Pavilion dezlipit, Panza plafon dezlipita
![]() ![]() ![]() |
Pavilion dezlipit, Panza plafon dezlipita
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.321 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
S-a curatat buretele ala pana la pasla neagra , inclusiv degresare cu carpa cu diluant. Degeaba. Dupa un an, cum a dat caldura s-a facut clei tot prenandezul ala special care a venit la kit. Arata ca si cum nu s-a aplicat nimic niciodata. Partea din spate parca mai tinea, insa acolo la sofer si langa la pasager panza atarna. Ce e mai rau ca partea de deasupra parasolarelor si pe laterale a fost dificil de dezlipit pt a putea reaplica lipici din nou. Acolo pe laterale a ramas lipit in unele locuri buretele materialului nou.
<span class='edit'>4 Sep 2024, 20:23:</span> QUOTE(megan2 @ 25 Aug 2024, 18:35) Eu nici nu cred ca a fost vreodata viu. Mai la toate problemele care le-am postat tot eu am dat raspunsul in cele din urma. This post has been edited by geoman: 4 Sep 2024, 20:24 |
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.349 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In materie de adezivi, eu am incredere in nume din astea mari, cum a zis si greny https://www.shop-sks.com/tesa-Spruehkleber-...LIaAkwFEALw_wcB
This post has been edited by einstein1984: 5 Sep 2024, 08:13 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:02 |