Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
gangara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- rosii
2011/E2
|
|||
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(crisolro @ 19 Aug 2015, 07:29) ... care nu suporta gandul ca doamna aduce 1 ron in plus in casa? Tu ști ce ai corectat ....tine oricum pentru tine! ![]() Doamna poate să aducă cât vrea în plus în casă,dar nu ca să umblu eu în ”gentuță”să mă aprovizionez cu cașcaval de acolo și să fac reparațiile din casă ce țin de mine ! ![]() QUOTE(gangara @ 19 Aug 2015, 08:41) Observ ca te dai mare meserias. Nu observi bine... ![]() QUOTE(gangara @ 19 Aug 2015, 08:41) E OK? Facem afacerea? Mai pune TVA 24%,cotizația la sănătate,la pensie,timbru de mediu,deplasare,constatare,depanare,igienizare,încarcare cu freon și facem! ![]() P.S-M-am răzgândit:NU FACEM! ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
- XX-00-UAP/ACR
/1972/1986/1997/2000 și ceva... Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 19 Aug 2015, 07:55) daca tot esteti meseriasi p-aci, nu se baga niciunu sa-mi puna si mie un termostat la centrala (model imergas eolostar 3E 24). termostatu e un computherm q3 rf (wireless). un electrician mi-a cerut 120 lei. in conditiile in care termostatu a fost 140 lei. las-o-n plm. banuiesc ca e treaba de 5 min. Salut, E destul de banal. La ora actuala centrala are un cablu scurt care e facut ca si strap peste cei doi pini unde se leaga termostatul. In felul acesta simuleaza ca si cum termostatul ar fi pe on intotdeauna. Scoti capacul, desfaci strapul respectiv si iti tragi cablu pana la termostat. Fiind wireless iti trebuie un cablu scurt ca pui receptorul langa centrala. Sincronizarea lui cu emitatorul o faci bazat pe instructiunile scrise, e destul de detaliat. Daca nu te descurci pot incerca eu candva, dar mai peste vreo cateva saptamani (banuiesc ca vrei pentru la iarna ![]() Bafta! |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
bogdan2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 May 06 ![]() |
Colegu, induci lumea în eroare. La termostatele wireless alimentarea centralei se face prin baza acestuia.
|
--------------------
Renault
Laguna
07: 2,0 Dci
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Un dvd cu Ileana Rus, in special videoclipurile cu Romanca mea și șatra.
Ps. Nu ziceți de ape curgătoare ca nu se utilizează. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai tocmai va videoclipu cu Romanca mea nu mai e disponibil, fu retras de user. Iar ăla cu șatra nu e la o calitate prea buna.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
gangara |
![]()
|
QUOTE(bogdan2 @ 19 Aug 2015, 16:05) Colegu, induci lumea în eroare. La termostatele wireless alimentarea centralei se face prin baza acestuia. Din fericire, nu induce. Cel putin la ceea ce vorbim noi acum. 11900.jpg ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 471 11901.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 464 11899.jpg ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 448 In receptor intra doua cabluri, respectiv alimentarea si comanda centralei. In centrala se da strapul jos, si se leaga receptorul. Receptorul poate fi ascuns fara probleme oriunde langa centrala. Alimentarea receptorului la 220 o poti face linistit de la rigleta centralei. Cam atat..CGB, spor! |
--------------------
Renault
Megane
- rosii
2011/E2
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca sunt modele si modele.
Termostatul meu e cum a zis colegul gangara, cu alimentare separata de a centralei. Si nici nu are ceva suplimentar pentru alimentarea ei. Evident ca puteam sa iau alimentare direct de la centrala, dar n-am vrut sa ma complic, mai ales ca eu am avut initial montat termostat din celalalt, care nu era wireless si nu trebuia alimentat. Ca atare nu a trebuit sa-mi bag deloc nasul in centrala. Am taiat cablul care mergea la ala vechi, l-am conectat la cel nou si sanatate. This post has been edited by clr: 20 Aug 2015, 08:30 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Nimeni despre dvd?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Salut,tabla zincata poate fi vopsita?
