Rog ajutor- accident 17.06.2011 Calea Giulesti, am fost lovit in spate....
![]() ![]() ![]() |
Rog ajutor- accident 17.06.2011 Calea Giulesti, am fost lovit in spate....
Gill_ro |
![]()
|
||
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|||
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
te duci si faci contestatie, scrie pe procesul verbal unde si pana cand
fara discutie |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Tara noastra frumoasa.... imi pare rau ptr tine.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci pana la urma tu stationai? Inteleg putin cam greu ca sunt cam obosit, dar ai spus ca abia ai plecat de pe loc si te-a acrosat. Din moment ce STATIONAI pentru a te asigura e clar ca ala nu a apreciat bine dimensiunile masinii sau facea altceva in masina la momentul respectiv.
p.s. nu era rau daca puneai niste poze cu masina ta la locul accidentului sa vedem cum era pozitionata. This post has been edited by rtBK: 18 Jun 2011, 06:29 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
meganul nu are nimic in comparatie cu celelalte... bafta cu reparatia
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
Fratele meu a fost intr-o situatie oarecum similara. vroia sa intoarca, a semnalizat, s-a incadrat langa axul drumului, s-a asigurat fata-spate, masina din spate s-a oprit pt ca nu era loc de depasire pe dreapta , dar cand a inceput manevra a venit altul lansat din spate si l-a aruncat de pe sosea. initial , politistul a zis ca vina e a fratelui meu, apoi a incercat cu culpa comuna, dar intr-un final a decis ca fratele meu nu are nici o vina. Norocul lui a fost ca cel care s-a oprit in spatele lui a ramas la fata locului ca martor. Daca ai avea si tu pe cineva, ar fi mult mai usor. Bafta
This post has been edited by mariusscout: 18 Jun 2011, 07:13 |
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Asta e lista camerelor de supraveghere din Bucuresti si vad ca apar si doua in zona Piata Giulesti...poate au surprins incidentul si daca faci o cerere ar trebui sa o onoreze.
- Piata Victoriei - Bd. Iancu de Hunedoara - Str. Roma; - Bd. Iancu de Hunedoara - Calea Dorobantilor - Sos. Stefan cel Mare - Calea Floreasca; - Sos. Stefan cel Mare - Str. Barbu Vacarescu; - Sos. Stefan cel Mare - Str. V. Lascar; - Sos. Stefan cel Mare - Str. Grozovici ; - Sos. Stefan cel Mare - Str. Lizeanu; - Sos. Stefan cel Mare - Calea Mosilor (Obor) - Sos. Mihai Bravu - Bd. Ferdinand I - Bd. Ferdinand I - Str. Ritmului - Sos. Mihai Bravu - Sos. Iancului (Piata Iancului); - Sos. Mihai Bravu - Str. Vatra Luminoasa; - Sos. Mihai Bravu - Bd. Basarabia (Piata Hurmuzachi); - Sos. Mihai Bravu - Str. Baba Novac; - Sos. Mihai Bravu - Bd. Camil Ressu; - Sos. Mihai Bravu - Calea Vitan; - Sos. Mihai Bravu - Splaiul Unirii; - Sos. Mihai Bravu - Calea Vacaresti - Calea Vacaresti - Sos. Oltenitei (Piata Sudului) - Sos. Oltenitei - Sos. Berceni, - Sos. Oltenitei - Bd. Ctin. Brancoveanu; - Sos. Oltenitei - Sos. Giurgiului - Calea Serban Voda - Sos. Viilor - Sos. Viilor - Str. C. Istrati; - Sos. Viilor - Str. Fabrica de Chibrituri; - Sos. Viilor - Str. Odoarei; - Str. Odoarei - Bd. T. Vladimirescu (Piata Chirigiu) - Bd. T. Vladimirescu - Calea 13 Septembrie (Piata Jose Rizal) - Calea 13 Septembrie - Str. Progresului - Sos. Panduri - Str. F. Rainer; - Sos. Panduri - Str. D. Bagdasar - Bd. Timisoara - Str. Progresului - Bd. Geniului - Bd. Vasile Milea - Bd. Timisoara; - Bd. Vasile Milea - Bd Iuliu Maniu - Sos. Cotroceni - Bd. Geniului - Bd. Vasile Milea - Sos. Grozavesti; - Bd. Vasile Milea - Sos. Orhideelor (Podul Grozavesti) - Sos. Orhideelor - Calea Giulesti - Calea Plevnei - Calea Giulesti - Sos. Orhideelor - Calea Plevnei - Sos. Nicolae Titulescu - Calea Grivitei (Statia de metrou Basarab); - Sos. Nicolae Titulescu - Bd. Alex. Ioan Cuza; - Sos. Nicolae Titulescu - Bd. Banu Manta; - Sos. Nicolae Titulescu - Str. Maltopol; - Sos. Nicolae Titulescu - Str. Iacob Felix - Sos. Buc. Ploiesti - Aero. Baneasa; - Sos. Buc. Ploiesti - Bd. Aerogarii; - Sos. Buc. Ploiesti - Str. Elena Vacarescu - Piata Presei Libere - Piata Arcul de Triumf - Sos. Kiseleff - Str. Ion Mincu - Bd. Lascar Catargiu - Str. Gh. Manu; - Bd. Lascar Catargiu - Bd. Dacia (Piata Romana) - Bd. Dacia - Calea Dorobantilor - Bd. Magheru - Str. George Enescu; - Bd. Magheru - Str. Tache Ionescu; - Bd. Magheru - Str. C.A. Rosetti - Str. C.A. Rosetti - Str. Dionisie Lupu - Bd. Balcescu - Str. Dem. I. Dobrescu; - Bd. Balcescu - Str. Batistei - Piata Universitatii - Bd. I.C. Bratianu - Str. Coltei; - Bd. I.C. Bratianu - Bd. Corneliu Coposu (Piata Unirii); - Bd. I.C. Bratianu - Bd Unirii; - Bd. I.C. Bratianu - Splaiul Unirii - Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Marasesti; - Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Tineretului - Bd. C-tin Prezan - Bd. Aviatorilor (Piata Charles de Gaulle) - Bd. Aviatorilor - Str. Ion Mincu - Calea Victoriei - Str. Gh. Manu; - Calea Victoriei - Bd. Dacia; - Calea Victoriei - Calea Grivitei; - Calea Victoriei - Str. Stirbei Voda; - Calea Victoriei - Str. Ion Campineanu; - Calea Victoriei - Bd. Regina Elisabeta - Bd. Regina Elisabeta - Str. Academiei - Piata Rosetti - Bd. Carol I - Str. Armeneasca; - Bd. Carol I - Calea Mosilor - Bd. Pache Protopopescu - Str. Traian; - Bd. Pache Protopopescu - Str. Popa Nan ; Bd. Pache Protopopescu - Str. Matasari - Splaiul Independentei - Bd. Eroilor - Bd. Eroilor - Bd. Eroii Sanitari; - Bd. Eroilor - Str. C. Davila - Splaiul Independentei - Bd. Unirii - Bd. Unirii - Bd. Mircea Voda - Bd. Mircea Voda - Str. Sfanta Vineri - Bd. Unirii - Str. Nerva Traian; - Bd. Unirii - Str. L. Blaga - Calea Victoriei - Splaiul Independentei (Podul Operetei) - B.I.R. - Splaiul Independentei - Str. Halelor - Splaiul Independentei - Bd. Corneliu Coposu - Str. Sfanta Vineri; - Bd. Corneliu Coposu - Bd. Mircea Voda - Calea Calarasilor - Str. Mantuleasa - Fantana Miorita - Sos. Kiseleff - Capat tramvai 41; - Sos. Kiseleff - Str. Strandului; - Sos. Kiseleff - Str. Docentilor; - Sos. Kiseleff - Str. Monetariei - Bd. Dimitrie Cantemir - Str. Radulescu Drumea - Calea Victoriei - Str. Mihai Moxa; - Calea Victoriei - Str. George Enescu; - Calea Victoriei - Str. C.A. Rosetti; - Calea Victoriei - Str. Matei Millo - Piata Pache Protopopescu This post has been edited by BOG: 18 Jun 2011, 08:46 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
@rtbk Eram deja cu piciorul pe acceleratie trecusem cu jumatate de masina(sau mai mult) axul drumul, daca eram oprit pe ambele linii de tramvai ma lovea in plin in partea stanga - dupa cum se vede in poze eu sunt in lovit in spate dreapta. Poze la fata locului cu masina mea n-am facut pentru ca in momentul cand m-a lovit eu eram deja pus in miscare (5-10 km/h) si-am tras masina pe Zboina Neagra pe colt.
