Noul Symbol pe GPL.Cum se comporta?
![]() ![]() ![]() |
Noul Symbol pe GPL.Cum se comporta?
BannedHost |
![]()
|
||
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|||
valyvaly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 November 08 ![]() |
Acul nu scade deloc, se aprinde doar martorul din bord care te avertizeaza ca nu mai ai benzina.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
sau asa... dar kilometrii pe care ii mai poti face si becul tot se aprind.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(adrian2011 @ 5 Oct 2012, 11:49) becul care avertizeaza ca ramai fara benzina nu se aprinde dupa calculele computerului de bord.se aprinde in functie de cantitatea fizica (cati litri) de benzina mai ai in rezervor.daca ai alimentat si nu s-a stins inseamna ca nu ai depasit acel prag critic setat pentru avertizare.de unde sti tu sigur ca mai aveai 10litri in rezervor? Si eu si valyvaly si BannedHost spunem acelasi lucru, in principiu, deci crede-ne pe cuvant ca asa e. Dar o sa vezi pe pielea ta cand o sa-ti montezi instalatia, poti sa ai si rezervorul full de benzina si acul la maxim si becul aprins ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
eu am avut logan cu gpl inainte,iar becul nu se aprindea decat atunci cand scadeau si liniutele(asa e la logan,nu are ac pt indicator).si cred ca asa este normal sa fie.sa fiu avertizat in functie de cantitatea fizica pe care o am in rezervor,nu dupa niste calcule facute de masina.adica autonomia afisata sa nu aibe lagatura cu beculetul de benzina.ciudat!
This post has been edited by adrian2011: 8 Oct 2012, 10:09 |
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
Val3ntin0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 8 September 11 From: Ploiesti ![]() |
Asta cu becul aprins pare sa fie doar la masinile cu CB.
Eu cum nu am, nu sta nimic aprins ![]() |
--------------------
Renault
Clio Expression 2004~1.4 /
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
pai si loganul meu avea CB,cu functie de autonomie,si nu se aprindea becul cand automia de apropia de limita.poate la symbol e altfel.
|
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:51 |