Rog ajutor- accident 17.06.2011 Calea Giulesti, am fost lovit in spate....
![]() ![]() ![]() |
Rog ajutor- accident 17.06.2011 Calea Giulesti, am fost lovit in spate....
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai asta incearca si el. Sa SCHIMBE tara. Daca ne luptam toti cu 'pilosii' si mai avem si camere video pe parbriz ca sa ne dovedim nevinovatia, poate schimbam ceva.
Eu sunt de acord ca pana la un anumit punct, Romania tot Romania e si nu poti sa te astepti sa fie ca Germania. Dar totusi e absolut penibil sa intre unul in tine si sa iesi tu vinovat. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu niste concluzii.
Ieri m-am intalnit cu un avocat - nu-i dau numele, se pare unul foarte bun pe astfel de cazuri si mi-a recomandat urmatoarele : - sa renunt la a mai face reclamatii la directia rutiera si la administratia penitenciarelor pentru ca le fac degeaba - trebuie sa am dovezi clare cum ca cei doi, politistul de la rutiera si angajatul de la adm. penitenciarelor, in caz contrar cei doi ma pot "ataca" in civil si sa-mi solicite daune morale. - sa renunt la cererea catre Omniasig prin care sa le cer ajutor juridic - cica cei de la asigurari nu au oameni pentru asa ceva - am vorbit pe tema asta si cu cineva din interiorul Omniasig si mi-a cam zis acelasi lucru. Singurul lucru ce mi-l recomanda domnul avocat e sa contest procesul verbal - pentru ca sunt sanse 100% sa castig contestatia dar... Aici intervine problema - pot sa fac singur contestatia (gratis) sau sa fac un contract cu avocatul pentru a ma reprezenta - reprezentare care sincer mi-a zis ca ma costa undeva la 40% din valoare masinii mele la pretul de sh de azi ceea ce pentru mine e destul de mult+timp de 1 an aproximativ 2 o sa stau ca pe ghimpi in fiecare luna pana se rezolva speta. M-am gandit mai serios si tind sa le dau dreptate celor 2 colegi de forum ce mi-au recomandat sa stau in banca mea - 99AIM si Laurentziu83 - si sa o las asa cum a cazut. Compromisul facut de politistul de la rutiera e ca desi a spus ca n-am acordat prioritate mi-a lasat carnetul in buzunar. Pentru cei ce nu stiu, daca eu contest procesul verbal, cei doi cu masinile parcate lovite nu isi pot repara masinile decat pe cheltuiala lor pana la solutionarea contestatiei - iar daca ei nu pot astepta atat ma pot da pe mine in judecata.... Ufff daca o luam eu pe langa piciorul Podului Grant nu mai scriam aici acum ![]() Cam atat pentru moment, sper ca Omniasigul sa ii despagubeasca pe cei 3 si sa dorm eu linistit - intr-o tara civilizata poate altfel se punea problema. |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Neplacut
![]() Am avut si eu un coleg care a concluzionat similar cu tine. A fost lovit in Carefour de cineva care n-a bagat in seama un cedeaza. Initial si-a recunoscut vinovatia, dar ulterior, cand sa faca amiabila a declarat ca el a fost nevinovat. S-a ajuns la politie, unde in final colegul meu a acceptat situatia de "vinovat". Asta deoarece politistul i-a spus ca nu-i ia permisul pentru ca a fost accident intr-o incinta. Altminteri situatia ar fi fost similar cu ce spui tu, cercetari, procese, alea alea. Masina condusa de colegul meu era de serviciu si pentru a nu avea alte problema a preferat s-o inchida asa ![]() Pacat, jigodiile de genul asta chiar merita arse, dar nu intotdeauna ajunge sa merite efortul nostru. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
![]() @Gill_ro bine macar esti intreg. masina ta este si ea intreaga (o bara julita acolo e minor, bine ca nu te-a facut pardaf si pe tine). incerca sa treci peste si cu credinta uita de ce a fost rau si priveste catre ce va fi bun pe viitor. toate cele bune |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Imi pare rau Gill, asta e, dar un eveniment de anul trecut prin care tot eu am fost scos vinovat (vezi aici ) m-au facut sa vad ca nervii si stress-ul nu ti-i da nimeni inapoi.
