Xenon 35W vs Xenon 55W, Intrebare
![]() ![]() ![]() |
Xenon 35W vs Xenon 55W, Intrebare
T.rac3Er |
![]()
|
||
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
|
||
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 26 Jun 2013, 17:38) ca e orasul in haos din cauza taxiurilor care merg pe unde le taie crampa din matz mai mult ma deranjeaza taxiurile care sunt parcate de-ampwlea : langa treceri de pietoni, intersectii , mall-uri etc Circulatie e haos nu numai din cauza celor care merg , ci si din cauza "statatorilor". AFI si BIG colcaie de "taxiuri inaripate". Cel putin la BIG sunt si pe trotuar, dar si pe prima banda ![]() ONTOPIC: tot legat de becuri ![]() This post has been edited by UXE: 27 Jun 2013, 14:25 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ryry |
![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 26 Jun 2013, 14:44) Nu pot sa pun in calc poza de pe tel. Dar am o poza mai veche cu masina. Farurile sunt normale. Ideea este ca as vrea sa montez lupe sau nush. Cred ca o sa ma duc la RAR sa intreb de omologare sau ce se poate face. In cel mai rau caz trebuie sa dau alti bani sa le demontez si sa pun becuri obisnuite. Attached thumbnail(s) Image005.jpg ( Size: 508.38k ) Number of downloads: 891 |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
- B 40 KAR
2007 CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nu iti omologheaza NIMENI xenon in farurile alea. Iti trebuie far cu lupa, spalator, autoleveling...ti s-a mai raspuns si prin alta parte. Daca de faruri si spalatoare poti sa faci rost relativ ieftin (gasesti faruri de clio RS cu lupa), cu autolevelingu e complicat, costa enorm si nu stiu cine ti l-ar face sa functioneze. Deci daca vrei sa legalitate, tre sa platesti si sa te complici inutil. E 15-20 de lei un bec cu halogen decent, iar demontatul instalatiei de xenon cat poate sa coste, daca tu nu te pricepi? 10 lei la un electrician. Cu 50 de lei scapi. Daca si asta e o cheltuiala mare...
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
S-au schimbat normele de curand? Ca exista bine-mersi faruri OEM cu xenoane din fabrica FARA lupa. (au autoleveling+spalatoare, normal).
Exemplu la indemana: laguna 2. Ca e gandita altfel oglinda farului, asta e altceva, insa stiam ca nu e neaparat necesara lupa. This post has been edited by SwatKat: 2 Jul 2013, 11:57 |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
E vorba de ce faruri are el. Nu exista xenon pe clio 2 fara lupa, deci lui ii cam trebuie. Si cu astea e discutabila treaba, ca daca pui o porcarie de lupa chinezeasca in far ii deranjezi si pe altii si nici lumina n-ai. Cel mai corect e sa pui direct un far gandit din start pentru asa ceva + toate cele necesare, sau sa faci un control la ochi
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Asta o stiu, insa am tot citit pe mai multe topicuri ca fara far cu lupa nu merge si am zis sa fiu mai catolic decat papa
![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Ideea e ca trebuie sa pui tot ansamblul cu care producatorul a omologat respectiva masina, si probabil ca si montajul trebuie facut in service autorizat. Nu te obliga nimeni sa ai lupa daca producatorul a omologat masina cu xenon in far fara lupa.
Daca respectiva masina nu a avut niciodata xenon, pe nicio varianta de echipare, probabil ca e si mai greoaie procedura, ca trebuie sa o omologhezi individual. Nu cred ca e cineva care sa fi facut asta. |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
KaSp3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 6 February 12 From: Mioveni ![]() |
salutare colegi. am si eu o intrebare.
am megane 2 cu lupa am mers sa schimb un mufa...un conector ptr becul h7 care pur si simplu s-a topit si atunci cand am vrut sa schimb becul am ramas cu cateva bucati in mana si am zis ca daca tot merg sa le schimb pe amandoua si sa imi si becuri mai bune si am vrut sa pun becuri de 55 w...acum surpriza...nea`meacanicu a zis ca nu e bine sa pun becuri de 55 de watti ca cik datorita lupei imi va topi plasticul de la far.... eu am citit aici si am vazut ca s `a mai montat si pe alte masini becuri de 55 de watti si nu s `a intamplat nimic...vreau sa stiu...e adevarat sau fals ptr ca nestiind si nefiind informat am ascultat de sfatul lui si am pus tot becuri de 35w de la osram. vreau un raspuns sa stiu daca cineva a mai pus si daca au avut probleme. ms frumos |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- Confidential.
