Bielete Directie, bielete directie uzate la doar 12000 km
![]() ![]() ![]() |
Bielete Directie, bielete directie uzate la doar 12000 km
calin |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Sedan 1.6 16 V
2004 Megane Sedan 1.6 16V Confort Expression - 2004
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Mai e in garantie ? astea ti le schimba pe garantie ? daca e asa e binisor ... daca nu cam nasoala treaba ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
calin |
![]()
|
... da , masina mai e in garantie - deocamdata ... dar ma gandesc cu groaza cum o fi la 24000 km cand nu mai e in garantie ...
|
--------------------
Renault Megane
Sedan 1.6 16 V
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ma gandesc ca poate acum o sa iti puna mai bune in loc la cele care exista si au joc ... poate cele de fabrica au fost asa pentru un cost mai redus de fabricatie vanzare ... e aiurea gandirea dar ... no' sper pentru tine ... (vezi ca mai e un topic "avertisment" tot aici la megane unde s-au rupt ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Zi neagra pentru Meganu 2 romanesc pe reno.ro: o directie varza de la un gropan (plus daunele datorate accidentului), alta directie zdruncinata bine de la gropi la doar 12K km, plus piuitul lui meganescu (aparut tot dupa o vizita in groapa, din ce mi-a povestit)
![]() Cu toate ca si pina acum mergeam cu mare grija, de azi voi casca ochii de 2 ori mai mult. O sa ma injure lumea ![]() Mamitzica lor cu gropile lor cu tot ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Agglutina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 30 October 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si cand ma gandesc la gropile terrrribile (cu margini drepte si adanci pana la jante) de pe aleile dintre blocuri...
![]() |
-------------------- Megane II Bicorp, 1.5 dCi, 80 CP, rosu
Pack Authentique + proiectoare ceata si CD |
|
meganusedanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 April 05 ![]() |
o bieleta de directie costa aproape 7 milioane.Inmulteste cu 2 si rezulta 0 gramada de bani.....Dar...caseta de directie cu tot cu bielete costa 15 milioane asa ca mai bine le cumperi cu tot cu caseta si aceasta iti ramane sau o vinzi!Good idea!?
|
--------------------
renault megane 2
sedan
2003 megane sedan 82hp
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Esti sigur ?... Sincer m-ar mira sa coste caseta cu tot cu bielete 15 milioane ...
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 16:52 |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Pai si ce, caseta in sine costa doar un milion? Nu prea-mi vine sa cred.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
danuzz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 6 May 04 ![]() |
la matiz SE power am scgimbat o caseta de directie si era 15,5 milioane. Ma indoaiesc sa fie doar atat...
|
-------------------- M II Bicorp, 1.5 dci, 80 CP, xenon, clima
|
|
meganusedanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 April 05 ![]() |
v-am pus pe ganduri?intrebati unul din dealeri!
|
--------------------
renault megane 2
sedan
2003 megane sedan 82hp
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hmmm, eu am un M1 Classic din 2001, 60000 km facuti prin Cluj (cu gropile lui, nu chiar ca cele din Bucuresti
![]() Cristi |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am skimbat bieleta dreapta...pe garantzie... cika avea un mik joc....se pare ca una bucata e vreo 8-9 milioane...iar la pretzurile renault.miramash sa fie caseta de dir asa eftina,,,,poate e facuta la mioveni ...who knows?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Bieleta de directie Megane I Classic aprox. 2,8 mil. Nu stiu cat o fi la M II dar 8-9 mil. mi se pare cam aberant.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
adyt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 29 April 04 From: Bucuresti ![]() |
M2, daca nu ma insel, are servo-directie electrica (ca Clio Bicorp)...Ce pot sa spun e ca la Clio se schimba toata coloana, cu servo si caseta...E peste 1200E...
|
-------------------- Clio II, 1.2 16V 2002, Expression
|
|
calin |
![]() ![]()
|
Incepe valsul fratilor!
