Capac motor, refacerea izolatiei
![]() ![]() ![]() |
Capac motor, refacerea izolatiei
$$ilvviu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|||
dodiparazitu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 June 11 ![]() |
eu mi-am cumparat o laguna 2 2003 si a mea nu are deloc capac pe motor. proprietarul a spus ca a scos capacul. ca asa e aici in cipru. vara e foarte cald peste 40 de grade si cica majoritatea asa procedeaza aici. e mai sanatos pentru motor. cica respira mai bine. asa o fi? ati mai auzit de treaba asta?
|
--------------------
renault
laguna
2003
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca masina a fost vanduta de noua de reprezentanta Renault Cipru cu capac, asa trebuia sa ramana.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Exista o spuma poliuretanica, la Hornbach parca, ignifuga. Merge pana la 300-400 grade. Deci ar trebui sa fie ok. Cam 50 ron un tub mare (dimensiuni apropiate cu cele unui tub normal). Ma bate gandul sa pun si in alte cateva locuri (tot capacele de plastic, care tremura si intra in rezonanta). O sa fac si niste poze.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
are cineva capac motor de laguna 2 cel de plastic si de baterie
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:26 |