Lucian Bute, Campionul Romaniei
![]() ![]() ![]() |
Lucian Bute, Campionul Romaniei
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa va zic parerea mea care sunt un fan al boxului in general(nu doar al lui Bute) si ii urmaresc cariera de cand a ajuns la profesionisti, dar si celelalte meciuri care au loc in categoria lui.
Toate rahaturile cu "Bute boxeaza doar cu chifle, trebuie sa lupte cu camponii din SuperSix" vin de peste ocean si se propaga aici in RO la cei care nu se uita la box prea mult si nu au posibilitatea sa vada realitatea. Este stiut faptul ca daca nu cunosti un anumit domeniu si auzi din cateva parti aceesi parere despre ceva din acel domeniu strain tie, tinzi sa o iei de buna...ah, si mai sunt alimentate si de Doroftei care se stie ca a avut niste probleme personale cu Bute peste care nu poate sa treaca. Ba mai mult, parerea mea e ca pe langa problemele personale, Doroftei nu e in stare sa constientizeze ca vremea lui a trecut si nu mai poate sa fie in prim plan decat daca continua sa faca ceva pentru box, nu sa arunce cu rahat in el... Boxul este o superafacere cu mai multe sfere de influenta si de aceea(ca o consecinta a faptului ca exista mai multe sfere de influenta) exista 4 centuri importante in fiecare categorie: IBF, WBA, WBC si WBO. In momentul in care un boxer are o centura exista doua variante: -sa traga cat mai mult de ea, sa si-o apere castigand bani cu tzaraita -daca se simte mai bun decat toti sa isi puna la treaba clubul pentru a obtine lupte pentru unificari de centuri(cu ceilalti campioni) si sa castige bani mult mai multi. Evident la unificare nu se baga decat cei care cred in valoarea lor, nimeni nu se baga decat daca crede in sansele lui sau i se ofera indeajuns de multi bani incat sa considere ca merita sa se bage la un meci in care are sanse mici. Deci campion absolut nu exista in sportul asta...decat atunci cand strangi toate centurile sau macar pe cele 3 americane(IBF WBC WBA) cea WBO fiind mai putin apreciata peste ocean...e o centura mai nemteasca. Daca ajungi sa ai 3-4 centuri esti un mare superstar si boxezi 1-2 meciuri pe an pe sume uriase. Revenind acum la ce se intampla in categoria lui Lucian, exista doua televiziuni mari in america care se lupta pe piata asta a boxului: HBO si Showtime, ambele vand meciuri in sistem PPV. In 2009(cand Lucian era sub contract cu HBO), Showtime a scornit gaselnita asta cu Supersix, si anume 6 cei mai buni in categorie pe care ii organizezi intr-un turneu pe durata a doi ani si de unde scoti un singur campion. Super reteta financiara...numai ca din diverse motive nu au putut aduce(sau nu au vrut) chiar cei mai buni boxeri si initial au fost: - 3 europeni: Kessler(campion WBA), Froch(campion WBC) si Abraham - 3 americani: Ward, Dirrell si Taylor De ce zic ca nu erau cei mai buni? explic: -Abraham si-a desfasurat cariera pana in acel moment cu o categorie mai jos(middleweight), deci era incepator (0 meciuri) la super middle -Taylor oarecum la fel, urcase in categorie de curand si avea in acel moment doar 2 meciuri la super middle(1 pierdut) - Ward si Dirrell doi tineri americani in ascensiune(vedete doar locale) cu palmares foarte straveziu la momentul inceperii SuperSix. Nu boxasera meciuri de 12 reprize decat cate 2-3 fiecare pana atunci. Dar ca sa captezi atentia americanilor nu iti trebuie supercampioni americani(pt ca nu aveau) e de ajuns sa aduci 3 europeni(doi cu centuri) si sa bagi 3 americani langa ei(pe care americanii oricum ii vad mai buni si mai vedete decat pe oricine altcineva)....by the way, daca citesti forumurile americane de box te doare capu, americanii sunt cei mai tari, Froch, Bute si altii n-au luptat cu nimeni, trebuie sa dovedeasca ca sunt cei mai buni luptand cu americanii lor. -Stieglitz(WBO) si Bute(IBF) nu au fost cooptati in S6. Fie vorba intre noi Stieglitz nici nu a fost mare pierdere... Si uite asa s-a inoculat americanilor ideea ca astia sunt cei mai buni din lume si li s-a captat atentia pentru 2 ani. Turneul a inceput la sfarsitul lui 2009 si se termina la finalul 2011, timp in care Bute a boxat cu cine a gasit, boxerii din SuperSix fiind indisponibili. Unii din cei cu care a boxat Bute in rastimpul asta sunt mult peste jumate din cei din SuperSix si ma refer aici la Andrade si Magee. Norocul americanilor este ca pustiul Ward a ajuns(putin impins din spate) in finala S6 alaturi de englezul Froch. Daca nu reusea nici un american...parte din succesul financiar al turneului era compromisa. Showtime, pe langa chestia desteapta cu acest turneu a mai facut o miscare foarte buna. In timpul turneului a semnat cu Bute si prin urmare il are la dispozitie pentru unificarea centurilor intr-un meci cu castigatorul S6. Practic prelungeste succesul si audientele uriase la meciurile organizate de ei si dupa ce S6 se va termina. Programul lui Bute incepand de acum este aproape sigur: 1) 5 noiembrie 2011 un meci probabil cu Pavlik(cu o saptamana inainte va avea loc finala S6). 