Renault Wind, 1.2 TCe Wave Edition
![]() ![]() |
Renault Wind, 1.2 TCe Wave Edition
vladbobtm |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 5 May 12 From: Italy ![]() |
|
||
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
- - ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
|
|||
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Da am rezidenta, dar asta nu schimba cu nimic ce am enumerat eu mai sus,pot foarte usor sa renunt la rezidenta,sau sa spun ca doar am venit!!!Atat timp cat ei nu au un sistem de evidenta.Oricum ar fi eu le am pe amandoua masini acolo de mai mult de un an ,m a oprit pol. dar nu mi-a zis absolut nimic..nimic.
Bafta si fiecare face cum crede. Si mai depinde si ce-i zici lui nenea pol cand te opreste,poti zice ca esti in concediu,vizita sau.....etc.Cum am zis depinde de fiecare cum si ce vorbeste. Portite sunt ca si la noi. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu inteleg de ce atata fervoare spre confiscat masini, etc... Cat timp ai actele in regula nu vad vreo problema in a circula oriunde in lumea asta. Iar carburantul oricum il pui din Italia, accizele din el oricum sunt mai mari decat impozitul anual.
|
--------------------
.
.
.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ia intereseaza-te cat platesti la masinuta ta cartea verde pe un an de zile daca e inmatriculata in Italia
![]() Si pe urma mai vorbim. @vladbobtm: ce spui tu e destul de dur, dar ma rog fiecare cu legislatia lui. Si la noi se pune tot mai mult problema sa le faca ceva celor cu masini inmatriculate pe Bg. Intrebarea mea ar fi urmatoarea: Cum tin evidenta italienii? Tu spui ca nu ai voie mai mult de un an. Ok. Dar cum stiu ei de cat timp esti tu cu masina intrat in tara? Ca inteleg de la tine ca se refera la data intrarii in tara, nu la data achizitionarii pe numele tau. Ce se intampla daca merg in concediu 2 saptamani in Romania sau in alta tara o data pe an? Se reseteaza contorul? Si iarasi, cum se verifica? Din ce inteleg din articolul asta nu se refera la momentul cand ai luat masina, ci la cel de cand ai dobandit rezidenta http://www.gazetaromaneasca.com/component/...00-de-euro.html Si tot din ce vad in articol (e dat si textul de lege) e vorba de amenda, e drept usturatoare, dar nu si de confiscarea masinii. Pe de alta parte, in articol e si solutia data foarte clar: iti cumperi masina pe numele tatalui, mamei, fratelui etc (persoana apropiata de incredere care nu are rezidenta in Italia), procura proprietarului de drept si sanatate. Nu te doare capul. This post has been edited by clr: 7 Oct 2012, 19:07 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(clr @ 7 Oct 2012, 18:19) Cum tin evidenta italienii? Tu spui ca nu ai voie mai mult de un an. Ok. Dar cum stiu ei de cat timp esti tu cu masina intrat in tara? Ca inteleg de la tine ca se refera la data intrarii in tara, nu la data achizitionarii pe numele tau. Ce se intampla daca merg in concediu 2 saptamani in Romania sau in alta tara o data pe an? Se reseteaza contorul? Si iarasi, cum se verifica? Pai e valabil doar pentru cei cu rezidenta in Italia. Deci nu prea e valabila faza cu concediul. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
N-ai inteles intrebarea mea. Sunt rezident in Italia, dar pot pleca in concediu in Romania (unde am masina inmatriculata) nu? Cand revin, incep numaratoarea de la zero, sau se aplica prima intrare? Intrare pe care statul italian de unde o stie?
Numai ca asa cum se arata si in articolul de lege din link-ul dat de mine masura nu se refera la vechimea masinii in tara, ci la vechimea rezidentei persoanei. Daca esti rezident de minim un an trebuie sa o inmatriculezi conform articolului in cauza. Cam complicat. Solutia ramane sa nu o ai pe numele tau ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai se ia din momentul in care ai obtinut rezidenta. Daca tu locuiesti permanent in Italia e cam aiurea sa ai masina inmatriculata in Romania.
This post has been edited by Shush: 7 Oct 2012, 19:58 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(clr @ 7 Oct 2012, 19:19) Ia intereseaza-te cat platesti la masinuta ta cartea verde pe un an de zile daca e inmatriculata in Italia ![]() Si pe urma mai vorbim. Stiu foarte bine. Tocmai de aia o vreau inmatriculata in continuare in Romania. La o adica, care e diferenta daca faci un accident in calitate de rezident fata de a-l face in calitate de turist? A se observa ca n-am inclus CASCO in discutie, e alta poveste, iar la o masina mai veche nici nu mai renteaza. |
--------------------
.
.
