Revizie 60.000 km
![]() ![]() ![]() |
Revizie 60.000 km
catalin_t |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 27 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006 laureate logan laureate 1.4 mpi
renault megane privilege gri aciere 1.5dci 105 hp |
|||
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Trebuie sa ai portofelul gros...
![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
catalin_t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 27 August 07 ![]() |
1093 a costat.
distributia (curea, curea accesorii si rola)+filtru aer, ulei, filtru ulei si s-a uitat pe sub ea si la becuri. Vreau sa spun ca am schimbat 10 becuri la pozitie pana acum. de ce naiba se tot ard? Am mai beneficiat de 10% discount. Card brd-renault.Foarte ok baietii. si de acum nu mai zic ca vreau revizie. Am dat 100 de ron manopera la revizia de 60000. ca s-a uitat la becuri si au facut presiunea la roti. O sa scanez maine anexa la factura sa o vedeti. Destul de multumit de acest service. |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate logan laureate 1.4 mpi
renault megane privilege gri aciere 1.5dci 105 hp |
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Foarte ieftin.
Bujiile nu ti le-a schimbat? |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai la diesel nu prea se schimba decat cand se ard... adica destul de rar...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
hamzteru |
![]()
|
![]() un simplu membru Group: Members Posts: 315 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut !
Cum resetez si eu mesajul pentru revizie?? Am inteles ca se foloseste butonul de reset al calculatorului de bord, insa nu sunt sigur. La mine la fiecare 10k incepe sa ma bata la cap. Exista si posibilitatea sa mut mesajul la vreo 15k km?? Eu fac schimburile doar la 15k. merci |
--------------------
renault
clio symbol / megane estate
---- 2003 1.5 dci 65/2007 1.5 dci 86 privilege
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Mesajul pt revizie il resetezi de pe butonul de pe ceasurile de bord. Derulezi in meniu pana ajungi la mesajul cu revizia si atunci ti apasat butonul indicat, pana se reseteaza mesajul.
Pentru schimbarea intervalului de km pana la revizie doar la Renault, sau incearca la userul romeo3108ro. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
hamzteru |
![]()
|
![]() un simplu membru Group: Members Posts: 315 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Sar'na !
|
--------------------
renault
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce cunostinte aveti despre Mach1 autoserv? Sunt ok ca si service? Mi-au dat o oferta destul de buna pentru distributie si ar fi o optiune sa merg la ei.
Si ce ma doare mai tare, are cineva o cunostinta acolo care sa ma ajute sa intru langa masina in timpul operatiei? Tin foarte tare la acest aspect, n-am lasat niciodata masina in service fara sa fiu "cu ochii pe ea". Multumesc. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
ce treaba are servisu
![]() |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
s77ven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 1 November 05 From: Bucharest ![]() |
Mach1 din punctul meu de vedere sunt cei mai ok din Bucuresti. Referitor la faptul ca vrei sa stai langa masina oriunde ai merge, la Sofitel sau la Foisor, nu e problema...
|
--------------------
Renault
Scenic
Clio 2006 Scenic Confort Dynamique 1.5dci 80cp
2004 Clio Symbol Confort Expression 1.4 8v |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Merci frumos.
M-am uitat si pe topicul dedicat de pe aria de service, nu par a fi probleme. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
merci mult am vrut doar sa te scap de ele(ca mi-era tot una de unde cumpar si daca) da am sa cumpar de la mecanicul meu atunci.
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
viorel31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 2 April 07 ![]() |
Am facut si eu revizia de 60 000 km la Mavexim Gaesti la finele anului trecut.
Am beneficiat cum am mai scris anterior de reducere de 10% la piese si manopera si totusi am platit 2150 ron. Mult, putin?!? Schimbat kit de distributie, kit accesorii, filtre (aer, ulei si polen), ulei ELF 5w40, tester calculator plus ceva care nu era in plan dar era de asteptat setul de placute de frana pe fata. In rest masina este OK - acum am 63 000 km si va doresc tuturor drumuri dezapezite! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager
- DB-10-LVD
2007, 1.6, 16v, 110 cp, RNA
|
|
hamzteru |
![]()
|
Cam mult, parerea mea. N-ai schimbat antigel, lichid de frana, ulei cutie, filtru carburant, ai avut doar placute; ai platit mult rau.
