Despre Xenon Laguna II.1, Instalatie de fabrica
![]() ![]() ![]() |
Despre Xenon Laguna II.1, Instalatie de fabrica
melcu |
![]()
|
||
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|||
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Np, si asa masina e la vopsit pana maine, poate poimaine, cand o iau ma duc la cautat de sexoane
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Te dezamagesc, dar nu scrie nimic legat de asta. Ai niste coordonate si sageti cu partea de montaj (de parca ai putea sa le montezi invers ... geeezzz). Chiar nu stiu cum ai putea sa le deosebesti. Cu siguranta striatile de pe oglinda difera, dar ....
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
todhiere |
![]()
|
Ok, mersi, mai sapam, poate aflu ceva pe forumurile straine. Am gasit un subiect asemanator, dar acolo se vorbea de cum sa circule englezii pe Continent cu niste deflectoare, nu vorbeau de desfacutul farurilor.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
melcu |
![]()
|
sunt niste sticker-e care se lipesc pentru a nu deranja. Dar daca ma intrebi fluxul luminos nu este corect, pentru ca nu iti lumineaza in partea dreapta suficient.
fara deflector: \_____\______ si cu deflector ar fi ceva de genul _____ _____ gen This post has been edited by melcu: 8 Apr 2014, 09:18 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
todhiere |
![]()
|
Asta m-am gandit si eu la stickere, sunt o solutie temporara pentru cine tranziteaza tari cu parte de condus diferita, nicidecum ceva permanent si stabil, in plus de asta daca se pun pe exterior nu arata bine, iar daca ar fi varianta de modificat interiorul, pentru munca aia nu merita.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
melcu |
![]()
|
Daca tot le desfaci mai bine pui lupe direct si gata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Melcule, sigur sagetile alea de le-ai gasit tu nu sunt orientate in aceeasi parte?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
melcu |
![]()
|
Hmmm ma mai uit o data! Dar parca nu! pe stanga erai --> --> si pe dreapta erau <-- <--
Revin cu info la ~17:30 8 Apr 2014, 19:11: exact cum ziceam, pe stanga sunt ->> pe dreapta sunt <-- This post has been edited by melcu: 8 Apr 2014, 19:11 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
the_dodita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 1 October 08 From: Panciu, Vrancea ![]() |
QUOTE(melcu @ 8 Apr 2014, 07:13) Te dezamagesc, dar nu scrie nimic legat de asta. Ai niste coordonate si sageti cu partea de montaj (de parca ai putea sa le montezi invers ... geeezzz). Chiar nu stiu cum ai putea sa le deosebesti. Cu siguranta striatile de pe oglinda difera, dar .... Datorita faptului ca eu am cumparat doua faruri xenon si am luat o mica "teapa", fiind de UK, am tot comparat striatiile de pe oglinzi pana cand am observat ceva prin care le putem deosebi...macar altii sa nu mai pateasca asa ca mine. Deci, pe oglinzi se afla niste striatii cu distanta mica intre ele (daca priviti pozele atasate o sa le vedeti incercuite cu rosu). Prin acele striatii puteti deosebi farurile ptr masina cu volan pe stg si cele pentru cea cu volan pe dreapta. Pentru masinile noastre cu volan pe stanga, pe farul parte sofer striatiile ar trebui sa fie in partea din exteriorul masinii, iar pe farul parte pasager spre mijlocul masinii - cum privesti din fata - sau, mai bine spus, amandoua farurile au striatiile pe partea dinspre sofer, STANGA normal_dr.JPG ( Size: 71.99k ) Number of downloads: 494 normal_stg.JPG ( Size: 81.57k ) Number of downloads: 557 Pentru masinile cu volan pe dreapta (UK) asezarea striatiilor e la fel ca principiu, dar farurile se inverseaza, sau, mai bine spus, amandoua farurile au striatiile pe partea dinspre sofer, DREAPTA UK_dr.JPG ( Size: 601.71k ) Number of downloads: 533 UK_stg.JPG ( Size: 632.79k ) Number of downloads: 502 Poate mai sunt si alte deosebiri, dar asta mi s-a parut mie mai evident. This post has been edited by the_dodita: 20 Apr 2014, 21:15 |
--------------------
Renault
Laguna III
- VN xxx DOD
2008, 2.0 dCI, 110 kw, DYNAMIQUE
|
|
todhiere |
![]()
|
Frumos si elocvent, pacat ca farurile tale nu le-ai nimerit bine, sper sa poti face ceva cu ele.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Buna ziua,
Spuneti-mi si mie, va rog, cum mai exact verific daca ballast-urile astea sunt functionale sau nu?(va rog sa nu radeti de intrebarea mea:)) ) |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
Va salut. Incep cu inceputul. Am vrut ca laguna mea sa aiba o lumina mai alba si mai puternica. Deci,am achizitionat un kit xenon aftermarket si am montat kitul pe masina. Lumina foarte buna cu o culoare 6000k. Acuma vine intrebarea: o sa ma opreasca politia pentru ele?(pentru altceva nu au pentru ce ca nu depasesc limitele de viteze si am tot timpu farurile aprinse si centura pusa) . risc sa raman fara talon?ce as putea face inafara de montarea unui xenon original(mai constisitor si mult timp de lucru)si daca pot sa circul asa cu ea? Acuma am o lumina superba,alba si clara.
|
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
Renault Trafic 2006 1.9dCi 100cp 268000k, |
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
QUOTE o sa ma opreasca politia pentru ele? Sper ca da. De banii aia puteai sa-ti iei becuri normale de calitate. This post has been edited by andreist: 24 Dec 2015, 23:02 |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Daaa , si ce lumina superba , alba si clara au sa vada cei cu care te intalnesti pe drum !!!
