BMW F 800 GS, Continuarea
![]() ![]() |
BMW F 800 GS, Continuarea
gibonu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|||
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Superba.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Foarte faina jucaria
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
frumos motorul.sa-l stapanesti sanatos si asfalt uscat.ma batea gandul la transalp dar momentan am hotarat ca e mai bine sa fac altceva cu banii.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapanesti cu placere.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sa folosești "motorul" cu plăcere!
CASCO îi faci? Dacă da, cât costă? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Simpatica motoreta. Sa o stapanesti sanatos. Am facut si eu test drive cu ea prin octombrie
![]() Si m-am imbolnavit pe loc. Asa ca m-am pricopsit cu cea portocalie din showroom. Tot in noiembrie. Cutia e nesperat de lunga I - 80 + II - 120 III - 150 Consumu` e jenant. In oras orice i-as face 5.2 si afara 3.8 - 5. Bun pretul la scut. Pe mine m-au intepat vad. 250 Euro nu mai situ daca cu tot cu TVA sau fara. This post has been edited by steph: 19 Mar 2012, 17:54 Attached thumbnail(s) 308352_1837433715885_1841768010_1230251_1953169683_n.jpg ( Size: 157.46k ) Number of downloads: 746 DSC_3083.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 722 IMAG0072.jpg ( Size: 856.3k ) Number of downloads: 670 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ai dat mai mult pe BMW-ul tau decat am dat eu pe al meu
![]() Sa ai parte de cat mai multe aventuri pe el! Si sa ne tii la curent pe jurnalul de bord! Multi kmp! |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
IntensBurnE |
![]()
|
![]() low-ride member Group: Members Posts: 228 Joined: 12 April 10 From: Oradea ![]() |
super faina
![]() ![]() OFF. ce model ai recomanda unui incepator in moto? ![]() |
--------------------
dacia
berlina **1310
1984
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
gibonu |
![]()
|
@ zanzie & buzasparta & DanCVA
Multumesc frumos. @ Hack Multumesc frumos. Asa sa fie. @ cosmin_2300 Multumesc frumos. I-am facut CASCO inainte de a da banii pe ea. Am rezolvat-o foarte avantajos, cu 180 de euro pe an. @ steph Asadar te-ai dat si tu cu motocicleta mea. I-ai facut ceva, ca sa stiu la ce sa ma astept.? Acum serios. S-o stapanesti si tu sanatos pe cea portocalie. O stiu, am vazut-o in hala de service de la BMW. Poate ne spui si noua mai multe despre ea (pret, km, etc). Eventual poate deschizi si tu un jurnal de bord. Oricum, foarte misto sunt barele laterale. Cam ciudat pretul la scut, nu stiu ce sa zic. Mie mi-au spus de la inceput de cei 880 lei. @ 4x4 Asta e. Pasiunea costa. Si multumesc pentu urari. @ IntensBurnE Mai dureaza putin pana la off-road. Deocamdata sa ma obisnuiesc cu ea pe asfalt. OFF: ti-as recomanda un BMW F 650 GS. Oricum, cu altceva nu m-am mai dat. Dupa mine, este ideala pentru un incepator. @ bucatzel Corect. Gresala mea, pe care mi-o asum. Am corectat. Oricum, multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Felicitari!!
E frumoasa foc. Drumuri bune sa aveti! |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
gibonu |
![]()
|
@ Speedy
Multumesc frumos. @ IntensBurnE Poate te ajuta asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=159330&hl= In special primele pagini. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
@gibonu
Stai linistit, nu i-am facut nimic. ![]() A fost dragoste la prima vedere. Daca era portocalie o luam fara discutii. A mea avea pretul de lista 11618 dar pana m-am miscat cu actele au facut-o 10950. Fiind deja obisnuit cu suma initiala de banii ramasi i-am luat: Protectii de maini mari BMW - 155 euro Scut aluminiu mare BMW - 250 euro Protectii motor + anexe radiator Touratech - 290 euro Prefer sa nu imi amintesc ca mai aveau una pe stoc si la sfarsitul lui decembrie au facut-o 10450 ![]() Altfel sunt identice cu exceptia seii. Eu o am pe cea joasa care mi se pare decenta, dar venind de pe super moto probabil e discutabil. Ulterior i-am mai luat extensii de hand guard-uri si deflectoare de aer pentru genunchi. Iarna fac minuni si sunt si decente ca pret. 100 cu 200 de lei. Le vezi mai sus intr-o