Jante "KM", Minciuni sau adevar.
![]() ![]() ![]() |
Jante "KM", Minciuni sau adevar.
tavone |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1
2000 1,9DTi
|
|||
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut ! Primul model il are un prieten pe masina de vreo cateva mii bune de km (7-8.000). Nu au absolut nimic, arata super (pe o toyota yaris), iar de rezistenta...daca la el nu s-au dezechilibrat, atunci clar nici la tine nu o sa aiba nimic
![]() Au un pret bun, iar eu personal, din ce le vad in fiecare zi, cred ca merita... This post has been edited by poseidon06: 23 May 2007, 15:33 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Din cate stiu marca e turceasca...a nu se intelege aici ca sunt de calitate indoielnica...Sunt jante cu preturi mai mult decat atractive, iar per ansamblu peste CMS ca parere personala.
Ar fi bine de stiut daca exista vreun importator direct, cine comercializeaza aceste jante KM. @tavone: Poti lua legatura cu membrul Toto_BOD...el are KM-uri pe symbol de ceva timp si iti poate oferi mai multe informatii! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Un importator direct de KM gasesti aici: www.westtires.ro
Te poti duce la ei pe Blvd Basarabiei, nr. 86 parca. |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
am pe masina montate jante KM si sunt multumit fata de cele originale din tabla care s-au deformat dupa 1000km [vibratii in volan la 120km/h]
|
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
-
08
|
|
tavone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 December 05 ![]() |
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Astept in continuare si alte raspunsuri.
|
--------------------
Renault
Megane 1
2000 1,9DTi
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
eu am KM` uri pe masina de 2 ani (vre` o 60 de mii de km ). le-am menajat foarte putin si nu au fost probleme. Nici nu se zgaraie usor si nici nu isi pierd luciul.
Am un prieten care avea pe un Megane 1 model ca primul postat de tine pe 16, si era la fel de multumit ca si mine. |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Situl oficial KORMETAL – Jante din aliaj :
http://www.kormetal.com/ingilizce/kormetal.asp Ps: produs in Turcia "Jantele KORMETAL au certificare la nivel international, astfel: TS-EN ISO 9002 (Turkish Standard Institution), TÜV- Rheinland (Germania), GOST (Federatia Rusa)." "Jantele KORMETAL sunt omologate de Registrul Auto Roman cu Certificat de Conformitate nr. 1394 /25.06.2003." sursa: http://www.westtires.ro/kormetal.htm |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Al doilea model e super, stie cineva cat costa ca eu nu am gasit nimic legat de preturi!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
razvan273 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am KM de 16" puse pe Meganul meu (vezi poza avatar) dar sunt nemultumit datorita faptului ca vopseaua de pe doua dintre ele a inceput sa se cojeasca si arata nasol rau.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Expression 1.6 16V
- B-65-FVI
2006 Climatronic, Xenon, scaune incalzite, vopsea metalizata, jante aliaj 16", Subwoofer
|
|
fiul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 14 June 07 ![]() |
Vreau sa pun pe Megane I(2002) un set de jante Xtreme(v. poza). Le-am gasit la un pret foarte bun. Va raman dator daca stiti ceva despre aceasta marca, mai precis daca se merita. Pretul la care le-am gasit este 900 ron sigilate, la importator.
Multam mult pentru raspunsuri. Ideea e daca ati auzit ceva nasol despre despre ele si daca se merita mai mult astea in comparatie cu KM Formula tot la banii astia. This post has been edited by fiul: 2 Aug 2007, 14:25 Attached thumbnail(s) x1.jpg ( Size: 59.54k ) Number of downloads: 7999 km805.jpg ( Size: 24.98k ) Number of downloads: 7388 |
--------------------
Renault
Megane
2001-1.9dti
|
|
bobby_mates |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 August 07 From: Cluj-Napoca, Romania ![]() |
un prieten are pe vw passat si nu a avut probleme pana acum, zicea ca e multumit de aspect si rezistenta.....
al doilea model am auzit ca costa in jur de 8-900 euro, noi, la importator, si zice ca sunt bune. |
--------------------
Renault
Scenic RX4 1.9dCi 75kW
- CJ-92-MAT
2002
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
din pacate gama de modele cu prindere ptr masina ta si mai ales pe 17 este foarte restransa........
