Discuri de frana Megane II, Toate Motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Discuri de frana Megane II, Toate Motorizarile
atipiq_nightmare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 14 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Megane
RS 225 Nimbus Grey
2007 Milltek Decat 2.75"+Catback 3" K-TEC Racing,ITG Cold Air Intake,FERODO DS2500 Rear Brake Pads,MILLERS CFS Competition Fully Synthetic Engine Oil, etc.
|
|||
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
@ritter: multumesc ca ai explicat ce am vrut sa spun despre un kit complet.
|
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
2005 1.6 16v Expresion
- B 46 si ceva . . .
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
|
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
adica discuri sh cu placute noi-310 lei?
pai eu am luat discuri noi cu placute noi cu 350 lei.care i spilu'? |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
gotty,ce discuri si placute ai luat tu 350 ? poate ai dedus tva-ul ca asta e cam un sfert din pret . . . spune-mi te rog marca, magazin, etc
|
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
2005 1.6 16v Expresion
- B 46 si ceva . . .
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
discurile si placutele au fost ferodo-doar pentru fata.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
pai, pt ferodo ai dat cam mult...
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Discuril Ferodo sunt proaste, stiu o gramada care au pus si s-au ovalizat repede ... placutele Ferodo Premier sunt altceva .. le folosesc de ani de zile fara pe toate masinile detinute si nu am avut nici o problema, in combinata placute Ferodo Premier si discuri Brembo
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
atipiq_nightmare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 14 June 10 ![]() |
Forodo folosesc si eu si crede`ma nu sunt ieftine cum crezi tu
http://www.oreca-store.com/plaquettes-de-f...0-fcp1667h.html |
--------------------
Megane
RS 225 Nimbus Grey
2007 Milltek Decat 2.75"+Catback 3" K-TEC Racing,ITG Cold Air Intake,FERODO DS2500 Rear Brake Pads,MILLERS CFS Competition Fully Synthetic Engine Oil, etc.
|
|
gotty |
![]()
|
Da mi un exemplu de magazin unde sa le gasesc mai ieftin...si cand spun ieftin ma refer la o diferenta de mai mult de 10% pentru ca mie mi au fost aduse fix langa elevatorul pe care masinuta mea isi varsa si ultima picatura de ulei...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gxi_ali |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 8 May 10 ![]() |
dupa ce am schimbat discurile de frana spate sa aprins martorul ABS.
am citit pe forun ca discul de frana aer un inel magnetic, ma poate ajuta cineva cu o poza sa-l identific. Eu am vazut ceva pana in siguranta de la rulmenti pe interiorul discului ceva negru ca un semering. Ala o fi? multumesc This post has been edited by gxi_ali: 30 May 2012, 10:01 |
--------------------
renault
renault
megane II
- vl-06-aaa
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
@gotty: zi-mi de unde esti si iti pot da exemple de useri care iti aduc la elevator piese, mai calitative si mai ieftine decat combinatia facuta de tine
@gxi_ali: intrebare: - ai pus discuri de frana cu rulmenti sau fara? - ai verificat sa fie intacti senzorii de abs ? - ai pus pana aia de la rulment la loc? |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
gxi_ali |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 8 May 10 ![]() |
am pus discurile fara rulmenti, dar inelele magnetice nu le-au verificat aia, am fost din nou la service l-au dat jos pe cel de pe dr. si se vedea pe el ca era lovit la pus pe cel de pe discul meu vechi tot nu s-a stins martorul. Au dat jos si discul de pe stg. si aici nu era deloc inelul magnetic unul din meseriasi a zis ca nu e vina lor ca eu nu le-am zis sa-mi verifice si inelele magnetice
![]() ![]() ![]() ![]() acum totul e ok TRAIASCA FORUMUL CA MESERIASI GASIM ![]() This post has been edited by gxi_ali: 1 Jun 2012, 16:51 |
--------------------
renault
renault
megane II
- vl-06-aaa
|
|
gonzo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 10 October 06 ![]() |
Inlocuit discuri frana spate-ATE (cu rulment si senzor) - 710 ron/set , placute frana spate-ATE - 95ron/set , manopera 120 ron/lucrare.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Estate
2005 1.6 16v ex Fiat GP 1.3MJet
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
preturile de unde sunt? daca nu este secret..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
gonzo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 10 October 06 ![]() |
Preturile sunt de la service-ul la care am facut inlocuirea, piesele fiind aduse tot de ei, in acest fel avand la ei si garantia pieselor si a manoperei. Nu cred ca pot da numele service-ului, dar daca imi daca esti interesat da-mi un PM si iti dau datele lor de contact.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Estate
2005 1.6 16v ex Fiat GP 1.3MJet
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
AD autototal
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Trebuie sa inlocui si eu discurile frana fata.
Am gasit : Brembo cu 160 buc Trw cu 140 buc Ce sa iau ? 24 Sep 2012, 21:41: Si un topic de inlocuit discuri frana fata . As vrea sa le inlocui singur. This post has been edited by cosmin_69: 24 Sep 2012, 21:41 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Astazi acasa am facut verificarea discurilor frana fata si spate.
Am incercat sa desfac suruburile de la discuri cu un torx de 40 in forma de imbus. La mine ... surpriza ![]() Luasem si un spray WD-40 dar nu a fost cazul sa-l folosesc. Luat apoi una bucata subler de precizie si masurat grosimea discurilor. Constatare : Pe fata am etriere Bosch. Discuri fata ventilate - grosime ramasa disc 2 cm adica 20 mm Pe spate am etriere TRW. Disc spate plin - grosime ramasa disc 0,5 cm adica c.c.a. 5 mm. Pe discurile de pe spate este pansonat MINI 7 mm. Ce-i de facut ? |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa schimbi si discurile fata si spate.
