OZN - Fenomenul, dosare secrete sau neelucidate, dovezi, marturii, filme, fotografii, documentare.
![]() ![]() ![]() |
OZN - Fenomenul, dosare secrete sau neelucidate, dovezi, marturii, filme, fotografii, documentare.
Axe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) Untitled2.png ( Size: 562.99k ) Number of downloads: 498 |
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Axe @ 3 Mar 2012, 21:11) Am vazut una dintre recomandari, foarte interesant ![]() http://documentare.digitalarena.ro/dovezi-...u-creator-2006/ Un documentar mai partas nu gaseai ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
vazusem la Discovery (parca) o teorie interesanta in legatura cu construirea piramidelor si anume ca acele blocuri imense sunt din beton; adica se face cofragul din lemn si apoi se umple cu apa, nisip, var nu am retinut formula dar parea plauzibil
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Axe @ 5 Mar 2012, 09:04) LE: nu in ultimul rand, hai sa presupunem ca esti undeva in anul 10.000ien imbracat conform uzantelor, gandind conform cu vremurile, ai si un grup de prieteni cu tine si in plus, pe langa toiagele si ciocanelele de piatra, pentru ca sunt marinimos v-as mai da cate bormasini si flexuri doriti, manusi si ochelari de protectie, in plus un generator electric si multa, muuuuulta benzina. Crezi ca poti sa-mi reproduci macar o singura piatra, cea din imagine ?!!!! Este cea mai dura piatra dupa diamant. Daca sunteti in dispozitie buna sa faceti si cateva sculpturi si gauri cu spiralele vidia pentru aerisire, nu cumva s-o spargeti ca o luati de la capat. Va mai trebuie boloboc, raportor si vinclu ca vin sa verific, aveti grija la unghiuri ca aia de deasupra nu mai pica "la ieM" altfel. Ah, era sa uit, si mut-o te rog doar 10m, asa de proba ![]() ![]() Hai sa presupunem ca suntem in 2012. Iti dau siliciu, fosfor si bor cat vrei sa imi fabrici un amplficator operational. Crezi ca poti ![]() Daca nu intelegem cum au reusit ei atunci, nu inseamna ca nu s-a putut si rezulta ca au fost extraterestrii. E o ipoteza (nu teorie cum va place sa spuneti), dar nu inseamna ca e neaparat adevarata. Sa nu uitam ca s-au pierdut multe biblioteci de-alungul mileniilor si poate in una din ele aveam raspunsul. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 5 Mar 2012, 12:34 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 5 Mar 2012, 12:34) Hai sa presupunem ca suntem in 2012. Iti dau siliciu, fosfor si bor cat vrei sa imi fabrici un amplficator operational. Crezi ca poti ![]() Pot, dupa ce iau langa mine oameni specializati, cumparam si restul de componente, eventual o fabricuta si scot imediat model 2013 scriu pe el daca vrei. Ce nu se intelege sau lumea trece prea usor peste, este ca nici acum, cu ultimele tehnologii si utilaje nu poti face o piatra(nu cateva mii) ca cele in forma de H de la Puma Punku de exemplu, sau nu poti ridica o piramida. Fratilor aia este GRAVURA COMPUTERIZATA IN PIATRA DE DURITATEA DIAMANTULUI, pe romaneste, alta explicatie nu e !!! O gaura rotunda cred ca suntem cu totii de acord ca se face cu bormasina, spiral vidia, percutie, curent electric, da ?! Eh, o gaura patrata cu ce-o faci in roca aia ? Chiar daca ai face-o, ai nevoie de planuri, inginerie, comunicare intre santier si cariera etc etc etc., ori in vremurile alea nu exista nici scrierea ! punku03.jpg 800px-7_Puma_Punku.jpg reconstructing_puma_punku.jpg pumapunku1_small.jpg 6288981135_6c63f0520c.jpg 866176146_AMHKv-L.jpg pumapunku1.jpg 3749614375_e66985035f.jpg This post has been edited by Axe: 5 Mar 2012, 13:01 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Ai dreptate, dar asta nu inseamna ca au fost extraterestrii neaparat.
