajul a fost suburban, da' eu nu-s obligat sa ascult mojiciile la adresa mea datorate vre-unei pase proaste la servici sau pe unde o fi a unora sau a altora. Inca o data, imi pare rau ca ati asistat la asa ceva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paulp |
![]()
|
Nici o problema klaus. Eu am vazut de unde a plecat totul.
Oricum intram destul de rar pe celalalt forum. Acum nu o sa mai intru deloc. Nu sint pudibond (am fost marinar asa ca pot sa injur si mai urit) dar prefer sa discut inteligent si fara sa fiu nevoit sa fac apel la alte cunostinte lingvistice. Bafta si sa ne auzim cu bine pe forumul asta. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:32 |