pret parbriz ?
![]() ![]() ![]() |
pret parbriz ?
Aerius |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 1 April 09 From: Bukarestburg ![]() |
|
||
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|||
b399sky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 June 18 ![]() |
salut ! am intrebat si la ei fara rezultat. Gasesc Saint Gobain cu sigla Renault la 1300 ron .
|
--------------------
renault
megane 3 grandtour
2010
- b399sky
|
|
mariusa |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
trebuie sa schimb si eu parbrizul.
din ce am inteles, nordglass nu mai e, cel putin pe iasi, ar fi - FUYAO - KMK - Pilkington - 561 lei cu montaj - AGC (Splintex) - 584 lei cu montaj imi puteti sugera ceva? multumesc |
--------------------
renault
megane sedan manager
2007, 1.5 dci, 85 cp
- is 76 aoc
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Pilkington - 561 lei cu montaj
|
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
makaay07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 19 March 18 ![]() |
Buna dimineata! Avand in vedere ca trebuie sa fac ITP si am parbrizul fisurat, intentionez sa il schimb. Am intrebat in stanga si-n dreapta in zona Pitestiului si am gasit la pretul de 350 lei, parbriz cu senzor, tenta albastru si daca retin bine, parasolar in partea de sus a parbrizului. Nu am intrebat ce firma e parbrizul sau ce alte calitati ar mai avea.
Acum, vin cu o intrebare la dumneavoastra! Daca iau din dezmembrari original cu aceleasi specificatii ca mai sus, la care se mai adauga ca este SAINT GOBAIN (tenta de culoare, posibil heliomat?!?!), SE MERITA? (Ar pica la 130 lei pe parbriz + 150 lei montaj) Se potriveste de la HatchBack la Sedan? Multumesc! Astept raspuns cu mare interes! |
--------------------
Renault Megane 2
Renault Megane 2
2003 1.6 16V + GPL Renault Megane 2 1.6 16V + GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 21:32 |