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
pai ala care a pus o in functiune trebuia sa ti lege si termostatul, sau era deja ISCirizata
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu cred ca e inca iscirizata. parca zicea un inginer de p-acolo ca tre sa vina unii s-o iscirizeze. sa mai vb cu el.
acu' intrebare intrebatoare.....vreau sa-mi iau o perdea de dus si-un capac de wc mai altfel. sa fie amuzante, cu nijte desene mijto pa ele. de ex daca dati pe google images "funny shower curtains" sau "horror shower curtains" intelegeti cam despre ce e vorba. la fel cu capacele de wc. unde gasesc ceva de genul asta prin bucuresti. de ex setul asta covor+perdea mi se pare foarte tare. Attached thumbnail(s) Wholesale_Blood_Bath_Shower_Curtain_Scary_Horror_Movie_Bloody_Handprint_Shower_Curtain_70_8_x_70.jpg ( Size: 113.99k ) Number of downloads: 327 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si eu tot p-astea le-as lua. Vezi ca sunt unele care se fac rosii in contact cu apa, le poti comanda pe net.
Acum sa vezi ce reactie or sa aiba si demoazelele, ca nu vrei sa creada actuala ca a mai fost una de curand in vizita si n-ai apucat sa faci curat. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pune-ti bre cabina de dus, lasa perdeaua. Se curata greu, mucegaieste, e o belea.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.220 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Perdea am si eu, de vreo cativa ani. Se curata foarte usor, iar de mucegait... probabil ai glumit. In plus nu te lovesti la coate, daca esti mai inalt asa.
Modele cum vrea CGBul eu n-am vazut prin astea mari gen Leroy sau Dedeman, cred ca solutia e pe net. Am vazut insa cu personaje din desene animate (Donald Duck), could be an idea. Si a lui CGB: http://cadouri-funny-ro.allshops.ro/produs...nsangerata.html This post has been edited by Bicicleta galbena: 23 Aug 2015, 09:53 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde gsesc si eu o firma care recupereaza date de pe card?
Am un microSD de 64 Gb (cu vreo 3000 de poze) la telefon si imi zice ca e Damaged. L-am scos din telefonul meu (Note 2) si l-am bagat in alt Samsung si il vedea. Dupa vreo 2 sapt l-am bagat in al meu din nou si l-a vazut. Am incercat sa copiez de pe card pe memoria interna si nu a vrut, a inceput sa se blocheze. I-am dat restart la telefon si acum zice iar ca e Damaged. Am incercat si cu cititor de card si nu merge. Mai am vreo sansa? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
tu, nu.
![]() ON: Când spui că nu merge cu cititor de carduri, ce anume vrei să spui? Nu vede deloc cardul, îl vede dar nu poate accesa informația?... Sunt multe aplicatii de recuprare date de pe card. This post has been edited by gabize: 24 Aug 2015, 08:01 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
A facut in ambele moduri, o data a vazut cardul si a incercat sa citeasca informatia, apoi dupa ce l-am reintrodus se aprinde ledul de pe cititor si se stinge, iar in PC zice sa "Please insert a disk"
LE: am reusit , acu copiez ![]() This post has been edited by UXE: 24 Aug 2015, 08:24 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ce termostat ai luat CGB?
ps haide bre nu stie nimieni unde gasesc dvd cu ileana rus? ma bate acasa daca vin fara. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
gangara |
![]()
|
Poate mai exista vre un nostalgic...Un magazin, fie el si on line, de CD uri mai exista?
In speta, sunt interesat de albumele R.O.A. |
--------------------
Renault
Megane
- rosii
2011/E2
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 24 Aug 2015, 13:22) ce termostat ai luat CGB? computherm q3 rf (wireless) |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
merci.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Vreau sa cumpar o saltea de pat, medie spre moale la 140x200 cm.Am tot testat si Dormeo, si adormo, si Jysk, etc...dar sa dau 2000 de lei pe o bucata de burete cu memorie mi se pare cam aiurea.
Ce saltea imi recomandati la un pret decent? |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut, nu e chiar o bucata de burete, eu utilizez o saltea de genul de vre-o 3 ani si am scapat de durerile de spate...bine, tre sa o combini si cu perne adecvate. La Dormeo poti face retur in 30 de zile daca nu-ti place.
Mai are si avantajul ca te poti misca in pat cat vrei fara sa-l deranjezi pe cel care doarme langa tine.... |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Meganus încearcă și la mobexpert outlet. Pt spate salteaua trebuie sa fie tare.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
cum este salteaua cu latex?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:10 |