Renault 12 Gordini
![]() ![]() ![]() |
Renault 12 Gordini
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
Dragilor , nu va mai contrati pe cai , nu are sens .
160 sunt oficiali pe acte si de 185 a pomenit fostul proprietar care o detinea de 5 ani si a cunoscut palmaresul acestui Bolid . Daca doriti sa o verificati , sunteti invitati sa o faceti personal . Masina are limitare , daca intrii in rosu , iti taie alimentarea . Dupa cum a pomenit si Remus , am dus-o la extreme si este de mare angajament ( mai rar asemenea sentimente - adrenalina la maxim) , nu mai ai timp sa te uiti la turatii sau viteza . Vorba lui BTL Gordini " Daca se apuca guvernul sa faca recensamant si ies in minus cu CP-re " , am pus-o . Un " CUNOSCATOR" a mai zis pe 4 T ( dar a bagat capul in nisip ca strutul )ca are motor de R 18 ( multumesc pentru explicatie lui BTL ) , e OK las-o asa ca merge . Discutii interminabile tipic Romanesti , daca are , de ce are , daca nu de ce nu si tot asa . Invidia este tot o forma de prostie . Fiind activ pe " Frantuzoiaca de ceva vreme , am dorit sa impartasim aceeasi bucurie , toti . Daca as fi luat o pozitie similara ca a lui Nicu Iordache de la AG , tot nu era bine , cum sa fac sa fie bine ? Eu si Remus , suntem in teren , voi in tribune , nu vreti sa schimbam locurile ? ( dar pe banii vostrii ). |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Cabasse_tronic |
![]()
|
Sir Group: Members Posts: 1.040 Joined: 1 January 10 From: Bucuresti ![]() |
faina jucaria. mai conteaza cati cai putere are avand in vedere ca e Gordini si ca arata bine rau de tot pe la tablarie si pe la motor? nu. domni mei spuneti-mi si mie cat a costat jucaria fara transport. sa o stapaniti sanatosi si sa prindem ziua cand o vindeti de la unu la altu
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005
- BAD-0401 Megane 2.1 Dinamique din 2005 + suspensii Eibach.
Bucuresti , 0733 83 90 92 sau 0765 608 561 |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cât costă înmatricularea în magnifica noastră țară? This post has been edited by danut 69-71: 6 Jul 2011, 23:43 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Jul 2011, 08:49) Totuși, nu uita că o mare parte din utilizatorii acestui forum are mașină/i mai scumpă/e ca acest Reno'! Hai lasa vrajala ca nu suntem cazuti in cap. Asta nu-i masina, e jucarie pentru oameni mari. Arata-mi unul care are jucarie scumpa. Inmatricularea o sa-l coste probabil vreo 600 de euroi. |
--------------------
Dacia
1300
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Făceam comparația dpdv financiar (că zicea de invidie de parcă e singurul om care-și permite o asemenea mașină)!
Ăla de a dat 14000 de euro pe un Megane sigur își permite un Reno' Gordini! Că vrea MAȘINĂ și nu jucărie ... e partea a 2-a, dar își permite așa ceva! This post has been edited by cosmin_2300: 5 Jul 2011, 08:09 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
Cosmin ,
Cand am zis ca dovedesc cu acte , m-am referit la faptul ca masina este una atipica cu motor de 1605 cmc . Ele de serie fiind cu motor de 1565 si 1595 cmc . Nu am pomenit de manele sau crezi ca asta e o masina in care sa poti ascuta manele ? Nu erai cel vizat vis-a-vis de " invidie " , daca te-ai simtit , este problema ta . Daca isi permiteau multi o asemenea jucarie , si-o cumparau pana acum . Cine are banii astia isi ia " Racheta " Inmatricularea ... vreo 200 euro +cheltuielile aferente , este scutita de taxa de prima inmatriculare . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
BTL gordini |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 11 November 10 ![]() |
pai inmatricularea este ca la orice masina adusa de " dincolo" si iasa 7500 euro.Acuma nu stiu daca gordina este incadrdata ca masina de epoca sau alt tip de incadrare a unei masini, daca la francezi sunt alte legi , sau nu o inmatriculeaza si va concura doar pe la curse.
