Apa Plata: tipuri de filtre casnice,osmoza inversa, filtre UV, cele mai bune ape imbuteliate, analize.
![]() ![]() ![]() |
Apa Plata: tipuri de filtre casnice,osmoza inversa, filtre UV, cele mai bune ape imbuteliate, analize.
RADU__ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|||
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Da, este ceva mititel in genul alora care se ataseaza pe gura robinetului.
Filtre-Robinet-On-Tap1.jpg ...nu da banii pe prostii ![]() ***Tocmai mi-a venit o idee, aducandu-mi aminte ca am prin casa densimetru ma gandeam ca voi descoperi ca apa de la robinet este mai densa decat cea de la filtru. In concluzie am repetat experimentul de cinci ori si de tot atatea ori s-a scufundat mai mult cu 2mm in apa filtrata, o dovada in plus ca astea isi fac treaba ! ![]() This post has been edited by Axe: 18 Jan 2012, 21:55 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
iorgus |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 2 December 07 ![]() |
Eu folosesc de vreo 2 ani sistemul asta de filtrare al apei cu filtre in 3 trepte dela PureAqua: Filtru Apa
Am dat pe el acum 2 ani uneva la 500 Ron, si deabia acum am schimbat filtrele desi apa era inca buna la gust. Sa va arat o poza in care se vede cata mizerie au retinut acestea in ele: filtre-big-blue.jpg Ganditi-va ca toata rugina aia si dumnezeu stie ce o mai fi acolo as fi ingerat-o daca nu aveam acest filtru! |
--------------------
Renault
Fluence
2010
- ct-02-hpy http://www.ChocoJoy.ro - Cadouri rafinate din ciocolata
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Problema este cu "ingredientele" care nu se vad.....nitrati de exemplu!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E rugina ce se vede pe alea vechi, e normal, e din conducte, niste oxid de fier nu a omorat pe nimeni pe cale orala. Ce e cu adevarat daunator, cum zice si espacern trece fara probleme de filtrele alea. Nu mai beau apa de la robinet de multi ani.
This post has been edited by argon: 1 Oct 2014, 19:55 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Filtrele se recomanda a fi schimbate la 6 luni dar eu trag de ele pana la 1an.
De ceva vreme am trecut la osmoza inversa, laser frate! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
huiduu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 26 September 08 From: Campina ![]() |
Ce gust are apa?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bai, sunteti maniaci cu apa asta. Eu beau apa de la robinet si pot sa zic ca e foarte buna.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(huiduu @ 1 Oct 2014, 21:13) Foarte buna, am si remineralizare dupa ![]() 2 Oct 2014, 05:31: QUOTE(Tamango @ 1 Oct 2014, 21:24) Stiu, si eu am un megane 1 dar mi-as lua un Toyota IQ full! ![]() This post has been edited by Axe: 2 Oct 2014, 05:31 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 09:16 |