Am schimbat bieletele ! ![]() Pe garantie ! Intr-adevar zgomotele au disparut . ![]() Intrebarea intrebatoare este pentru cat timp .... ![]() ![]() Din cate am inteles si de la alti posesori ( atat de sedan cat si de M2 bicorp) este o intreaga loterie cu piesele astea ..unele frantuzesti de la mama lor si altele "frantuzesti" de prin estul Europei , Turcia ...si cine mai stie pe unde .. Asa ca ii inteleg perfect si pe cei care au mers 40000 km fara probleme si pe cei care la 4000 km au schimbat deja ceva . ..ca asa ceva nu este admisibil ... asta e clar.. dar la noi totul e admisibil.... In ceea ce priveste Megane-ul vechi ( M1 Classic ) relativ la spusele unor membrii (cri123) privind rezistenta masinii - pot sa va spun din proprie experienta ca masina este mai robusta, ai mei au unul de vreo 4 ani (aprox. 40000 km) si nu are nici o problema ... nu pot decat sa va urez bafta sa n-ajungeti prea curand la service .... |
--------------------
Renault Megane
Sedan 1.6 16 V
|
|
apolloxy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 August 05 ![]() |
Pai iti pot raspunde eu: la prima revizie de 15.000 mi s-a schimbat una din bielete (nu mai stiu care) pe garantie. Tocmai am facut a 2-a revizie la aprox. 27.000 si deja mi s-a notat ca la urmatoarea revizie sa ma pregatesc pentru schimbarea de bielete. Asa ca pune bani deoparte
![]() |
-------------------- Megane 2.2 sedan privilege, 1.5 dci, 80 CP
|
|
Zoot |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
Ce e cu preturile astea la bieletele minune? am dat un mail la o firma de piese auto si mi-au raspuns asa : BIELETA DIRECTIE – 104 RON/BUC , oare au dat alt reper sau chiar atat costa ?
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 hatch 1.9 dci
- SJ-82-ZOT Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Alo .. domnilor care veniti cu preturi selenare ...
O bieleta de directie ORIGINALA, luata din service RENAULT costa 350 RON (e 700 RON setul stg-dr). Eu mi-am schimbat ambele bielete de directie la 30K Km cu unele nu de origine (cumparate de la UNIX) si au costat .... suspans .... 150RON SETUL (adica, mai pe romaneste, 750.000 lei vechi BUCATA) .. noi noute, cu garantie. Am in prezent 3000 Km cu ele si se comporta excelent (nu m-ar mira sa fie chiar mai bune decat cele originale). Hai bafta si nu uitati ca nu e dracul chiar asa de negru. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Pai, da...nu te-ar mira sa fie mai bune decat cele originale. Dar, te-ar mira sa fie mai proaste?
Asta e problema cu piesele care nu sunt de origine. Nu stii niciodata ca piesele cumparate sunt ceea ce ar trebui sa fie. Pe de alta parte, intr-adevar, preturile la piesele de schimb din sistemul Renault mi se par nesimtit de mari. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
richie, un calcul simplu arata ca de banii pe care ii dai pe o bieleta originala, cumperi 4 (PATRU) din astea de care am eu.
Tinand cont ca o bieleta originala "duce" cam 20.000 Km (poate da, poate nu, dar sa consideram asta ca fiind o medie), inseamna ca daca bieletele astea de 75 ron bucata pica DUPA 10000 Km , si-au scos banii ![]() ![]() Mai mult, o bieleta de directie nu este nimic altceva decat un fier cu o articulatie cu bila. Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa isi faca joc in articulatie ... asa ca .. de ce sa nu pun o piesa mai ieftina cat timp e noua si mi se ofera o garantie. |
--------------------
.
.
|
|
steffann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 19 July 06 ![]() |
am si eu aceeasi pb si mi s-a zis 850.000 lei bucata si 200.000 manopera!
reveniti-va cu preturile astea ![]() |
--------------------
renault
megane2
2003
- B.90.SHY Megane2 Bicorp
|
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Pai oameni buni, la solenza am schimbat o singura bieleta la 80.000 si trag de ea in draci! Ce dracu de masina mi-am luat, bibelou de tinut in vitrina?
|
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
Valentinuss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 November 06 ![]() |
Salutare,
De circa două săptămâni mi-am adus din afară un Renault Megane Bicorp II 1.9 Dci. Am dus masina in service Renault, la o cunoștiință care lucrează acolo. Mi-a spus că mașina este OK dar trebuie să schimb bieletele. Chiar mi-a sugerat o alternativă mai ieftină față de varianta oficială care înseamnă 5.000.000 buc bieletă. Întrebarea mea se adresează în special lui Steffan și lui Liviu care au postat unele prețuri omenești: De unde le-ați cumpărat oameni buni, că sunt și eu interesat? Precizez că l-am întrebat pe mecanic dacă piesele sunt originale și mi-a răspuns că toate piesele sunt produse pentru Renault fără diferențe, dar cred că a uitat că atunci când a verificat mașina a remarcat că este fabricată în Franța și că se "vede altă calitate". Așa că dacă nu pot cumpăra ceva original, este mai bună varianta mai ieftină dar schimbată mai des. Personal înainte am avut o Supernova în care nu am băgat nici un ban în 3 ani de zile, n-am schimbat 1 piesă. Am schimbat consumabilele la 8-10.000 km, la o cunoștiința care lucra la un servis al S.C. ApaNova, care le dădea la jumătate, și n-am avut o problema. Reiterez rugămintea către membri care au cumpărat la prețuri normale, rugămintea să-mi furnizeze și mie acele date. Multumesc mult. P.S Aș dori cu această ocazie să pun în discuție, dincolo de "profesionalismul" mecanicilor de la Renault și posibilitatea ca aceștia să schimbe intenționat anumite piese, respectiv bieletele? |
--------------------
Renault
Laguna III
Grandtour 4Control 2.0 dci GT 131kw 2012 Ex. Megane 2 Hatckback 1.9 dci
Ex. Laguna II 2.0 T Ex. Laguna III 1.5 dci (Bleah... |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cumparat bielete originale cu 270RON bucata de la Augsburg, montat si facut geometrie tot acolo, total 700RON parca
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
Liviu |
![]()
|
Revin cu noutati ... masina are in prezent 41.000 Km si bieletele alea luate de la UNIX (facute de OCAP) inca nu au joc. Deci deja si-au meritat banii cu varf si indesat
![]() P.S.: Pentru cei care m-au intrebat pe PM despre Unix : www.unixtrade.ro .. astia sunt. Bucuresti Bd. Preciziei, nr. 3 Tel: +40-21-318.98.90 +40-31-805.94.67 (RDS) Fax: +40-21-318.98.94 |
--------------------
.
