[Cumpar], [Sfat Achizitie]
![]() ![]() ![]() |
[Cumpar], [Sfat Achizitie]
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca o recapitulare.
Mai la inceputuri v am zis ca sunt sucit On topic. La 15-16k variante suv 4x4 sunt 2 Duster si vitara Dusteru l am piedut demult Ramasese vitara pana sa pun mana in " pe kia. Solon a zis ceva de bani. Sunt important ca sunt adunati...si nu luati din banca de aceea sunt ![]() Sumarizand acum ..virara o scot bine la bani ...azi am primit o ofera de la kia...prima.. si e loc de mai mult chiar daca depaseste val de mai sus mentionate In martie le vizitez din nou.... Ps imi trebe masina mare cam am saturat deghenunchii lu madam in coaste This post has been edited by wolfin: 16 Feb 2016, 20:54 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Depinde si ce faci cu masina zi de zi. O masina mare e ok ptr deplasari lungi, vacante...in nici un caz ptr fâțâială prin oras + cateva drumuri in afara acestuia.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Dacă nu te sperie impozitul, ai putea face un drum la Opel pentru Antara (doar varianta pe benzină, cea pe motorină are probleme mari cu DPF). Sunt discounturi masive și poți scoate un AWD în 17-18.000€. Dar impozitul la 2.4l...
|
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
si cp absolut lamentabili la capacitatea aia. Sa nu uitam performantul 4x4 de la Opel, nu?
E si foarte versatil in offroad....sau ma rog zapada de pe stradutele din Bucuresti. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
La hyundai tucson te uitai?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ii sare din schema financiara. Am eu doi vecini cu ix35 si cand intrau in curte derapau ca naiba. Pe unul l-am impins in curte cand au fost zapezile din ianuarie.4x4 beton acolo. Poate au facut ceva mai bun la Tucson.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Tucson e mai scump ca Sportage. Nu cred că abilitățile 4x4 sunt cele mai importante, alte nu excludea Dusterul care e imbatabil fața de multe mașini de generație nouă.
Iar 4x4 la 15-16000 mai sunt, Jimny și Panda ![]() This post has been edited by zaboss: 16 Feb 2016, 21:49 |
--------------------
Kia Sportage
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Va fi masina de zi cu zi
Cei de la hyunday din pdv meu de vedere au inbunit incepand cu santafe..lapret de premium. Vad ca tusconu ela fel Noroc cu piata n ameicana si i- urile This post has been edited by wolfin: 16 Feb 2016, 22:05 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Solon |
![]()
|
Omul e croit pe Vitara sau ma rog pe bugetul aferent. Lasati-l in pace. Mai rau ii faceti!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
wolfin |
![]()
|
Nare treaba...ca daca gaseac o punga cu galbeni imi iau range..ce vitara sau kia
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
zaboss |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 16 Feb 2016, 23:04) Stai tu liniștit, că tot pe aia cu țâțe mai mari o alege ![]() ![]() A, la mine s-a votat. Una din fete ia Captur, cealaltă vrea Vitara. Acum, să văd care din ele vine prima. Desigur, la mașină mă refer ![]() |
--------------------
Kia Sportage
|
|
wolfin |
![]()
|
Esti fericit atunci.....la mine e invers....
Auzi la madam...in curte la kia....uite una verde(olive) ce frumoasa e aia imi place Cred ca era un sorento This post has been edited by wolfin: 16 Feb 2016, 22:17 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Solon |
![]()
|
si banu' e maculatura....
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
zaboss |
![]()
|
Noi am avut niște criterii clare legate de segment și o listă minimă de dotări, ceea ce ne-a redus repede variantele. Dilema noastră a fost mai mult dacă luăm aceeași marcă pentru toată lumea sau fiecare ce vrea. Cum nimeni nu a făcut discounturi „de volum”, nu mai era cazul.