Acuma ramane ca Danut sa ne la mureasca cu privire la acest lucru si daca francezii au ceva in plus sau minus cu legile lor. |
--------------------
dacia
1300
1976
- AB 02 BTL
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
QUOTE(BTL gordini @ 5 Jul 2011, 10:23) pai inmatricularea este ca la orice masina adusa de " dincolo" si iasa 7500 euro.Acuma nu stiu daca gordina este incadrdata ca masina de epoca sau alt tip de incadrare a unei masini, daca la francezi sunt alte legi , sau nu o inmatriculeaza si va concura doar pe la curse. Acuma ramane ca Danut sa ne la mureasca cu privire la acest lucru si daca francezii au ceva in plus sau minus cu legile lor. Se inscrie simplu ca " Vehicul Istoric " pe sectiunea Sport . Nu stiu ce au sau nu Francezii , eu ma uit la mine in ograda , in Romania traiesc si eu . @Hack , multi dintre noi si-ar dori . @cosmin_2300 Asta nu-i masina de 14 mii cu care sa poti merge si in concediu sau cum sunt ele folosite . Sunt dispus sa-ti vand partea mea 50% de masina , ce zici ? This post has been edited by danut 69-71: 5 Jul 2011, 08:36 |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Ov |
![]()
|
@cosmin_2300: Ba inseamna ca nu-si permit sa dea banii astia pt o pasiune. Raspunde-mi sincer, daca te-ai ingropa in bani ti-ai lua o gordina "just for fun"?
Probabil ca da. Si atunci te intreb de ce nu-ti iei acum, cu toate ca tocmai tu ai zis ca ai masina mai scumpa ca aceasta gordina? Nu-ti iei pt ca alegi sa dai banii pe altceva ca nu-ti permiti o distractie atat de scumpa. Ma rog, n-are rost sa mai continuam ca-i facem omului praf topicul. Eu recunosc, crap de invidie si sper sa ajung pe la el macar sa pun mana pe masina, nu indraznesc sa ma gandesc ca ma voi si da cu ea. Danute, am impresia ca daca masina e adusa "de afara" te costa nitel mai mult taxa la retromobil. Ia intreaba sa vezi exact ![]() @Hack: noi credeam ca cei care se baga in seama pe topicul asta o fac pentru ca sunt pasionati de masina asta, ca altfel nici n-ar intra sa citeasca. Corect? This post has been edited by Ov: 5 Jul 2011, 08:40 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Jul 2011, 10:34) Serios? Bun spirit de observație ai ![]() Este o mașină cumpărată din PASIUNE! Dacă alții nu-și cumpără, nu înseamnă că nu-și permit! Daca tu , iti doresti ceva , iti cumperi , daca nu poti , insemna ca nu-ti permiti . QUOTE(Hack @ 5 Jul 2011, 10:36) Imi pare rau dar nu fac parte din aceasta categorie, nu as da atatia bani pe o astfel de masina pentru ca nu sunt pasionat de asa ceva ![]() Super corect , esti un tip realist si sincer . ![]() |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 5 Jul 2011, 09:38) Ba inseamna ca nu-si permit sa dea banii astia pt o pasiune. Raspunde-mi sincer, daca te-ai ingropa in bani ti-ai lua o gordina "just for fun"? Deși întrebarea nu-mi e adresată direct, îți răspund sincer că NU mi-aș lua așa ceva .... Dacă aș avea 10.000 de euro aș vizita lumea, nu mi-aș cumpăra o mașina de genul ăsta ![]() Prioritățile noastre sunt diferite, respect proprietarul pentru o asemenea pasiune și investiție, dar atât ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
Ovidiu , taxele la Retromobil sunt identice , indiferent daca e sau nu inmatriculata in tara .
