Conducerea pe timp de iarna!-, nu se aplica ptr. shumacheri !
![]() ![]() ![]() |
Conducerea pe timp de iarna!-, nu se aplica ptr. shumacheri !
daniel93 |
![]()
|
||
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ca tot e topic de clipuri dastea ... ce imi place cum injura asta cu camera
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Tipic americanilor. Astia nu au auzit de ABS, ce sa mai spun de conducere preventiva sau gume de iarna.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce le-au mai parcat pe toate la bordura
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
de la 6.00 pana la sfarsit... bou mai este ala cu camioneta aia alba...urca pana in deal si pune frana ..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Am impresia totuși că panta aia în realitate e mult mai mare decât se vede în film. În rest, gume de vară, frână de motor ioc din cauza automatelor și ABS ciuciu.
Interesant cum pe la 0.50 un Wrangler nu are nicio treabă. Ba mai și oprește în mijlocul pantei. Deci nu e o situație imposibilă. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Am revazut si eu faza cu Wranglerul. Are gume adevarate pe masina. Iar inteleptul cu "truck-ul" alb nu stie sa plece de pe loc si am impresia ca i-a murit motorul.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
- ---
--- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 09:49 |