Ele de fel sunt turcesti si zice lumea ca ar fi super ok. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
mi se par exagerat de scumpe. acum 2 ani mi-am cumparat pentru logan un set de jante KM pe 16" si cauciucuri lassa impetus 2 205/55/16. toata distractia m-a costat 2400 RON
PS. foarte multumit de ele. am indreptat o singura data o janta ( am luat dictai groapa, de am crezut ca mi-a ramas roata acolo ) This post has been edited by DjurdjaK: 16 Jun 2008, 09:26 |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut KM timp de 2 ani si nu am avut nici un fel de problema,nu s-au descentrat,nu a sarit vopseaua,nimic.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
30 000 km si sunt perfecte - am la logan modelul miraje hyper black - de precizat ca a fost lovita in bordura una din ele - concluzia - cauciuc facut varza si o mica bucata din buza jantei a zburat - schimbat cauciuc si merge super ok si acuma - daca vreti sa le cumparati mergeti direct la importator - acum un set nou cu montaj nu depaseste 9 mil - ma refer la modelul hyper black r15 4x100 - restu sunt mai ieftine
This post has been edited by aleksanders: 24 Jun 2008, 17:24 Attached thumbnail(s) IMG_1525.jpg ( Size: 592.22k ) Number of downloads: 8128 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Mecos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 25 October 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu am cumparat acum o saptamana, jenti KM model Tempest pe 15" pentru Megane-ul meu si nu reusesc sa le echilibrez.
Nu stiu care sa fie problema: ori inelele de centrare nu sunt bune, ori jentile sunt deformate. A mai patit cineva asa ceva? |
--------------------
Renault
Megane II
- b
2007 Expression 1,5 dci 105 CP
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Unde ai gasit Tempest pe 15?
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
naja |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 April 09 ![]() |
QUOTE Mecos: Eu am cumparat acum o saptamana, jenti KM model Tempest pe 15" pentru Megane-ul meu si nu reusesc sa le echilibrez. Nu stiu care sa fie problema: ori inelele de centrare nu sunt bune, ori jentile sunt deformate. Eram pe punctul de a cumpara aceste jante, dar postul de aici m-a facut sa ma abtin momentan.. a mai avut cineva probleme cu acest model (KM Tempest 15") sau eventual.. Mecos daca mai esti pe receptie.. cum ai rezolvat problema? |
--------------------
renault
megane
- B44YCE
99 coach
|
|
BioHazarD |
![]()
|
Mecos le-a vandut din cauza echilibrarii. Zicea ca la 100-110km/h ii tremura volanul.
Iar modelul Tempest este destul de rar, eu cel putin n-am vazut decat pe 2 masini: un logan taxi si o astra. ![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
[attachmentid=1627517956]
Atasez si o poza sa elimin posibilitatea ca cineva sa intrebe cum arata. ![]() Sunt pe 14" latime 6" (nu 5,5" cum sunt cele de tabla) cu anvelopele GT2 venite odata cu masina. Il cunosc pe proprietar si mi-a spus ca era foarte incantat de investitia facuta, rotile erau echilibrate, nu sarise vopseaua si fusesera vreo 230 ron/bucata. In concluzie, consider jantele KM o afacere buna. Discutia cu "nu se pot echilibra rotile" nu pot s-o accept, deriva din cauze care se pot elimina. http://www.westtires.ro/ |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
stiu jantele hell- dar au numai pe 14 - si eu recomand km - iar firma ce ai prezentat-o este cea importatoare directa de kormetal turcia
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
hellcat |
![]()
|
Au si un fel de "puncte de lucru" prin diverse orase din tara, cu magazin vanzari jante km si anvelope lassa si atelier cu rampa de schimbat roti.
E in oferta si tempest 6,5x15", aveau chiar pe stoc in Tecuci. ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
BioHazarD |
![]()
|
Confirm si eu, am intrebat acum cateva luni la magazinul de langa stadionul National si aveau pe 14" si 15" atunci. Dar mai nou a aparut si modelul pe 16" (KM 446). http://www.kormetal.com/ingilizce/jantdetay.asp?wheel_ID=124 Le-am vazut si pe www.alfaromtrans.ro intr-un timp dar au disparut. Pretul era accesibil.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
O intrebare.. in centrul jantei, unde scrie KM, este un capacel / este integrat in janta? Eu unu as prefera sa nu fie nimic scris pe ele..
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
BioHazarD |
![]()
|
Este capac. Fara, ar arata cam asa...
Attached thumbnail(s) 11082008381.jpg ( Size: 79.01k ) Number of downloads: 1567 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Merci. Cam asa ma gandeam si eu...
intrebarea nr.2 la categoria jenti : pot gasi capacele cu rombu de la Renault pe undeva (fara sa le "imprumut" de la un vecin ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
BioHazarD |
![]()
|
Clar.
E plin targul de capacele de jante. E imposibil ca nu fie si cu Renault. Dar din cate stiu eu sunt mai multe marimi. |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 26 May 2009, 20:51) Merci. Cam asa ma gandeam si eu... intrebarea nr.2 la categoria jenti : pot gasi capacele cu rombu de la Renault pe undeva (fara sa le "imprumut" de la un vecin ![]() Tocmai ce mi-am comandat eu de la un magazin de piese auto, la pretul de 290 RON/bucata. Originale RENAULT. Daca esti interesat, o sa caut bonul de comanda, pe el e trecut codul renault pentru acest reper. Neoriginal, nu am gasit nicaieri. Exista ceva capacele chinezo-turcesti, prin targ, ieftine, dar arata dupa cum e pretul, si sunt si cu cativa milimetri mai mari in diametru, cat sa nu incapa. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:26 |