Pe mine m-a afectat acest lucru din aprilie 2010 pana in ianuarie 2011, sincer preferam sa ma coste bani si nu timp. Ca acest lucru m-a facut pana la urma sa schimb serviciul si orasul in care stau, pana la urma pot sa zic ca s-a terminat cu bine, dar nu mai vreau a doua oara. Nici cand e sa mai iau o amenda de circulatie nu ma mai complic sa o contest, stiu ce placut e sa stau o zi intreaga de la 8 dimineata pana la 2-3 dupa-amiaza pe holurile tribunalului ascultand sentinte de divort, partaj, incredintare minori, etc, eventual sa imi mai si iau o zi libera pentru asta pentru a trece cu bacul peste Dunare si apoi maxi-taxi pana la Tulcea, cu retur seara. O platesc si gata. Nu mai zic ca, dupa ce pierzi o zi intreaga la tribunal, vezi ca ti se da inca un termen, si apoi inca unul, si inca unul, de nu se mai termina, bineinteles termenele se dau odata la 2 luni, si bineinteles tot timpul speri ca e ultimul. Si nu e. Daca vrei sa te reprezinte un avocat, scapi de distractia asta, dar de cele mai multe ori nu merita, daca sunt in joc doar cateva sute de lei. |
--------------------
.
.
.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
daca iti castiga avocatul procesul, plata o face partea pierzatoare. dar vine apelul, si se merge la alta instanta superioara (daca ceilalti vor sa se bata cu tine), si tot asa, mergi din treapta in treapta, pana e sentinta finala si irevocabila...si apoi iar deschid ceilalti proces, peste 3 ani cu aceeasi problema, cu tot cu victoria ta finala si irevocabila. caci daca sunt in sistem bagati, sigur pot sa gaseasca portite sa te ia din nou, si din nou, si din nou...
seara buna |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Compromisul facut de politistul de la rutiera e ca desi a spus ca n-am acordat prioritate mi-a lasat carnetul in buzunar."
Pai se ia carnetul pentru asa ceva? Nu e doar amenda pentru 'neasigurare la schimbarea de banda'? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 23 Jun 2011, 00:59) daca iti castiga avocatul procesul, plata o face partea pierzatoare. dar vine apelul, si se merge la alta instanta superioara (daca ceilalti vor sa se bata cu tine), si tot asa, mergi din treapta in treapta, pana e sentinta finala si irevocabila...... Bine, aici nu poti sti. E posibil ca pus in fata unei perspective neplacute celalalt sa accepte pana la urma sa ajunga la o intelegere. Dar e loterie si intr-adevar, poti pierde timp, bani si sa-ti faci o multime de nervi. Asa, te alegi cu un malus la RCA si CASCO, dar macar scapi de belele. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
of..eu i-am expus teoria mea..de patita..chiar daca la tine era mult mai clara nevinovatia te-ai fi luptat cu morile de vant..zile de nervi,stress,emotii,samd..multi,cei de pe forum,sunteti ,cu destui ani, mai tineri decat mine..de unde si nazuintele specifice..de forta si tenacitate..perseverenta..dupa 40 de ani altfel vezi lucrurile..unde merita sau nu consumul de energie..veti vedea..decat sa stai pe drumuri pt o idee mai bine te relaxezi, cuminte, cu ce-ti place..nimanui nu-i convine sa plateasca dar,nimic nu-ti intoarce energia consumata si uzura psihica..banii sunt facuti pt a fi cheltuiti..
This post has been edited by iulia_boris: 23 Jun 2011, 19:18 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
eu mi-am expus patania mea cu sistemul juridic. cand unii au pus ochii pe terenul nostru (cu back-up solid) si peste o decada ne-au tot hartuit. desi castigam, reveneau cu tot felul de tampenii. si iar pierdeau si nu s-au lasat. de fapt ar cam fi timpul sa ma astept la un nou val
![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
Parerea mea , cand stiti ca aveti dreptate (si sunteti convinsi de asta) ba chiar va mai intaresc si altii spusele trebuie mers pana in panzele albe, stiu ca este usor de vorbit si mai greu de facut dar altfel ne calca in picioare "astia" frate.
|
--------------------
renault
megane
1,6 16v classic 2001
- bv79bcm
|
|
clr |
![]()
|
As fi de acord cu tine daca asta ar fi un spirit general la romani. Dar sa fac eu pe eroul pozitiv cand ceilalti practica ridicatul din umeri nu prea mi-e deloc comod. Am destule pe cap si asa. Si sa nu-mi povestesti de puterea exemplului, ca am observat ca nu mai are de mult nici un efect la noi.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Foarte nasoala situatia in care esti pus acum. Esti silit sa taci si sa inghiti in timp ce niste netrebnici isi cinstesc cu bere realizarea lor. Eu de principiu merg pana la solutionarea cazului cu astfel de probleme dar in situatia ta solutia cea mai buna cred ca ar fi renuntarea.