2) martie-aprile-mai 2012 meci de unificare pt 3 centuri(WBA WBC IBF) intre Bute si castigatorul S6 3) meciuri pe multi-multi $$, superstar, loc in galeria marilor boxeri ai lumii si in mod legitim va putea fi asezat alaturi de Nadia, Nastase si Hagi. Evident programul asta e valabil doar daca la meciul 1 si meciul 2 castiga...eu am plecat de la premisa asta pentru ca eu asta cred. V-am spus ca il urmaresc atat pe el cat si adversarii potentiali si va zic parerea mea: bute nu mai are adversari slabi de cel putin 5 ani, pur si simplu este atat de bun incat ii face sa arate ridicol pe langa el. Pe langa lovitura de stanga iesit din comun de puternica este cerebral in timpul luptei si reuseste sa isi invinga instinctele si sa urmeze tactica. Eu nu il vad pe Pavlik si nici apoi pe Ward sau Froch sa castice cu Bute...la modul cel mai obiectiv. This post has been edited by papa_mulo: 12 Jul 2011, 15:49 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
@papa_mulo: binenteles ca teoria conspiratiei incepe rapid, hazardata si de invidia si mentalitatea tipica romaneasca... in cazul lui Bute.
Oricum rezumatul de mai sus e unul bine informat si o parte din cele scrise le stiam si eu, cu cele 2 televiziuni care sa fim seriosi, alearga dupa evenimente, evenimente care aduc bani frumosi. Si eu il vad trecut de Pavlik si castigatorul S6, insa toate la timpul lor... |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 9 Jul 2011, 23:11) Sa o lamurim pe asta ca vad ca la transmisia directa comentatorii nu s-au obosit: la un meci de box la care se canta imnuri(cele de centura), se canta imnuri pentru 3 persoane: pt arbitru si apoi pt cei doi sportivi...la meciul asta arbitrul era Canadian. @dan22y: merci pt aprecieri, am facut un efort sa scriu postul asta lung pt ca imi e ciuda cand vad ca unii oameni tind sa dea credit la ce aud...si sa minimizeze in cazul de fata meritele lui Bute. De spus mai erau multe de spus, am incercat pe cat posibil sa condensez postul. Inca ceva ce am uitat sa spun si merita adaugat. In USA se mananca kk cand se vorbeste de Bute din doua motive mari si late: 1) ca tactica de promovare a meciului dintre castigatorul S6 si Bute. Se stie, cu cat e intriga mai mare cu atat e succesul financiar mai mare(la ei e PPV, nu iti da Pro Tv sau Antena 1 sau B1 meciuri la bot). La fel face si Froch cand spune diverse de Bute...nu face altceva decat sa ridice bet-ul la un meci dintre el si Bute in cazul in care trece de Ward. 2) din invidie de catre fanii lui Ward la nivel de forumuri si site-uri "de specialitate" marunte. |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pe mine m-a mișcat patriotismul lui Bute. Rar mai vezi așa ceva.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
papa_mulo |
![]()
|
Chiar e un tip de 10+...modest, sincer, cu drag de casa si familie. Presa de pe la noi a cam ignorat unele meciuri ale lui care nu au fost transmise aici...si totusi el inca le raspunde la toate intrebarile si ii primeste pe la el pe acasa sa isi faca reportajele de 2 lei in care o intreaba pe maica-sa ce o sa ii faca de mancare si alte penibilitati...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
ha ha..daca-i face sarmale..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Apropos de americans, va aduceti aminte de episodul in care dansii, stiind ca pe atunci celebrul cuplu nastase tiriac era mai slab pe iarba decat pe zgura, au vopsit zgura in verde? Ridicoli
![]() Nu vreau sa fac discriminari, dar pare sa aiba milioane de vizualizari. Americans are not stupid |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Pai sa nu faci discriminari. Uite un comentariu care o spune bine:
"People in general are dumb as fuck. Not just Americans." Mikeraske 1 day ago 13 ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
inteleg sa va ganditi si sa comentati cum au fost cheltuiti bani alocati evenimentului... dar de ce scrieti cel putin tendentiosi la adresa lui Lucian Bute?