@mariusscout din pacate pentru mine n-am avut niciun martor cu mine la sectie, am crezut ca din moment ce, 2 politisti de la rutiera sositi la locul accidentului au zis clar ca cel cu nubira e vinovat nu m-a mai interesat de martori - eu stiam ca in cazul in care la sectie de politie nu ne intelegem cine si cum e vinovat se merge la locul producerii accidentului si se face o reconstituire, aseara domnul politist de la accidente usoare NU A VRUT SA FACA ACEST LUCRU. Ciudat e ca pe cel cu nubira nu l-a intrebat DELOC ce cauta pe linia de tramvai, de viteza nici atat - in momentul cand eu am zis ca cel cu nubira mergea cu viteza excesiva raspunsul domnului politist a fost - " ai cumva radar pe masina? " .Daca cel cu nubira avea 50-60 la ora avea timp sa franeze sau chiar sa opreasca - REPET NU I-AM TAIAT CALEA, el efectiv venind cu viteza mare m-a acrosat. @uxe da nu pare lovita rau, trebuie data bara jos sa vedem cum e pe acolo - clio are puntea spate rupta,usile praf etc, bmw nu mai poate vira maxim stanga iar nubira e praf... ce pot sa zic mare atentie tuturor cand faceti manevra de stanga-intoarcere, daca aveti ghinionul sa va loveasca un domn cu grade pe el, chiar si in spate nu el va fi vinotat... @StefaT asta e, traim in minunatat noastra tara Romania. @Coro Luni la prima ora fac contestatie la judecatoria sector 6 si cu numarul de inregistrare plus contestatia o sa fac o adresa catre Omniasig pentru a ma ajuta sa rezolv problema - sper ca cei de la Omniasig sa ma ajute pentru ca e si interesul lor sa nu plateasca daunele produse de alt conducator autor ( cel cu nubira are rca la ASTRA), daune posibile de sute de milioane. Cam cum e procedura dupa ce depun contestatie? sunt chemat la politia rutiera sa mai explic cum s-a intamplat ? se face o reconstituire a accidentului? Multumes pentru ideii. |
--------------------
Renault
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
iti doresc succes in a rezolva cu contestatia! pe de alta parte nu te panica asa rau.. eu am patit-o pe 30.03.2011 ca tine..doar ca pe mine m-a lovit mai mult lateral..cum eram sigura ca nu voi avea succes in tot felu' de contestari sau de scheme am ales calea cea mai dreapta si lesne..cel putin pt mine..amiabila..din ce se vede pagubele nu sunt asa de speriat nici la tine si nici la cei parcati..crede-ma..dobitocu' nu se pune..d-aia suntem asigurati..ideea este ca se te impaci cu gandul ca s-ar putea,intr-un final,ca tu sa fii scos vinovat..din pacate..pt mine lucrurile-s clare..care face stanga ori dreapta si este lovit,in mare parte a accidentelor,este scos vinovat..cu toate asigurarile si semnalizarile..sunt si soferi care au iesit cu bine da's rari..sa plateasca firmele de asigurari..daca tu ai casco este bine..doar pt ca s-ar putea sa ai malus la urmatoarea asigurare nu merita consumul tau nervos..eu asa vad lucrurile..bine ca n-au fost victime..fiarele se repara..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
"sper ca cei de la Omniasig sa ma ajute pentru ca e si interesul lor sa nu plateasca daunele produse de alt conducator autor ( cel cu nubira are rca la ASTRA), daune posibile de sute de milioane."
ma gandesc cu groaza la sarmanii care aveau masinile parcate... cel putin symbolul ala fara platforma nu-l mai misti |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Gill_ro |
![]()
|
@rtBK Cel cu symbol are puntea spate rupta
![]() @iulia_boris multumesc dar din ce am auzit se pare ca o sa fie o chestie de durata. Recunosc, am mai avut accidente, 2 din cauza mea si mi-am asumat greselile dar acum sunt "disperat" in sensul ca 2 politisti zic ca sunt nevinovat(cei veniti la locului accidentului) iar politistul de la biroul accidente usoare m-a scos pe mine vinovat fara sa faca o cercetare la locul accidentului (urme de franare,viteza masinilor etc ) - am senzatia ca pana am ajuns la biroul de accidente usoare sector 6 domnul cu nubira - angajat cu 5 linii pe epoleti la administratia penintenciarelor(nu cunosc gradele) - a avut timp sa-si aranjeze iesirea basma curata din aceasta intamplare desi vina este total a lui 100% pentru ca eu repet nu i-am taiat calea facand stanga. @bog m-am uitat dupa camere de supraveghere ieri dupa accident ( defect profesional) dar din pacate in zona nu sunt fiind doar blocuri fara magazine/bancii si altele. |
--------------------
Renault
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Gill_ro: In primul rand, calmeaza-te. Bine ca n-a fost cu victime sau ceva care sa te puna cu adevarat 'la pamant'.