poza. Ah, si inaltatoare de ghidon dar eu la 1.80 tot stau aplecat cand merg in picioare. Daca pui mai mari trebuie umblat si la conducta de lichid de frana. Eu am vreo 2400 de km. Am mers toata iarna pe polei pe mazga pana pe 15 ianuarie cand a dat zapada serios si am mai scos-o la sfarsitul lui februarie pana la Giurgiu. Acum mai stau pe bara o saptamana ca am reusit sa imi rup un picior ![]() Mi se pare motoreta polivalenta aproape perfecta. Am mers pe mocirle si noroaie pe malul Argesului si pe la Comana (bine gumele ei nu sunt cele mai indicate pentru asta) dar si pe asfalt cu 200+. Momentan lucrez la partea de bagaje. Rack si extensie bagaj textil de la sw-motech (vezi poze) si un topcase de la konvoi.ro (trebuie sa ajunga in prima saptamana din aprilie.) http://konvoi.ro/imagini/topcase/4.jpg This post has been edited by steph: 20 Mar 2012, 13:18 Attached thumbnail(s) DSC_0083s.jpg ( Size: 389.35k ) Number of downloads: 630 DSC_0084s.jpg ( Size: 352.46k ) Number of downloads: 539 DSC_0087s.jpg ( Size: 430.82k ) Number of downloads: 554 DSC_0089s.jpg ( Size: 304.85k ) Number of downloads: 524 DSC_0091s.jpg ( Size: 372.79k ) Number of downloads: 446 DSC_0092s.jpg ( Size: 330.07k ) Number of downloads: 454 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
gibonu |
![]()
|
@ steph
Am intleles. Tu ti-ai luat motocicleta noua. Nu este cea pe care am vazut-o eu in hala de service. Inca odata sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Am auzit numai lucruri bune despre deflectoarele de aer pentru genunchi. Insa cred ca urmatoarea investitie va fi parbrizul. Cred ca va fi cel de la Touratech (parca 129 Euro). Si eu astept un top-case (cu tot cu sistem de prindere) de la konvoi.ro. L-am platit la jumatea lui ianuarie si mi-au spus ca intr-o luna e gata. N-a fost asa, inca il mai astept. Cica ar trebui sa vina. Vad ca tu ai mers deja ceva. Eu nici macar nu mi-am pus problema de iesit pana nu s-a incalzit. Asadar, ai avea ce sa scri in jurnal. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa intreb si eu o prostie. cel cu 2 cilindri boxer si cardan ce model este? peste 1000 cmc?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Frumusica foc,sper sa imi pot cumpara si eu una candva!
Cum tot sunt cu gandul la prietenii mei care sunt in drum spre Magadan si tu ai postat aici la jurnal>cum ti se pare sa participi la anu la Budapest-Bamako rally cu ea? E ceva mai multa adrenalina si mai ales experienta decat o plimbare prin Alpi. Toate cele bune si poate ne vedem intr-o buna zi sa mai invat si eu una-alta. ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
gibonu |
![]()
|
@ b76bgaarh
Nu-i nicio prostie sa intrebi atunci cand nu sti. Asadar, la BMW moto, literele sunt simple: F = 2 ciclindri in linie, 800 cmc, transmisie prin lant; G = 1 cilindru, 650 cmc, transmisie prin lant; K = 4 sau 6 cilindri in linie, 1300 sau 1600 cmc R = 2 ciclindri boxer, 1200 cmc, transmisie pe cardan; S = 4 cilindri in linei, 1000 cmc, transmisie prin lant. Cel putin eu asa stiu., Daca gresesc, imi cer scuze. Le gasesti aici pe toate: http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html @ ydaniel De unde atata concediu cat sa ma duc pana in Mali? De vazut ne vedem oricand si cu cea mai mare placere. Eventual la un spritz. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Noroc si sa o stapanesti sanatos.
Am avut si eu parte de vreo 500km cu un F650/vazut ce inseamna vibratii la motor, dar na ce sa vrei de la un cilindru. Asa cu doi schimbi foaia e si normal sa nu iti mai faca masaj la xxx ![]() Legat de cei cu vitezanele, e normal: asa fac toti am observat-o dau tare si in curba te urci pe ei cu astea ca ale tale, cu toate ca nu e normal, dar tu ai ciclistica mult mai buna ca a lor, plus roti mai mari, mai noi. Sa mai pui poze...asa mai traiesc si eu viata de motociclist...ca eu mi le-am vandut ![]() As mai inchiria dar nu gasesc unde ![]() ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
steph |
![]()
|
@gibonu Am pe aici pe undeva un topic unde e si motoreta si masina. Cat despre km facuti sunt facuti prin oras sau imprejurimi. Cand erau temperaturi pe minus nu ma avantam prea departe. Excursiile peste mari si tari pe la vara.