Acei oameni specializati pe care i-ai gasi, sunt antrenati cu ajutorul bibliotecilor din ziua de astazi. Daca mai da o epoca medievala peste noi si dispar iar bibliotecile si cunostiintele, peste 10.000 de ani cand gaseste cineva un circuit integrat poate nu reuseste sa-i dea de cap. Ar trebui acea persoana sa traga automat concluzia ca au fost extraterestrii? Apropo, nu stiu daca ai vazut tot documentarul, dar printre tehnicile presupuse era si topirea pietrelor dupa care le dadeau forma si ma refer la cele in care nu puteai baga nici o bucata de hartie. De asemenea o dovada a sculptarii automatizate erau si statuile din Egipt care aveau o simetrie pe care nu o puteai obtine decat cu aparatura. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 5 Mar 2012, 13:20 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Axe @ 5 Mar 2012, 10:04) 1) E doar o aparenta, cred pana mi se cer bani sub diverse motive, cu respectiva firma de pe net nu m-am intepat cu nimic si nu am fost decat cateva milioane cei care ne-am inscris acolo ![]() 2) Ai dreptate dar tot nu ma urmaresti, daca vedeai respectivul serial inainte sa dai cu piatra, ai fi realizat cine vorbeste despre fenomen, crede-ma, nu-i tzatza Leana de la gard, Diaconescu sau Vadim !!! ![]() 3) Aici ai scos porumbelul pt ca si tu ai mari semne de intrebare dar in schimb ai si tendinta de a refuza subiectul ! Nu simti cum se bat cap in cap ca intr-o personalitate multipla ?! ![]() 4)Foarte bine, aici parca am fi gemeni, totusi este un alt subiect in care 80% dintre planetari cred, tot fara dovezi si culmea cotizeaza la greeeeeu ! Sa nu trecem totusi in alte alea pt ca subiectul este tabu pe forumuri. 5)Eh, linkurile aveau dreptate, cu tehnologia actuala s-a demontat secunda cu secunda acel film cu aselenizarea in desertul Colorado ( ![]() ![]() ![]() Sa vedem ce vor face chinezii la urmatoarea lor incercare. Daca lucrul asta era atat de la indemana, de atunci si pana acum ar fi avut loc saptamanal zboruri pe luna cu tot felul de magnati curiosi care ar fi dat oricat. Becali cred ca era primul care ar fi mers cu tot cu echipa sa-i antreneze in aer mai curat... 1) Nu e doar o aparenta, si nu conteaza daca ai dat bani sau nu. Pur si simplu felul in care ai crezut acea poveste a fost foarte ciudat. Iar argumentul cu milioanele de oameni care au crezut, sa fim seriosi. Daca milioane de muste mananca rahat, nu inseamna neaparat ca e si sanatos. Apropo, vezi ca intru si eu intr-o afacere cu Facebook si YouTube, da-mi un PM daca te bagi. ![]() 2) Asta e problema, ca nu doar nebuni ca Vadim sau Diaconescu vorbesc prostii. Pana la urma in 'serialele' tale e vorba tot de un grup de oameni care povestesc, nu? Mda, suna credibil... 3) Normal ca am semne de intrebare. Toti ar trebui sa avem multe semne de intrebare referitor la multe lucruri. Dar e greu si cu semnul intrebarii, e mai simplu sa asculti si sa crezi. 4) Deci nu esti religios dar esti constient ca majoritatea oamenilor sunt... Pai atunci la punctul 1 ce ai vrut sa spui? Acolo argumentai ca erau milioane de oameni inscrisi, deci era ok... Aici spui ca nu crezi in religia pe care o cred alte miliarde de oameni. Te cam contrazici, nu crezi? 5) Serios? Flutura steagul? Deci oamenii de la NASA care au inscenat acel clip nu au cunostintele tale legate de comportamentul unui material pe luna, este? Vezi ca s-a dovedit ca un steag ar flutura pe luna exact ca in acel clip, nu inteleg de unde ai atitudinea asta de superioritate. Chiar daca aterizarea a fost inscenata, oamenii care au inscenat-o au mult, MUUUUULT mai multe cunostinte in domeniu decat tine, sunt convins ca nu ai cum sa-i 'faci', manca-ti-as. Repeti doar ce ai vazut/citit in teoriile conspiratiei, si tocmai asta e problema. Iar unul din motivele pentru care nu se zboara saptamanal pe luna e ca orice lansare in spatiu costa aproape un miliard de dolari. Nici nu vreau sa ma gandesc cat ar costa o aterizare pe luna. P.S. = Nu vreau sa ma intelegi gresit, eu nu apar americanii. Daca intr-adevar au inscenat aterizarea, problema lor. Recunosc ca nu am nici macar 1% din cunostintele necesare pentru a analiza acele clipuri si poze. Problema e ca oameni ca tine citesc 2-3 articole si se cred experti. Nu ai de unde sa stii cum se comporta un steag pe luna, nu ai niciun fel de studiu in domeniu, sunt sigur, pur si simplu reciti o poezie, asta mi se pare jenant. This post has been edited by A l e x: 5 Mar 2012, 13:28 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
QUOTE(Axe @ 5 Mar 2012, 09:04) 5)Eh, linkurile aveau dreptate, cu tehnologia actuala s-a demontat secunda cu secunda acel film cu aselenizarea in desertul Colorado ( ![]() ![]() ![]() ![]() Sa vedem ce vor face chinezii la urmatoarea lor incercare. Daca lucrul asta era atat de la indemana, de atunci si pana acum ar fi avut loc saptamanal zboruri pe luna cu tot felul de magnati curiosi care ar fi dat oricat. Becali cred ca era primul care ar fi mers cu tot cu echipa sa-i antreneze in aer mai curat... This post has been edited by spy_oh_joy1389: 5 Mar 2012, 13:37 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Axe |
![]()
|
Nu-i atat de costisitor sa ajungi pe luna, o viza, ceva bani, acolo loco un hot dog si ai ajuns.