Imi pare rau ca in tara asta inca un cetatean este invins de sistem si obligat sa accepte nedreptatile altora si ma deprima si mai mult gandul ca aceasta tacere obligata de circumstante le creeaza precedent si un avant si mai mare celor care nu respecta legile si se pozitioneaza pe piedestal. This post has been edited by SorinCT: 23 Jun 2011, 22:34 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Low Profile |
![]()
|
![]() Master Auto System Group: Members Posts: 1.054 Joined: 7 September 09 From: Hunedoara ![]() |
Buna!
Pentru contestatie este tarziu la aceasta data.Bine ai facut ca nu ai inaintat-o,prin angajarea unui avocat,,era pierdere de timp si bani.Expertiza trebuia facuta la fata locului, luate masuratori cu poze. Avand in vedere cele relatate de tine,acestea duc la o concluzia,concluzie la care am ajuns dupa ce am lecturat cele afirmate de tine -Solutionarea data este cea corecta .-Neacordare de prioritate Icadrarea pentru schimbarea directei de mers la patrunderea unei intersecti se face cu cel putin 50 m inaintea executari aceste-i manevre. QUOTE(Gill_ro @ 18 Jun 2011, 00:16) pe banda 2 de circulatie – banda 1 fiind blocata de masinile parcate QUOTE(Gill_ro @ 18 Jun 2011, 00:16) INCREDIBIL adica eu ma asigur dau semnal incadrez, aproape ca trec cele doua linii de tramvai iar cel cu nubira vine cu viteza pe linia de tramvai eu sunt cel vinovat? Din cele afirmate reiese ca nu te-ai incadrat din timp Ipoteze: 1.Daca deja te afla-i la colt-ul intersectiei si executa-i manevra , IF 12 HMN ,te lovea cum reiese din foto,dupa lovitura ,mai patrunzator este la iesire din impact,deci mergea inainte fara sa mai loveasca pe BV85 DRA si pe B68 SRU prin virare brusc dreapta.Deci ipoteza este posibil sa iese din calcul 2.Daca era-i in executarea manevre-i de trecere de pe o banda de mers pe alta pt parasirea sensului de mers spre stanga cu franare pentru asigurare contrasens, IF 12 HMN ,te-a surprins pe sensul lui de mers,mentionez lovitura impactului la iesire este mai evident,a luat brus volan dreapta.justificand si coleziunea cu BV85 DRA si B68 SRU .Deci ipoteza este posibil sa fie relevanta PS-Declaratie PV: Daca ai facut rabat de la regulament de circulatie,ai ocazia din nevinovat sa devi vinovat. DRUM BUN! This post has been edited by Low Profile: 1 Jul 2011, 03:31 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
2004
- HD 10 KRS Volkswagen Touareg 2005 v6 3.2,4x4 HD 84 XNX
Life Is A Mistery!!! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, exact ce ma asteptam! Totul e numai cu descurajare! Nu fa aia ca stai 5 ani, nu fa aia ca te costa atat!