Cat despre Konvoi ma pui un pic pe ganduri. Eu l-am platit integral la sfarsitul lui februarie si mi-au spus ca dureaza 40 de zile. Tie ti-au dat vreun motiv pentru intarziere? Edit: Dupa parbriz ma uit si eu. Parbriz si toba mai exact. Inca nu sunt decis. As astepta primul drum serios sa vad daca e nevoie de parbriz. Asa la drumuri scurte 50 - 100km cel stock a fost decent. Daca ma hotarasc am ochit 2 modele de la wunderlich: Cu reglaj 460 - 520 mm - http://www.wunderlich.de/shopart/8110157-1...en-GS-Vario.htm sau Fix de 400 mm http://www.wunderlich.de/shopart/8110421-1...F-650800-GS.htm Al nostru are 305. This post has been edited by steph: 20 Mar 2012, 17:52 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
IntensBurnE |
![]()
|
![]() low-ride member Group: Members Posts: 228 Joined: 12 April 10 From: Oradea ![]() |
sa stii ca ma regasesc in descrierea ta de la inceput
![]() ![]() ![]() ON: am sa iti urmaresc topicul cu interes in continuare ![]() |
--------------------
dacia
berlina **1310
1984
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Cum zicea si Vis-a-Vis intr-un post mai vechi de pe jurnalul cu Negresa (care acum e neglijat
![]() |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Felicitari pentru noua achizitie! Sa o stapanesti sanatos!
Astept continuarea jurnalelor de calatorie! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
gibonu |
![]()
|
@ Sudsemnatu
Multumesc frumos. Vor urma si alte poze, de la alte iesiri. Referitor la inchiriere stiu ca cei de la Bavaria inchiriau motociclete. Acum n-am mai vazut nimic pe site (nici n-am stat sa caut prea mult). Eventual da-le un telefon. @ steph Eu am platit cutia si sistemul de prindere integral pe 13.01.2012. Oricum, cei de la konvoi lucreaza doar cu plata integrala, inainte de a incepe lucrarea. Initial mi-au spus ca dureaza 30 de zile si ca imi trimit poze pe mail cu procesul de fabricatie. N-am primit nici poze si nici cutia. Saptamana trecuta mi-au spus ca este posibil ca saptamana asta sa mi-o livreze. Pana acum, nimic. O sa-i sun vineri sa-i intreb cum stam. E drept ca nici eu nu m-am agitat, ca pana acum nu aveam ce sa fac cu cutia. Nu cred ca e cazul sa ne impacientam. Vine marfa pana la urma. Referitor la parbriz, ma mai gandesc ce sa aleg. @ IntensBurnE Ma bucur ca te-am putut ajuta cu cealalta poveste. Permis de motocicleta ai? Te intreb pentru ca asta ar fi primul pas, apoi sa te apuci sa iti cauti moto. @ adi_ar Multumesc frumos. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
IntensBurnE |
![]()
|
primul pas l`am facut..... permis categ.A am de 5luni.maine testez o honda cb600f
![]() Sper ca si acest nou jurnal va fi macar la fel de interesant ca si celalalt.Si cat mai multe poze de prin drumetii ![]() |
--------------------
dacia
berlina **1310
1984
|
|
gibonu |
![]()
|
@ IntensBurnE
OK. Am inteles. Bafta la alegerea motocicletei. Ma voi stradui ca si jurnalul asta sa fie cel putin la fel de interesant ca si cel vechi. Plus multe poze. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
steph |
![]()
|
Acum am citit. Cum ai obtinut pretul ala la Casco? Ce include si pe ce suma e asigurata?
La motoreta veche plateam 234euro pentru suma asigurata de 2500 si la asta e tristete mare. Am obtinut un 7% la Asirom. Adica 800 si un pic. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
gibonu |
![]()
|
@ steph
Cota 2% si 9.000 de euro suma asigurata. Fransiza 100 euro/eveniment si 10 % la dauna totala sau furt total. Avantaj datorita locului de munca. 7% zic eu ca este o cota buna pentru moto. Eventual cere oferte de la toti asiguratorii din piata (mai putin Carpatica, Astra, Euroins). Oricum, chiar daca costa ceva, sugestia mea este sa nu stai fara CASCO. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
steph |
![]()
|
Atunci se explica de ce platesti atat de putin.
Stiu ca 7% e bine. Am avut si 10 si am vazut si 12. E doar 7 acum ca e in leasing. Si 3 ani cat tine leasingul nu se pune problema sa stau fara CASCO. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(steph @ 20 Mar 2012, 19:39) Cat despre Konvoi ma pui un pic pe ganduri. Eu l-am platit integral la sfarsitul lui februarie si mi-au spus ca dureaza 40 de zile. Tie ti-au dat vreun motiv pentru intarziere? Acum am vorbit cu omu' de la Konvoi. Mi-a spus ca saptamana viitoare imi livreaza marfa (cu Fan Curier). Astept cu interes. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:37 |