Nu stiu insa daca ii poti shpagui pe aia sa mergi chiar la platoul de filmare, la noi s-ar putea ![]() http://www.peteava.ro/id-87126-a-ajuns-oar...-pe-luna-sau-nu |
--------------------
Renault
Megane
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Frumos, nu prea mai ai argumente si o dai in mistouri. Nu m-as fi asteptat
![]() De curiozitate te intreb, daca aterizarea a fost atat de prost realizata in studio incat si tu te-ai prins care-i faza (hehe), rusii de ce n-au zis nimic cand s-a intamplat? Pana la urma ei nu erau foarte departe de americani la acest capitol, cum de ei n-au zis nimic? Ti-ai pus vreodata intrebarea asta? Toata ideea era sa-i bata pe rusi si sa ajunga ei mai departe, atunci de ce prietenii nostri sovietici au tacut si n-au strigat "FEIC!!!" instant? Cu siguranta rusii ar fi vazut primii steagul ala care flutura din cauza aerului conditionat din studio... Si totusi n-au zis nimic. Sau fac si ei parte din conspiratie? Sau sunt prea prosti sa vada detaliile pe care tu le-ai vazut intr-o secunda? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
alien_weed2.jpg ( Size: 53.76k )
Number of downloads: 405
9435658_funny_concept_of_alien_invasion.jpg ( Size: 24.1k ) Number of downloads: 398 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
QUOTE(Axe @ 5 Mar 2012, 14:15) Nu-i atat de costisitor sa ajungi pe luna, o viza, ceva bani, acolo loco un hot dog si ai ajuns. Nu stiu insa daca ii poti shpagui pe aia sa mergi chiar la platoul de filmare, la noi s-ar putea ![]() http://www.peteava.ro/id-87126-a-ajuns-oar...-pe-luna-sau-nu uploadable_full.jpeg |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 5 Mar 2012, 14:52) Pana la urma ei nu erau foarte departe de americani la acest capitol, cum de ei n-au zis nimic? Ti-ai pus vreodata intrebarea asta? Toata ideea era sa-i bata pe rusi si sa ajunga ei mai departe, atunci de ce prietenii nostri sovietici au tacut si n-au strigat "FEIC!!!" instant? Cu siguranta rusii ar fi vazut primii steagul ala care flutura din cauza aerului conditionat din studio... Si totusi n-au zis nimic. Sau fac si ei parte din conspiratie? Sau sunt prea prosti sa vada detaliile pe care tu le-ai vazut intr-o secunda? Pai feic e acu cu mijloacele actuale, atunci nu se putea realiza o asemenea analiza pe respectiva pelicula. Prostia lor chiar aici fu, ca nu si-au dat seama ca tehnologia evolueaza si pelicula va fi descalificata ![]() Aaaaaaa, vorbim de extraterestri ?! ![]() This post has been edited by Axe: 5 Mar 2012, 18:13 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Axe, pentru mine unul e clar ca nicio dovada din lumea asta nu te-ar putea convinge ca e contrariul pentru ca ai concluzia prestabilita asa ca orice discutie cu tine pe temele astea nu poate avea finalitate.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Axe |
![]()
|
Auzi, uite, chiar nu am chef de mistocareli, nu prea imi sta in obicei sa iau lumea la misto decat dupa ce fac ei primul pas, deci nu o lua ca pe-o caterinca dar tu ai pus filmul cu pana si ciocanu' ca o dovada a ceva ce crezi tu, nush prea bine ce.