![]() Si acum am vazut ca e pe benzina. Pai atunci ai platit ENORM. Imi pare rau. This post has been edited by hamzteru: 22 Jan 2010, 16:13 |
--------------------
renault
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
este foarte mult! sa fi fost manopera chiar asa de mult?
poate ai mai schimbat ceva si nu ai pus in post pentru ca altfel nu stiu ce sa mai zic. This post has been edited by crazybogdan: 22 Jan 2010, 16:19 |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
hamzteru |
![]()
|
Unde mai pui ca la manopera a avut si 10% reducere!!
|
--------------------
renault
|
|
viorel31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 2 April 07 ![]() |
Pai stati putin ca nu este tot...eu am zis doar ce este mai important dar au avut grija cei de la service sa mai bage completare lichid pt spalare parbriz elf ca altfel sughitea masina, completare antigel de asemena elf, garniturele si multe alte minuni, spray-uri pt desfacere suruburi sau nustiuce, unul sigur era pt placutele de frana, si alte nimicuri care ridica nota de plata
![]() Oricum de curios o sa mai studiez odata factura sa vad daca imi scapa ceva . Mi-a fost teama sa faca revizia cu schimb de distributie la un "no name" ...si am simtit asta la buzunar. Data viitoare o sa ma gandesc de doua ori cand o sa fac revizia. This post has been edited by viorel31: 25 Jan 2010, 08:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager
- DB-10-LVD
2007, 1.6, 16v, 110 cp, RNA
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
eh bun gasit din nou, deci am cam 60300 de km si urmeaza sa fac distributia iar pentru ca in trecut am avut numai amintiri placute cu serviceul renault bulgaria din ruse am dat un telefon sa vad ce si cum si am primit urmatoru pret
kit komplet distributie si accesori +pompa de apa 360 de euro ... urmeaza sa incerc si pe la alte serviceuri renault sa vedem cum sta treaba,intial ma gandeam sa fac distributia la un service noname (si ma ducea 10 mil piese plus manopera) ...dar m am gandit ca poate nu se pricep oamenii aia de acolo asa bine ca ar fi o revizie de "finete" , si m am gandit ca aceasta o sa fie ultima mea revizie intr un service renault Deci daca mai stiti si alt service cu preturi buniciele in sau pe langa bucuresti sa mi spuneti ... This post has been edited by chitsro: 25 Jan 2010, 14:29 |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
hamzteru |
![]()
|
QUOTE(viorel31 @ 25 Jan 2010, 09:37) Pai stati putin ca nu este tot...eu am zis doar ce este mai important dar au avut grija cei de la service sa mai bage completare lichid pt spalare parbriz elf ca altfel sughitea masina, completare antigel de asemena elf, garniturele si multe alte minuni, spray-uri pt desfacere suruburi sau nustiuce, unul sigur era pt placutele de frana, si alte nimicuri care ridica nota de plata ![]() Oricum de curios o sa mai studiez odata factura sa vad daca imi scapa ceva . Mi-a fost teama sa faca revizia cu schimb de distributie la un "no name" ...si am simtit asta la buzunar. Data viitoare o sa ma gandesc de doua ori cand o sa fac revizia. La banii astia trebuia sa iti dea si vreo 2 domnisoare pentru petrecerea noptilor de iarna intr-un ambient placut. Cand scapi de garantie, daca n-ai facut-o intre timp, mergi frumos la orice service, sau daca esti mai indemanatic ia-ti o trusa de scule din comert, intri pe reno.ro si cred ca iti rezolvi cam 90% din problemele aparute pe perioada utilizarii unei masini Renault. Mai lasati service-urile astea sa flamanzeasca si o sa aveti si voi bucuria unui filtru schimbat, a unei bujii, sau orice problema pe care o rezolvati de voi. E bucuria aia ca ai facut un lucru sa mearga cu mana ta. seara buna |
--------------------
renault
|
|
clr |
![]()
|
Dat fiind ca la a mea s-a schimbat pompa pe la ~20.000 de km, am ajuns sa fac o "semirevizie" de 60.000 pe la 73.900
Cam cum am iesit (piese, de unde am cumparat, pret): Elf Evolution 4L Cora 157,99 Elf Evolution 1L Cora 41,99 Apa demineralizata Cora 2 Antigel 2L CNCD Dacia 50 Filtru ulei Autokarma 21,97 Filtru aer Autokarma 43,33 Pompa apa (Airtex) Autokarma 150 Kit distributie Mach1Serv 524 Kit accesorii Mach1Serv 365 Inel baie ulei Mach1Serv 1,59 Fulie alternator Mach1Serv 268 Buton etansare Mach1Serv 25 Buton etansare Mach1Serv 39 Loxeal pasta Mach1Serv 17,01 Suruburi plastic (4 buc) Mach1Serv 23,99 Furnituri Mach1Serv 7,14 Manopera Mach1Serv 398,97 Total 2136,98 Dupa cum cred ca v-ati prins deja, am fost la Mach1Serv. Am stat langa masina fara nici cea mai mica problema. Baietii s-au miscat impecabil, ba mai mult, au "bibilit-o" pe toate partile au constatat ca mai lipseste un bradut pe colo, ca mai trebuie reglat una alta, chestii pe care le-au facut din proprie initiativa. Foarte placut surprins de cum au lucrat. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
hamzteru |
![]()
|
Foarte mult!!!!! Chiar si cu fulie, tot e mult. Si este, din cate se vede in semnatura, benzina. Kit-ul de distributie este mult prea scump. Adica ar fi trebuit sa fie mai jos pretul decat la un dci. N-ai schimbat lichid de: frana, cutie viteze. Si nici filtrul de polen. E cam mult, parerea mea.