Dar kktii aia, ala de la penitenciar si gaborul ala, n-ar trebui sa pateasca ceva! Aici, gill, daca-mi permiti: Ai facut mare greseala ca l-ai lasat sa vb la tel! Eu, cand am avut accident, acum mai multi ani, iar boul pusese mana pe telefon sa sune i l-am zburat din mana direct si i-am zis ca il omor daca suna pe careva! Dupa ce i se ia permisul poa' sa sun pe cine vrea el! Evident, ca nu a mai sunat pe nimeni si a ramas si fara permis. Oricum la ce nervi am avut atunci, era sa ma bat si cu gaborii ca nu intelegeau schema accidentului! Si a doua chestie care mi se pare de toata jena: de ce mama dracului sa platesti tu ca sunt altii carnati? Deci, ne facem asigurari nu pentru noi, ca nu suntem atenti si pocnim masinile, ci si in cazul in care suntem nevinovati, nu? Poate nu-ti plateste Omniasigul sa vedem ce faci! Tara de kkt! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(Gill_ro @ 22 Jun 2011, 20:39) Revin cu niste concluzii. Ieri m-am intalnit cu un avocat - nu-i dau numele, se pare unul foarte bun pe astfel de cazuri si mi-a recomandat urmatoarele : - sa renunt la a mai face reclamatii la directia rutiera si la administratia penitenciarelor pentru ca le fac degeaba - trebuie sa am dovezi clare cum ca cei doi, politistul de la rutiera si angajatul de la adm. penitenciarelor, in caz contrar cei doi ma pot "ataca" in civil si sa-mi solicite daune morale. - sa renunt la cererea catre Omniasig prin care sa le cer ajutor juridic - cica cei de la asigurari nu au oameni pentru asa ceva - am vorbit pe tema asta si cu cineva din interiorul Omniasig si mi-a cam zis acelasi lucru. Singurul lucru ce mi-l recomanda domnul avocat e sa contest procesul verbal - pentru ca sunt sanse 100% sa castig contestatia dar... Aici intervine problema - pot sa fac singur contestatia (gratis) sau sa fac un contract cu avocatul pentru a ma reprezenta - reprezentare care sincer mi-a zis ca ma costa undeva la 40% din valoare masinii mele la pretul de sh de azi ceea ce pentru mine e destul de mult+timp de 1 an aproximativ 2 o sa stau ca pe ghimpi in fiecare luna pana se rezolva speta. M-am gandit mai serios si tind sa le dau dreptate celor 2 colegi de forum ce mi-au recomandat sa stau in banca mea - 99AIM si Laurentziu83 - si sa o las asa cum a cazut. Compromisul facut de politistul de la rutiera e ca desi a spus ca n-am acordat prioritate mi-a lasat carnetul in buzunar. Pentru cei ce nu stiu, daca eu contest procesul verbal, cei doi cu masinile parcate lovite nu isi pot repara masinile decat pe cheltuiala lor pana la solutionarea contestatiei - iar daca ei nu pot astepta atat ma pot da pe mine in judecata.... Ufff daca o luam eu pe langa piciorul Podului Grant nu mai scriam aici acum ![]() Cam atat pentru moment, sper ca Omniasigul sa ii despagubeasca pe cei 3 si sa dorm eu linistit - intr-o tara civilizata poate altfel se punea problema. Parerea mea este ca avocatul ti-a cerut mult prea mult si ar trebui sa contactezi si alti avocati. De fapt iti trebuie un expert bun si un avocat cat de cat; cazul este f usor. Cheltuielile de judecata ti le recuperezi integral iar daca contesti doar pv nu vad ce probleme sa ai cu politia. Ulterior, dupa castigarea contestatiei, daca ii faci plangere politistului pt abuz in serviciu, plangere penala in care te constitui si parte civila cu o anumita suma de bani, te-as intelege sa-ti faci griji, insa acestea dupa parerea mea nu ar fi deloc justificate. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
dr.nils |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 397 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Faza cu prioritatea mi se pare penibila. Cui sa acorzi prioritate? Cand faci stanga acorzi prioritate celor de pe o banda mai la stanga de tine (daca esti pe penultima si schimbi banda spre stanga), in cazul de fata un eventual tramvai, si celor de pe contrasens. Cei care vin din spatele tau, fie opresc in spatele tau pana te "dai la o parte" fie te depasesc prin dreapta daca au loc si se pare ca berbecul care te-a lovit nu a avut loc, asta daca acceptam ca avea ce sa caute pe linia de tramvai ca o a treia banda de mers.