papa_mulo interesante informatiile, nu le-ai scris degeaba chiar daca imi place mai mult mma sau rugby pot spune ca la meciurile lui Bute imi place si boxul |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@papa mulo: bine scris si documentat.Acu vine intrebarea: dupa ce o sa il bata si pe ala de il ridica in slavi contestatarii lui Bute ce or sa mai scoata la inaintare?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
papa_mulo |
![]()
|
Banii au fost cheltuiti asa cum se cheltuiesc toti banii publici in Romania: prin intermediul clientelei politice. Ca acum a fost Obreja intermediarul... nu ma revolta cu nimic, macar sa ii fi ramas si lui 5% din banii aia pentru stradania de a materializa evenimentul... ca restul se duc oricum la cei care aproba cheltuiala. Avand in vedere ca a fost probabil ultima sansa ca Bute sa boxeze in Romania, nu ma deranjeaza ca s-au cheltuit 2-3 mil Euro pentru asta, astia sunt bani de borduri pe 3 strazi mici in Bucuresti...
@MMVI: urmaresc si eu atat MMA cat si stand-up cu aceeasi placere ca si boxul. Fiecare are farmecul ei. Daca ziceti ca sunt interesante informatiile, am sa mai continui cu ceva mai multe detalii si consideratii privindu-l pe Lucian si posibilii lui viitori adversari...zilele astea. LE: @buzasparta: pai banuiesc ca te referi la castigatorul S6 care se va alege intre englezul Froch si americanul Ward. Am sa vorbesc zilele urmatoare despre ei, dar si despre Pavlik care este in proportie de 90% urmatorul adversar si de care trebuie sa treaca ca sa ajunga la "marea lupta". This post has been edited by papa_mulo: 13 Jul 2011, 09:56 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
![]() |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 12 Jul 2011, 20:29) Apropos de americans, va aduceti aminte de episodul in care dansii, stiind ca pe atunci celebrul cuplu nastase tiriac era mai slab pe iarba decat pe zgura, au vopsit zgura in verde? Ridicoli ![]() Nu vreau sa fac discriminari, dar pare sa aiba milioane de vizualizari. Americans are not stupid off:Useless rednecks! on:papa_mulo iti dau dreptate in toate privintele.Doroftei e un mare frustrat! ![]() |
--------------------
Renault Megane
Business Line
- GL-35-MRS
1.6 16v 2008 Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Eu m-am trezit noptile sa ii vad meciurile sau sa i le ascult la radio la vremea aia si m-a facut bucuros de multe ori. Pentru ca il respect pentru ce a facut tind sa ma fac ca nu aud ce zice el despre Bute si sa o pun pe seama firii sale mai infantile si incerc sa ii gasesc justificari pt frustrarile sale...totusi el nu realizeaza ca foarte putini gandesc ca mine si usor-usor isi va pierde toata credibilitatea si respectul de care s-a bucurat la un moment dat si pe care le-a castigat atat de greu.
Bute are multe avantaje in fata lui, l-a depasit de mult...si se va duce si mai sus. Dpdv al unui om care se uita cat de cat la box observatiile lui Doroftei la adresa lui Bute sunt chiar hilare...mai mergeau acum 4-5 ani dar acum deja e penibil. |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, asta cu "americanii sunt prosti" e o generalizare penibila. Peste tot sunt oameni prosti. Daca ar veni un american sa ia interviuri intr-un sat de tigani si sa faca un material "Romanians are stupid!", si noi am arata absolut penibil.
E foarte usor sa gasesti oameni prosti pe strada, sa-i filmezi si sa faci un montaj. Nu facea asa si Gaita ala, sau cum il cheama? Ma rog, revenind on-topic: Eu n-am urmarit scandalul Bute, dar daca jurnalistii si politicienii si-au batut joc de un campion pentru a-si face jocurile politice, sa le fie rusine. N-am nimic cu politicienii care se saboteaza intre ei, asta le e meseria, dar ar trebui sa nu-i implice si pe altii, mai ales pe unul ca Bute care chiar pare patriot. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
O spun cu parere de rau ca nu cred ca ne meritam campionii care ii avem sau care i-am avut. Daca si la omul asta care este clar ca prin munca a ajuns unde este mai gasim manarii, paraindaraturi si politicieni nasoi, suntem gata.
