[Cumpar], [Sfat Achizitie]
![]() ![]() ![]() |
[Cumpar], [Sfat Achizitie]
zaboss |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|||
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Mie mi s-au parut plasticele fix acelasi gen ca pe Duster, sau Logan...deci nu ceva de speriat, ci corect pentru nivelul de pret. Daca sunt asamblate cu cap, n-ar trebui sa greiereasca...japonezii au obiceiul sa puna plastice urate si tari in masini, dar sa nu existe notiunea de greiere. La Mazoiul meu, desi are plastice dure, tot Logan-style, si bord cu multe imbinari, nu prea se aud greieri...si are deja destui ani masina. Daca fac curat prin torpedou si prin fetele de usi, e chiar destul de liniste. QUOTE exagerati cand spuneti sa interiorul este sub logan. ok plasticele sunt ordinare...ba chiar casante..usile suna a gol....sunt multe minusuri...dar ce masina in ziaua de azi (fara premium) nu e asa? integeg ca vin la pachet s i cu greierasi wacko.gif This post has been edited by Synyster: 27 Jan 2016, 11:15 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Jenkins @ 27 Jan 2016, 10:25) Am vrut sa imi iau eu Mokka 4x4, pe langa faptul ca are un portbagaj foarte mic mic, design pentru femei si am vazut filmuletele de mai jos, m-am lasat pagubas.. nici nu m-am mai dus la test-drive. si ai ales captur xmod, nu spune. ![]() zaboss, din 2 captur, 1.2tce cu edc, de pe forum, ambele au avut motorul schimbat pe motiv de consum de ulei. colegul partner are topic la jurnal de bord. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Jenkins @ 27 Jan 2016, 10:25) Am vrut sa imi iau eu Mokka 4x4, pe langa faptul ca are un portbagaj foarte mic mic, design pentru femei si am vazut filmuletele de mai jos, m-am lasat pagubas.. nici nu m-am mai dus la test-drive. Asa se va intampla cu toate masinile 4x4 fara diferential blocabil. Si ma indoiesc ca vreuna din cele despre care se discuta aici are. Deci poti renunta la toate drive-testele ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
asa este nu au diferential blocabil..dar au eds-esp-asr....ASR intre () ar fi un diferntial blocabil electronic (genu strutocamila dar care isi face treaba)...
sper ca nu vorbes prea multe prostii This post has been edited by wolfin: 27 Jan 2016, 13:34 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 27 Jan 2016, 12:29) zaboss, din 2 captur, 1.2tce cu edc, de pe forum, ambele au avut motorul schimbat pe motiv de consum de ulei. colegul partner are topic la jurnal de bord. Știu, le-am citit și mă sperie un pic ideea, mai ales că va fi condus de fete și nu poți să le pui să verifice zilnic uleiul pe jojă. La mașină nouă ![]() Azi am văzut 2 mașini: - Kia Soul - este o ofertă acum, 16000 sau 17000, benzină 1.6 GDI 132 CP. Mașina e sexy, foarte încăpătoare la interior, deși pare mică. Să văd ce ofertă îmi fac pentru varianta de cutie automată, e de luat în calcul. - Ford Ecosport - test drive interesant, mi-a dat cheile și și-a văzut de treabă, mașina am condus-o singur. Varianta testată era un diesel manual, 1.5. Motor OK pentru mașină, accelerează binișor, cutia însă este cam prost etajată. Însă, interiorul este absolut deplorabil. Plasticul de la Suzuki e excelent prin comparație. Și consilierul de la vânzări a recunoscut că mașina este foarte scumpă pentru ce oferă și că probabil, spre sfârșitul anului vor începe oferte, mai ales dacă va intra în producție la Craiova. Mașina are ceva potențial, direcție fermă, vizibilitate bună, spațiu decent, ai putea trece peste faza cu plasticele dacă ar avea un preț mai în zona 13-15.000 decât 18-20.000. |
--------------------
Kia Sportage
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.231 Joined: 13 October 06 ![]() |
Fa-le un pustiu de bine si orienteaza-te catre ceva sh, pana in 4-5 ani vechime.