Tu văd că oscilezi între două mașini din segment diferite, ceea ce implicit înseamnă că ai de ales între aia mică cu zestre mare și aia mare cu zestre mică ![]() În zona 16-17000 (cu sau fără rabla) mai ai și Qashqai (mie mi-a plăcut motorul lor de 1,2, dar l-am testat pe Juke, care e olecuță mai mic) sau ASX care vin dotate rezonabil în prima echipare (aici eu am testat vechiul diesel de 1.8 care era OK). |
--------------------
Kia Sportage
|
|
Solon |
![]()
|
Nu primeai nimic in plus daca luai 2 carute? Zici ca masinile noi se vand ca painea calda si lumea cumpara cate 10 bucati. Cine dracului vinde 2 masini intr-o zi, ce firma? Nici macar VAG, ca sunt toate firmele innebunite dupa modelele astora, nu cred ca vand asa bine. E faptul consumat acum, dar ai umblat la toti dealerii firmei respective cu cererea ta de 2 masini?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
zaboss |
![]()
|
Am zis mai sus pe undeva, discountul mediu a fost de 1500€, dar nu neapărat din prețul mașinii, ci sub forma unor opționale sau „pachete”, gen card cu harta la 300€, vopsea metalizată 400€, cotieră 300€, senzori 290€... Singurii la care am primit preț sub prețul de listă de pe site + opționalele au fost cei de la Serus, și pentru Captur și pentru Juke. La Opel și Ford, așa zisul discount a trecut de 4000€. Gen preț mașină + opționale 21000, preț special 17.000.
This post has been edited by zaboss: 17 Feb 2016, 10:14 |
--------------------
Kia Sportage
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(Solon @ 16 Feb 2016, 21:42) Am eu doi vecini cu ix35 si cand intrau in curte derapau ca naiba. Pe unul l-am impins in curte cand au fost zapezile din ianuarie.4x4 beton acolo. Poate au facut ceva mai bun la Tucson. N-aveau gume ca lumea. Cît timp nu freci pe jos cu burta, te descurci foarte bine și cu un 4x2. Gardă la sol și cauciucuri să ai. Dar dacă mergi cu olsizănuri, sau și mai rău, cu gume de vară, pe principiul "am 4x4 și mă doare la bască", pățești ca ei. ![]() This post has been edited by VladSoare: 17 Feb 2016, 10:23 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Mai mult ca sigur ca n-aveau gume ca lumea...sistemul AWD de la Hyundai si Kia e facut de Magna, si nu e un sistem slab, pentru clasa din care fac parte masinile astea. Posibil masinile sa vina cu niste gume all-season cu profil si compozitie orientata spre vara, cum e si la Duster...si atunci e normal ca pe zapada sa nu faca fata, daca proprietarii au vazut scris M+S pe cauciuc si nu au mai luat de iarna.
This post has been edited by Synyster: 17 Feb 2016, 10:29 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
zaboss |
![]()
|
Prima generație de IX35 nu a avut Magna, a avut un alt sistem, nu mai țin minte producătorul. Abia din 2012 au trecut la folosirea sistemului de la Kia. Până acum, eu l-am folosit efectiv de 3 ori, o dată pe zăpadă și de două ori prin noroi. Dacă o dată pe zăpadă și o dată pe noroi m-am băgat „la risc”, a doua oară pe noroi nu mi-am dat seama că e atât de alunecos și fără 4x4 nu aș fi ieșit.
|
--------------------
Kia Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
E adevărat, dar aici nu era vorba de nimic extrem, ci doar de o banală intrare în curte. Aia trebuie să meargă și cu o berlină dacă ai cauciucuri bune.
Cu Mondeo singura mea problemă sînt crestele de zăpadă care rămîn pe mijlocul drumului după ce trec vecinii cu de-alde Land Cruiser sau Range Rover. Doar gardă la sol îmi doresc, tracțiune am destulă. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Potentu-le ......
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Celery Power.......
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Solon |
![]()
|
Sincer, cand il impingeam nu m-am uitat sa vad ce anvelope are. Dar m-am lamurit.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Noutăți?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
email la dealer sa vad ce fac cu buy back la symbol
kia dupa 5 martie ca e lansarea si nu prea au timp de drive..si nici nu am insistat ( ff profi al doi-lea agent). oricum ..tragand linie ..chiar daca o vreu cu tate mari...cea mai buna opriune e vitata pasion 4x4 (cost/beneficiu) |
--------------------
pegas
3120
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
la astia cat e asteptarea? poti sa comanzi ce vrei tu?cand incepe rabla?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
2-3 luni la toti
rabla incepe in aprilie (teoretic)..da pot da comanda mai devreme si se ia in calcul si rabla. sa rezolv symbolu intr-un fel sau altu (adica donatie la rude sau buy back - daca imi dau 1000e sau sub mai bine o pastrez si o duc la plimbat pe la tara ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:58 |