.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi am facut revizia de 45.000 km si am constatat ca bieletele de directie trebuie schimbate urgent, avand joc destul de mare. Ciudat este ca eu nu am prea simtit asta la condus, in afara de niste zgomote, pe piatra cubica, dar care s-au manifestat mai tare in ultima perioada de timp.
Daca as face operatiunea la service autorizat Renault, ar costa asa: aprox. 550 RON / bieleta, plus manopara si geometrie roti = in total aprox. 1500 RON, estimare de pret facuta de service. Am sunat la Augsburg si la Motorhome (dealer METEOR) si am aflat asa ceva: La Augsburg costa 230 RON bieleta de origine Renault (vine in cutie pe care scrie Renault) si are si burduful aferent (care am inteles ca nu se schimba obligatoriu) si/sau 173 RON bieleta marca Lucas (se aduce la comanda). Manopera este 50 RON/bieleta + 90 RON geometria rotilor. La Motorhome costa 115 RON / bieleta marca OCAP. Mi s-a spus ca OCAP este un mare producator de subansamble de genul acesta si ca este posibil sa fabrice si pentru Renault. Acum astept un sfat de la cineva care se pricepe (eventual pm daca nu vrea sa scrie aici), de care bielete sa aleg? De origine Renault de la Augsburg (aici am avantajul garantiei la piesa + montaj, posibil sa fie chiar 18 luni) sau OCAP - la jumatate de pret. Mentionez ca nu vreau sa ma zgarcesc la 100-200 RON cand e vorba de viata mea si altora, deci ma intereseaza cea mai buna solutie, nu cea mai ieftina. Din pacate oferta service-ului autorizat Reanult iese din discutie, preturile alea sunt de pe alta lume. Puteti recomanda si un alt service de calitate unde sa fac operatiunea asta de schimbare (altul decat Augsburg, pe asta il stiu deja)? Eventual sa aiba si statie ITP - trebuie sa fac si ITP-ul, eu am uitat ca masina nu mai e chiar noua asa ca nu am facut pana acum desi am depasit cei 2 ani ![]() Multumesc anticipat. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca la Unix Trade bieletele erau 150 RON SETUL... incearca si acolo
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Ma ingroziti cu directia ...............am avut meagane 1 break de serviciu si a mers 185k km pana am predat-o si nu au fost probleme cu directia , personala are acum 62k km si nimic de directie .....acum am tot pe masina de serviciu ( megane estate ) cca. 25k km si inca nu sunt probleme ....... si sper sa nici nu apara ....
|
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde din ce punct de vedere privesti... Si mie mi se pare ca au picat cam devreme, desi e posibil sa mai reziste o perioada. Fiind vorba insa de elemente ale directiei si avand in vedere ca tin la siguranta, nu mai astept, le voi schimba. Ramane sa vad cu care bielete.
Tatal meu are un VW Passat (din 1996) care are peste 160.000 km la care a schimbat 1 singura bieleta, dupa 10 ani. De subliniat ca tatal meu are un stil de condus mult mai neglijent ca al meu, unde eu incetinesc si trec peste denivelari cu mare grija, el trece fara nici o problema cu viteza. ![]() Avand in vedere insa starea carosabilului in Bucuresti si faptul ca saptamanal am drumuri prin Rahova...prin spatele blocurilor, pe o strada care arata ca dupa bombardament... This post has been edited by padre: 10 Mar 2007, 20:58 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:29 |