Sa-ti dau si cateva argumente: - la masina sh nu o sa te doara sufletul cand o sa inceapa sa curga accidentele usoare, si cu totii am fost tineri si stim ca o portiera infundata sau o bara spate pocnita sunt lucruri care se intampla frecvent. O data, de doua, de trei ori, depinde si de noroc. - anturajul si relatiile sociale la varsta asta - una e sa cobori dintr-o oboseala de reno sau suzuki, alta e sa te dai jos dintr-un GTI sau un A5. - o sa aiba timp sa faca lucrurile corect, cand esti tanar ar trebui sa profiti de viata - km probabil nu o sa se adune foarte multi, nu va fi masina principala a familiei. - e misto sa ai o masina care chiar trage, iti schimba complet experienta la volan. Asa ca decat sa dai 15.000 pe o masina de care esti constient ca nu exceleaza la niciun capitol, din contra, mai bine iei ceva misto de care sa se bucure fetele. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
zaboss |
![]()
|
Este mașină de serviciu, nu personală. Exclus SH, doar mașină nouă, în leasing.
|
--------------------
Kia Sportage
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am plecat de la kia.....ce a fost in capul meu sa ma duc.
-soul.....in alta viata....masina de domnisoare....la interior . - sportege 2016...m a pus rau pe ganduri.....e frumoos,mai incapator si cu optionale ok. Pret fara reducere cu optionalele mele..17900 fara 4x4 Pe 13 am drive....cu el. La intoarcere am trecut si pe la suzi.... This post has been edited by wolfin: 30 Jan 2016, 14:32 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Haustrum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 10 July 12 ![]() |
Mie imi placea mai mult Sportage-ul vechi la exterior, cel nou mi se pare prea incarcat in partea frontala. Interiorul nu l-am vazut, probabil ca cel nou aduce inbunatatiri.
Am senzatia ca cei de la Kia au inceput sa creasca preturile - la banii astia (banuiesc ca este varianta de baza cu motorul de 1,6 benzina aspirat) ai ca alternative KAdjar si Qasqai, variante de baza dar cu motorul turbo de 1,2. 30 Jan 2016, 19:12: Astazi am fost si eu la test cu Opel Astra - din pacate, aveau doar motorul turbo de 1l, oferta o am pentru cel de 1,4. Masina arata bine exterior/interior, dar are un mare dezavantaj in spatiul minuscul din portbagaj - iese din calcul, ar trebui sa aleg break-ul ca sa se plieze pe nevoile mele. Am trecut si pe la Seat - masini frumoase, preturi in intervalul celorlalte compacte - 16 000 dupa reduceri pentru motorul turbo 1,4 125 de cai, echipare FR. Nu mi-a placut deloc interiorul, nu mi se potriveste. Si, in drum spre casa, am mai trecut inca o data pe la Mazda ![]() Incet, incet cred ca se profileaza o alegere, desi initial nu eram foarte incantat. Masina arata bine, dotari bune in echiparea Challenge, motor cu fiabilitate mai buna decat la cele cu turbina - ma sperie un pic capacitatea cilindrica, sper sa nu creasca impozitul si faptul ca, fiind o masina destul de rara la noi, in eventualitatea unor probleme, sa nu am timpi mari de asteptare in service. Ma enerveaza f tare ca cei de la Reno amana lansarea M4 in Romania (am vorbit cu cineva de la Autocobalcescu si abia la inceputul lui martie o sa fie disponibil). This post has been edited by Haustrum: 30 Jan 2016, 19:12 |
--------------------
Renault
Clio 3/Clio 4/Megane 4 dci
2014/Pro1,2 75CP/2016/Intense 110cp
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nu prea mai e problema cu adusul pieselor, asta era valabil acum niste ani...in prezent in 7 zile se cam aduce orice. Si, oricum, masinile sunt fiabile, deci nu prea o sa ai nevoie de service...n-am vazut pe nimeni sa scrie ceva de rau la nicio Mazda cu motor Skyactiv pe benzina, deci masini din ultimii 3 ani. Doar in caz de Doamne-fereste accident, se pune problema de asteptat.
