pret parbriz ?
![]() ![]() ![]() |
pret parbriz ?
dorianiasi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 9 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003,1.4-16v hatchback
- is 09 bmf
|
|||
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
http://www.marctec.ro/?gclid=CMrYofC_vq8CFQMx3wodamZwvg - cele mai ieftine
http://www.autoglas.ro/ - astia sunt un pic mai scumpi, insa mai profi |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
PARBRIZ RENAULT MEGANE II 02/11-08/11 169ron
Ce parbriz e asta la pretul asta? :| pe marctec |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
"cele mai ieftine" ... de unde sa stiu eu ce vrea omu pe masina...oricum, ala nu e cu senzor..
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Pe CASCO- parbriz original cu senzor si tot ce mai e in jur- 2258 lei, dintre care 1750 lei doar parbrizul
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
alexumf |
![]()
|
Eee, pe casco, husa de plastic (folia) care se montează pe scaun înainte să intre mașina în service, costa 15 ron...
În plus am observat ca meseriașii din reprezentanta stau prost la antrenamentul montajului...asa că reprezentanta ar fi ultima varianta...chiar și pe casco |
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
vastangiul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 146 Joined: 16 September 10 From: Ploiesti ![]() |
senzorul se dezlipezte dupa cel vechi si se ataseaza pe cel nou cu un gel special. am schimbat anult trecut la pilkington ( parbrize.ro ) 450 lei cu tot cu montaj si gel ( au reprezentanta in fiecare oras mare ) . numai speriati oamenii cu preturi de reprezentanta .
This post has been edited by vastangiul: 18 Apr 2012, 21:23 |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.5 dci hatchback 1.5dci , 82 CP
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
369 lei cu tot cu montaj.(nordglass care a venit cu alt senzor lipit pe el din fabrica)
|
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
defrag |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 924 Joined: 9 August 07 From: BUCURESTI ![]() |
Incercati la 0721012333 -Catalin. Are preturi bune. Eu am fost multumit. M-a costat 470 cu tot cu manopera pentru Scenic 2.
|
--------------------
renault
Scenic 3. 1.6 dci
2015/ Bose
- IL 65 DRA
|
|
vastangiul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 146 Joined: 16 September 10 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.5 dci hatchback 1.5dci , 82 CP
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
eu am pus in vara trecuta Saint Gobain cu 350 RON fara factura, fara senzor. Daca esti interesat, caut hartiile de garantie-sunt pe undeva pe langa Grivitei. Sunt originale, dar am vazut ca au sters emblema de Renault de pe ele ca nu au voie sa vanda originale-chipurile. Aveau orice fel de geam, pentru orice fel de masina
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Eu nu cred ca era original, intrucat eu cand cautam aceasta firma tot fara senzor mai jos de 850ron n-am gasit la nici un magazin.
Daca schimbarea nu se face pe casco, sfatul meu ar fi urmatorul: cumparat&montat un parbriz de max 5milioane si apoi aplicat o folie exterioara protectoare care o puteti schimba in fiecare primavara (spun primavara, pt ca iarna stim cum e) si astfel aveti o imagine buna mai tot timpul, folia protejandu-va si de anumite pietricele care in mod normal v-ar sparge/crapa parbrizul ca sa nu mai vorbesc de acele punctulete care deranjeaza groaznic la soare. Eu unul asa voi proceda, decizia va apartine. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
cristi82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 9 July 11 ![]() |
iata ce oferte am primt de la Pilkington:
01-RE.7260-GS 396 LEI. - verde cu senzor 01-RE.7260-SS 763 LEI. - heliomat Pretul include tva,manopera si solutie regenerator senzor. Cel heliomat nu e recomandat pt senzor ca cica tratamentul geamului deruteaza senzorul. Aveti idee daca asa este ? Ce se poate face in acest sens? o zi buna |
--------------------
RENAULT
Megane
2004
|
|
eugenTL |
![]()
|
Ai primit o oferta f buna.
Eu la Pilkington (reprezentanta Tulcea) mi-au spus 580ron fara senzor cu tot montaj. Am uitat sa intreb daca e verde sau normal. Tu in bucuresti la reprezentanta Pilkington ai intrebat? mai exact unde. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
eugenTL |
![]()
|
Caterinca.
La tulcea la pilkington mi-au spus 580ron, iar In bucuresti 319ron ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus parbriz Saint Gobain cu tenta verde si senzor de lumina cu 720 lei de la AGER service (autoglas.ro). De 2 ori. Recomand!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
eugenTL |
![]()
|
Am reusit sa ajung si eu sa schimb parbrizul la pilkington, insa neavand nicaieri pe stoc in RO pilkington mi-au pus HS Laminated care era la acelasi pret. Era un domn(cel din poza) venise cu un seria5 pt un parbriz pilkington, care culmea nu avea folie de protectie, era si putin zgariat...nu mi-a lasat o impresie tocmai buna pt un parbriz NOU, insa acesta HS (austrieci/unguri) s-a prezentat exact cum trebuie.
320ron cu montaj (pret de oferta) This post has been edited by eugenTL: 12 May 2012, 20:49 Attached thumbnail(s) download__1_.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 8812 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
tyej22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 January 12 From: Caransebes ![]() |
Un parbriz de 2.2 cu senzor si tenta verde 301 lei cu montaj cu tot la Autoglass Timisoara
|
--------------------
Renault Megane
Megane 2.2
2007 1.5 dci 105 CP(78 KW)
- CS 22 TYE
|
|
alex1988 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
NU aveti probleme cu parbrizul Pilkington la reflexii? la mine sunt imposibil de suportat mai ales dimineata
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
Tuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 30 January 09 From: Iasi ![]() |
Astazi am schimbat parbrizul la Nordglass pret factura 301 lei.