Off topic: cum sa gresesti frate chiar la fiecare cuvant in ditamai postul oleaca mai sus?! |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium |
|
Low Profile |
![]()
|
![]() Master Auto System Group: Members Posts: 1.054 Joined: 7 September 09 From: Hunedoara ![]() |
dr.nils-Cred ca faci referire la mine
Faza 1 -Cu prioritatea ti se pare penibila?ia citeste articolul 133 din OGU 195/2002 Art 133 "Pe drumul public cu cel mult doua benzi pe sens si cu o a treia banda pe care este amplasata linia tramvaiului, langa axa drumului, conducatorii de vehicule pot folosi aceasta banda, cu obligatia de a lasa libera calea tramvaiului, la apropierea acestuia." -banda destinata tranvaiului este consideranta banda in sensul de mers,in situatia asta iti recomand sa citesti si urmatorul articol Faza 2 137,al 2 lit b din OGU/2002 La intersectile fara marcaje,conducatorii de autovehicule ocupa in mers.cu cel putin 50 m inainte de intersectie randul din stanga cei care vor sa isi schimbe directia de mers spre stanga la lit c- oricare dintre randuri,cei care vor sa mearga inainte Faza 3 -Cu depasirea prin dreapta in intersecti nedirijate prin misloace de semnalizare rutiera ori de catre politisti ''daca ai loc'' astia in carte au spus ca cica este interzis. This post has been edited by Low Profile: 3 Jul 2011, 02:15 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
2004
Life Is A Mistery!!! |
|
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
Am avut si eu o experienta neplacuta zilele trecute...
M-a lovit o vaca cu un q5... eu veneam pe prioritate, ea cu capul in nori ci cu telefonul la ureche.. nu a vazut semnul de cedeaza si a intrat in mine... zgarietura pe bara mea nu era mare... dar vaca nu a oprit nici macar sa-si ceara scuze... plec dupa ea.. o claxonez... opreste dupa vreo 50 de metri si imi zice ca ea a venit pe prioritate... zic bun.. hai sa mergem la locul accidentului sa vedem cine are dreptate... plecam.. si in loc sa o ia dreapta.... face stanga si blana... fuge de mine... I-am facut poze la masina si am fugit sa declar la politie... Ajung acolo... completez declaratia... si am intrat in audienta la politist. Stand eu pe scaun... un alt nene politist statea si se uita la stiri la televizor... dupa care se ridica de pe scaun... vine la mine in spate... imi pune mana pe umar si ma intreaba: "Ba... tie-ti plac p*****e... iti place sa dai l***i in p***a"? "... In momentul ala nu stiam sigur daca sunt la politie... In fine.. la sfarsit sa aflu ca domnul politist are copii de educat acasa si nu sta el sa o educe pe vaca cu q5-ul... Multumesc Romania! |
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
dr.nils |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 397 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Da, scuze, nu stiam sigur dar credeam ca nu ai voie sa circuli pe linia de tramvai, eu o evit mereu.
Si totusi cu atat mai mult, daca in carte scrie ca e interzis sa depasesti prin dreapta, ori cel care l-a lovit din spate tocmai asta a facut, a incercat sa se strecoare pentru a-l depasi prin dreapta. Oricum ai da-o, nu acorzi prioritate unuia care vine din spatele tau cand faci stanga decat daca e angajat in depasirea ta (prin stanga, evident) ceea ce nu e cazul aici. Colegul Gill trebuia sa acorde prioritate initial tramvaiului sau cuiva care circula pe linia de tramvai pana a intrat pe aceasta linie de tramvai si apoi celor ce veneau din sens opus. Considerand linia de tramvai ca o banda normala de circulatie in absenta tramvaiului, el se afla deja pe aceasta banda, ba chiar o parasea dupa ce s-a asigurat ca nu vine nimic pe contrasens, deci nu avea de ce sa acorde prioritate celui din spate. In fine, bine ca nu are decat o bara de vopsit, nu stiu daca merita timpul si nervii pentru a demonstra a cui e vina. This post has been edited by dr.nils: 3 Jul 2011, 10:22 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium |
|
Low Profile |
![]()
|
R -NOS-
![]() dr-nils-dupa cate se vede,circula-m nu chiar regulamentar.Asa facem majoritatea Daca ai inceput sa iti consumi energia analizand ce am spus mai sus, fa-o pana la capat. De ex -Impactul lateral dreapta incepand de la mislocul bari spate,cu urme mult mai vizibile la iesire spre dreapta,coleziunea cu celelalte doua autovehicule,chiar nu iti arata pozitia masini care vroia sa execute manevra la stanga. Hai mai arunca o privire la poze si mai consuma un pic de energie,degeaba nu se consuma nimic, toate au un scop.Nimic nu este intamplator This post has been edited by Low Profile: 3 Jul 2011, 14:47 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
2004
Life Is A Mistery!!! |
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cei care ziceti ca Gill_ro are vreo vina nu aveti ce cauta la volan. Cum ati trecut de sala?
