laguna 2 audio, boxe pt.laguna 2
![]() ![]() ![]() |
laguna 2 audio, boxe pt.laguna 2
iuli23 |
![]()
|
||
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|||
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Acum vreo 4 ani am pus la o masina doua boxe mai mari pe polita de la portbagaj. E drept a trebuit sa decupez polita dupa marimea boxelor dar rezultatul a fost bun, se auzea chiar si un bass bunicel facut de boxe cu incinta portbagajului.
Poate pentru unii nu e ortodox ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Pentru cei care stau in spate si au boxele la ureche, un drum lung va fi un chin
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Am dat o solutie cu costuri mici, dupa cum am spus am facut asta in trecut si pentru 100 lei cat au costat boxele noname, a meritat. Crezi ca cei din spate vor fi mai deranjati de boxele de pe polita decat de cele din usi?? Sa fim seriosi ... pana la urma vrei muzica in masina sau confortul pasagerilor??
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Este o mare diferenta intre difuzoarele montate in portiera si cele montate in polita. Am mers ca pasager in ambele situatii, si trebuia sa ma chinui sa pot purta o conversatie cu restul pasagerilor, chiar si la un volum acceptabil in masina cu difuzoarele montate in polita (pana la urma le-am astupat cu o bluza si am rezolvat ). Si pe mine personal ma intereseaza si comfortul pasagerilor dar si sunetul sa fie bun, insa daca vorbim de volum ridicat al sunetului, nu mai conteaza ca sunt in portiera sau in polita.
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
am o intrebare: vreau sa schimb difuzoarele stock ale masinii cu altceva, este necesara montarea si a filtrului cu care vin boxele?
213.jpg ( Size: 23.01k ) Number of downloads: 476 LE: ![]() Intrebarea 2: iesirile de la cd player Front si Rear se conecteaza amandoua la statie? Statia va amplifica boxele/fata spate ale masinii. This post has been edited by alinushy: 7 Sep 2012, 08:08 |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
@ alinushy : este obligatoriu montarea si a filtrului, El iti "imparte" semnalul venit de la sursa ( unitate sau statie in cazul tau) in 2 : inaltele se duc catre tweeter, iar mediile si basul catre difuzorul din usa.
La intrebarea 2 : statia ar trebui sa isi ia semnalul din line-out-ul unitatii audio. cred ca ai asa ceva, dar cei mai in masura sa iti raspunda sunt posesorii de laguna 2 care s-au "bagat" la operatiunea asta . Oricum, nu trebuie legata ( de statie vorbesc) la 2 iesiri din unitate, simultan. |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
la 2: cd-playerul (aftermarket, nu cel stock) are front, rear si subw (evident, ultima e pt statia la care se leaga subwooferul), dar primele 2 ?
pe scurt, caz practic, se da: -cd player cu 3 iesiri RCA (Front, Rear, Subw) -amplif 4 canale (are o intrare cu 2 mufe RCA pt CH1 si CH2 si o alta intrare cu 2 mufe RCA pt CH3 si CH4) -4 boxe (2 fata, 2 spate) Intrebare: cum conectez statia la cd-player? eu am gandit asa: de la cd "Front" prin cablu rca la statie in "Line in Ch1 si 2" si prin fir normal de la statie de la "Ch1 si 2" la boxe fata de la cd "Rear" prin cablu rca la statie in "Line in Ch3 si 4" si prin fir normal de la statie de la "Ch3 si 4" la boxe spate e bine?? |
--------------------
Audi
A4
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
De fapt, cred ca playerul tau are asa:
2 RCA pentru front 2 RCA pentru rear 1 sau 2 RCA pt subwoofer Toate acestea sunt iesiri de semnal. Daca este asa atunci e bine cum ai spus mai sus. Sa nu uiti de firul de remote. |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
alinushy |
![]()
|
da, o iesire = 2 mufe RCA => 3 iesiri , 6 mufe rca
|
--------------------
Audi
A4
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Unde o sa amplasezi statia, avand in vedere ca trebuie sa ajungi cu firele pt boxe in usi?
|
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
alinushy |
![]()
|
cea mai "eleganta" solutie ar fi in portbagaj, pe spatele banchetei
nu vreau sa aduc alte fire in usi, daca tin bine minte trecerea in usa se face printr-o priza si e mai dificil de trecut cu fire, o sa vin cu toate in spatele cd-player-ului si o sa le leg la cablajul existent This post has been edited by alinushy: 7 Sep 2012, 22:22 |
--------------------
Audi
A4
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Va salut,
Din greseala am aruncat un ochi la navigatia de pe Dacia Dokker, iar cand am vazut ca are comenzile de pe volan identice cu cele de pe laguna 2 mi-a trezit interesul. Tot caut si nu gasesc producatorul dvd-playerului montat pe Dokker, in ideea ca s-ar potrivi impecabil cu comenzile de pe volan de pe laguna. Ce parere aveti? http://www.automarket.ro/image_zoom.php?id=302084 Aruncati si voi un ochi. Mersi |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
ady90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 30 December 11 ![]() |
daca vrei ceva mi bun si original ai putea pune niste boxe cabass nu necesita lipituri nu se potrivesc perfect. daca esti interesat de asa ceva imi trimiti un pm eu am schimbat cu asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...o/MPE/MPE_13.2/
|
--------------------
renault
laguna
2003
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady90 @ 25 Jan 2013, 19:54) daca vrei ceva mi bun si original ai putea pune niste boxe cabass nu necesita lipituri nu se potrivesc perfect. daca esti interesat de asa ceva imi trimiti un pm eu am schimbat cu asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...o/MPE/MPE_13.2/ boxele din link au aceiasi mufa ca cele de pe laguna? |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
interesante boxe se potrivesc perfect cu cele de laguna? si la mufa? ai pus asa ceva pe masina? care e diferenta?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
difuzoare Cabasse am pe masina.
ideea era ca poate s-ar potrivi navigatia de pe dokker pe laguna si sa nu pierd comenzile de pe volan. Daca vreti difuzoare pentru laguna fara sa taiati mufa ... eu am gasit doar Pioneer TS (si nu mai stiu exact modelul) |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
TS-Q131C, sunt foarte scumpe si pe masura de proaste. Am avut si le-am vandut in secunda doi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
ady90 |
![]()
|
nu au ceias mufa trebuie inprovizati...de auzit se aude bn mp3 schimbat nu stiu cum se aude cu mp3 original
|
--------------------
renault
laguna
2003
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Le-am avut eu si au aceeasi mufa. Tocmai de aceea le-am luat ca sa nu mai tai nimic.
Confirmarea: http://www.reno.ro/inlocuire-difuzoare-Lag...II-t159703.html This post has been edited by audiofilu': 26 Jan 2013, 17:28 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Florinut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 17 March 07 ![]() |
Ce adancime maxima ar trebui sa aibe difuzoarele in cazul in care as monta altele decat cele originale?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 2011 Black Edition
|
|
ady90 |
![]()
|
pentru cei care au mp3 sony si masina specificata in descriere http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_in...r/Sony/PC9-101/
|
--------------------
renault
laguna
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:33 |