Samsung Galaxy S II, I9100
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy S II, I9100
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Am reusit, era o eroare de la opera de fapt.
A mers cu IE-ul 9 Nov 2011, 07:32: @2dor: Ai idee de ce imi da eroare cand ii dau "Reboot into recovery" din ROM Manager? Incearca sa instaleze recovery-ul ala modificat dar da o eroare de "semnatura" (?) si se opreste. This post has been edited by Garett: 9 Nov 2011, 07:32 |
--------------------
No
Reno
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu, eu instalez mereu un kernel cu Clockwork Recovery, nu altfel. Prin Odin evident.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Garett |
![]()
|
Ma pocnise cheful de instalat MIUI, finally, dar m-am blocat la facut back-up cu ROM Manager. CWM il am instalat, merge sa folosesc back-up din ala in loc si sa dau wipe pur si simplu?
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dap.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
@2dor : cu ce ai inlocuit S 2-ul ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
aIfon 4 es se stiiiiie
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Neah, Nexus zic eu :>
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Note, ca mine?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ti-ai luat Samsung? Cum ti-ai calcat pe inima?
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind un vas acosteaza ptima oara in Korea, tot echipajul primeste cite un Samsung. Ofiterii primesc modele mai pricopsite.
Asta ca sa-i poata aduna mai usor de prin circiumi. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Încă nu mi-am luat, dar urmează. În continuare sunt convins că pe partea de interfață și finisări HTC rulles. Dar cum paletă cu stylus n-au în gama actuală, iar mie aia îmi trebuie acum, o să încerc un Samsung.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Incercarea moarte n-are! Dare te poti rani grav
![]() Mie imi place Note-le, pentru iarna merge, in vara trebuie sa te decizi - ori iti iei borseta, ori alt telefon. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
2dor |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Salutare, mi-am comandat online un suport auto original pentru Galaxy S2 crezand ca este compatibil cu Galaxy S, a ajuns de vreo ora, din pacate nu este compatibil. Daca cineva detine suport auto pentru Galaxy S si este interesat de unul pentru Galaxy S2 sa ma contacteze. Produsul este nou nout cu folie de protectie si garantie.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
2dor |
![]()
|
@ Shush, mai dureaza pana ajunge in posesia mea, pesemne inceputul lui Decembrie.
Chiar nu am ce lua altceva la nivelul ala, Motorola Droid Razr e superb si exista pe stoc in afara, dar e slab la ecran si nu are ICS. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(2dor @ 11 Nov 2011, 17:49) Da ma .. cre-ca: ******************** DISPLAY Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density) - Gorilla Glass display ******************** Asa e .. "slab" ecranul ala. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
QUOTE(biscu @ 11 Nov 2011, 18:43) Salutare, mi-am comandat online un suport auto original pentru Galaxy S2 crezand ca este compatibil cu Galaxy S, a ajuns de vreo ora, din pacate nu este compatibil. Daca cineva detine suport auto pentru Galaxy S si este interesat de unul pentru Galaxy S2 sa ma contacteze. Produsul este nou nout cu folie de protectie si garantie. L-am dat! |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 12 Nov 2011, 00:13) Da ma .. cre-ca: ******************** DISPLAY Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density) - Gorilla Glass display ******************** Asa e .. "slab" ecranul ala. Banuiesc ca vrea sa zica, ca e slab comparat cu Nexus: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 720 x 1280 pixels, 4.65 inches (~316 ppi pixel density) - Oleophobic surface This post has been edited by adrian.paul: 17 Nov 2011, 15:30 |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
2dor |
![]()
|
Normal
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Orice s-ar zice .. rezolutia de la nexus e faina dar si 4.65" sunt enormi.
|
--------------------
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
Da, sa vezi la Note...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Liviu |
![]()
|
Unii n-au nici p*** cat are note diagonala
![]() |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
Asta a fost o rautate .. ntz ntz !
|
--------------------
.
.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
note e o strutocamila ca si dell streak. doar ca se misca mai bine
![]() 17 Nov 2011, 17:36: se pare ca sgs2 va gusta din ICS: http://www.gsmarena.com/samsung_confirms_t...h-news-3395.php This post has been edited by herculane: 17 Nov 2011, 16:36 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
Garett |
![]()
|
@2dor: Cand iti vine "Nota de plata"
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
2dor |
![]()
|
Da Garett, stiu ca e cam incomod, se vede in filmul de review pe care l-am postat in topicul Android. Dar totusi, telefonul este the best Android experience ever in momentul asta.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 18:08 |