Incercati (si reusiti) sa nu mai pociti limba romana! R-NOS, buna treaba, data viitoare probabil vaca o sa omoare pe careva pentru ca organu' nu si-a facut datoria. La fel si cel de la penitenciare ... Intr-adevar, Romania, simply surprising! Cineva s-a simtit foarte repede ... QUOTE(Low Profile (Mesaj Privat) @ 3 Jul 2011, 15:17) Sa pocim limba romana Nu sunt singurul care isi doreste ca limba romana sa nu fie maltratata ...Unde anume, bifeaza in text.daca tot ai facut aceasta afirmatie,altfelk iti fac report la moderator Cu respect! QUOTE(dr.nils @ 2 Jul 2011, 22:37) Off topic: cum sa gresesti frate chiar la fiecare cuvant in ditamai postul oleaca mai sus?! Ok, sa subliniem ceea ce era evident ...QUOTE(Low Profile @ 1 Jul 2011, 04:12) ... Icadrarea pentru schimbarea directei de mers la patrunderea unei intersecti se face cu cel putin 50 m inaintea executari aceste-i manevre. Din cele afirmate reiese ca nu te-ai incadrat din timp Ipoteze: 1.Daca deja te afla-i la colt-ul intersectiei si executa-i manevra , IF 12 HMN ,te lovea cum reiese din foto,dupa lovitura ,mai patrunzator este la iesire din impact,deci mergea inainte fara sa mai loveasca pe BV85 DRA si pe B68 SRU prin virare brusc dreapta.Deci ipoteza este posibil sa iese din calcul 2.Daca era-i in executarea manevre-i de trecere de pe o banda de mers pe alta pt parasirea sensului de mers spre stanga cu franare pentru asigurare contrasens, IF 12 HMN ,te-a surprins pe sensul lui de mers,mentionez lovitura impactului la iesire este mai evident,a luat brus volan dreapta.justificand si coleziunea cu BV85 DRA si B68 SRU .Deci ipoteza este posibil sa fie relevanta ... QUOTE(Low Profile @ 3 Jul 2011, 02:53) ... -banda destinata tranvaiului este consideranta banda in sensul de mers,in situatia asta iti recomand sa citesti si urmatorul articol Faza 2 137,al 2 lit b din OGU/2002 La intersectile fara marcaje,conducatorii de autovehicule ocupa in mers.cu cel putin 50 m inainte de intersectie randul din stanga cei care vor sa isi schimbe directia de mers spre stanga la lit c- oricare dintre randuri,cei care vor sa mearga inainte Faza 3 -Cu depasirea prin dreapta in intersecti nedirijate prin misloace de semnalizare rutiera ori de catre politisti ''daca ai loc'' astia in carte au spus ca cica este interzis. QUOTE(Low Profile @ 3 Jul 2011, 14:33) De ex -Impactul lateral dreapta incepand de la mislocul bari spate,cu urme mult mai vizibile la iesire spre dreapta,coleziunea cu celelalte doua autovehicule,chiar nu ati arata pozitia masini care vroia sa execute manevra la stanga. Cred ca am mai omis cateva greseli. Pe cele de tastare nu le-am mai pus la socoteala, se intampla oricui. Totusi ai cel putin 3 greseli in fiecare post. Imi pare rau ca te-ai suparat. Nu asta era intentia. Cu respect! P.S. Scuze pt. offtopic. Am incheiat acest subiect. This post has been edited by e-SORIN: 3 Jul 2011, 14:48 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
2006 Privilege
- B 89 XBM Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
Low Profile |
![]()
|
Cele argumentate prin prisma regulamentului de circulatie ,le sustin, dl e-Sorin.Daca ai vre-un OGU altul decat OGU 95/2002.Publica-l
Afirmatia facuta de tine,si anume la dreptul de a conduce autovhehicul pe drumurile publice,se argumenteaza intr-un fel(apropo -Multi Ani inainte) PS-Daca tot vrei sa susti o cauza vin-o cuu argumente ,nu mai face atac la persoana,ataca ideiile acele-i persoane ![]() Da,multe le-ai bifat fara sens.altele le-ai si tu facute in post-urile tale de la alte subiecte ![]() Lupu! striga lupii. Oricum daca ar fi sa luam tot postul la rost din punct de vedere gramatical.Ar fi un calificativ notat cu insuficient ,,Numai cine nu munceste nu greseste.''Si mai este aia,,Nimeni nu este perfect''si mai este una:Daca................ filozof...... This post has been edited by Low Profile: 3 Jul 2011, 15:35 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
2004
Life Is A Mistery!!! |
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ideile anumitor persoane imi pot pune viata in pericol atat mie, cat si celorlalti participani la trafic.
