Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, minim 90cm. De la aia 90cm in jos tvul mai coboara approx ~30cm, deci ar trebui sa mai am de la usi in sus 120cm. Va trebui sa masor.
Merci inca o data ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Cu placere
http://www.atdec.com/mounts/ceiling-mounts...ook-th-1040-ctl Asta e pagina de la producator. E reglabil ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Unde gasesc suport/stativ pentru ceas de buzunar?
|
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
ceasuri germane.ro - vad ca nu le merge site-ul dar aveau inclusiv sisteme automate de intors ceasul
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
30+ inci e mult pt criteriul colegului nostru.
pana la urma tot la solutia custom vei ajunge. clar nu gasesti ceva atat de specializat pe nevoia ta. sau daca gasesti televizorul tau ar trebui sa fie unul de 2012 cu ecran transparent amoled ca sa justifice pretul acelui suport. as fi curios dupa ce iti montezi orice solutie ai gasi sa ne poestezi si noua aici un filmulet cu locatia ta si cu modalitatea de pliere stima |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
T.rac3Er |
![]()
|
nu cred ca liftul este ok pt tine. el e gandit pt miscarea de urcare si nu stiu daca atarnat va reusi sa il traga la loc, pentru ca greutatea tv-ului va trage in sens opus a ceea ce a fost el gandit sa faca.
in rest e interesant cel pliabil, dar nu stiu cum sa ii faci rotirea in 360 a.i sa se prinda bine suportul in sine de acel invartitor. batul pliabil are sansele cele mai mari sa il adaptezi la rotire. multa bafta la proiect. e interesant |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Scroll down, cica e facut sa mearga in toate directiile.
|
--------------------
DS
5H
|
T.rac3Er |
![]()
|
nu era decat un filmulet explicativ
![]() ![]() greu rau domne cu cititul pe internet putin on the funny side deci ramane rotirea...aia e simpla ii pui un angrenaj de bicicleta si apoi cu lant in legi la un ventilator de tavan ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
R19/16v |
![]()
|
Rotirea se poate face si manual, aia e usor de facut, da' de ridicat ditamai tvu' la 3 metri juma, prefer s-o faca un motoras
![]() |
--------------------
DS
5H
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
salut,
unde gasesc lampa osram dulux s/e fpl 11ex-w? s-a ars si nu mai gasesc berea prin frigider. http://www.shopmania.ro/acvaristica/p-osra...-white-12868693 oare se potriveste acesta de acvariu - tot pe 4 pini This post has been edited by wolfin: 25 Mar 2012, 22:17 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
mersi mult
This post has been edited by wolfin: 25 Mar 2012, 22:20 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
daca e careva pasionat de calarie (si nu va ganditi la prostii), sa-mi zica si mie pa unde gasesc un loc mai aproape de bucale unde sa pot practica asa ceva (plimbari lungi, nu invartit prin tarc).
io obisnuiesc sa merg la robinhood in potigrafu', da' as vrea ceva mai aproape. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
http://www.regatulcailor.ro/ - adunatii copaceni
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
wolfin |
![]()
|
salut din nou,
incarcator/alimentator auto 12v - iesire 9V 2A (din cate stiu amper poate fi si mai mare) pentru un dvd player auto avei idee de magazine?? |
--------------------
pegas
3120
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am nevoie de o hota telescopica incorporabila de 90 cm, sau macar de 75.
Aveti idee o locatie unde gasesc mai multe la un loc sa pot alege si eu ca omul? Fiind mai rare, prin magazinele de electrocasnice n-am gasit decat cate una maxim doua. Buget pana in 800-900 lei. Multumesc. PS: si daca tot n-a apucat nimeni inca sa raspunda, ce stiti despre Teka? Sunt cam singurele pe care le-am gasit in structura care mi-ar place. This post has been edited by clr: 19 Apr 2012, 13:39 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
doneaza cineva zilele astea un set de boxe de calculator?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Unde gasesc un sistem audio 5.1 care sa-mi satisfaca nevoia de BASS ? Am incercat pana acum 4 sisteme, dar la muzica, de fiecare data, nu reda bass-ul la nivelul pe care il doresc. Sa ne intelegem, detin 2 boxe home made cu diff-uri eminence de '36 la bass, cu inalte medii tot tacamul, 400 w rms bucata dar nu le pot utiliza in regim 5.1 cu nici un sistem actual deoarece de fiecare data mi se ard finalii la orice amplif de 5.1 le-am legat. Varianta sa pot scoate cu jack RCA semnalul catre setul FRONT pica deoarece nici un woofer care are incorporat amplificatorul nu ofera iesire RCA spre amplificare pe nici un canal auditiv. Sugestii ??
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Mersi prietene, am vazut prima data ca cel mai ieftin sistem e 827 lei cand m-am uitat mai bine am vazut ca e 8277 si m-am linistit
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Unde gasesc o banda dublu adeziva foarte puternica si rezistenta la apa?
Imi trebuie sa prind sinele de portbagaj de pe plafonul masinii. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Vezi alea de la 3M. Se gasesc prin magazinele de bricolaj.
Atentie cu ea, eu am decojit un portbagaj de Corsa cu banda d'asta. S-a luat cu totul ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mersi, asta cautam.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Poti sa incerci fie cu Tesa Power Strip sau banda dublu adeziva pentru exterior de la Bison. Eu, personal, as merge pe Tesa in 10 cazuri din 10.
Din cate tin minte, se gasesc la Dedeman, OBI, Hornbach, etc. This post has been edited by Bwwlan: 24 May 2012, 22:28 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci...am mai intrebat de asa ceva, insa produsul nu era disponibil in locul respectiv...
Vreau sa cumpar asa ceva si din pacate nu am gasit decat pe site-uri din afara. Deci stie cineva de unde as putea cumpara asa ceva din Romanica? Attached thumbnail(s) 41AxGd5RggL__SL500_AA300_.jpg ( Size: 10.97k ) Number of downloads: 221 |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ma ajuta cineva cu un manual de service la Clio 3 unde e prezentat regulatorul de presiune demontat/montat?
Multumesc! |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
MuciX |
![]()
|
... un numar de telefon pentru sectorul 3 unde pot face o sesizare ca e o craca mare de copac de sta sa cada?
Ma gandesc la ce vreme am avut in ultimul timp sa nu faca vreun pui de pupaza cuiva. |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Tot io: Unde gasesc on carota de 20mm. Imi trebuie sa dau o gaura in torpedou. Pana acum nu am gasit decat de la 26mm in sus. :|
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:14 |