Vine Iarna, Cauciucuri de iarna
![]() ![]() ![]() |
Vine Iarna, Cauciucuri de iarna
Adi R5 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|||
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
ms pt sfaturi am voi duce din nou sa fac janta si unghiul apoi voi vedea cum va fi
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
|
|
alin iulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 21 November 10 ![]() |
@ AdiR5.EU ITI MULTUMESC PTR SFAT!dar uite cum sta treaba:vreau sa plec cu babuta mea cam pe la jumatea luni noiembrie,sa vin acasa,si aici am fost de mam interesat de cauciucuri de iarna cu profil de contact cum se zice pe aci si mia zis ca unele asa si asa tre sa ma astept cam la 120 de euro pe bucata si la mana a doua cica se gasesc foarte greu.problema e ca in luna lu noiembrie tre sa trec rar cu ea si mi trebuie roti echivalente cu ce am eu adica sa fie macar pe 205,50,16 ca sa pot lua itv si ma gandeam eu asa ca sa mi iau de vara si pe urma in tara sa mi caut de iarna cu tot cu jante pe 14 de tabla ca sa nu stric jantele pe 16 si nicisa nu pierd cauciucurile de vara pe care daca nu le iau de aci tre sa le iau din tarra si aci am gasit cu 45 de euro exact ce mi trebuie mie cu o uzaura de 15 sau 20 %deci e ieftin si pot trece si itv si asa in tara am inteles ca cu 10 mil pot gasi cauciucuri de iarna cu tot cu jante de tabla.IN concluzie impusc doi iepuri dintr un foc,nu ?
|
--------------------
renault
laguna 1 2.2d
1996
|
|
FAQ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 7 November 10 ![]() |
intr.un final am gasit am gasit si jenti de tabla ptr masinuta mea is de logan am inteles ca se potivesc ..mi se pare cam mica distanta intre etrier si janta de tabla pe fata 300 jentile de tabla si 2 cauciucuri noi din pacate 195/60/15 ma incatat pretu ca era foarte bun 240 bucata de la yokohama si 2 cauciucuri le aveam de iarna trecuta foarte putin uzate..acu abia astept dea zapada sa le pun ca nu mi se pare normal sa le pun de la 1 sa le uzez pe asfalt,daca as iesi din localitate da dar atat timp cat ma misc in oras nui vad rostu
This post has been edited by FAQ: 28 Oct 2011, 16:39 Attached thumbnail(s) yokohoma_195_60r15_ig20_88q_mesc_nordica.jpg ( Size: 27.19k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
Renault
Laguna
- VN-64-NYC
99 1.6 16v
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
am fost la servis sa fac unghiul de fuga si de acolo era buba, sau cam chinuit sa deblocheze capetele de bara dar baieti au facut treaba buna.
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(alin iulian @ 27 Oct 2011, 14:40) @ AdiR5.EU ITI MULTUMESC PTR SFAT!dar uite cum sta treaba:vreau sa plec cu babuta mea cam pe la jumatea luni noiembrie,sa vin acasa,si aici am fost de mam interesat de cauciucuri de iarna cu profil de contact cum se zice pe aci si mia zis ca unele asa si asa tre sa ma astept cam la 120 de euro pe bucata si la mana a doua cica se gasesc foarte greu.problema e ca in luna lu noiembrie tre sa trec rar cu ea si mi trebuie roti echivalente cu ce am eu adica sa fie macar pe 205,50,16 ca sa pot lua itv si ma gandeam eu asa ca sa mi iau de vara si pe urma in tara sa mi caut de iarna cu tot cu jante pe 14 de tabla ca sa nu stric jantele pe 16 si nicisa nu pierd cauciucurile de vara pe care daca nu le iau de aci tre sa le iau din tarra si aci am gasit cu 45 de euro exact ce mi trebuie mie cu o uzaura de 15 sau 20 %deci e ieftin si pot trece si itv si asa in tara am inteles ca cu 10 mil pot gasi cauciucuri de iarna cu tot cu jante de tabla.IN concluzie impusc doi iepuri dintr un foc,nu ? ...la noi,in Ro,atita timp cit nu este zapada pe carosabil,anvelopele de iarna nu sunt obligatorii pe masina...zic astia...da,e corect cum ai gindit-o...totusi ,inainte de plecare ,intra pe un site meteo si vezi vremea probabila pe urmatoarele 4-5 zile sa nu ai surpriza sa vii la zapada... ![]() QUOTE(FAQ @ 27 Oct 2011, 19:56) intr.un final am gasit am gasit si jenti de tabla ptr masinuta mea is de logan am inteles ca se potivesc ..mi se pare cam mica distanta intre etrier si janta de tabla pe fata 300 jentile de tabla si 2 cauciucuri noi din pacate 195/60/15 ma incatat pretu ca era foarte bun 240 bucata de la yokohama si 2 cauciucuri le aveam de iarna trecuta foarte putin uzate..acu abia astept dea zapada sa le pun ca nu mi se pare normal sa le pun de la 1 sa le uzez pe asfalt,daca as iesi din localitate da dar atat timp cat ma misc in oras nui vad rostu ...sa nu ai probleme cu dimensiunea anvelopei...195/60/15 ... corect ,din cite am vazut prin unele CIV-uri, este 195/65/R15 sau 205/60 R15. QUOTE(scorpion i @ 6 Nov 2011, 17:56) am fost la servis sa fac unghiul de fuga si de acolo era buba, sau cam chinuit sa deblocheze capetele de bara dar baieti au facut treaba buna. bine ca ai rezolvat. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Kent |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 27 February 08 ![]() |
Salut! Intentionez sa-mi cumpar 4 buc. anvelope marca BF Goodrich G Force Winter. Stie cineva ceva despre calitatea acestor produse? Se aseaza bine la drum, in curbe, distanta de franare, zgomot de fond? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 PRIVILEGE/// 1.6, 16V
|
|
glaser |
![]()
|
![]() rulăr Group: Members Posts: 215 Joined: 7 April 10 From: in your mind ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IS-xx-WXP
2005
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
din astea am luat si eu ieri, sper sa fie bune!
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
ufolaguna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 20 August 09 ![]() |
Cit rezista anvelope cu indice de viteza Q (160km/h) la viteze de 120-130 (autostrada)? exista o asemenea estimare? din informatiile de pe net 160 reprezinta o viteza maxima a anvelopei care poate rula vreo 10 min. maxim.
|
--------------------
laguna
RXE 1.8-2000
- MH 03 XTM
2000
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Eu as zice ca producatorul iti garanteaza ca poti sa mergi maxim cu 160 km/h. Peste aceasta viteza poate sa apara probleme de supraincingere a anvelopelor.
Oricum, ia in calcul ca la discutii cu autoritatile trebuie sa ai minim indicele prevazut de catre producator (T=190, H=210). In plus, anvelope cu indice Q nu am mai vazut de vreme buna.. verifica DOT-ul. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 15:11 |