Renault Wind, 1.2 TCe Wave Edition
![]() ![]() |
Renault Wind, 1.2 TCe Wave Edition
vladbobtm |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 5 May 12 From: Italy ![]() |
|
||
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
- - ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 4 Jun 2012, 22:28) QUOTE(R19/16v @ 4 Jun 2012, 22:57) Esti sigur ca e francez? Crec ca au facut un contract cu chinezii pentru jante, doar aia pot face asa ceva. Attached thumbnail(s) 4071.JPG ( Size: 80.91k ) Number of downloads: 1096 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(gotty @ 4 Jun 2012, 23:10) Eu nu vad cum ar intra un stick USB in mufele alea, dar poate tu esti mai norocos. ![]() Eu am si USB si intrare auxiliara, dar de cand folosesc un stick USB de 16 gb pe care imi tin toata muzica in masina, n-am mai bagat un singur CD in unitate iar intrarea auxiliara nici nu stiu daca merge. Daca ar mai fi cazul sa-mi mai iau un sistem audio pentru masina, mi-ar fi suficient sa aiba radio si mufa USB, as renunta linistit la partea de cd-player. |
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai unde am zis eu ca poti baga un USB intr un jack?
![]() Sau come se dice la voi la romania... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca ti se poate afla numarul de inmatriculare (ca tot te-ai chinuit sa il stergi in poze)
multi kmp fara probleme. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.462 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Frumoasa masina. Da' sa tii pe aproape o umbrela in zilele cu ploaie.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce? hardtopu ala e doar cu rol aerodinamic? sau daca e electric merge doar cand vrea el si e soare?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.462 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Peste doua saptamani o sa ma intalnesc iar cu un prieten de-al meu care are destul de multa treaba cu jucaria in cauza, si-l intreb iar. Cam o data la doua luni, cand ne intalnim, io-l intreb daca mai ploua in wind, si el imi raspunde ca da. Oricum, hardtopul o fi electric, dar zavoarele "e" manuale. Si trebuie sa fii oprit pe loc si cu frana de mana trasa ca sa poti sa-l inchizi, lucru care nu-i luat in calcul in alea 12 secunde. Macar la restul concurentei, trebuie doar sa reduci la un 30-40 ca sa poti inchide acoperisul.
Intre timp, au mai aparut si bug-uri mai avansate. Cand dai sa deschizi usa, geamul coboara cativa cm, ca sa iasa din cheder. Cica nu tot timpul se mai si inchide la loc, cand ai inchis usa. This post has been edited by bucatzel: 5 Jun 2012, 12:51 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Asta ultima e o chestie foarte misto. Mai ales iarna.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vladbobtm |
![]()
|
bucatzel: stai linistit ca zilele astea numai ploaie a fost de abia acuma e ceva soare si nu intra apa, masina cand este inchisa e izolata foarte bine, uite de exemplu de fiecare data cand deschizi usa(adica ridici manerul cat sa iasa putin usa geamul se lasa in jos cativa milimetri ca sa nu se strice garniturile de cauciuc) aici dau nota 10 la renault.
In fine singurele chestii ce ma nemultumesc la ea sunt butoanele pentru ridicat/coborat geamurile(sunt intro pozitie cam incomoda) si manerele exterioare de deschis usa, in rest pentru ce o folosim este ok masinuta. Ca se tot vorbea de lipsa USB-ului ce parere aveti de acest DVD-player? Credeti ca se va integra la Wind?Acolo zice ca e pentru Wind si Fluence dar ma intreb oare cum va arata la Wind avand in vedere ca Radioul este acolo cam jos, totusi cred ca pe viitor pe asta il voi cumpara, pe siteul asta este singurul care lam gasit pentru WInd(mai jos aveti link) http://www.myefox.it/7-pollici-renault-win...ce-dvd-p-127397 |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
bucatzel |
![]()
|
Poate n-ai fost atent...