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
Pai daca merg cu farurile in jos ii orbesc? Ii pe treapta 2 setate acuma. Anumit sa nu dau in ochi la altii.
|
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Orbesti oricum pentru ca lumina se reflecta altfel de pe oglinzile farurilor.
Cand iti vine unu din faza cu Xenon pe faruri facute pentru halogen, zici ca vezi lumina de la capatul tunelului. Nu e vorba de cat de jos le tii. Nu sunt omologate. Amenda cred ca e undeva la 400-500 de lei + retinerea talonului. Mergi pe riscul tau. Sunt foarte multi care fac asta. Oameni pe care-i urasc. E extrem de deranjant pentru restul participantilor la trafic. E foarte la moda pe Logan/Opel Astra G si VW Golf 4. This post has been edited by MariusRZR: 25 Dec 2015, 16:15 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
RENO SS DPR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 25 February 11 ![]() |
O sa te opreasca pentru ca se cunoaste de la o posta ca ai lumini de alta intensitate si culoare decat cele omologate (3700k halogenul si 4300 xenon omologat). La farurile cu xenon omologat oglinda are doar o suprafata mica de reflexie, restul fiind acoperit cu un plastic mat pentru a absorbi fasciculele ratacite reflectate de oglinda si pentru a nu ajunge pe sosea sub forma acelor raze puterinice imprastiate si suparatoare. Plus ca pe ploaie (asfalt negru) nu prea o sa vezi....lumina cu intensitatea aia este absorbita, nu reflectata cum este cea de 4300. Cel mult puteai sa iti iei de 5000k. Eu, pe laguna mea anterioara, cu aceleasi faruri am avut de 6000 initial si le-am schimbat dupa o saptamana cu 5000. Diferenta a fost de nedescris. La oglinda cel mai intens (folositor) este de 5000. la lupa 4300. De orbit, la oglinda te orbesc toate , indiferent de nuanta, intrucat razele sunt la fel de imprastiate. Nu e vorba de cat de jos sunt farurile ci de cum sunt proiectate striatiile oglinzii. Adica SPECIAL pentru intensitatea halogen, mai slaba.
This post has been edited by RENO SS DPR: 25 Dec 2015, 22:33 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0 Dci
2007 No religion ! ONLY God !!!
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Pentru cei care sunt interesati sa vada mai bine, dati banii pe seriile OSRAM Nightbreaker si Philips Xtreme Vision, sunt mai bune si bat mai departe decat orice kit chinezesc de xenon, sunt si cu lumina spre alb daca asta va intereseaza. Nu-i deranjati pe ceilalti, nu va luati amenda, nu va injura nimeni, treceti si RAR'ul.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
Ok si daca iau faruri xenon oem is in regula? Pot sa pun pe ele kitu asta sau trebuie sa iau alte becuri? Cu alea o sa am probleme cu politia?
|
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Lasă mașina așa. Gândește-te și la ceilalți șoferi!
Ca să fi legal nu e suficient să pui faruri dedicate xenon, mai sunt și alte "chițibușuri" în ecuație, care se ocupă de autoleveling. Repet și aici: celor ce-și pun xenon în far proiectat pentru halogen le doresc întâlniri zilnice cu poliția! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Chiar daca ai faruri OEM, instalatia nu e omologata pe masina ta. E nevoie sa te duci la RAR, unde te costa si mult si in cele mai multe cazuri fac figuri.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
RENO SS DPR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 25 February 11 ![]() |
QUOTE(Lupu_Cadmiel @ 25 Dec 2015, 22:55) Ok si daca iau faruri xenon oem is in regula? Pot sa pun pe ele kitu asta sau trebuie sa iau alte becuri? Cu alea o sa am probleme cu politia? Alea au alfel mufa de la motoras, pentru ca ele nu au rotita de reglare manuala. Pe alea le regleaza autoleveling-ul. Deci o sa ramai cu xenon fara niciun fel de reglaj. A spus cineva mai sus: ia-ti Osram nightbreaker UNLIMITED. N-o sa regreti. Are culoarea de vreo 4300 k, adica exact ca un xenon de fabrica. Dar, e evident ca fluxul luminos e mai mic, fiind un bec cu filament. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0 Dci
2007 No religion ! ONLY God !!!
|
|
ALIN AVRAMESCU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 2 July 10 From: BUCURESTI ![]() |
Sal, am si eu o problema la Laguna mea. Fostul proprietar a montat pe masina faruri cu xenon de fabrics, dar de UK. Eu doresc sa revin la cele de fabrica cu halogen. Ce trebuie sa inlocuiesc? Ma refer la partea electrica , mufe, etc.!
|
--------------------
renault
laguna II
2004, break, 1.9dci, 88kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:18 |