ex. Cremosu / actual Autocaru', Megane II.2 Expression fulopsan/ Espace IV phase 3
![]() ![]() |
ex. Cremosu / actual Autocaru', Megane II.2 Expression fulopsan/ Espace IV phase 3
DanCVA |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
bravo dan, sa ajungi cel putin la stadiul lui jd
![]() ![]() This post has been edited by aleksanders: 6 Jan 2011, 16:28 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Cremosu Nu stiu daca e buna alegerea de nume, imi aduce aminte de canapelele de piele din Laguna lu'StefanT, pentru cunoscatori. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Recomand si oglinda de exterior pe interior.
Foarte amuzant! ![]() CVA vine de la Coutie de Vitesses Automatique? Nici macar. This post has been edited by DanCVA: 6 Jan 2011, 17:36 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Poze!!!
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
aleksanders |
![]()
|
hai ca facem si concurs de botezat masina
![]() Hai sa nu... ![]() This post has been edited by DanCVA: 6 Jan 2011, 17:31 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
cremoso ..hmm ca iaurtul..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
aleksanders |
![]()
|
hai ca ii pun eu o poza, mai are multe la profil
normal_DSC01052.JPG This post has been edited by DanCVA: 6 Jan 2011, 17:28 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns acasa.
Ma intrebam cand o sa apara argon si cu Markos sa comenteze. ![]() Va spun de pe acum ca pe topicul asta nu este democratie, desi eu suport multe. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
@aleksanders: Knight Virgins Anonymous
|
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
nu am vrut sa ii stric numele asa ca gaseste el ceva si pentru cre, nu e asa "mosule
![]() Mosu' pot sa accept. ![]() This post has been edited by DanCVA: 6 Jan 2011, 17:34 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DanCVA |
![]()
|
Gata cu democratia.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce repede a sarit CNA-ul
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
DanCVA |
![]()
|
Nu-mi placea cum a scris.
![]() Isi prinsese degetele in tastatura. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
MuciX |
![]()
|
Lunguta lista de imbunatatiri/modificari. Al'ceva in plan, pe termen scurt?
Mp3 player-ul e OEM, adica cel care se vede in poza cu interiorul? |
--------------------
-
-
|
|
DanCVA |
![]()
|
Pe planul de termen scurt este o suspensie mai joasa de la Timisoara.
Pe planul de termen mediu sunt schimbarea bandourilor cu bandourile pe care se monteaza monogramele cu motorizarea. Planul pe termen lung contine Clima automata. Mepe3-ul este OEM, la fel si magazia. This post has been edited by DanCVA: 6 Jan 2011, 18:16 |
--------------------
Renault
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dane nu vrei mai bine sa iti vand meganu meu? iesi mai ieftin.... da stai ca nu iti plac manerele.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai mai degraba mai schimba odata manerele, ca doar are experienta acum.
![]() Dan, de ce vrei sa o cobori? Adica, inteleg, ar arata ceva mai bine, dar am vazut ca multi se vaita ca dau cu burta pe jos. Vrei doar coborata sau si intarita? |
--------------------
-
-
|
|
DanCVA |
![]()
|
@barfi: Multumesc de oferta, dar nu-mi place ca este 1.5 dci 85CP, ca are interior cu musama, volan si schimbator bej.
@Mucix: Vreau sa incerc zborul la altitudini mai joase. Nu o sa fie foarte joasa. o sa fie ca Megane 2.1. This post has been edited by DanCVA: 6 Jan 2011, 18:35 |
--------------------
Renault
|
|
MuciX |
![]()
|
Inteleg, motorina - combustibilul diavolului
![]() |
--------------------
-
-
|
|
DanCVA |
![]()
|
Nu de motorina ma plang, ci de motorul de 85, mai puturos si cu posibile probleme la injectie si turbina.
Un 1.9dci ar fi o smecherie, dar Cremosu se pastreaza. Mucix, uitasem ca ne-ai tradat cu Ford-ul si tu, barfi, cu Kia. ![]() Trebuie sa va scot de la suflet. ![]() This post has been edited by DanCVA: 6 Jan 2011, 18:41 |
--------------------
Renault
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce bine ca 1.6 16v nu ie dotat cu bobine sau cu fulie defazoare.
![]() Acum serios, nu am condus dci, dar am condus un Focus 1.6TDCi de 90 de cai si mi s-a parut destul de ok. Asta pe care il conduc acum mi-e chiar "foarte" suficient. Sunt offtopic, poate maine la intalnire ma plimbi si pe mine, sunt dispus sa returnez favorul. ![]() Ne vedem maine. This post has been edited by DanCVA: 6 Jan 2011, 18:56 |
--------------------
-
-
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Faina masina si de efect modificarile
![]() Daca continui asa o sa treci si de Privilege si o sa ajunga dincolo de Luxury Edition ![]() Bafta la modificari. Multumesc. Nu o sa fie "keylessgo", trapa si esp, dar poate gasesc un bicorp 1.9dci sau 2.0dci cu dotarile astea. Mi-ar placea. This post has been edited by DanCVA: 6 Jan 2011, 18:50 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
MuciX |
![]()
|
Dane, lasa-ma, inca nu am terminat procesul de jelire a canguu-lui.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
DanCVA |
![]()
|
La mine bobinele n-au probleme ca sunt beru, iar fulia defazoare m-a ajutat sa scap de cheltuiala cu distributia acum vreo 4.000km.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dar ce s-a întâmplat cu "cangurul"?
S-a predat la babac in schimbului unui Focus break. This post has been edited by DanCVA: 6 Jan 2011, 18:51 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vad ca ai pus oglinzi rabatabile electric. Intrebare serioasa: ai idee care este principiul/sistemul care desface oglinzile "pe pozitiile lor"? E ceva electric, mecanic, sau cum?
Ca sa fiu mai clar: sistemul care le opreste pe pozitiile memorate. This post has been edited by Markos: 6 Jan 2011, 19:53 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Sper sa nu vorbesc prostii, dar nu are treaba rabatatul cu raglajul (repet, sper sa nu spun prostii). Cand le reglezi, misti sticla. Cand le rabatezi se rabateaza toata carcasa, sticla ramanand in aceeasi pozitie.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
Markos |
![]()
|
Eu m-am referit la rabatat. Ce opreste carcasa oglinzii pe pozitia corecta?
Mai precis, ma intereseaza daca e un opritor mecanic sau un intrerupator electric, care opreste carcasa pe pozitie. Cred ca exista un montaj electronic prin care se taie curentul, cand acesta creste prea mult la capat de cursa. La capatul de cursa intampina rezistenta mai mare ca in restul cursei. This post has been edited by DanCVA: 7 Jan 2011, 02:17 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:52 |