Cu impozitul eu nu mi-as face griji, daca se va modifica...se va modifica in sensul impozitarii pe baza emisiilor, nu a capacitatii motorului, si acolo sta bine masina. |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
zaboss |
![]()
|
QUOTE(Haustrum @ 30 Jan 2016, 20:02) Am senzatia ca cei de la Kia au inceput sa creasca preturile - la banii astia (banuiesc ca este varianta de baza cu motorul de 1,6 benzina aspirat) ai ca alternative KAdjar si Qasqai, variante de baza dar cu motorul turbo de 1,2. Prețurile la noul Sportage sunt similare cu cel vechi. Exteriorul este discutabil, deși după ce l-am văzut în realitate nu mai mi se pare atât de urât ca în poze, spatele este mult mai reușit. În schimb, la interior este o cu totul altă mașină, calitatea materialelor fiind mult superioară. Noul design al planșei de bord dă senzația de mai mult spațiu. Qashquai este mult mai mic la interior, motorizările de la Kadjar sunt discutabile. Nu e foarte clar ce mașină cauți, Sportage, Quashquai sunt într-o categorie, Astra e altceva. La Mazda e 3 sau CS-5? |
--------------------
Kia Sportage
|
|
Haustrum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 10 July 12 ![]() |
Nu, eu ma uit dupa o compacta, colegul wolfin era interesat de Vitara, Sportage etc
Vorbeam de Mazda 3. |
--------------------
Renault
Clio 3/Clio 4/Megane 4 dci
2014/Pro1,2 75CP/2016/Intense 110cp
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.autobild.de/artikel/dacia-duste...st-8579589.html
un comparativ lou cost, wolfin la ssangyong fusesi? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
zaboss |
![]()
|
Apropo de Tivoli, are prețurile comparabile cu Suzuki Vitara, dar are o rețea de service mai redusă, un brand mai exotic și nu știu câtă disponibilitate la negociere. Am văzut câteva pe stradă. La prețurile de listă, ai avea 17700€ pentru un 4x4 cu cutie automată, ceea ce e un preț interesant, fiindcă la Suzuki poți avea combinația asta la peste 20.000 (dar și cu multe alte dotări).
|
--------------------
Kia Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
in bucuresti era cobalcescu, se uita la ambele la aceeasi vizita.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 8 Feb 2016, 10:34) http://www.autobild.de/artikel/dacia-duste...st-8579589.html un comparativ lou cost, wolfin la ssangyong fusesi? ![]() mai repede rinoceru sh acum serios baieti ssangyong ps cobalcescu nu mai vinde suzuki in schimb intra cu BMW This post has been edited by wolfin: 8 Feb 2016, 11:25 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ciare? ti-am zis, in anglica are o reputatie f buna.
oricum e najpa ca conditioneste 4x4 de hautomata, deci iesi din pret pt ceva dotat. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
AndreiMR |
![]()
|
In Anglia o fi avand reputatie buna, dar in RO nu. Si, daca vrei vreodata sa il mai vinzi, il dai pe degeaba, ca nu ti-l cumpara nimeni. Oricum, Tivoli e primul Ssangyong care arata binisor... la ani lumina fata de ce orori faceau.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
wolfin |
![]()
|
invaqrtind ofertele pe tote partile vitara e cea mai buna varianta.
sambata ma duc din nou la kia sa o birjesc putin...si dupa aia repede la suzi sa vad daca ma furnica ceva ![]() This post has been edited by wolfin: 8 Feb 2016, 11:32 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
zaboss |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 8 Feb 2016, 12:25) Nu condiționează Tivoli, ambele sunt opțiuni care pot fi adăugate la orice configurație (aici sunt cei mai flexibili dintre toți). Ca nivel de echipare, al doilea de la Vitara este mai consistent decât cel de la Ssangyong. Pe dotări echivalente, prețurile la variantele 4x4 automate ajung similare. Dacă te interesează doar 4x4 și automată, la Tivoli o poți face de la primul nivel de echipare și ajungi la 16500. |
--------------------
Kia Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
nu ai citit literele mici. la benzina nu poti decat 4x4 si hautomata.
extras din lista lor. Tracțiune integrală automată AWD cu comutator de blocare a distribuției cuplului motor în raport de 50-50% (pentru versiunile pe benzină disponibilă doar împreună cu transmisie automată) |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
la pasion ma uit (desi sunt in dilema 4x4 sau AT). desi inima ar vrea AT fara 4x4 de la spirit..dar deja 18.800 mi se pare ff mult...
