Reparare/inlocuire senzor temperatura Megane 1, Toate motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Reparare/inlocuire senzor temperatura Megane 1, Toate motorizarile
stany |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|||
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
@stany, merita incercat... ia si pune senzorul de la "dracie" pe masina si ai sa vezi daca apare ceva in bord.
|
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
1996 1.6e DA0F "Ignorance is bliss"
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
sincer, nu cred ca ambele dispozitive sa aiba acelasi traductor...
|
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
e si asta o chestie...nush oricum cel mai simplu e cu un termistor NTC 2K2.
|
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
stiu ca asta e varianta cea mai simpla da in vaslui nu se gaseste asa ceva...am inteles ca nici in iasi..
|
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
jubyl3r |
![]()
|
Eu am facut comanda pe net Aici (a nu se considera reclama) a ajuns intr-o zi si in cateva minute l-am montat. El e foarte ieftin, mai mult dai pe transport cam 20 lei m-a ajuns cu tot cu transport ...oricum se merita decat sa iei unul original care e cateva sute de mii bune. Eu ti-am dat o idee, tu ai sa vezi ce faci...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Dodone @ 16 Mar 2011, 19:05) Am primit ieri prin posta rezistentele si termistorii comandati de xjc0c0. @xjc0c0: numai ![]() ![]() Dupa asteptari seculare, care au durat cateva luni - ca sa parafrazez un clasic al literaturii romane - iata si visul meu implinit ! Azi am reusit si eu sa schimb senzorul. Nu am adaugat cablaj pt. ca era suficient la senzorul existent. L-am montat tot in bulbul de cauciuc in care a fost si precedentul , ca sa fie mai protejat si sa nu dea eventuale diferente mari de temperatura cand sunt in mers fata de stationare. Senzorul nou indica cu 3 gr. C mai putin decat cel original, o temperatura ce mi s-a parut mai corecta. Acum senzorul indica cu 0,5 gr. C mai mult fata de senzorul exterior de la termometrul pe care il am in casa. Mi se pare iarasi corect, fie si doar pt. ca primul e aproape de asfalt iar cel din urma e la aproape 4 m. inaltime fata de sol. So far, so good. Vom vedea cum se va comporta in timp. xjc0c0, iti multumesc inca o data pt. colet si suport tehnic. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
![]() Numai bine! |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Nu prea am ce poza sa pun pt. ca arata identic cu originalul. Practic am introdus senzorul in "caciula" de cauciuc in care a fost si senzorul original.
Berile, cand ne intalnim prin TM sau prin tara... ![]() |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
panterofil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 June 11 From: Timisoara ![]() |
Salut,
Mi-am cumparat o oglinda noua la masina din semnatura (partea pasagerului)..reglaj electric, incalzire, senzor temperatura... Problema e urmatoarea: nu imi afiseaza temperatura... Trebuie initializat cumva ? sau cum se procedeaza? eu doar l-am conectat si atat ... reglajul electric merge. |
--------------------
Renault
Megane I 1.6 16v
2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Senzorul de temperatura este prezent/conectat/functiona pe oglinda cea noual?
Vezi sub corpul oglinzii un micšmotšcare iese din carcasa.... @+ This post has been edited by espacern: 28 Sep 2011, 18:37 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
panterofil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 June 11 From: Timisoara ![]() |
da, e prezent. dar cum verific daca e si functional ?
sa inteleg ca nu e nevoie de nicio initializare ? p.s. espacern, ti-am dat mail referitor la portbagaj... |
--------------------
Renault
Megane I 1.6 16v
2000
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
Incearca sa-l masori cu un ohmetru. Cel vechi functiona?
|
--------------------
----
----
|
|
panterofil |
![]()
|
da, cel vechi functioneaza si acum... am vrut sa il schimb dar m-am gandit ca mai bine intreb inainte, poate nu fac cv bine cu cel nou...
