Jante "KM", Minciuni sau adevar.
![]() ![]() ![]() |
Jante "KM", Minciuni sau adevar.
aleksanders |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Cred ca ai vrut sa scrii 29lei/buc, nu?
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
290 e un pic cam mult. 29 e ok, pentru un capacel.
Are care idee cam cat ar fi jenti originale Renault - daca s-a lovit careva de problema asta... Merci |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Imi cer scuze pentru gresala, pretul e de 29 RON/bucata.
si codul Renault pentru capac: RE8200065482 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
SORAN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 1 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt ok rotile, am avut, aratau perfect si cand le-am vandut, am si avut grija de ele insa nu s-au strambat, nu a sarit vopseaua si se echilibrau perfect fara foarte mult plumb. Daca le achizitionati de la LASSA de pe Basarabia puteti vedea si certificate de conformitate si teste incercari etc facute de producator. Deasemenea exista garantie pentru alte probleme care pot aparea. Nu lucrez la Lassa insa este pacat sa nu ai incredere in niste produse doar pentru ca au preturi bune si sunt turcesti...eu am riscat si am cumparat cand mi-au zis multi numai de rau dar din auzite! Acum pot sa va spun din experienta ca daca va place design-ul puteti achizitiona cu incredere!
This post has been edited by SORAN: 27 Jun 2009, 11:45 |
--------------------
Renault
K520
2023 Va stau la dispozitie cu intrebari despre LED-uri!
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
am luat si eu un set de jante KM direct de la importator. am fost la pitesti la alfaromtrans. sunt foarte multumit de ele, ma bucur ca am reusit sa le iau si la un pret super special.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Sunt super OK. Le am luat de pe b dul Basarabia si sunt foarte multumit de ele. Mai greu de curatat, in rest fara probleme. Am 25000 km.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
danromania2002 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 12 June 06 ![]() |
alindrgn ma indoiesc ca le-ai luat la un pret special pentru ca singurul importator e in bucuresti westtires , eu mi-am luat set 4 jante chalanger km cu 660 l alfatrans sunt cu 200 ron mai scumpe...
Jantele KM vad ca sunt f bune am luat niste gropi mari si nu s-au indoit spart , recomand |
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
radu 1.6 16v |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 May 10 ![]() |
Ajutati-ma va rog cu un sfat.
Am luat jentile astea: [URL=http://www.kormetal.com/Eng/Product_Details.Aspx?JantModel=KM 445]jenti[/URL] mai exact km 445 tempest Vreau sa le pun pe masina dar nu am prezoane. si nu stiu ce sa iau. am inteles ca trebuie unele speciale de aliaj, cu saiba rotativa sau ceva de genul asta? ce lungime, grosime trebuie sa aiba pt logan 1.6 16v? si mai ales unde gasesc ??? cine ma poate lamuri si pe mine cu dilemele de mai sus PLS. |
--------------------
Dacia
Logan
- B-21-xxx
2010 Laureate
|
|
kretzookz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 February 12 ![]() |
|
--------------------
renault
clio 2 facelift
2001 KzO-Renault Clio 1.4 8v
|
|
marius140872 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 16 October 08 From: Resita ![]() |
incercati aici http://www.ejante.ro 600 euro setul complet echipat cu cauciucuri si inele de centrare.....bine, acum mai depinde si de marime si preferinte, dar in principiu este cel mai ieftin site cu livrare in toata tara si verificare colet la primire..pe care l-am gasit eu.
cei care stiti mai bune, puneti link, nu fiti timizi... |
--------------------
2012
Renault Fluence 1.6 , 16v & Megane 3 dci 1.5 edc
2015
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
si ce treaba are link-ul tau cu fiabilitatea jantelor km?!!
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
marius140872 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 16 October 08 From: Resita ![]() |
|
--------------------
2012
Renault Fluence 1.6 , 16v & Megane 3 dci 1.5 edc
2015
|
|
alexmoisescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 April 12 ![]() |
singurele 2 probleme cu jantele ieftine sunt urmatoarele:
1) nu sunt turnate chiar cum trebuie 2) aliajul din care sunt facute nu are compozitia corecta in cele mai multe cazuri (de aici si pretul mai mic). In caz ca nu dai in gropi/borduri cu ele - nu prea o sa ai probleme, nu se ciobesc/strica asa fara sa le faci nimic. |
--------------------
Renault
Megane
Sedan DCI 07
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:34 |