.
|
|
clr |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 7 Oct 2012, 20:58) Pai se ia din momentul in care ai obtinut rezidenta. Daca tu locuiesti permanent in Italia e cam aiurea sa ai masina inmatriculata in Romania. Colega, eu am inteles foarte bine chestia asta. Nu eu am spus ca se ia referinta 1 an de cand a intrat masina, ci colegul vladbobtm . Pe el il intrebam cum se tine evidenta, de aia i-am si pus numele inaintea intrebarii ![]() Tot de aia am si dat link-ul de lege, pentru a arata ca nu e vorba de masina ci de proprietar. This post has been edited by clr: 7 Oct 2012, 20:08 |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Inca noi romanii mai suntem obisnuiti sa aratam un buletin cand iesim din tara, dupa ce treci de Nadlac treci dintr-o tara in alta cum treci la noi dintr-un judet in altul, nici vorba sa contorizeze cineva intrarile si iesirile, si asta de zeci de ani.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(clr @ 7 Oct 2012, 20:06) Colega, eu am inteles foarte bine chestia asta. Nu eu am spus ca se ia referinta 1 an de cand a intrat masina, ci colegul vladbobtm . Pe el il intrebam cum se tine evidenta, de aia i-am si pus numele inaintea intrebarii ![]() Tot de aia am si dat link-ul de lege, pentru a arata ca nu e vorba de masina ci de proprietar. Acum am vazut si eu "the big picture" ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Ce noroc pe mine ca amandoua masini sunt pe numele sotiei!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mih_mlv |
![]()
|
inmatriculatile voi in Italia si terminati cu subiectul asta.Titularul sa mai puna niste poze cu Windul ca tare frumos mai este.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
vladbobtm |
![]()
|
Baieti stiam si eu ca din momentu in care dobenadesti rezidenta se contorizeaza, cum zice cineva mai sus nu trebuie sa fie pe numele tau sau al sotiei care evident locuieste cu tine in italia, este diferit daca nu locuieste si nu are rezidenta!! Ramane totusi problema pentru cei care stau cam de prin centrul italiei cat ii costa drumul pana in tara pentru verificarile tehnice etc....in fine fiecare le inmatriculeaza cum crede ca e mai bine.....in legatura cu pozele cu WIndul nu prea am mai facut pentru ca in ultima vreme numai vreme urata pe aici si nu prea am mai umblat cu ea in ultimele luni, abia azi am fost cu ea la o mica plimbare si are deja 3100 de km totali, trebuie sa recunosc ca motorul sa lasat destul de mult....efectiv acum cand o calc tare te baga in scaun in special in a 3 si a 4 chiar ma uimeste cum trage pt o masina de doar 1.2(ce e drept Turbo..) dar cu o greutate de practic 1200 kg....
This post has been edited by vladbobtm: 8 Oct 2012, 00:04 |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
vladbobtm |
![]()
|
Masina sa vandut....am vanduto pentru ca sotia cum este gravida nu o prea mai conduce fiind mult prea sportiva si nu ai prea mult spatiu si pentru un copil asa ca decat sa o tin nefolosita am vanduto, anul viitor voi lua o alta masina pentru sotie ceva in 4 usi second hand....in fine eu am ramas cu Cruze.
This post has been edited by vladbobtm: 12 Jan 2013, 21:54 |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
de curiozitate, cat ai luat pe ea?
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
vladbobtm |
![]()
|
10.500 euro
|
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
![]() Spor la km in continuare cu Cruze. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
in juma de an s-a devalorizat cu 3000E
![]() cati km avea? This post has been edited by tomageorgian: 13 Jan 2013, 10:48 |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu 3, ci vreo 8 mii, dacă iei în considerare prețul de listă.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
da asa e. el a pierdut doar 3mii
![]() |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu zic ca n-a pierdut nimic. Banii ii pierzi la bursa sau la vreo investitie paguboasa. Masina nu e o investitie. Cand cumperi haine si le schimbi peste un sezon, zici ca pierzi bani?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
turbodxman |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 13 Jan 2013, 13:15) Valabil pentru 99% din masini (cele de serie mare). Sunt o investitie cele la comanda si seriile limitate ale producatorilor "grei". Modele ca 250 GTO, Veyron, Enzo samd sunt investitii. Foarte putine fabricate, numarul lor scade in timp (accidente...) deci valoarea celor care raman creste constant. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
M-ajteptam sa zici ca reno doojcinci e investitie....
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ori megan sedan meid in frens.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Toate-s table, indifirent de sigla de pe capota.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Unele-s plastic.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
turbodxman |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 13 Jan 2013, 14:03) In echiparea Baccara, cu motorizarea V6 Turbo este. La cat de putine au fost fabricate si cate au mai ramas in prezent, dupa ani de la "demararea" programului "Rabla" in Europa, accidente, fier vechi samd poti vedea si in prezent cand inca nu este vehicul istoric ce valoare are (mobile...). QUOTE(Raduchu @ 13 Jan 2013, 14:19) Numai pentru cunoscatori. ![]() QUOTE(Iulikk @ 13 Jan 2013, 14:40) Pentru profani da. Mai sunt si altele (f putine la numar) care sunt din fibra de carbon ![]() Oricum atat proprietarii cat si masinile se impart in 2 mari categorii: obisnuit (serie) si pasionat/colectionar (istorice, super car). ![]() This post has been edited by turbodxman: 13 Jan 2013, 22:01 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:35 |