|
--------------------
renault
|
|
clr |
![]()
|
Nu stiu cum e pretul general, dar pentru kitul de distributie eu zic sa te mai interesezi. La dci e o singura rola, la benzina sunt doua. Kitul de distributie de la benzina e sensibil mai scump fata de dci, crede-ma ca nu m-am repezit ca berbecul. In timp ce la dci era ~3 mil, la benzina n-am vazut sub 4,5.
Fa un prospect al pietei si ai sa vezi ca daca aduni iesi tot pe acolo. As fi putut pune Elf 10W40 in loc de cel sintetic si mai castigam un 1 mil. As fi putut lua kiturile din alta parte (ex autokarma) si mai castigam si de pe acolo 1 - 1,5 mil. As fi putut sa nu iau bradutii de la ei ca sunt 6 lei bucata si au fost vreo 4. Si tot asa. Dar acum depinde si cum vrei sa-ti faci masina si ce gen de piese vrei sa pui. Eu am considerat ca la kituri nu se merita. La pompa spre exemplu am procedat la a lua din alta parte pentru ca mi-au cerut peste dublu pe ea. Acuma, fiecare cum crede. This post has been edited by clr: 27 Jan 2010, 19:20 |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
hamzteru |
![]()
|
Ai incercat si un service noname, sa vezi ce preturi au la piese si manopera??
|
--------------------
renault
|
|
clr |
![]()
|
1. Nu am vrut sa fac in service noname distributia
2. Am incercat insa sa vad ce si cum. Preturile pentru componenetele importante (kituri, pompa, etc) si manopera erau comparabile, chiar daca un pic mai mici. Am avut chiar si service noname in care mi s-a cerut mai mult decat aici. Dupa cum am precizat deja, eu nu m-am repezit ca berbecul, inca de prin luna Noiembrie a anului trecut am inceput sa prospectez piata si sa sa vad ce si cum. Intr-un service noname ieseam cu 2-3 milioane mai ieftin, dar am preferat linistea faptului ca e facut in service Renault, cu piese originale si cu garantia de rigoare. Am eu un fix cu distributia, iar daca asta mi-a linistit "piticii" de pe creier, pentru mine e mai bine asa. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
lbordea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu vineri la Focsani pentru revizia de 60.000 km - eu aveam 66350 km
![]() Sunt foarte multumit de felul in care am fost tratat cat si de suma platita la final: 1520RON in care sunt incluse manopera revizie, componentele normale schimbate plus 2 becuri. Daca intereseaza pe cineva pot face o poza la deviz. Mi-am luat si stergatoare la fel ca cele originale la 150Ron setul. In final eu cred ca am iesit f bine chiar daca am facut drumul de la Bucuresti la Focsani special pentru revizie ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
sept 2006 1.5dci 80CP - Confort Expression Beige Poivre + mp3 + clima
|
|
clr |
![]()
|
Pune te rog desfasuratorul, chiar sunt curios ce s-a schimbat si la ce preturi.
Merci. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, da... si pe mine ma intereseaza desfasuratoru' pentru ca in primavara trebuie s-o fac si eu... cine stie poate ma duc pana la Focsani.
![]() L.E.: o mica greseala... This post has been edited by solidconvert: 8 Feb 2010, 11:43 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
lbordea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am reusit sa fac un scan la devizul de la Focsani.ScreenHunter_02_Feb._11_10.42.jpg ( Size: 193.14k )
Number of downloads: 755
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
sept 2006 1.5dci 80CP - Confort Expression Beige Poivre + mp3 + clima
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
nu a schimbat pompa de apa, in cazul ca iti cade in urmatorii 60 mii aceeasi dixtractie
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 09:45 |