Nu am sesizat nici o diferenta intre parbrizul vechi (afara de sigla renault) si cel nou chiar si la grosime. DSC00050.JPG ( Size: 437.24k ) Number of downloads: 9020 DSC00051.JPG ( Size: 501.7k ) Number of downloads: 8675 DSC00053.JPG ( Size: 600.57k ) Number of downloads: 8444 DSC00054.JPG ( Size: 523.44k ) Number of downloads: 8272 DSC00055.JPG ( Size: 501.38k ) Number of downloads: 1360 DSC00059.JPG ( Size: 412.93k ) Number of downloads: 1369 DSC00060.JPG ( Size: 602.71k ) Number of downloads: 1296 DSC00061.JPG ( Size: 535.23k ) Number of downloads: 1506 |
--------------------
Renault
Megane
1.5 dci 80CP 2005 Confort Privilege
|
|
antonino |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 23 February 08 From: Timisoara ![]() |
382lei la centrul pilkington timisoara...au incercat baietii sa imi bage pe gat si rama, chederul acela dar ...nop. Parbriz fara senzor si cu tenta verde. Cel mai mic pret dupa 3 zile de cautari si zeci de telefoane
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi + Gpl
2009 - Laureate Ex. Renault Megane Estate 2.1 - 2005 1.5DCI 85 cp
Ex Renault Laguna 2 Estate 1.9 DCI Renault Laguna 3 GT |
|
alex1988 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
parbrizul lui Tuz are loc de senzor se ploaie? acela este locul de senzor?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde imi recomandati sa schimb parbrizul pe casco?
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
raducosmin1977 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 July 11 From: Timis ![]() |
Salutare domnilor! Am si eu p problema la parbriz si anume sus in coltul din stanga nu mai acopera chederul parbrizul si la ploi mai puternice se scurge cateva fire de apa. Masina cand am cumparat-o, fostul proprietar i-a schimbat parbrizul si inginerii dupa ce ca nu l-au fixat bine( parerea mea) au omis si pastile de senzori de ploaie. Acum intrebarea mea ii: se poate dupa un an sa se deplaseze parbrizul in jos si cum as putea sa rezolv problema? Sa nu ma trezesc ca daca ma duc la o reprezentanta de montari parbrize sa zica ca nu au ce sa faca decat sa-mi inlocuiasca parbrizul ceea ce imi vine greu de crezut dar traim in romania si nu m-ar mira. Cu pastila am inteles ca se poate pune fara prea mult efort.
|
--------------------
Nissan
Qashqai 2.0dci 150cp
2008
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Parbrizul n.are cum sa se deplaseze in jos... este lipit!... nici apa n.are voie sa intre in habitaclu chiar daca nu ai cheder... referitor la senzor cred ca se poate monta ulterior fara probleme dar esti sigur ca masina ta a fost echipata cu asa ceva?
P.S.: nu stiu sigur daca iti pot demonta parbrizul fara sa.l deterioreze... La reno' spre exemplu,, un parbriz cu tenta si cu senzor cum am eu costa vreo 1000 ron fara montaj... pentru ca am casco pe mine nu ma intereseaza foarte mult cat de ridicat este costul de achizitie, dar in principiu pentru ca ultimul parbriz pe care l.am montat la reno' n.a tinut mai mult de doua luni si la prima pietricica minuscula s.a spart, saptamana viitoare am sa optez pentru ager service... sa vad parbrizul de la ei cum se comporta... ![]() |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
raducosmin1977 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 July 11 From: Timis ![]() |
Sigur ii cu senzor de ploaie, senzorul de lumini functioneaza iar cand ploua nu detecteaza nimic, pot sa ii dau orice treapta de picaturi ca imi sterge o data si gata. Ii deranjant sa tot ma joc la temporizator mai ales cand doar picura, cand prind ploaie mai puternica atunci ii dau ultima treapta si merge continu dar cu viteza mare.
Atunci sa inteleg ca nu ii lipit parbrizul bine de imi intra apa? In primul an nu a intrat apa doar in ultimele 6 luni am observat si din ce in ce mai tare intra apa. Cum as putea rezolva sa nu mai intre apa? |
--------------------
Nissan
Qashqai 2.0dci 150cp
2008
|
|
solidconvert |
![]()
|
Cel mai bine mergi la uncentru unde se monteaza parbrize si vezi ce solutie iti propun acolo...
![]() |
--------------------
.
.
|
raducosmin1977 |
![]()
|
Da, numai sa nu vina cu solutia cea mai costisitoare. Dar asta e! Ma gandeam ca exista un silicon mai special care sa da pe sub cheder si treaba ii rezolvata. Oricum nu o sa ma bag eu la ea.
|
--------------------
Nissan
Qashqai 2.0dci 150cp
2008
|
|
rokad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 15 August 08 ![]() |
anul trecut am schimbat in Sibiu la pilkington parbriz megane 2.1 cu senzori,pret 385 cu montaj inclus.sunt multumit de el,a luat vreo 2 pietricele mai mici in iarna dar nu s-a ciobit deloc.Dca nu pot refolosi chederul acesta se plateste separat,la mine l-au refolosit.
|
--------------------
renault
megane hatchback
2000,1,6 rxe
- sc 176 g
|
|
solidconvert |
![]()
|
Aprox. 1100 ron la Ager in Bucuresti... verde cu senzori... nu ma declar incantat de service Ager...
|
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:52 |