Samsung Galaxy S II, I9100
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy S II, I9100
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(2dor @ 24 Oct 2011, 16:02) @DragosP, la Samsung mie mi se pare mai usor de rootat si de pus orice ROM, decat la alti producatori. Recunosc ca ultimul meu HTC a fost G1 Dream, primul telefon cu Android, si nu stiu cum se face acum. Cel puțin pentru htc-urile mai nouțe, root-area se face conectând terminalul la un pc pe care rulează unrevoked. Ocazie cu care se scrie și un custom recovery din care apoi poți scrie rom-uri, partiționa card-ul etc. Probabil că și la samsung e simplu, dar la prima vedere explicațiile tale precedente au părut stufoase. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@2dor: multam fain, o sa-l incerc.
Trebuie sa fac wipe sau merge direct peste litening? L.E. Nevermind, am comis-o deja! ![]() Merge flawless, raman dator! ![]() Acum trebuie doar sa-mi comand un jig, just in case, si sa astept ICS-ul. This post has been edited by Garett: 25 Oct 2011, 07:33 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
@ Garett, daca vrei, iti dau un JIG gratis. Am primit 2 vineri, si nu am ce face cu ambele.
@DragosP, am incercat sa fiu foarte clar si sa dau detalii importante, de aia pare stufos. Asa si ce ai scris tu pare superficial si nu intelege nimeni nimic. Da, eu am inteles ca am idee cu ce se mananca. Sincer cel mai simplu este la LG, tin minte de la Optimus 2x. This post has been edited by 2dor: 25 Oct 2011, 09:11 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
A incercat cineva DlevRom?
In alta ordine de idei, mi-am facut upgrade la 2.3.5 oficial. stock merge bine dar parca m-am plictisit de interfata lui. Am pus cwm, mi-am tras un triunghi galben si de atunci, se restarteaza de nebun la 24 de ore +/- ceva. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@2dor: Multam fain, dar nu gratis, iti platesc cat ai dat pe el, no problem.
Imi convine, ca nu mai astept sa vina din China. This post has been edited by Garett: 25 Oct 2011, 10:30 |
--------------------
No
Reno
|
|
2dor |
![]()
|
QUOTE(DrK @ 25 Oct 2011, 11:23) A incercat cineva DlevRom? In alta ordine de idei, mi-am facut upgrade la 2.3.5 oficial. stock merge bine dar parca m-am plictisit de interfata lui. Am pus cwm, mi-am tras un triunghi galben si de atunci, se restarteaza de nebun la 24 de ore +/- ceva. Nu am patit sa se restarteze 2.3.5, dar cu Hardcore kernel sau CF kernel. Nu stiu ce kernel ai pus de iti face asa. @Garett, au fost 2 dolari 2 USB Jig, ce sa fac cu 3 lei? |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
2dor |
![]()
|
A facut upgrade cu ODIN, altfel nu prea are cum ca nu s-a dat drumul in Romanica.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Exact, cu ODIN. Am luat sursele oficiale de pe un site si l-am pus.
Iata si un ghid facut pentru oricine si cu toate fisierele necesare: http://androidflip.com/how-to-install-flas...y-s-2-gt-i9100/ @2dor: Dupa ce am pus stock tot, am bagat iar odin, am pus CFRoot - sgs2 - xwxu KE2 cu cwm4. Daca pun KI3 nu mai pleaca telefonul ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
2dor |
![]()
|
Ok, Drk. Pui asta cu ODIN:
http://www.multiupload.com/NAPKDLWC5B Este ROM-ul oficial KI4 2.3.5, fara bootloaderul ala de nu iti permite sa stergi counter-ul de kerneluri custom si un CSC diferit. Apoi pui CF root pentru ROM-ul KI4: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 File Type: zip CF-Root-SGS2_XX_XEO_KI4-v4.4-CWM4.zip - [Click for QR Code] (6.37 MB, 7820 views) La final pui asta, e kernelul stoc KI4, parola e - intratech@XDA http://www.multiupload.com/4O6DVGUGSU Dupa toate astea, o sa ai ROM stoc cu root insa, si fara nici un triunghi galben. This post has been edited by 2dor: 25 Oct 2011, 15:51 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
DrK |
![]()
|
Merci. O sa incerc diseara desi m-am saturat sa tot pun conturi, agende, widgeturi si alte setari
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Titanium backup nu rulează și pe SGSII?