Urmareste te rog ce se poate face in industria asta cinematografica si apoi compar-o cu "ciocanul care cade in acelasi timp cu pana" This post has been edited by Axe: 5 Mar 2012, 19:15 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Stai linistit, ca nu fac mistocareli. Chiar ai concluziile apriori stabilite. De celalalt film cu cele 40 de minute de steag nemiscat nu zici nimic
![]() Ca sa nu mai vorbesc ca cei de la Mythbusters au dovedit clar ca ce au tot presupus conspirationistii nu sunt decat vorbe goale. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 5 Mar 2012, 19:19 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
A l e x |
![]()
|
Axe, esti ca un copil. Cum poti sa compari un film din 2011 cu o filmare din 1969? Cati ani ai? Cand ti-am spus ca esti naiv, cred ca am fost mult prea finut.
Niciunul din noi nu are experienta necesara pentru a analiza vreun film NASA si a-i determina veridicitatea. Nu stim cum s-ar comporta un steag pe luna, ce fel de umbre ar avea astronautii, etc... Deci toate argumentele aduse de teoria conspiratiei sunt greu de verificat de catre oamenii de rand, pentru ca ei nu inteleg toate datele problemei. Eu nu spun ca s-a aterizat pe luna. Chiar nu stiu daca au facut-o sau nu, dar aerul asta al tau de superioritate fata de toti oamenii de stiinta de la NASA e cel putin jenant. Bine ca 'prostia lor' (ca sa te citez pe tine) a fost ca nu s-au gandit ca vei veni tu in 2012 sa le desfiintezi clipurile. Oameni de stiinta din toata lumea n-au zis nimic. Ei nu s-au prins. Din pacate americanii nu s-au gandit ca ii prinde Axe (om de afacere din online ![]() Serios acum, n-am o problema ca tu crezi toate teoriile conspiratiei. E dreptul tau si, din nou, eu chiar nu detin adevarul ca sa fiu in masura sa te critic pentru asta. Dar felul in care pui problema e jenant, atat. Imi aduci aminte de un amic (la fel de... naiv ca tine) care imi spunea mie ca s-a uitat el atent pe filmarile de pe 11 septembrie, si CLAR a fost o conspiratie. Nu mai vorbim ca lucreaza in imobiliare si n-are nicio treaba cu aviatia/fizica/cinematografia/etc... S-a uitat el si a gasit raspunsul, un simplu avion nu putea face asa o gaura. Poate se gandesc si americanii sa dea afara toti incompetentii de la NASA, FBI, etc.. si sa angajeze niste romani veritabili, care dupa o vizionare a filmului Zeitgeist au aflat toate raspunsurile. ![]() Apropo, n-am nimic cu tine personal. Chiar te respect mult pentru atitudinea fata de animale care e o raritate in tara asta. Asta ca sa nu crezi ca suntem certati. xoxo |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Alex, eu am printre apropriati astfel de persoane. N-ai cum sa discuti cu ei, pentru ei conspiratia e un mod de viata. Parerea mea personala este ca oricat ai incerca, cu fanaticii religiosi, iubitorii de maidanezi si conspirationistii nu ai cum sa iesi la un numitor comun. Asa ca.. cea mai desteapta chestie uneori e sa renunti.
Ca o nota personala, pot crede ca existenta lui ET este reala, doar traim in ditamai universul, n-om fi noi singurii misunatori. Cand, daca, cum se va produce primul contact cu aceste entitati nu ma intereseaza, sunt ocupat pana peste cap cu viata de zi cu zi. Altii insa au prea mult timp liber si trebuie umplut cumva, nu? This post has been edited by Fratzica: 6 Mar 2012, 01:17 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 5 Mar 2012, 20:18) Ca sa nu mai vorbesc ca cei de la Mythbusters au dovedit clar ca ce au tot presupus conspirationistii nu sunt decat vorbe goale. Bine .... Mythbusters ... să fim serioși. Nu poți lua de bun nimic din ce demonstrează ei. Cred că la aproape orice experiment pot să le găsesc găuri mari în logica lor. Dar na, e show ![]() This post has been edited by ssilviu: 6 Mar 2012, 07:44 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Au reprodus conditiile exacte de pe luna. De exemplu au demonstrat ca steagul se misca mult mai mult cand umbli cu el in vid decat in atmosfera. La fel au demonstrat ca era normal ca astronautii sa fie luminati pe partea din umbra si nu negru obscur ca terenul cum presupuneau conspiratiile. Au demonstrat ca umbrele pot parea sa aiba directii diferite desi e o singura sursa de lumina. Gauri n-au fost de data asta, si sa fim seriosi ca nu au gauri in toate demonstratiile.