|
--------------------
Renault
Megane I 1.6 16v
2000
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
In cazul asta inseamna ca senzonrul nou e stricat. Daca masori ambii senzori vei avea valori diferite
Ori apelezi la garantie,ori il pui pe cel vechi cu speranta ca va tine in continuare ![]() |
--------------------
----
----
|
|
silviu_stelian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 20 September 10 ![]() |
Salut,
Mie imi apare -40 grade constant. Senzorul a crapat sau e o problema de cablaje? Ce simptome au avut ale voastre inainte de a schimba senzorul? Merci! |
--------------------
Renault
Megane
1998
|
|
jubyl3r |
![]()
|
Creste si scade temperatura din senin atat in stationare cat si in mers. Vara arata 40, 8, -1 grade C cand normal erau 20 +/- 1grad.
|
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
|
|
Dodone |
![]()
|
Din pacate si senzorul nou arata incorect tmperatura, daca in exterior sun mai putin deaprox. 5 gr. Celsius. Nu stiu ce sa fac mai departe...
![]() |
--------------------
Renault
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() |
--------------------
----
----
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
gata, al meu a decedat. dupa o scurta coma in care datea valori hilare acum nu mai arata nimic. R.I.P
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Incearca la Espacern, eu am cumparat de la el senzor de temperatura,ca si al meu indica +52 de grade iarna trecuta
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() multumesc pentru sfat, dar cred ca deja a ajuns senzorul de la el(nu si avizul de la posta) |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
intrebare:
oglinda dreapta e lovita ( carcasa de plastic e crapata) si la bord nu-mi mai indica temepratura exterioara.....de fapt nu-mi indica nimic, e loc liber unde ' ar trebui sa fie temperatura.... e vreo setare ? sau e mort senzorul si trebe schimbat/reparat ? sau daca schimb oglinda cu totul, se rezolva? masina e Scenic RX4 diesel. multumesc. |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
S-a discutat,senzorul de temperatura se schimba,nu ai ce repara la el. Daca totusi nu mai indica dupa ce s-a crapat oglinda(dupa o lovitura inteleg) verifica sa nu fie rupt vreun fir .
|
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
silviu_stelian |
![]()
|
QUOTE(silviu_stelian @ 3 Dec 2011, 12:24) Salut, Mie imi apare -40 grade constant. Senzorul a crapat sau e o problema de cablaje? Ce simptome au avut ale voastre inainte de a schimba senzorul? Merci! QUOTE(Dodone @ 3 Dec 2011, 23:27) Din pacate si senzorul nou arata incorect tmperatura, daca in exterior sun mai putin deaprox. 5 gr. Celsius. Nu stiu ce sa fac mai departe... ![]() QUOTE(Dragos34 @ 28 Jun 2012, 15:29) S-a discutat,senzorul de temperatura se schimba,nu ai ce repara la el. Daca totusi nu mai indica dupa ce s-a crapat oglinda(dupa o lovitura inteleg) verifica sa nu fie rupt vreun fir . Inainte de toate verificati daca aveti tensiune in fir. Eu cu senzorul nou in mana am realizat ca am firele intrerupte ![]() Stie cineva unde este mufa ce conecteaza aceste fire din oglinda? |
--------------------
Renault
Megane
1998
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai desfacut capacul din interior din coltul geamului si nu ai mufa acolo?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
silviu_stelian |
![]()
|
Nu am desfacut nimic inca, dar iti multumesc penru informatie!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1998
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Desfa mufa aia si da cu un spray bun de contacte .... eu zic ca o sa ai o supriza placuta ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dodone |
![]()
|
Eu am renuntat sa ma mai lupt cu senzorul. Peste 7 gr. Celsius arata corect. In rest, nu am timp sa ma ocup de el.
|
--------------------
Renault
|
silviu_stelian |
![]()
|
Astazi, fiind mai cald, m-am mobilizat iar surpriza a fost maxima
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:09 |