terminati mai cu xanlongu frivoli... ![]() This post has been edited by wolfin: 8 Feb 2016, 11:44 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
AndreiMR |
![]()
|
1.6 Passion Allgrip la 16750 pret de lista...sigur sigur mai e loc de negociere, deci o sa mai scada pretul. Mie asta mi se pare varianta cea mai buna de la ei, restul deja sar la pret destul de mult. La Spirit ai in plus faruri cu LED si senzori de parcare, utile, dar pentru 2000 de euro, nu stiu cat merita. Plus tapiterie mixta si 2 boxe in plus...
Vad ca exista si stocuri de Vitara pe la dealeri din tara, n-ar fi rau sa le dai niste telefoane, s-ar putea sa obtii diferenta mare fata de ce iti ofera cei din Bucuresti. This post has been edited by Synyster: 8 Feb 2016, 11:59 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
zaboss |
![]()
|
Ideea este - cum, de altfel, subliniază și mulți pe forumul suzuki - că nu ai cum să nu faci comparație cu SX4, care se vindea la 16000€ în varianta 4x4, preț de listă și încă vreo 1300 în plus pentru automată. De la 17000 la 20.000 cât e combinația AT + 4x4 la Vitara este o cale destul de lungă și mașina nu prea o susține, având un interior modest. Pentru o tabletă de 300 de lei și câțiva senzori în plus nu prea îți vine să dai peste 3000 de euro în plus față de modelul anterior. Plus că te uiți la evoluția S-Cross vezi că după doi ani au ajuns să o vândă de la 12000€ și te gândești unde va fi Vitara peste un an...
QUOTE(Synyster @ 8 Feb 2016, 12:56) 1.6 Passion Allgrip la 16750 pret de lista...sigur sigur mai e loc de negociere, deci o sa mai scada pretul. Mie asta mi se pare varianta cea mai buna de la ei, restul deja sar la pret destul de mult. La Spirit ai in plus faruri cu LED si senzori de parcare, utile, dar pentru 2000 de euro, nu stiu cat merita. Plus tapiterie mixta si 2 boxe in plus... Eu am primit vopseaua metalizată, cotieră și harta și acum negociez și roata de rezervă (că nu e numai roata, mai este și niște polistiren ca să nu fugă prin portbagaj)... La bani, nu. QUOTE(b76bgaarh @ 8 Feb 2016, 13:02) S-Cross a fost un experiment ciudat, pe care nici ei nu-l înțeleg ![]() SX4 s-a vândut foarte bine, în principal datorită prețului. This post has been edited by zaboss: 8 Feb 2016, 12:05 |
--------------------
Kia Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
numai ca vitara se vinde, diferenta intre s cross si vitara e de la cer la pamant, in trafic.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(zaboss @ 8 Feb 2016, 11:59) Eu am primit vopseaua metalizată, cotieră și harta și acum negociez și roata de rezervă (că nu e numai roata, mai este și niște polistiren ca să nu fugă prin portbagaj)... La bani, nu. 400 eur (vopseaua)+300 eur (cardu cu harta)+250 eur cotiera+250 eur roata de rezerva (presupun ca cea ingusta) aha.. ![]() ps eu o vreu masina alba This post has been edited by wolfin: 8 Feb 2016, 12:16 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
zaboss |
![]()
|
Asta cu vopseaua metalizată mi se pare o chestie fictivă. Mașina oricum vine vopsită, nu are cum să fie diferența de 400€ între 2 tipuri de vopsea... Mai ales la low-costuri. La Kia e 90€ la Sportage și parcă 60 la compacte.
LE Cam de la toți am primit un discount „pe hârtie” în jur de 1000-1500. Compus din diverse reduceri față de prețul de listă (cam 500€ medie) și opționale similare - vopsea, cotieră, covorașe, blabla. This post has been edited by zaboss: 8 Feb 2016, 14:30 |
--------------------
Kia Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Wolfin dacă nu vrei 4wd, vezi ca la kia baneasa e un sportage modelu vechi 1.7crdi rămas prin curte. Poate îl scoți la un preț bun.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:58 |