Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
SorinCT |
![]()
|
||
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|||
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
tot eu.
fiind nou in bucuresti nu stiu detaliile acestea. unde pot sa ma adresez in Bucuresti in Sector 6 pentru reclamarea unui furt. deci la ce sectie de politie. zona mai precis este valea oltului- pe langa drumul taberei multumesc anticipat |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.igpr.ro/sectorul_6.htm
http://b.politiaromana.ro/index.php?option...180&Itemid=1154 This post has been edited by Tamango: 18 Jan 2011, 21:09 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
much obliged!
![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 18 Jan 2011, 21:08) Sectia 22 politie langa piata MOGHIOROS-Biroul de Investigatii Criminale |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Unde gasesc... in Bucuresti patine de gheata Bauer? Nu vreau sa comand, sunt un pic pretentios cand vine vorba de bagat picioarele
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Pt. Hockey?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, dinalea.
|
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Incearca la Skateworld, pe Dacia.
www.skateworld.ro Daca nu au pe stoc, te vor trimite poate la importatori in RO unde banuiesc ca poti si proba ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
Merci frumos, o sa incerc acolo, dar deocamdata nu le merge site-ul...
|
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
O cazare buna in Slatina (hotel/pensiune) ... ?
|
--------------------
.
.
.
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salutare,
Mi-am luat tigara electonica, nu e pentu mine, eu am reusit prin vointa, dar ma intereseaza daca cineva mai are si de unde isi cumpara acele sticlute cu lichid ce sunt cam scumpe 20-40 ron. Se pot procura de la un magazin din Bucuresti, sau ne putem aduna mai multi si sa impartim costul de transport (fan curier - 20 ron)? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salutare,
Aveti idee unde se gasesc acumulatori pentru un GPS? Ma intereseaza pentru un My Guide 3100 Go. Multumesc anticipat ![]() This post has been edited by andreis: 15 Feb 2011, 16:41 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andreis @ 4 Feb 2011, 14:25) Salutare, Mi-am luat tigara electonica, nu e pentu mine, eu am reusit prin vointa, dar ma intereseaza daca cineva mai are si de unde isi cumpara acele sticlute cu lichid ce sunt cam scumpe 20-40 ron. Se pot procura de la un magazin din Bucuresti, sau ne putem aduna mai multi si sa impartim costul de transport (fan curier - 20 ron)? Eu am luat de pe okazii.ro, cauta ca gasesti, 10 ron sticluta ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
andreis |
![]()
|
Mersi Tamango
![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
andreis |
![]()
|
Salutare,
Un service bun gsm unde gasesc? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Unde gasesc un depozit care sa vanda teava metalica folosita, recuperata , pentru stalpi de gard ?
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
Dar de ce nu iei de noua? la 2,5 lei/Kg nu cred ca este o avere, mai ales daca este subtire...
|
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
cread |
![]()
|
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Cine imi poate recomanda un service bun pentru reparat turbine. Nu conteaza din ce zona a tarii e, doar sa fie bun. In principiu ma intereseaza pentru o turbina de pe un 2.0 tdi de pe un audi.
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Recomand un "tanar" din jud. Neamt care a lucrat la Audi in Germania 8 ani.
Am un prieten care si-a rezolvat multe probleme , unde altii doar dadeau explicatii savante ![]() Cristi 0741457010 Roznov . jud Neamt |
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Multumesc.
Care a mai rezolvat sau stie in alta parte astept pareri si indrumari. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
cread |
![]()
|
Care stii un service bun de telefoane ,in capitala, ca trebe' sa-mi schimb carcasa la vechitura.
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Stie careva daca se gaseste prin Romania de cumparat CAM TV.
Am tot cautat pe net, dar in tarisoara noastra nu am gasit niciun magazin sa vanda asa ceva ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(andurs @ 18 Apr 2011, 09:07) Cine imi poate recomanda un service bun pentru reparat turbine. Nu conteaza din ce zona a tarii e, doar sa fie bun. In principiu ma intereseaza pentru o turbina de pe un 2.0 tdi de pe un audi. un prieten si a rezolvat turbina de la 1.9 tdi pe undeva pe strada gherghitei,colentina,dar acum cativa ani. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kr3atorU @ 19 May 2011, 07:00) Stie careva daca se gaseste prin Romania de cumparat CAM TV. Am tot cautat pe net, dar in tarisoara noastra nu am gasit niciun magazin sa vanda asa ceva ![]() cica nu se gasesc deoarece nu au aplicabilitate la noi, tehnologii diferite de transmitere a semnalului, ceea ce le face inutilizabile. asta mi-a spus un tip de la un service TV |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Pai am televiziune digitala de la UPC, si din cate am citit pe net, CAMul se comporta ca si mediaboxul.
Cred ca o sa sun la cei de la UPC, dar o sa fie dificil ![]() Multam de informare. |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
unde gasesc si eu banda termoizolanta? vreau sa izolez niste tevi de inox..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Paremise ca am vazut eu mansoane buretoase si banda izolanta autoadeziva la Dedeman.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
In Bucuresti pe Baicului: http://www.racingnick.ro/rn/items/2501/OFE...Thermo_tec.html
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:24 |