Manevra de virare la stanga conforma cu legislatia rutiera: Te incadrezi pe banda cea mai din stanga, te asiguri ca nu te depaseste nimeni, pui semnal, cedezi trecerea vehiculelor de pe sensul opus si apoi treci. Bineinteles daca sunt pietoni angajati in traversarea strazii pe care urmeaza sa intri nu ii calci. ATAT. Nu te mai intereseaza masinile din spatele tau pentru ca nu au ce sa caute in stanga ta atat timp cat ai semnal ca intentionezi sa virezi stanga. Ce prioritate vrei sa dai masinilor din spatele tau cand tu ai semnal si stai, cat mai in stanga posibil, si astepti sa nu mai treaca alte vehicule pe sensul opus? Cum poti sa zici ca Gill_ro nu a acordat prioritate? Justificarea afirmatiei mele nu trebuia s-o dau eu, se gaseste in orice curs de legislatie rutiera, legislatie pe care trebuie sa o cunoasca orice conducator auto. Nu am bifat absolut nimic fara sens. Muncesti cam mult ![]() Ma indoiesc ca ai gasit greseli ca ale tale in posturile mele, dar nu neg. Nimeni nu e perfect. Cand gresesc imi asum greselile, nu reclam pe nimeni. |
--------------------
Renault
2006 Privilege
- B 89 XBM Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
Low Profile |
![]()
|
Esti ferm convins de ce declara Giil_ro.Daca era in miscare dupa in cedeaza trecerea autovhehiculelor din sens opus,ce s-a trezit omul cu Nubira sa execute viraj brus dreapta,spre stanga prima oara sa al prinda pe Gill_ro pe la spate si dupa care sa faca dreapta in cele doua masini,aflandu-se la sa zic 100 grade fata de impact.
Din punct-ul meu de vedere traiectoria se pastra oarecum,impactul era prin frecare cu pastrarea traiectoriei dar putin deviata spre dreapta Urmele de pe autovhehicule rezultate din intamplarea nedorita,si pozitia lor,spun mult mai multe probabilitati decat declaratiile implicatiilor.Dupa astea sa da un verdict corect.Asa toti sante-m nevinovati.Putini sant ce-i care isi asuma vina daca sant vinovati. Iti spun sincer-am avut doua incidente nefericite cu un copil renumit de avocat si unul cu relati puternice la administratia locala.Politistii fiind de partea lor,le-am demontat opiniiile din prima faza.cu tot cu relatiile lor presupuse. Neavand martori,martorii mei au fost urmele de pe autovhehicule,ele se intampla doar cu autovehiculele intr-o anumita pozitie. Dupa un PROCES VERBAL ,intocmit in favoarea celu-i vinovat,l-au ANULAT intocmind in alta zi alt PROCES VERBAL in favoarea mea.Asa ceva se face doar in ROMANIA. Cred,fara sanctiuni asupra agentului constatator.PV au o serie si un numar UNIC.La primarie trezindu-ma cu amenzi de platit,a trebuit sa duc al-2-lea Proces Verbal care avea alt numar ,intocmit pentru acelasi caz,intocmit cu doua zile in urma de la eveniment.Noroc ca l-am pastrat. Traim in Romanaia. Si asta ne ocupa tot timp-ul ![]() PS-in postul de mai sus ai facut atac la persoana,Moderatorii pot decide daca spun adevarul prin WARN QUOTE(e-SORIN @ 3 Jul 2011, 15:13) Cei care ziceti ca Gill_ro are vreo vina nu aveti ce cauta la volan. Cum ati trecut de sala? This post has been edited by Low Profile: 3 Jul 2011, 16:23 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
2004
Life Is A Mistery!!! |
|
T.rac3Er |
![]()
|
punct-ul, sante-m, celu-i, al-2-lea, timp-ul
cuvintele de mai sus sunt din ultimul post. de asemenea in celelate vad aceeasi greseala la nesfarsit. omul lui dumnezeu. scrii la fel de prost ca si logica pe care o invoci. renunta sa mai umplii randuri aiurea, ca ne ne greu sa parcurgem. si dupa ce ca mai scrii gresit logic mai scrii gresit si gramatical. ce sa intelegem?! PS: ori esti un "AI" foarte avansat dar cu lipsuri mari la gramatica romana. numai bine |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
e-SORIN |
![]()
|
Da, sunt ferm convins ca este adevarat ce declara Gill_ro. Nu vad niciun motiv pentru care ar mintii. Si la politie se trateaza accidentele tot in functie de declaratiile soferilor. Se fac investigatii daca declaratiile nu coincid, investigatii pe care nu le-au facut si in cazul lui Gill_ro. (Sa ne amintim ca politistii care au fost la fata locului i-au dat dreptate.)
