Conducerea pe timp de iarna!-, nu se aplica ptr. shumacheri !
![]() ![]() ![]() |
Conducerea pe timp de iarna!-, nu se aplica ptr. shumacheri !
nlu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Adica?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
America....soferi prosti...masini si mai proaste...
|
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg...de ce nu isi mutau masinile de acolo?
![]() This post has been edited by eduardsebe: 21 Dec 2010, 10:57 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Jucau gramada cere prosti!
![]() |
--------------------
**
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai este perfect plauzibil .... TIR-ul accelera si el ... Subaru i-a dat doar + de care avea nevoie sa plece de pe loc .... la o scara mai mica este exact ca si cum ajuti pe unul sa iasa din parcare cand este zapada mare ... singur nu poate ... dar daca ajuta unul iese ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si-n plus subaru invarte 16.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
luck33ro |
![]()
|
Pai ei voiau sa ne lamureasca ca Subaru a tractat tiru pe gheata cu sufa aia de plastic
![]() |
--------------------
**
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Citeste ce a scris czh.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Tince1290 |
![]()
|
acum 2 ani la baisoara am vazut atv-uri tractand masini....daca pe jos e sticla, masa mare a obiectului tractat nu conteaza chiar asa de mult...mai ales daca cel ce tracteaza are aderenta foarte buna..nu cred ca stateau ei sa se joace chiar acolo....in drum...inainte de calea ferata
|
--------------------
-
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Tince1290 |
![]()
|
eu nu cred toate porcariile ce le vad pe net...dar deja a devenit obicei pe aici pe forum sa negati tot ce vedeti....stiti voi cipuri mai interesante?....va rog sa le postati...daca sunteti doar spectator...atunci ramaneti asa si nu mai tot judecati
si asta e fake...nu? daca un om de aproximativ 200 kg poate trage peste 80 de tone nu vad de ce o masina de peste 1 tona nu ar putea trage un tir de 3...cu atat mai mult ca si tirul a ajutat in proces....dar deh....e mai distraactiv sa fim toti carcotasi |
--------------------
-
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
A tras ala cu audi q7 de a transpirat. Mai rau a incurcat. La fel si celalalt cu subaru. O mare caterinca.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Quattro - 1980
Subaru AWD - 1972 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Tince1290 |
![]()
|
masinile ce tracteaza (subaru sau q7)...se pot deplasa pe cont propriu...deoarece au suficienta aderenta pentru a se pune in miscare + aderenta suplimentara (care nu se vede dar exista)
masinile tractate...adica cele 2 tiruri...au aderenta insuficienta...dar la limita....adica daca ar avea putin mai mult ar putea pleca....ajutate de masinile ce au putin in plus e posibil sa se puna in miscare....cum a spus colegul de mai sus....ca si cum ai ajuta pe cineva in parcare impingandu-i putin masina cu forta proprie....doar ca la scara mai larga ![]() in fata blocului acum vreo 2 ani a alunecat o dubita intr-un mica vale...si nu mai putea iesi nicicum....a sarit un veci in ajutor cu un papuc....da' papuc mai vechi....vai de fundu lui..motor pe benzina...si surpriza...chiar a ajutat.... poate o sa fac un filmulet demonstrativ...sa vedeti cum tracteaza un atv o masina fara sofer...cu motorul oprit...apoi va dau informatii despre cele 2 (putere atv, suprafata cauciucuri, masa atv, masa autoturism etc)....plus cifrele celor din clipuri (care se gasesc aproximativ pe net)...daca rapoartele corespund si totul functioneaza la scala mica inseamna ca va functiona si la scala mai mare....si asta va demonstra cat de nepriceputi sunteti voi si cum vorbiti fara voi doar sa va aflati in treaba ....e multa bataie de cap dar cred ca se merita....voi sunteti mai speciali ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Se poate.Am tras cu dacia 1300 camion de 5 tone dintr-o groapa cu noroi.Eu eram pe uscat iar el in noroi.A accelerat si el am tras si eu.Asta nu inseamna ca am tras 5 tone.Probabil 4.5 tone le-a dus singur eu ramanand sa scot diferenta de 500KG. Aceasi treba e si cu tirul.Nu trage nici Subaru nici Q7 40 de tone.Probabil vreo 39 si ceva le duce tirul, poare chiar 39.9 dar ramane suta de KG care il tine in loc..
