Ce masini conduc persoanele publice din Romania?, Pe cine ati vazut, de cine ati auzit...
![]() ![]() ![]() |
Ce masini conduc persoanele publice din Romania?, Pe cine ati vazut, de cine ati auzit...
b06fcn |
![]()
|
||
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|||
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
chivu - Merc CL63 AMG Negru , azi pe la piata victoriei.
|
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai era azi la stiri un reportaj in care zicea ca merge incet ca nu il lasa Adelina sa dea gaz...acum ca zici ca are 63AMG ma intreb ce o insemna incet la el cu masina aia
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
ilie nastase - un frumos bmw z3 (sau 4 ca n-am vazut foarte bine) si coincidenta face sa fie si proprietarul casei care m-a cucerit de vreun an jumate. de fiecare data cand aveam drum la banca treceam pe stradutza respectiva si de fiecare data imi suceam gatul admirand bijuteria imobiliara, azi cand l-am vazut imi venea sa-l felicit pentru alegerea facuta si mai ales pentru bunul gust de care a dat dovada in decorare.
![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Mai actualizez puțin topicul ăsta că...deh! doar e al meu
![]() Octavian Belu - Mercedes E Klasse (cu numărul BEL) Florin Piersic Jr. - Toyota Auris Constantin Zamfirescu (aka Gogoașă din Trăzniții) - Peugeot 206 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Off-topic: Pe "Gogosica" l-am intalnit de cateva ori in Cora Lujerului si Carrefour Orhideea...Super baiat, fara fumuri sau aere de vedeta...Am dat mana si cand l-am felicitat pentru rol, a zambit, vizibil jenat/flatat, si a baiguit un "Multumesc!" timid, inrosindu-se pana in varful urechilor.
On-topic: Era cu un 206, iar disonanta intre dimensiunile actorului si cele ale turismului este atat de pregnanta, incat ma cam mir cum de intra la volan... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
da mircea badea sigur renault laguna mai are? zicea acu intr-o seara ca are masina dar nu ii zice pe post modelul si are 170 de cp
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
avea la vanzare laguna , acum merge cu un avensis oferit de toyota ca sa fie imaginea lor ...
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
QUOTE(Adila16 @ 16 Dec 2009, 19:26) Off-topic: Pe "Gogosica" l-am intalnit de cateva ori in Cora Lujerului si Carrefour Orhideea...Super baiat, fara fumuri sau aere de vedeta...Am dat mana si cand l-am felicitat pentru rol, a zambit, vizibil jenat/flatat, si a baiguit un "Multumesc!" timid, inrosindu-se pana in varful urechilor. On-topic: Era cu un 206, iar disonanta intre dimensiunile actorului si cele ale turismului este atat de pregnanta, incat ma cam mir cum de intra la volan... ![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Fap |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 28 July 08 ![]() |
UPDATE
de cateva zile ruleaza pe antena 3 un spot cu jurnalistii din prime-time,in care apare Radu Tudor intr-o Laguna 3 gris ardoise |
--------------------
Renault
Megane 2
2006/Confort Expression
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Huidu - o alfa romeo rosie model nou sau mai nou
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 04:22 |