In al doilea rand, nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, dar parerea mea e sa nu te dai batut atat de usor. Consulta un avocat. Eu in locul tau nu m-as da batut pana nu l-as scoate pe el vinovat. Daca toti ne-am lupta cu ei dupa astfel de faze, poate nu ar mai avea chiar atat de mult tupeu. Acum ii inteleg pe cei de pe trafictube care au camere in masina (unii si pe fata, si pe spate). Cu 600 ron pentru doua camere dormi linistit noaptea, stiind ca filmezi tot si iti poti dovedi nevinovatia. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Vorbeste intai si cu asiguratorul tau CASCO (inteleg ca ai CASCO la masina).
Masina va trebui sa o repari pe dosar dauna CASCO cu regres catre RCA-ul vinovatului. Daca asiguratorul iti da OK-ul pentru asta, eu zic sa treci la treaba. Sfatul meu e sa nu te complici cu un proces, va dura foarte mult si va fi o foarte mare pierdere de timp, vei realiza ca mai bine platesti o fransiza de 100 de euro la asigurare decat sa fii la "mila" justitiei romanesti, iar asta o spun din proprie experienta. |
--------------------
.
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Str. Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2, Bucuresti
tel: 021-208.61.50 fax: 021-242.05.05, 021-242.60.78 021-242.81.82 e-mail:office@anp.gov.ro Administratia Nationala a Penitenciarelor. |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Atunci mai bine sa o repare pe casco si aia e. Altfel sunt nervi degeaba. Un casco+reintregirea politei ajung mai putin decat zile de concediu petrecute prin tribunale sau platit avocati. Timpul si nervii nu ti-i da nimeni inapoi.
Eu stiu foarte bine ce inseamna sa te lupti cu justitia romana de cand a intrat dobitoaca aia pe role in masina mea, iar un eventual proces ar fi durat muult mai mult decat perioada efectiva de suspendare. Daca ar fi fost accidentul doar intre el si soferul Nubirei, si ar fi apucat sa completeze complet constatul amiabil, dupa aceea soferul Nubirei nu ar mai fi avut ce sa faca cu toata politia din lume. Dar asta e. This post has been edited by Laurentziu83: 18 Jun 2011, 22:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
desi aici nu mergea amiabila uite o idee buna..sa ai un formular ,d-ala, la tine in permanenta..ca nu se stie niciodata..din pacate..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ionutz_87 |
![]()
|
![]() ionutz_87 Group: Members Posts: 1.029 Joined: 21 February 09 From: pantelimon(ilfov)-roman(neamt) ![]() |
urat accident imi pare rau si eu am trecut prin unul asemanator aproape copiat tot un dobitoc care circula cu aproape 100 dinspre budapesta spre parcul carol pe linia de tranvai depasind coloana iar eu am vrut sa cobor pe pe trotuar unde eram parcat coborarea am facuto la cererea unui participant la trafic mam asigurat si nu am iesit decat jumate de metru peste linie si ma acrosat.pagube el a avut radiatorul spart si cateva zgarieturi pe bara iar eu aripa stanga fata sparta cadru motor indoit,amortizor rupt .lovitura am primito in roata.am stat 2 luni fara permis si o amenda de 400 ron parca.dar nu a interesat pe nimeni cu ce viteza a venit ala.
o masina asemanatoare ma lovit This post has been edited by ionutz_87: 19 Jun 2011, 09:55 Attached thumbnail(s) 800px_Chrysler_Voyager_front_20080303.jpg ( Size: 124.37k ) Number of downloads: 267 |
--------------------
RENAULT
CLIO
2003/LB0C5/CLIO
- IF 03 DAP Grand scenic 2004 1.6
|
|
Gill_ro |
![]()
|
@A l e x M-am calmat, deja m-am apucat de scris contestatia pentru a o depune maine la judecatorie - desi mai multi mi-au zis sa o las asa cum a cazut nu pot si nici nu vreau stiind ca sunt nevinovat, o sa fac toate demersurile necesare pentru a-mi face dreptate.