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 6 Mar 2012, 00:25) Sunt convins ca poti mai mult, doar esti moderator, poti sa-i faci pe ceilalti cum doresti iar eu am invatat ca-cu astia nu te pui, ie destepti si are butoanele ![]() QUOTE(Fratzica @ 6 Mar 2012, 01:12) pot crede ca existenta lui ET este reala, doar traim in ditamai universul, n-om fi noi singurii misunatori. Cand, daca, cum se va produce primul contact cu aceste entitati nu ma intereseaza, sunt ocupat pana peste cap cu viata de zi cu zi. Pai hai in pana mea sa vorbim despre ei ca de oameni sunt satul fie ca au ajuns sau nu pe luna. -Nu ma mai combateti pe mine, am mai spus, incercati sa comentati dovezile de tot felul cu argumente si contraargumente. Nu mai spuneti ca eu am contarzis cercetatorii eu nu am facut decat sa vin cu materiale contra lor facute de alti cercetatori. -DOAR MA INTREB UNDE-I ADEVARUL, NU PRETIND CA-L STAPANESC ! Acum poate inteleg si astia care vorbesc "finut". This post has been edited by Axe: 6 Mar 2012, 08:49 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Nu vei gasi adevarul despre extraterestri pe un forum dacia-reno. Cauta aici. Ai toate tipurile de conspiratii posibile. Enjoy! Aliens_alien_greetings.gif
Nu ne-ai spus ce ai facut cu noua afacere pe net de mari proportii pregatita de Google, Yahoo, Bing si Microsoft in Malaezia. This post has been edited by Fratzica: 6 Mar 2012, 10:16 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Axe @ 5 Mar 2012, 13:54) Chiar daca ai face-o, ai nevoie de planuri, inginerie, comunicare intre santier si cariera etc etc etc., ori in vremurile alea nu exista nici scrierea ! Asta credem noi sau mai exact am fost invatati la scoala. In realitate noi nu stim cu exactitate nici ce s-a intamplat pe pamant acum 300-500 de ani...stim franturi, idei generale, uneori poate chiar povesti de adormit copiii fara nici un sambure de adevar. Am fost foarte fascinat cand eram copil de fenomenul OZN si ET, una dintre primele carti citite fiind "Lumi Galactice" a lui Doru Davidovici, o carte aparuta undeva in prima jumatate a anilor 80 si retrasa foarte repede din librarii de regimul comunist. Totusi, cu trecerea anilor(mai ales a ultimilor 20) entuziasmul s-a stins usor-usor si am ajuns la concluzia ca traim intr-o manipulare la o asemenea scara cum nici nu ne trece prin cap. Personal nu mai sunt fascinat de filme, carti, teorii...desi nu le rejectez, pur si simplu le consum ca pe divertisment. Nu ca nu as crede in existenta ET, ci pur si simplu sunt convins ca nu poti afla adevarul despre fenomen si implicit despre istoria omenirii din surse publice, totul e servit cu un scop si nimic nu apare pe piata intamplator. Singurele lucruri pe care le cred in domeniul asta este ca: -populatia Terra provine din mai multe specii de ET si am fost plantati pe aici cine stie cand si din cine stie ce motiv -istoria si evolutia noastra a fost si este in permanenta influentata de cei care ne-au plantat -foarte putine lucruri majore de pe planeta asta se intampla "pur si simplu" fara sa fie planificate, provocate si controlate. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
iulia_boris |
![]()
|
+1
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Axe |
![]()
|
Conspirationist, naiv, visator, ia-ti niste omuleti de plastic si joaca-te cu ei, auzi ce poate sa spuna ca suntem un amestec de ET ? Vine apocalipsa fratilor, blasfemieeee !
![]() O bila alba si de la mine ![]() Totusi, ceva filme interesante pentru serile reci in care la tv se distribuie doar manele nu mai gasim ? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Chair nu vad de ce nu cauti raspunsurile astea pe site-uri dedicate .. aici este un forum tehnic pana la urma si lumea care citeste pe aici este interesata de altceva decat cai verzi pe pereti ... oricum tu ai alte inclinatii decat multi de aici ... asa ca nu vad rostul sa-ti pierzi timpul cu tot felul de subiecte care pe marea majoritate a forumului nu intereseaza + ca esti luat si la misto .... lamureste-ma si pe mine ..... care este rostul acestui topic???? aici ...... in conditiile in care poti alege site-uri si forumuri dedicate ....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
iulia_boris |
![]()
|
iote,for fun..zic eu..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
cj98czh |
![]()
|
Iulia, inafara de tine si Axe nu am mai vazut pe nimeni interesat
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
iulia_boris |
![]()
|
noi,astia de-un leat,avem si alte framantari existentiale..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:35 |