Capac motor, refacerea izolatiei
![]() ![]() ![]() |
Capac motor, refacerea izolatiei
$$ilvviu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|||
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
idem. o alta problema comuna, din pacate.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
2002 Privilege
- B-XX-LIF
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
eu l-am lipit cu superglue-functioneaza
|
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Da, dar eu nu prea am ce lipi, ca am o gaura in el.
Se pare ca se numeste blana motor, tocmai am citit un anunt ca vindea unu pt logan. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Silicon roșu sau negru, cel pentru garnituri (chiuloasă), ține garantat... Dar dacă îți lipsesc bucăți din acea spumă... cere schimbare...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bmsseba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 1 July 07 ![]() |
Aceiasi problema o am si eu, am incercat sa lipesc cu SuperGlue spuma de pe capac care era imbibata cu motorina si a inceput sa arda, asa ca aveti grija sa nu luati foc
![]() This post has been edited by bmsseba: 25 Nov 2007, 20:21 |
--------------------
Renault
Megan 1.9 dCi
2004
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
$$ilvviu ma bucur ca a deschis cineva pana la urma acest topic, si eu vroiam sa atac problema dar am tot amanat
lipsa unei mari bucati din spuma sus mentionata imi lipseste si mie, initial am incercat sa o lipsec cu superglue pe capacul de plastic dar nu a rezistat prea bine si acum dupa cateva zeci de mii de km chiar nu a raman prea mult din ea. ma gandeam ca poate stie cineva cum sa facem asa ceva din spuma folosita de baetii care pun termopane, alta idee nu am, de cumparat am incercat sa cumpar dar in reteauna reno nu se poate cumpara decat cu capac cu tot si pretul era considerabil daca imi aduc bine aminte |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Lipitura cu superglue e destul de rigida...nu cred ca ar tine prea mult....cred ca un silicon e cea mai buna varianta mai ales ca rezista destul de bine la caldura
Spuma aia de la termopane (poliuretanica) daca tin bine minte, este foarte foarte inflamabila....grija mare ca motorul e in imediata apropiere ![]() PS: mai facut sa rad antifizic...citez: "lipsa unei mari bucati din spuma sus mentionata imi lipseste si mie" ![]() This post has been edited by dan73205: 25 Nov 2007, 22:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Sub nici o forma nu folositi spuma poliuretanica ( de la termopane ) ca il chemati pe FireChief sa va scoata din masina.
Nu stiu cum se numeste exact substanta aceea ( blana de motor in termeni populari ) dar folositi doar asa ceva. Eventual o prindeti mecanic de capacul de plastic. O coaseti sau asa ceva. |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am lipit blana la Megane si la Laguna unui prieten cu silicon "rosu" in traducere cu silicon rezistent la caldura, uleiuri, compustibili etc de la 2+2...a trecut la mine 1 an de atunci si nu da semne sa se dezlipeasca, iar la amicul meu au trecut vreo 4 luni, mentionez ca la el a fost dezlipita total....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
leonardg |
![]()
|
Member Group: Members Posts: 111 Joined: 20 April 07 From: Sibiu ![]() |
Eu l-am lipit cu superglue. Din fericire nu lipsea din el dar se desprinsese pe ici pe colo.
Si-a cumparat cineva unul nou? Cat costa? |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / Expression / 1,9 DCI 88KW
- SB I'm not driving fast... I'm just flying low !
|
|
Nicolas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 4 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu l-am lipit cu silicon rosu rezistent la temperatura acum un an si inca nu s-a dezlipit.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9dci,120 hp Tuned to 150hp
2003 Privilege
- B-73-BNP
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Bun, problema cu lipitul e rezolvata.
Ramane aia mai importanta..... ce lipim? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
incercati la dezmembrari poate aveti noroc.
|
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
acu 20 de lagunisti o sa dea iama la dezmembrari in cautare de "blana de motor"
![]() ![]() ![]() nu cred ca reusim ceva la dezmembrari deoarece masinile dezmembrate sunt in marea lor parte rulate , si fiind rulate cel mai probabil au blana cu privcina la fel de uzata ca si masinile noastre. vata de sticla e inflamabila la temperaturile din zona motorului? This post has been edited by antifizic2: 27 Nov 2007, 23:57 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
Eu ma gandesc la vata aceea minerala sau nu ( nu ma prea pricep la constructii ) care se foloseste la izolatii.Cea de culoare galbena...
Zic si eu...:-? |
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
Pun si eu 3 intrebari: De ce trebuie neaparat lipita? La ce foloseste de fapt? Ce se poate intampla fara ea?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
1. Pentru că altfel dispare în timp.
2. Protejează partea superioară a motorului (rampă, injectoare, etc), asigură izolare termică și mai ales fonică. 3. Vezi 2. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Vata de sticla e fff inflamabila, si din cate stiu eu e si cancerigena... Nu ca ar conta la motor da oricum...
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Rosniper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 6 August 07 ![]() |
Observ ca subiectul ca si topicul este mort, asa ca o sa il readucem la viata. A mai incercat cineva sa refaca izolatia de la motor? Astept din nou opinii si idei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002 Renault Laguna 1.9 DCI Dynamique 2002
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
eu abia acum am aflat ca trebuia sa am asa ceva sub capacul de la motor. Am vazut eu niste urme de lipituri dar am zis ca cine stie de la ce or fi. ma apuc de cautat si eu chestia aia
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
daca aflati ceva rezultate, dar mai ales solutii pt inlocuirea partilor lipsa, va rog postati. acum am vazut ca si mie blana mi-i cam roasa... |
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu de 2 ani o am fara, singura problema e ca mai aud zgomotul de plastic care vibreaza...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
hai sa va zic ce am facut eu.bucata de protectie ce o mai aveam am lipit-o cu spuma poliuretanica,iar restul am completat tot capacul lasandu-l sa se intareasca,dupa care a doua zi am pus capacul pe motor si am inceput sa ii dau forma cu un cuter,mai luam iarasi capacul sa vad unde mai trebuia taiat,il repuneam pe motor si tot asa pana a iesit.am sa incerc saptamana viitoare sa fac niste fotografii.
|
--------------------
renault
laguna2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Spuma poliuretanica e inflamabila!
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Foarte inflamabila
![]() This post has been edited by Dan73: 1 Aug 2010, 11:23 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Rosniper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 6 August 07 ![]() |
Asteptam pozele, poate mai gasim si alte materiale.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002 Renault Laguna 1.9 DCI Dynamique 2002
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
sper sa vin maine cu pozele.astazi nu am avut timp,deoarece am umblat sa imi repar geamul de pe fata dreapta
|
--------------------
renault
laguna2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Aceeasi problema si la mine!Eu am renuntat in prima faza la el ca mi-e
era frica sa nu intre pe la curele si sa fac alta traznaie.Bineinteles ca zornaia capacul motorului fara "blana" ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Lux Privillege
- CT-07-MEV
|
|
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Aceeasi problema si la mine!Eu am renuntat in prima faza la el ca mi-e
era frica sa nu intre pe la curele si sa fac alta traznaie.Bineinteles ca zornaia capacul motorului fara "blana" ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Lux Privillege
- CT-07-MEV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:22 |