QUOTE(vladbobtm @ 5 Jun 2012, 13:54) uite de exemplu de fiecare data cand deschizi usa(adica ridici manerul cat sa iasa putin usa geamul se lasa in jos cativa milimetri ca sa nu se strice garniturile de cauciuc) aici dau nota 10 la renault. QUOTE(bucatzel @ 5 Jun 2012, 13:50) Intre timp, au mai aparut si bug-uri mai avansate. Cand dai sa deschizi usa, geamul coboara cativa cm, ca sa iasa din cheder. Cica nu tot timpul se mai si inchide la loc, cand ai inchis usa. L.E. Io stau linistit, da' ma gandeam ca poate vrei sa stii la ce sa te astepti pe viitor. Scuze bucatzel am scris in acelas timp mai sus si am avzut dupa ce ti-am scris. This post has been edited by vladbobtm: 5 Jun 2012, 13:04 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai astea sunt lucruri normale la cc urile reno.
credeam ca e ceva mai deosebit. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vladbobtm |
![]()
|
@bucatzel: am auzit si eu de la dealer ca la primele modele chiar au avut unele probleme cum ai zis si tu, sper ca la modelul asta au rezolvat totusi problemele, in orice caz la a noastra inca nu au aparut aceste probleme(si sper sa nu apara)
Apropo tu stai in oras sau langa TM? This post has been edited by vladbobtm: 5 Jun 2012, 13:05 |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Foarte frumoasa.S-o stapaniti sanatosi!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
Apopo, sa nu-mi iei in nume de rau comentariile, ca vorbeam serios cand ziceam ca-i frumoasa jucaria.
Si da, stau in oras. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
E șic masinuta, sa o folositi cu placere!
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(vladbobtm @ 5 Jun 2012, 13:54) Ca se tot vorbea de lipsa USB-ului ce parere aveti de acest DVD-player? Credeti ca se va integra la Wind?Acolo zice ca e pentru Wind si Fluence dar ma intreb oare cum va arata la Wind avand in vedere ca Radioul este acolo cam jos, totusi cred ca pe viitor pe asta il voi cumpara, pe siteul asta este singurul care lam gasit pentru WInd(mai jos aveti link) http://www.myefox.it/7-pollici-renault-win...ce-dvd-p-127397 Sfatul meu e sa verifici la un concesionar Renault daca se poate monta o priza USB in locul celei existente si nu iti mai trebuie altceva, lasa-l pe gotty ca nu stie d-astea. ![]() Solutiile aftermarket de regula sunt de calitate slaba, rareori se potrivesc 100% decent si, in plus, creste riscul de furt. This post has been edited by vladbobtm: 5 Jun 2012, 21:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
vladbobtm |
![]()
|
Laurentiu aia voiam sa fac si eu sa intreb la Renault, dar tare ma tem ca imi vor cere o gramada de bani....oricum voi increca sa intreb sa vad macar daca se poate
|
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
In mod sigur va fi mai putin decat cei 350 de euro cat ar costa device-ul ala de care ma indoiesc ca e la fel de bun ca un sistem audio de fabrica.
This post has been edited by Laurentziu83: 5 Jun 2012, 22:36 |
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
da,fiule adoptiv..cand montam eu diferite boxe,amplificatoare,filtre pe masini tu credeai ca italia e un sat mai departe de al tau!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Superba buburuza.Sa o stapaniti sanatosi si cat mai multi km fara evenimente si reparatii!
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Vlad,vezi poate se potriveste sistemul cu usb de la Fiat,sigur daca sunt compatibile,este si mai ieftin.Acum intrebare pentru Gotty:ar putea fi compatibile?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
gotty |
![]()
|
Nu cunosc sistemul de la Fiat asa ca nu mi pot da cu parerea cum fac altii pe aici...
barfy,cum ti ai petrecut noaptea? |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
pai sistemul ar trebui sa fie la fel nu?
|
--------------------
Renault
|
|
gotty |
![]()
|
daca fiatul are un connection box ,atunci da,sistemul este le fel...
dar in cazul asta de ce sa iei de la fiat si sa nu iei de la reno?ca banuiesc ca nu i mare diferenta de pret... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mih_mlv |
![]()
|
Ba da Gotty este mare diferenta si poti gasi la mana a doua lejer ca stii cum este: la noi loganurile si aici fiaturile
![]() Stima, |
--------------------
Renault
|
|
gotty |
![]()
|
eu vorbeam de romanica,nu stiu cum este acolo
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 10:00 |