Chiar nu putem sa trecem odata peste tot si sa fim fericiti si mandri pentru ceva? Trebuie sa ne ridicam fustele in cap si sa aratam lumii ca suntem plini de muci si jeg? Si ce daca udrea a facut ce a facut? oare nu a furat nimic pana acum fara sa ofere nimic in plus? macar acum a dat tarii noastre un pic de mandrie, ca poate nu o sa mai vedem curand asa ceva. eu unul ii multumesc lui bute pentru ce a facut. iar pe cei care profita de pe urma lui sa ii ierte Dumnezeu. Suntem fani steaua si dinamo, niste ripciuri in europa. si aia fura de nu mai zic. si ne gasim sa fim mai catolici decat papa cand vine vorba de bute. papa_mulo ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
N-am mai scris nimic pe aici de mult timp...dupa esecul extrem de usturator din meciul cu Froch a urmat un meci "de revenire" cu un adversar slab cotat. Cu ocazia aceasta o accidentare mai veche a recidivat si s-a ajuns la operatie si o pauza indelungata astfel incat cariera lui a intrat intr-un mare con de umbra. Maine dimineata Lucian are sansa sa iasa din nou la lumina daca il invinge pe Jean Pascal. E practic un derby al Canadei intre cei mai buni boxeri ai lor.
Important de stiut ca Lucian a urcat in categoria imediat urmatoare(cam 3kg in plus), in ultimii ani fiindui foarte greu sa mai faca vechea categorie. Succes Lucian Bute! PS: Meciul se poate vedea duminica dimineata in jur de 06:00 pe Digisport1. Transmisia galei incepe la 04:00. This post has been edited by papa_mulo: 18 Jan 2014, 10:44 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
obiectiv, cred ca nu termina meciul in picioare
subiectiv, hai Lucian Bute! |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
chiar a terminat in picioare
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
E praf !
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Ce praf a fost Bute... si in timpul meciului si la final cand alerga dupa Pascal prin ring... Asta e, a trecut vremea lui
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
O mai dai, o mai iei, aia e. Oricum nu a pierdut la diferenta prea mare de puncte.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Mi s-a parut lipsit de vlaga, parca era lesinat... parea ca nu are forta sa il puna la pamant pe pascal nici daca era lasat sa loveasca 2-3 pumni fara garda.
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
De unde vlaga,Pascal la un moment dat boxa cu el si se uita in alta parte,parca Bute nu era in ring....pacat ,am avut impresia ca ii era frica lui Lucian sa intre la bataie .Sper sa isi revina .
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Isi mai revine o pwla.
I-a scos Froch boxul din cap. Asa se intampla cand impresarii iti gasesc adversari slabi. Bute n-a avut pana la Froch un adversar de calibrul lui si a inceput sa se creada invincibil. Plus staff-ul care ii bagase in cap ideea "il bati, il faci, il rupi...etc Asa ca a intrat in ring cu Froch senin ca o albinuta. I-a dat Froch desteptarea.....sau mai bine zis...culcarea. Din momnetul ala am stiut ca Bute e pa. Speram sa ma insel, mai ales ca nu sunt cunoscator aprofundat al boxului. M-am bazat si eu doar pe ce am vazut. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
Valli ai dreptate si eu ii suspectez pe aia din stafful sau de rea credinta,cum arata Pascal ,masa musculara,si Bute al nostru parca a venit de pe strada ...La final nici nu simtea loviturile lui Bute,se intorcea si pleca din colt .Mai era o chestie care ma deranjat,aproape la fiecare final de repriza Bute isi scotea sigur proteza din gura,parca se grabea undeva (sa scape de acolo).Cred ca Froch la speriat
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 20 Jan 2014, 13:45) Isi mai revine o pwla. I-a scos Froch boxul din cap. Se poate inchide! Multumesc This post has been edited by UXE: 20 Jan 2014, 16:02 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
MMVI |
![]()
|
din pacate asa stau lucrurile in sporturile de contact (orice sport de contact) azi esti cel mai bun maine vine unul mai bun care va fi cel mai bun pana vine altul mai bun
Bute poate a avut parte numai de adversari slabi poate a fost prea bun la vremea respectiva nu putem sti ce stim este ca are cateva centuri castigate in ring, este o performanta care merita aplaudata |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 08:40 |