Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Dupa ce am luat o saltea de la JYSK, acum am gasit una si mai misto la IKEA, produs nou cica...e de vis, foarte moale si comoda, dar un pic cam scumpa!
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products...3445/#/40293421 Mie imi plac cele cu arcuri mici si un pic de spuma cu memorie, sotiei ii place cele doar ce x feluri de spuma si burete..asta ne-a multumit pe amandoi...acum sa vad cine plateste! |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.022 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ninjac e mai multi?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Barfi, tu cand incerci sa comunici cu mine devii incoerent total. Constientizezi?
|
--------------------
**
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ninjac inca nu isi revine dupa demisia lu ponta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da ce mai suferi tu dupa plagiator ...
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
nu mai nimerit, eu sufar dupa base. pe asta nu am de ce sa il injur, in schimb pe ala.
sa vezi ce o sa plangi tu dupa Poc, daca iar vine la bucuresti. This post has been edited by b76bgaarh: 5 Nov 2015, 12:46 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
intreabal pe kum.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
luck33ro |
![]()
|
tamango, tradu tu te rog...
|
--------------------
**
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lasa-l pe Boc sa termine de asftaltat si reparat orasul ca in momentul de fata este doar un mare santier in Cluj. .. dupa aia poate sa vina
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
cj98czh |
![]()
|
Din pacate i-am vazut pe toti pulitrucii astia de conducatori indiferent de culoarea politca ce pot sa faca de-a lungul timpului ... nici unul, dar absolut nici unul nu a facut ce trebuie pentru tara ... doar pentru propriul lor buzunar ... asa ca de mine ii poate lua si executa pe toti, repet indiferent de ce culoare politica au ... eu unul nu as avea nimic impotriva.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Vreau sa bag in camera piticilor un pat dublu, dar separat la jumatate. Nu vreau sa ma duc la nea caisa sa il fac, as vrea sa il cumpar de-a gata. Ideea este sa il pun pe jumatea camerei. Fiind fata si baiat, o sa ii separ mai tarziu cand vor fi mai mari, acu nu vor sa doarma de capul lor in camere separate.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Bravo!
|
--------------------
**
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Mie mi-a placut la JYSK modelul asta...
http://jysk.ro/dormitor/pat-etaj-cu-sertar...erup-90-140x200 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Asa ceva eu as face din lemn natur la un tamplar dupa un proiect personal. Iese mai misto si mai ieftin de 10x
|
--------------------
**
|
|
MuciX |
![]()
|
Daca faci proiectul singur si se pune si problema bugetului, mie deja imi par ingredientele ideale pentru un proiect diy. Ar putea fi "implicat" si baiatul, pentru a-i mai creste convingerea ca taxu e masculul perfect.
![]() This post has been edited by MuciX: 8 Nov 2015, 14:36 |
--------------------
-
-
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Am avut eu facut de cineva din lemn de stejar, super lucrare. Oricum, mai scumpa decat in ikea.
Singurul dezavantaj pe care l-am vazut era ca nu parea in concordanta cu niciun alt produs din casa. Adica, io majoritatea mobilei o am din ikea, si ala aparea ca magarul intre oi. Probabil ca la o casa facuta de om la comanda se preta mai bine. |
--------------------
MK2
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Lant de magazine national care vinde carbuni mai ieftin ? Mi se pare ridicol 10 ron/sacul mic - azi in carrefour cand pot da 200 ron/ caruta de lemne. Caut o cantitate mai mare, ca vine weekendul de 4 zile + 1 saptmana de concediu la betie + gratar in Romania.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Salut,este de incredere acest site? http://www.gumi7.ro/ro/index.html
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
Este un site vanzari on-line din Bulgaria... Probabil poti lua marfa fara TVA de la ei pe firma
![]() PS - dupa cum vad marfa nu e pe stoc ci se aduce direct din depozitele mari din UE - termenul de livrare e de 12 zile This post has been edited by luck33ro: 17 Nov 2015, 16:45 |
--------------------
**
|
|
GlontZ_YO! |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 January 08 ![]() |
Salutare! Caut si eu grilajele/ cele 2 suporturi pe care se aseaza vasele pentru o masina de spalat vase whirlpool adg175... Aveti idee pe unde pot gasi?
Numai bine! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2001, 1.4 8v
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.022 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
MuciX |
![]()
|
E cineva in cautare de slujba?
E nevoie de cineva cu urmatoarele calificari: QUOTE Skills Required • Strong aptitude for managing complex data • Strong background with databases and database architecture • HTML editorial (FrontPage, SharePoint designer) knowledge or other html editors a plus • Demonstrable ability to independently find solutions and derive success from trial and error • Ability to work autonomously in a virtual environment with discussions occurring via telephone and desktop sharing • Ability to manage and organize your time, be detail oriented and deliver consistently on schedule • Good understanding of user requirements and functional specifications • Fluency in English is a must, a second language is a plus Education: • Technical University Degree required Experience: • Experience in delivering and managing web development projects • Experience working and collaborating in a global organization • Experience in implementation and management of standard processes • Experience producing high quality and timely work products • Strong communication and presentation skills • Highly computer literate, knowledge of Excel, PowerPoint, SharePoint • Expert in Liferay (a huge advantage) • Intermediate to advanced knowledge of JavaScript, JSP, jQuery, CSS, PHP, MySQL, VBA and other web development applications |
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Unde găsesc un astfel de bec?
Are vreun nume standardul ăsta? Nici nu știu cum să caut... ![]() 20151205_191426.jpg ( Size: 99.89k ) Number of downloads: 98 Filetul este E14. This post has been edited by VladSoare: 5 Dec 2015, 19:22 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 01:40 |