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Ov |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Jul 2011, 09:41) Dacă aș avea 10.000 de euro aș vizita lumea, nu mi-aș cumpăra o mașina de genul ăsta ![]() Si eu. Dar daca as avea de 100, 1000, 10000 de ori mai mult, atunci mi-as lua cu siguranta ![]() QUOTE(danut 69-71 @ 5 Jul 2011, 09:41) inseamna ca-s mai mari pt motoare mai mari. Ca am auzit ceva de 400 sau 600 euro. This post has been edited by Ov: 5 Jul 2011, 08:43 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Jul 2011, 10:41) Deși întrebarea nu-mi e adresată direct, îți răspund sincer că NU mi-aș lua așa ceva .... Dacă aș avea 10.000 de euro aș vizita lumea, nu mi-aș cumpăra o mașina de genul ăsta ![]() Prioritățile noastre sunt diferite, respect proprietarul pentru o asemenea pasiune și investiție, dar atât ![]() Respect sinceritatea ta , ai perfecta dreptate referitor de prioritati , am depasit acest nivel si mi-am permis sa-mi cumpar si o jucarie pe care o voi folosi ( probabil )de 2-8 ori / an . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 5 Jul 2011, 09:42) Nici atunci nu mi-aș lua așa ceva ... m-aș "arunca" la o mașină performantă dar nouă .... L.E.: până la urmă, când ajunge mașina în țară? L.L.E.: mă bucur că până la urmă ai înțeles ce am vrut să spun, îți respect pasiunea, mă bucur că sunt oameni ca tine, îmi place mașina (mai ales că este una "de epocă"), dar nu mi-aș cumpăra așa ceva pentru că ... am alte pasiuni ![]() Succes și să te distrezi cu mașina, că d-aia ai cumpărat-o! ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 5 Jul 2011, 08:47 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Hack |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 5 Jul 2011, 09:38) @Hack: noi credeam ca cei care se baga in seama pe topicul asta o fac pentru ca sunt pasionati de masina asta, ca altfel nici n-ar intra sa citeasca. Corect? In mod normal asa ar trebui sa fie, dar...eu urmaresc topicul pentru ca vreau sa aflu mai multe detalii despre masina asta si despre ce vor face posesorii cu ea, pentru ca e clar ca fac ceea ce fac din pasiune. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 5 Jul 2011, 10:42) S-a revenit . La cele de peste 2000 cmc era +200 epuroi si 200 ca era importata . 5 Jul 2011, 10:50: QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Jul 2011, 10:45) Nici atunci nu mi-aș lua așa ceva ... m-aș "arunca" la o mașină performantă dar nouă .... L.E.: până la urmă, când ajunge mașina în țară? L.L.E.: mă bucur că până la urmă ai înțeles ce am vrut să spun, îți respect pasiunea, mă bucur că sunt oameni ca tine, îmi place mașina (mai ales că este una "de epocă"), dar nu mi-aș cumpăra așa ceva pentru că ... am alte pasiuni ![]() Succes și să te distrezi cu mașina, că d-aia ai cumpărat-o! ![]() Sper sa ajunga in acesta saptamana ( asa sunt promisiunile , stii cum e sa te incurci cu Romanii ) QUOTE(Hack @ 5 Jul 2011, 10:47) In mod normal asa ar trebui sa fie, dar...eu urmaresc topicul pentru ca vreau sa aflu mai multe detalii despre masina asta si despre ce vor face posesorii cu ea, pentru ca e clar ca fac ceea ce fac din pasiune. In prima faza o voi dosi destul de bine , sa-mi termin proiectele aflate pe rol , dupa care , sau intre timp voi mai trage cate o liniuta pe la diverse evenimente . This post has been edited by danut 69-71: 5 Jul 2011, 08:50 |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 5 Jul 2011, 09:38) @Hack: noi credeam ca cei care se baga in seama pe topicul asta o fac pentru ca sunt pasionati de masina asta, ca altfel nici n-ar intra sa citeasca. Corect? Greșit. E o vorbă: "ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place". Mașina asta este una clasică, arată bine, este întreținută, este normal să te uiți cum evoluează sau ce se mai întâmplă cu ea ![]() Pasionat este ăla care o cumpără, are grijă de ea, îi place să o regleze, să muncească el la mașină ... eu nu fac parte din acea categorie! Mie-mi place să merg cu mașina, nu să o repar! ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 5 Jul 2011, 08:59 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Jul 2011, 10:52) Greșit. E o vorbă: "ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place". Mașina asta este una clasică, arată bine, este întreținută, este normal să te uiți cum evoluează sau ce se mai întâmplă cu ea ![]() Pasionat este ăla care o cumpără, are grijă de ea, îi place să o regleze, să muncească el la mașină ... eu nu fac parte din acea categorie! Mie-mi placă să merg cu mașina, nu să o repar! ![]() Cosmin , Ai scris Superb : " Mie imi place sa merg cu masina , nu sa o repar " Complet deacord cu tine . Daca tu vrei , putem face un pariu , eu te sprijin financiar sa-ti iei un M 5 si mergem la o prezentare impreuna sa vedem cine are mai multa priza la public . Mie imi place sa le fac ca la carte , dupa care sa ma bucur de ele cu toata fiinta mea . Particip la tot felul de evenimente , nu am stat cu capota ridicata niciodata sa o repar in drum si fac cam 1.000-1.500 km la fiecare eveniment . Poti sa crezi ca am refuzat o oferta destul de consistenta pentru toata colectia mea ( 5 anul trecut )de Dacii clasice . Valoarea masinilor este mai mare decat bucuria banilor . This post has been edited by danut 69-71: 5 Jul 2011, 09:05 |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(danut 69-71 @ 5 Jul 2011, 10:01) Daca tu vrei , putem face un pariu , eu te sprijin financiar sa-ti iei un M 5 si mergem la o prezentare impreuna sa vedem cine are mai multa priza la public . Normal că tu ai mai multă priză la public, dar ăia de se uită la mașină și comentează sus și tare sunt pasionați? Neah, sunt doar curioși sau le place cum arată mașina, atâta tot ![]() Mașina ideală pentru mine nu este un BMW, este o mașină mică, cu motor mic și ... diesel! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
O parte din colectie .
Asta este o satisfactie de implinire sufleteasca si nu banii . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
P-ala trebuia sa-l inchizi acolo si sa dai foc la masinuta. Cred ca se justifica pierderea.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
danut 69-71 |
![]()
|
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
flaviuf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 March 06 From: Sibiu ![]() |
Felicitari pentru achizitie, cred ca este unul din cele mai ambitioase proiecte de pe aici.
Legat de polemicile de mai sus imi permit sa spun si eu ceva: prima bucurie a unui detinator de masina veche (ca hobby, nu ca masina de zi cu zi) este placerea de a o conduce si a o mentine intr-o forma cat mai buna (originala din punctul meu de vedere). Iar daca masina este o sportiva, atunci senzatiile traite sunt si mai intense. Trebuie sa o luam ca pe un hobby si tocmai de aceea nu are rost sa incercam sa intelegem deciziile proprietarului. Suntem diferiti, avem hobby-uri si prioritati diferite. Multa bafta! |
--------------------
Renault
5 Alpine
1981, 93 Cp
- SB07GSB F**k USA, f**k Bill Clinton, f**k NATO, asta-i gara mea!
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
05.07.2011 ...... !
![]() Ati reusit sa aflati ceva despre istoria masinii ? Palmares, aparitii in reviste, fosti proprietari, participari la raliuri....fostul proprietar cat a tinut-o ? |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:15 |