Pentru fata grosimea minima e 21.8 mm. |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
+ repejor, o ora de gramatica despre folosirea verbului "a inlocui" la orice timp verbal.
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
''..sa le inlocuiesc ? "
30 Sep 2012, 13:56: Si mai am o intrebare. Am vazut pe discul de frana spate(partea stanga) un firulet sau cablu care intra ca un papucel negru si scrie mic-mic ceva cu Ads sau Abs. Inseamna ca trebuie sa caut pe spate discuri pentru Abs ? Oricum dau talonul masinii la magazin numai sa caute bine. ![]() This post has been edited by cosmin_69: 30 Sep 2012, 13:56 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Firul vazut de tine face parte din ansamblul senzorului ABS, cealalta parte a senzorului se afla pe rulmentul discului(este un inel), deci daca schimbi discul cu totul, cel nou trebuie sa aiba senzor ABS pe el.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
QUOTE(DRD @ 30 Sep 2012, 20:12) Firul vazut de tine face parte din ansamblul senzorului ABS, cealalta parte a senzorului se afla pe rulmentul discului(este un inel), deci daca schimbi discul cu totul, cel nou trebuie sa aiba senzor ABS pe el. Multumesc DRD ! Am inteles, trebuie sa cumpar disc spate cu senzor(mai bine zis cu inel). Mai am 2 intrebari. 1 - Dar va recunoaste senzorul de pe fir, senzorul de pe noul disc, respectiv inelul ? Cealalta intrebare este legata de pretul la Brembo sau TRW. Am fost la magazin sa fac un necesar pentru fata si spate discuri + placute tot setul si iata ce surpriza am avut. Discurile pe spate Brembo, cu rulment si senzor sunt la 325 x 2 =650 lei Iar discurile TRW cu rulment si senzor la 350 x 2 = 700 lei. I-am intrebat daca Brembo sun originale si au zis ca da si ca de la brandul asta aduc pentru toata lumea de aproape 10 ani si cer multi si nu au avut nici o problema de calitate cu ele, dar pretul la cele de pe spate este putin mai mic nu fiindca nu ar fi de calitate ci fiindca au un discount la ele. Intrebare: 2 - Acum sa merg pe mana lor ? Eu am optat pentru discuri Brembo (fata si spate) stiind ca sunt mai bune. Iar placute TRW fata si spate. Total materiale = 1130 roni. Este bun pretul ? 1 Oct 2012, 13:57: Intre timp alta dilema ![]() Acum un sfert de ora am sunat la baiatul la care duc masina si mi-a zis ca aduce si el discuri Ferodo spate (150 roni buc.) dar imi recomanda DACA rulmentii sunt buni fireste, sa-i scoata cu presa si sa-i puna la discurile noi. Placute pune tot Ferodo . Si a zis ca m-ar costa schimbat pe spate discuri+placute=manopera undeva la 650 roni. Se merita ? 1 Oct 2012, 14:00: Am vrut sa spun discuri( Ferodo) spate+placute+manopera = 650 roni. This post has been edited by cosmin_69: 1 Oct 2012, 14:00 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
1. Senzorul de pe disc este calibrat sa nu iti dea erori ABS dupa schimbare.
2. Personal am mers pe ATE fata spate + placute TRW si nu am avut nici o problema, fara scartaieturi sau alte sunete. Si la mine rulmentii pe spate erau in stare buna dar am hotorat sa schimb discul cu totul sa fiu eu sigur. Iti recomand sa iti iei piesele de pe net, iesi mai ieftin si ai posibilitatea sa compari mai usor preturile pieselor, daca vrei mai multe informatii de-mi un PM (nu e reclama). Nu iti imagina ca daca iti iei Brembo masina se opreste mai repede sau ceva de genu, Brembo intra in atentia noastra datorita produselor montate pe automobile de inalta performanta, modele OEM sunt absolut banale, la fel ca celelalte brand-uri. |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
bravo! gramatical ai nimerit-o acum!
- in alta ordine de idei: poti scoate linistit rulmentii, nu se vor shuti. 99%. Dar, asa cum am patit eu, la un mers zilnic de 40-50km, 6 zile din 7, in 6 luni am schimbat rulmentii. iar unul nou, cel mai ieftin pe forum / net, este 185-220ron [marca SNR]. Fa si tu socoteala. Eu, sa fiu in locul tau acum 1 an, as strange din buci si as lua discuri cu rulment. si o mare completare: nu cred ca ai mers cu discuri mai tocite ca mine pe spate. Discuri originale de 7 ani, la care aproape ca am ajuns cu grosimea de disc de 4mm... deci, strange de unde stii si ia-ti cu rulment! ......... intre brembo si trw ori ferodo, mergi linistit pe starline / roadhouse / ferodo / trw / brembo. = pareri formate din experienta proprie = This post has been edited by RadulescuRomulus: 1 Oct 2012, 22:19 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
"intre brembo si trw ori ferodo, mergi linistit pe starline / roadhouse / ferodo / trw / brembo"
Enumerarea este in ordine crescatoare sau descrescatoare calitativ? |
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
|
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
pe port fuzeta se afla senzorul
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La discurile de spate, coroana senzorului de ABS se afla pe disc, la fel si rulmentul se monteaza pe disc. Pe spate nu exista fuzeta si port fuzeta.
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 21:29 |