2006 bicorp 1.5 dci 106 cp
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
halogen sau xenon?
|
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
KaSp3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 6 February 12 From: Mioveni ![]() |
bec normal halogen. nu xenon.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- Confidential.
2006 bicorp 1.5 dci 106 cp
|
|
gorelinio |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 6 January 11 From: Constanta ![]() |
Am trecut de la halogene la xenoane si am observat ca nu mai merge reglarea farurilor din buton...nu am autoleveling doar butonul acela de la 0 la 4 si ori ce pozitie as da nu se intampla nimica...am inteles ca circuitul se inchide prin filamentul becului si mi-ar trebuii o rezistenta in plus pe instalatia xenon sa nu imi vada calculatorul ca bec ars...este adevara? sau de ce nu mai merge acea reglare?
|
--------------------
renault
Megane Sedan 2.2 2006/1.5 DCI/60KW/Privilege
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
" sa nu imi vada calculatorul ca bec ars" Meganul nu are asa ceva,ti se ard toate becurile de pe masina dar in bord nu o sa iti apara nimic!
Sigur ai mufat mufele de la motorasele farurilor bine?Pt ca nu vad de ce nu ar funtiona reglajul farurilor daca ai montat xenon.Becul halogen sau cel xenon nu au treaba cu reglajul farurilor,sunt trasee electrice diferite si independente. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
gorelinio |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 6 January 11 From: Constanta ![]() |
Da le-am mufat bine...e doar un plug in nu ai cum sa gresesti cred..nu imi dau seama ce ar putea fii si nu vad la nimeni ca a mai dat de acest bucluc
|
--------------------
renault
|
|
devalis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 16 December 12 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2013 1.5D
|
|
gorelinio |
![]()
|
Am verificat si totul era OK....este ciudat ca daca era corodat, sau nu bagam bine mufa faceam la un singur far nu la ambele...adica reglarea farului nu merge la nici un far
|
--------------------
renault
|
|
danu092 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 January 15 ![]() |
Salut ce parere aveti despre kitul acesta din descriere promite multe... a incercat cineva ??
http://www.xenon4u.ro/catalog/kit-xenon-slim-55-w-273272 |
--------------------
renault
megane
2008 1.5 dci 106 cp
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Fara suparare danu092. Am avut si eu xenon si le-am dat jos si am montat niste philips blue vision ultra(imita albul de xenon) si crede-ma eu unul regret enorm ca am aruncat bani initial pe xenon in loc sa iau direct becurile. Mai sunt si unele osram night braker parca sau ceva in genul. Si sincer mai bine dai 100-150 lei pe becuri halogen si iti imita lumina de xenon, decat pe un kit cu care e posibil sa ai si probleme. Dar acum e alegerea ta.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
danu092 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 January 15 ![]() |
Am avut si osram night ... 20 sau 30 euro am.dat pe ele nu imi amintesc exact oricum erau originale ma tinut fix cateva luni 4-5 aprox 5k km , le-am cumparat. Din riga inainte sa ma intorc acasa pt ca ave.am xenon 35w 6000k si pana in letonia m sarit ochii din cap cu lumanarile asta pe asfalt negru si nemarcat de uiti dupa copaci sa vezi daca esti pe drum , nu stiu ce sa zic m.au cam dezamagit osram de asta mi.as pune inapoi xenon dar 4300k alb spre galben. Binenteles pe faruri cu lupa
|
--------------------
renault
megane
2008 1.5 dci 106 cp
|
|
Unchiasu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 March 15 ![]() |
Salut! Am si eu un Megane 2 si am farurile cu lupa, ce system de xenon ma indrumati sa imi pun pe ea? Ma intereseaza si de unde as putea sa le achizitionez. Mersi
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:04 |