Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Lucian Bute, Campionul Romaniei

M i h a i
post 20 Jan 2014, 16:45
Post #61

Group: Members

A câștigat 2 mil $, îl doare la bască.Am văzut partida, un Bute fără putere și fără pic de masă musculară pe el.Foarte slabe loviturile, il gâdila pe ăla.. Măcar Mihai Leu se bătea , Doroftei venea batut măr dar căștigator... Eh, bine că mai avem la ce ne uita , vezi : Froch, Floyd, si frații Klitschko.

--------------------
------ ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ali3n_cop
post 20 Jan 2014, 17:09
Post #62

🎲🎲

Group: Members
From: 🏡

Nu mai e nici el la prima tinerete iar dupa ce iti iei omor in halul in care si-a luat el de la Froch, dupa un numar foarte mare de victorii dintre care majoritatea prin K.O, e greu sa te repui psihic pe picoare. Poate ca s-a luptat numai cu sportivi de nivel mediu dar tipul a gandit totul la nivel de marketing. Decat sa-l bata toti si sa moara de foame, mai bine multe meciuri contra unor sportivi de nivel mediu si cascaval mai putin dar constant. Am citit ca a castigat aprox. 11 mil dolari din box pana in prezent, deci e un om realizat. A fost si campion mondial, e iubit de lume, eu nu vad nimic rau in ceea ce se intampla cu el. Pana la urma...si Tyson si-a luat-o la un moment dat si de la cine : Buster Douglas radmasa.gif ...nimeni nu e rege o viata.

--------------------
Mercedes Sprinter "Sārak Edition" 1998
The truth is out there
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 13:49
Dacia