Ce masini conduc persoanele publice din Romania?, Pe cine ati vazut, de cine ati auzit...
![]() ![]() ![]() |
Ce masini conduc persoanele publice din Romania?, Pe cine ati vazut, de cine ati auzit...
dansora |
![]()
|
||
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi Ovidiu Tender iesind cu o armata de avocati din Tribunalul Bucuresti.. A8 negru
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Adrian Porumboiu- Audi Q7 si Porsche Cayenne (albe)
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Si daca Ovidiu Tender are A8 inseamna ca avocatii trebuie sa aiba si ei macar cate un A6
![]() <span class='edit'>19 Feb 2009, 20:52:</span> Inteleg totusi ca topicul meu nu e redundant.. Atunci sa mai mentionam: Vasile Turcu - Audi A8 W12 - visiniu inchis Valeriu Argaseala - Audi Q7 - negru Intamplator, au fost si pe la promotor, dar i-am vazut si pe strada This post has been edited by dansora: 19 Feb 2009, 19:53 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Stiu ca Liiceanu are BMW.
Mirciulica Badea are Laguna II deci e de-al nostru. Raduleasca are Cayenne, deci e de-a lor ![]() Don'soara care era cat pe ce sa devina doamna Hrebenciuc, are Range Rover cu nivelul de echipare Luxten, se stie. Cezar Preda cica are Maserati ca si Gabi Szabo. This post has been edited by Dan73: 19 Feb 2009, 19:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Traian Baxescu - Dacia Logan 1,6 MPI
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Morar a blocat intersectia ieri la Marasesti pe pod cu un bemveu seria 5. Era chiar in fata mea de-a latu, vorbea la telefon si cand si-a dat seama ca de el rad, ca eram singur in masina, a intins mana sa se scuze, baiat finut.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
dansora |
![]()
|
@manuel:
+ VW Golf echipare Trendline ![]() Recunosc ca nu stiam ce motorizare are Loganul domnului prezidente ![]() @bambu: Mihai sau Daniel? This post has been edited by dansora: 19 Feb 2009, 19:59 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
W12
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daniel.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
padre, Megane 1.5 dCi model 2004
![]() ![]() ![]() Elena Udrea: Q7 alb, S500 negru, si cate altele or mai fi... cate parcari, atatea posibilitati. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(bambu @ 19 Feb 2009, 19:57) Mda...si eu l-am lasat sa treaca prin loc nepermis ca sa ajunga la bmw...nu aveam unde sa ma duc asa ca am oprit sa-l las ....am vazut ca este el cand a ridicat mana...oricum tot un ingamfat ramane.. Prigoana > BMW 760Li |
--------------------
------
------
------
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
cand am fost in buc am vazut un maybach negru cu nr 01 ADA
presupun ca e ala care are Unirea.... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Masinile "suparate" cu ADA la numar de prin Bucuresti sunt ale lui Adamescu. Cel cu Unirea Shopping Center.
Turcu mai are si un Mercedes CL ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
2006 Privilege
- B 89 XBM Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Pai eu de vazut live nu am vazut pe nimeni,dar am vazut intr-o revista bine vanduta in Romania poze facute de paparazzi revistei in Bucuresti:
Anna Lesko-Porshe Cayenne tip SUV Stefan Banica-X5 Honorius Prigoana(sau cum il cheama)-Lamborghini Cristina Rus-Q7 Oana Zavoranu-Porche Cayenne si sunt mai multi,nu-i mai stiu exact pe toti dar ma uit maine(ca revista o am la servici) si v-a zic mai multe detalii! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Andreea Marin - X5
Adrian Nastase - 300C Mitoseru - Hyundai Coupe Ponta - Lancer M. Voicu - A-Klasse cu sofer Pepe - X6 Victor Becali - Bentley, ca pe ceilalti Becali stiti sigur Tuca - Seria 6 Andreea Antonescu - M6 Andreea Banica - Q7 Andreea Raicu - Seria 3 Mihaela Radulescu mai conduce si o Toyota Hybrid Capatos - Golf 6 Bahmuteanu - X5 Simona Senzual - Seria 3 Cristina Rus - Q7 Ogica - Opel Astra Oreste - Laguna 2 Copilu Minune - S-klasse Carmen Serban - ML Clejanii - Q7 Botezatu - Q7 Mihai Albu - FX35 Romanita - GL Mitica Dragomir - A8 W12 Florin Calinescu - Land Rover Defender Andrei Gheorghe - AllRoad Ana Prodan - S klasse Bendeac de la Mondenii - A4 kombi Sergiu Nicolaescu Touareg si Twingo Lazarus - Toyota Landcruiser Mai stiu o gramada, dar nu-mi vin in minte acum... |
--------------------
-
-
-
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
la noi in maramures, presedintele consiliului Mircea Man a achizitionat in mod putin mai indirect (adica prin intermediul aeroportului Baia Mare) un audi allroad cam full ca dotari IN PLINA CRIZA
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Din cate stiu eu Lazarus conduce Lexus Gx (seamana putin cu Land Cruiser)
si Zavoranu porsche cayman nu cayenne.. |
--------------------
------
------
------
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
vali pietroi : vw phaeton 3.0 tdi
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
M i h a i |
![]()
|
Cine mai este si ăsta?
This post has been edited by MHY: 20 Feb 2009, 09:36 |
--------------------
------
------
------
|
|
bambu |
![]()
|
Vr-un tagan cu acordeon.
Ernest - BMW 320D bleumarin Jugaru - Outlander negru This post has been edited by bambu: 20 Feb 2009, 09:40 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
CGB |
![]()
|
e jmecheru satului de la mine de la tara. pe langa phaetonu ala, mai are si 3 aro-uri cu care face negustorie. plus ca-i printre putinii din sat care are baie-n casa. are put cu pompa si fosa septica.
si-l stie tot satu', inclusiv aia din satele limitrofe. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
M i h a i |
![]()
|
Bravo ei...eu nu am nimic cu femeile care conduc masini scumpe(din cate am auzit M6 este prima ei masina)...daca fetele se descurca...multa sanatate...Ieri am vazut o tipa cu un M3 nou cu semn de incepator..mai mult de 18 ani nu avea...daca fata are talent si har..
![]() This post has been edited by MHY: 20 Feb 2009, 11:17 |
--------------------
------
------
------
|
|
padre |
![]()
|
Hai frate.....las-o-ncolo de treaba. Nici eu nu am nimic cu femeile care conduc masini scumpe, bravo lor mai ales daca le-au cumparat pe banii lor... Daca nu, regret rau ca nu sunt eu de partea cealalta a p..xxxx
![]() Dar totusi M6.... asta e o masina hardcore, este pentru pasionati, este pentru cunoscatori, nu pentru a merge cu ea la shopping prin Bucuresti! |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Americanu din "la bloc" - E klasse penultimul model
Tantareanu - A8 Dana Savuica - A4 Horia Brenciu - allroad |
--------------------
-
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
da' din toate asa zisele persoane publice, n-are nici una dacie bai nene?
permiteti sa le adresez una mica: bah vedetele p..ii, cumparati dracu si dacia, sa sprijiniti economia romaniei !! This post has been edited by cristib: 20 Feb 2009, 12:02 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
@padre,ti ar da fum la orice ora...nu si a luat masina ca sa mearga la shopping....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Decefalus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 4 December 07 From: CLUJ ![]() |
Nu ca andreea antonescu a luat in calcul caii putere si cuplul si toate alea cand si-a cumparat masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
1,5DcI Hatchback 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:37 |