Omul a trecut printr-o intamplare nefericita si a apelat la ajutorul nostru. Daca putem il ajutam, daca nu, ne vedem fiecare de ale noastre. Daca tu ai fi fost intr-o situatie similara si cineva ar fi inceput sa faca scenarii si sa te scoata pe tine vinovat, ti-ar fi placut? Dupa cum niciunul dintre noi n-a fost martor la eveniment, luam de buna declaratia lui, si pozele consider ca nu o contrazic in vreun fel. In cazul relatat de el, este 100% nevinovat. Problema de fata pentru care el ne-a cerut ajutorul este ca noi oamenii mici, marunti, obisnuiti (cum vrei sa ne numesti) platim pentru greselile altora. S-au intamplat cazuri in care treceri de pietoni au fost mutate peste noapte cu vreo 20m mai departe de locul accidentului, sotia lui Paunescu care nu a facut nicio zi de inchisoare pentru omor, politisti care iti dicteaza ce sa declari daca e vinovat vreun coleg de-al lor. Asta este adevaratul subiect al discutiei. Ce facem in situatii de-astea, nu sa il scoatem vinovat pe colegul nostru. Vad ca ai inceput sa dezbati adevaratul subiect. Tu ai fost un caz fericit ca ai scapat nevinovat in fata unor oameni influenti. In ceea ce priveste "atacul" meu, imi mentin afirmatia. Cine zice ca Gill_ro e vinovat, in conditiile descrise de el si nu in conditii imaginate de catre fiecare, nu are ce cauta la volan. Sunt de acord sa fiu sanctionat daca am gresit cu aceasta afirmatie. |
--------------------
Renault
2006 Privilege
|
|
Low Profile |
![]()
|
Bine, in loc sa analizati in profunzime.,la subiect,analizati cratimele unde le pun sau le pun gresit din cauza tastari rapide.Cratima pusa facultativ,este un cuvant rostit cu un temp mai lent sau rapid.
Si daca nu esti de acord cu ce spune initiatorul ,asta nu inseamna ca nu vrei sa ii vi in ajutor. Atunci titlu era :,,Cum sa ies bazma curata dintr-un eveniment rutier''astia sau pus pe mine cu toti. Daca era ferm convins,continua cu contestatia.fara a semna PV Ma rog,nu stiu adevarul absolut ,doar fragmente,spuse de o parte implicata Vad desigur doar o parere impotriva urmat de un sfat.nu de o acuzare,nu condamnare, doamne fereste.Parerea mea,contra majoritatea. Concluzie-Se poate considera tot un ajutor.Indiferent daca parerile coincid sau nu. Sariti ca buni samariteni pentru un om la necaz,dar aruncati cu pietre in altul.Unde este bunatatea?Undeva in aer Daca ai o obiectie si esti ferm convins ca ai dreptate mergi pana in panzele albe. Un ex de caz dar cu subiect diferit AICIfinalizat This post has been edited by Low Profile: 3 Jul 2011, 18:28 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
2004
Life Is A Mistery!!! |
|
lyvyu89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 22 June 11 From: Bucuresti ![]() |
Salut.Sunt baiatul cu bandourile de bara de Megane 2.1.Da-mi te rog un beep la 0765.279.893 pentru ca eu nu pot raspunde la PM deoarece nu am destule posturi.Sunt membru nou.Stima
|
--------------------
Renault
Megane 2 Estate
2007 1.5dci
- B-789-GIB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 01:16 |