This post has been edited by cielo99: 24 Dec 2010, 17:11 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
- de cluj
1999/gle 2003/break [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
Tince1290 |
![]()
|
uite in sfarsit si un om intelept
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Tince1290 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Asta iarna un vecin cu STi tragea la bemveuri, a seizuri si alte nebunii de zici ce-i aia. A scos si o semiremorca sau cum i-o zice, un fel de duba cu bena detasabile si macara care cantarea mult mai mult decat scooby-ul. Cred ca poate urni si un tir
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
nlu |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 20 Dec 2010, 22:31) Daca apesi butonul de control al tractiunii brusc apar niste crampoane din cauciucuri si urca masina brusc pe ghiata ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by nlu: 30 Dec 2010, 23:57 |
--------------------
Renault
|
|
cj98czh |
![]()
|
Iti recomand sa conduci o masina intr-o parcare mare si goala dotata cu ESP ... fa niste viraje bruste la 40 km/h cu ESP OFF si dupa aceea cu el ON ... si vorbim dupa aceea, dupa ce te prinzi cum sta treaba .... si mi se pare normal ca un pilot sa nu aiba nevoie de ESP, ASR si ABS ... sunt profesionisti ... noi nu suntem ...
This post has been edited by cj98czh: 31 Dec 2010, 00:04 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu ii recomand sa incerce o masina cu ESP cu si fara gume de iarna
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
nlu |
![]()
|
Nu contest ca nu sunt bune acele sisteme dar.... cel responsabil de controlul tractiunii (din filmulet) mi se pare SF.
![]() ![]() Faceti o simpla comparatie la modul de abordarea virajului fara ESP minutul 7 si 10 sec , si minutul 8 si 43 de sec. cu ESP- (o manevra simpla de redresare a unei masini cand derapeaza spatele este este sa virezi volanul spre partea in care tinde sa se duca spatele masinii fapt care nu este aplicat prima data ![]() Si ca fapt divers nenea ala a luat-o la vale pe gheata din tunel oare o fi putand sa uce inapoi ![]() Repet, aici ma refer strict la filmulet care in unele puncte este putin cam exagerat probabil sa evidentieze eficienta acelor sisteme ![]() This post has been edited by nlu: 1 Jan 2011, 22:54 |
--------------------
Renault
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
fain tare ce ai postat tu aici ... e prima mea iarna si na
![]() |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- BV 92 ABO
2005 1.5 dCi 82 CP
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
nenea' ala care a urcat pana sus si a coborat ca titirezul sper ca merge pe jos de atunci.. daca nu se c**a pe el si lasa frana cand a ajuns cu fata spre coborare mergea linistit de unde a venit si o oprea mai incolo..
dar daca le trebuie masini cu cutia automata... Pe mine m-a mancat.. sa intorc cu frana de mana intr-o parcare, cu cauciucuri de iarna pe fata si Victorii Radiale de cand lumea pe spate si mi-a fugit mai intai spatele, dupa care si fata si am luat-o de-a latul.. mai aveam sub 10m pana la o masina parcata si am lasat-o in treapta 1 fara frana de picior, am luat picioarele de pe pedale si am lasat frana de mana trasa pana s-a oprit (si masina si motorul) daca calcam frana (cum tipa ala din dreapta) cred ca mutam putin masina parcata.. multi ar spune ca-i teribilism, dar prin joaca invat cum sa o redresez, si prefer sa mai trag o fuga la tinichigiu cu o aripa infundata decat sa ma ia pe nepregatite si sa nu stiu ce sa fac.. |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
luck33ro |
![]()
|
Da ce nu se mai gaseste un ciocan in batatura?
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 06:07 |