![]() Ăla salvează tot, inclusiv istoric apeluri, sms-uri etc. Mă rog, e posibil să aibă probleme la widget-uri (poziții pe ecran), da' nu e chiar o problemă. This post has been edited by DragosP: 25 Oct 2011, 12:43 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DrK |
![]()
|
ruleaza si pe sgs2 dar nu-l folosesc. Nu stiu in ce masura este compatibil cu diferite launchere si pozitionari pe ecran. E mai complicata situatia
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
DragosP |
![]()
|
Este foarte compatibil. Eu îl folosesc de când am root și n-am avut nici o problemă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DrK |
![]()
|
Folosesti acelasi launcher? TW , Go, SP 3D?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
DragosP |
![]()
|
Eu folosesc LancherPro.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(DrK @ 25 Oct 2011, 12:24) Fix aceeasi manevra am facut-o si eu dimineata, aceleasi rom-uri adica. Toate shortcut-urile si widgets au ramas la locul lor, la fel si contul de google. Eu folosesc TW. This post has been edited by Garett: 25 Oct 2011, 15:24 |
--------------------
No
Reno
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
2dor - poti sa imi imprumuti si mie JIG-ul ala. Eventual daca esti dispus sa il vinzi si nu il cumpara Garret. Luni am drum in Bucuresti
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
Daca treci prin Bucuresti, ne vedem si iti resetez counterul. JIG-ul i l-am promis lui Garett.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Alydor |
![]()
|
e bine. Luni pe la 8-9 ajung. O sa fiu in zona Lascar Catargiu, am treaba la SNSPA.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
Treci pe la intersectia Mosilor cu Carol si rezolvam.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
2dor |
![]()
|
http://miuiandroid.com/
A aparut MIUI oficial pentru SGS 2. Tocmai l-am pus si peste am adaugat o tema de Honeycomb. Arata demential. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1234440 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am intrat azi pe la mai multe reprezentante Vodafone sa vad cat ar fi pretul la liber am ramas interzis. Putin peste 2500 lei. Cand i-am intrebat daca sunt codate, mi-au raspuns afirmativ, chiar daca il iau la liber. Daca vreau sa-l decodez la ei, taxa este de 52 de euro. Sunt de-a dreptul nesimtiti. In alte parti este in jur de 2000 la liber cu iGo full Europe preinstalat si necodat. Unde mai pui ca si un abonament decent cu 500 MB si ceva minute incluse este pe la minim 17 euro.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca il iei la liber il decodeaza gratis la Vodafone. Vezi poate nu v-ati inteles si ala credea ca zici de decodat la abonament.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu decodeaza gratis deloc. Am spus ca as vrea sa-l iau la liber si daca este decodat in cazul acesta.
Mi-a spus clar ca nu se vinde decodat, chiar daca il vreau la liber si trebuie sa achit o taxa de 52 de euro pentru decodare. Raspunsul a fost dat la doua din cele trei reprezentante in care am fost azi. Deci exclud faptul de a nu ne fi inteles. This post has been edited by cristio_79: 28 Oct 2011, 19:43 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Poate e politica celor de la reprezentanta (desi tin minte ca legea ii obliga sa nu vanda telefoane codate la liber), eu la un magazin partener Vodafone (magazin care face parte dintr-un lant national, deci nu e chestie locala) stiu sigur ca scria mare ca telefoanele care se achizitioneaza fara subventie/abonament sunt decodate fara vreo taxa.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Asa stiam si eu.
Nu m-am uitat exact la toate magazinele in care am intrat sa vad ce firma sunt, dar doua dintre ele fac parte sigur dintr-o retea nationala (parca sponsorizau o echipa din Liga I). This post has been edited by cristio_79: 28 Oct 2011, 20:07 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 28 Oct 2011, 20:32) Am intrat azi pe la mai multe reprezentante Vodafone sa vad cat ar fi pretul la liber am ramas interzis. Putin peste 2500 lei. Cand i-am intrebat daca sunt codate, mi-au raspuns afirmativ, chiar daca il iau la liber. Daca vreau sa-l decodez la ei, taxa este de 52 de euro. Sunt de-a dreptul nesimtiti. In alte parti este in jur de 2000 la liber cu iGo full Europe preinstalat si necodat. Unde mai pui ca si un abonament decent cu 500 MB si ceva minute incluse este pe la minim 17 euro. Vezi ca la Altex/MediaGalaxy e mai ieftin (sau cel putin asa era acum cateva luni... mi s-ar parea absurd sa se fi scumpit de-atunci) QUOTE(kum @ 21 Oct 2011, 23:09) |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
M-am intalnit azi cu 2dor si mi-a resetat si mie counteru.
Mare Domn! Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 04:43 |