Modul impuls ridicare geam Megane 2.2
![]() ![]() ![]() |
Modul impuls ridicare geam Megane 2.2
ekisim |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 16 August 16 From: Turda Jud. Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane ll 1.5 dci 86Cp facelift
An 2007 combi
|
|||
bogdan.bunea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 4 April 15 ![]() |
Ah dar sa fie musai de fata .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 Automatikgetriebe
- munich zweisechs
|
|
ekisim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 16 August 16 From: Turda Jud. Cluj ![]() |
Sunt la fel cele de fata cu cele de spate, nu difera intre ele.
|
--------------------
Renault
An 2007 combi
|
|
AGSQ |
![]()
|
![]() Megane 2 Enthusiast Group: Members Posts: 43 Joined: 30 October 17 From: Craiova ![]() |
Am descoperit asta, ca alternativa la modul si mi se pare ok-ish. Mai ales ca ei spun ca suporta acel "one-touch automatic".
http://www.renaultwindow.co.uk/ |
--------------------
Renault
Megane II 1.9 dCI
2003
- -
|
|
bogdan.bunea |
![]()
|
Vezi sa nu , la culoare da sunt ambele negre dar serviciul este pe dos . Încearcă și mai discutam. De spate îți dau cate vrei .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 Automatikgetriebe
- munich zweisechs
|
|
ekisim |
![]()
|
@AGSQ
Colegule esti foarte perspicace, eu daca cautam nu gaseam niciodata acest site. Intr-adevar modulul original nu are protectie contra apei si cred ca de aceea se strica (mie mi s-au stricat doua) Ar fi ideal sa gasesc asa ceva in Romania, nu stiu si nu am comandat niciodata din Anglia, poate nici nu livreaza in Romania. La noi in tara nu o fi nimeni sa repare aceste module? @bogdan.bunea Se pare ca tu esti mai priceput, eu am crezut ca sunt identice la toate cele 4 usi. Dar cum se face ca pentru spate ai si pentru fata nu? De unde esti ca as veni sa cumpar de proba si unul de spate? This post has been edited by ekisim: 17 Apr 2018, 11:58 |
--------------------
Renault
An 2007 combi
|
|
Heavyd |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 17 February 17 From: Timisoara ![]() |
Si eu am avut problema cu modulul fix pe dreapta fata ca se ridica si nu se oprea...
Tragea pana rupea mecanismul. Eu o sa cumpar macara original cu motor pentru 850 Ron... ca renault separat nu vinde... This post has been edited by Heavyd: 17 Apr 2018, 12:33 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 60 kw 82 cp
2004
|
|
ekisim |
![]()
|
Exact, si eu am cautat sa cumpar modul separat, dar nu se vinde decat complet cu macara, dar totusi sa cumparam tot ansamblul pentru un modul cu aproape 200 euro e cam mult...
|
--------------------
Renault
An 2007 combi
|
|
AGSQ |
![]()
|
![]() Megane 2 Enthusiast Group: Members Posts: 43 Joined: 30 October 17 From: Craiova ![]() |
@ekisim - daca vrei separat modulul, dar nu vrei neaparat sa fie nou ai link mai jos. Tot de acolo poti comanda si acel minicube waterproof. Vanzatorul trimite in Romania, am mai cumparat de la el.
https://www.ebay.co.uk/itm/Choice-of-regula...uDYwYvz2eSpwnjA |
--------------------
Renault
Megane II 1.9 dCI
2003
- -
|
|
bogdan.bunea |
![]()
|
Dar cum se face ca pentru spate ai si pentru fata nu?
din cauza montajului in usa , sunt din bucuresti , daca vrei iti trimit unul si vb dupa aceea . |
--------------------
Renault
Megane
2011 Automatikgetriebe
- munich zweisechs
|
|
ekisim |
![]()
|
Bogdan, ti-am trimis mesaj privat sa ne intelegem.
|
--------------------
Renault
An 2007 combi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:42 |