@Laurentziu83 asa cum a zis si hellcat pe mine m-au scos vinovat. Aici nu e vorba sa imi repar eu masina pentru ca eu mai mult de bandou si de repozitionat+vopsit bara n-am nimic. Eu nu vreau ca sa platesc pe rca-ul meu,reparatia masinii unui om inconstient ce m-a lovit pe mine si inca doua masini parcate. Cat despre constatul amiabil - acest lucru nu se putea face chiar daca eram doar eu cu soferul nubirei implicati in accident deoarece el o sustinea pe a lui ca e nevinova ca eu i-am taiat calea - desi ma repet, eu sunt lovit in spate dreapta nu il lateral stanga cum era normal daca ii taiam fata- constatul amiabil il puteam folosii numai daca ne intelegeam cu privire la vinovatia unuia sau altuia. @buzasparta - Multumesc, iti trimit pe pm datele cerute. @iulia_boris - Am formulare in masina ..sper sa nu fie vreodata nevoie sa le completez. ionutz_87 Imi pare rau pentru ce ai patit, macar tu daca era aveai un martor-pe cel ce te-a lasat sa iesi eu n-am nimic desi au fost o gramada de oameni pe strada. Ceva nu prea e normal, desi eu mi-am luat amenda pentru neacordare de prioritate asa cum scrie in procesul verbal ( 4 puncte de penalizare si 4 puncte amenda ) sunt cu permisul in buzunar, ciudat nu? |
--------------------
Renault
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Daca se rezolva ceva cu contestatia, sa faci plangere si impotriva organului care ti-a instrumentat cazul. Abuz in serviciu...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Am pregatit pentru maine urmatoarele acte :
- contestatie a procesului verbal pentru a o depune la judecatoria sector 6 - adresa catre cei de la Omniasig ca sa ma ajute cu consiliere juridica avand in vedere pagubele materiale insemnate pe care ei trebuie sa le plateasca in caz ca sunt considerat vinovat. - reclamatie la Directia Rutiera din cadrul IGPR la adresa politistului constatator pentru abuz in serviciu si atitudine impartiala. - cerere de primire in audienta la seful Directiei Rutiere din cadrul IGPR - reclamatie la Administratia Penitenciarelor prin care reclam faptul ca cel ce m-a lovit s-a folosit de legitimatia de serviciu si gradele superioare pentru al determina pe politistul constatator sa il scoata nevinovat. - cerere de primire in audienta catre seful Administratiei Penitenciarelor pentru a discuta cu dansul atitudinea angajatului sau. Tot maine o sa contactez si un avocat. Sper desi o sa fie greu sa rezolva favorabil problema iar domnii cu haina militara sa primeasca ce merita pentru abuzurile savarsite. |
--------------------
Renault
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Atitudine corecta si sanatoasa din partea ta... mult succes in continuare... in mod sigur si eu as proceda la fel in situatia ta...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
rtBK |
![]()
|
cand s-o rezolva sa ne spui si noua cum s-a terminat... bine sau rau.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
iti urez bafta in demersul tau.
sper sa se solutioneze conform cu justetea faptelor petrecute. daca poti sa ne tii la curent cu evolutia evenimentelor ti-am fi recunoscatori stima, |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau de ce ai patit, din ce am citit se pare ca tu ai facut o greseala, aceea ca te-ai pus in miscare si ala a intrat in tine, punerea aceasta in miscare poate fi interpretata ca neacordare de prioritate din partea ta pentru ca din spusele unui gabor, linia de tramvai este banda de circulatie...... Este cam nasol cu pilosii astia, un prieten de-al meu a patit-o, a intrat unu de la CC in spatele lui, in mers la Casin, avea in jur de 150 km/h, l-au tinut la politie 8h si l-au pus sa schimbe declaratia de 6 ori pana la urma a scris-o un gabor cum le-a convenit lor. Stima si bafta.
This post has been edited by mariusd4: 20 Jun 2011, 08:04 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Urat moment dar eu as zice sa o lasi asa cum a cazut.....trebuie sa platesti expert,avocat, nervi si timp la procese....si retine un aspect:masina ta va fi data in consemn intre toti gaborii de circulatie sa te arda, stiu cazul concret al unui tip care a castigat un proces cu Politia Rutiera C-ta de abuz in serviciu si apoi unde era Politie el era oprit si verificat la sange,si-a schimbat numarul in final ca numai avea viata in oras.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
ionutz_87 |
![]()
|
![]() ionutz_87 Group: Members Posts: 1.029 Joined: 21 February 09 From: pantelimon(ilfov)-roman(neamt) ![]() |
asa este toti care castiga astfel de procese au viata grea pe urma.un var de al meu este vanat de niste domni
|
--------------------
RENAULT
CLIO
2003/LB0C5/CLIO
- IF 03 DAP Grand scenic 2004 1.6
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
http://www.anp-just.ro/index.php ai aici si program de audiente si telefoane.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 19:12 |