Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Unde gasesc ... marmelada ? Din aia la calup, cum aveam in armata. Am gasit pe la moldoveni prin piatza, la casoleta, dar nu se compara. Stie cineva ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
merci pcs. cineva s-a jucat la butoane, din greseala cica.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dr.nils |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 397 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Cine imi recomanda si mie o pereche de skiuri cu legaturi?
Pentru un incepator, nu am skiat niciodata, vreau sa invat iarna asta. Ma duc pe o partie in tara, nu vreau in strainatate pana nu invat (cred ca e mai bine cu instructor care vorbeste pe limba mea) Merita sa iau noi? Daca da ce marca/tip/dimensiuni? Daca nu, unde sunt magazine SH in Bucale? Am cumparat deja costum si clapari, nu mai pot sa dau inapoi ![]() This post has been edited by dr.nils: 30 Jan 2014, 19:18 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium |
|
b76bgaarh |
![]()
|
hervis. decathlon.
astia au cele mai bune schiuri pt tine. daca esti incepator, in romania, trebuie sa iei ceva all mountain, ca la noi nu se prepara partiile. bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
stiti cumva daca se mai gasesc acumulatori de tip AG5? imi trebuie ptr cineva care are un aparat auditiv
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Anul trecut- chiar inainte de FOTE-si acum 2 ani prin Poiana bateau destul de bine partiile.Dar un allrounder e bun.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(UXE @ 1 Feb 2014, 19:01) stiti cumva daca se mai gasesc acumulatori de tip AG5? imi trebuie ptr cineva care are un aparat auditiv AG5 e doar una din denumiri. cauta si dupa celelalte denumiri. e acelasi tip de baterie. Attached thumbnail(s) baterii.JPG ( Size: 23.31k ) Number of downloads: 749 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(UXE @ 1 Feb 2014, 19:01) stiti cumva daca se mai gasesc acumulatori de tip AG5? imi trebuie ptr cineva care are un aparat auditiv http://www.baterie-shop.ro/Baterie-Details...%20Blister.html Sînt foarte serioși și livrează prin curier rapid, de pe o zi pe alta. Dar trebuie să iei mai multe ca să merite, altfel dai mai mult pe transport decît pe marfă. Eu de obicei, cînd am nevoie de o baterie specială de la ei, mai bag și niște pachete de R6 și R3, să-mi refac stocurile. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu caut acumulatori reincarcabili.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Oops! Partea asta am ratat-o.
![]() În orice caz, ei vînd și o grămadă de acumulatori de toate felurile. Poate că ar aduce și formate care nu-s pe sait. Eu le-aș da totuși un telefon. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 25 Jan 2014, 21:55) Unde gasesc ... marmelada ? Din aia la calup, cum aveam in armata. Am gasit pe la moldoveni prin piatza, la casoleta, dar nu se compara. Stie cineva ? Nu uita sa cumperi si niste sireturi pe post de paste, merg de minune cu marmelada...daca tot vb. de armata. ![]() This post has been edited by Kojak: 5 Feb 2014, 00:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
Si niste bromura pt ceai .
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
brutus1789 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
Există...eventual și unde găsesc, capace ca acestea, dar cu Renault în loc de Dacia...sau chiar fără nimic....
Mulțumesc. http://images10.okr.ro/serve/auctions.v7/2...390-700_700.jpg |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Are cineva idee unde gasesc termocuplă cuptor pt o mizerie de aragaz gorenje GI52190IW ?In afară de service autorizat pecef unde cer 50 % din valoarea aragazului?
|
--------------------
------
------
------
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Mie mi-a luat un coleg una din Obor ,de la tarabele cu scule,unelte,etc.Eu am Indesit si-a dat 40 lei pe ea.
This post has been edited by iulia_boris: 17 Feb 2014, 12:10 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Poti sa incerci pe acest sitePiesaTa
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
o rampa in bucuresti. am niste zgomote ciudate pe sub masina si vreau sa vad ce si cum.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Erau cateva in ilioara, unde e poligonul moto
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
VladSoare |
![]()
|
Să-mi bag ceva în ecologia lor și-n normele lu' mUE.
![]() Unde găsesc un termometru medical cu mercur? La ruși? La moldoveni? Aveți vreo idee? |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
VladSoare |
![]()
|
Rezolvat. Găsit pe Okazii.
![]() ![]() Am luat două, să am și de rezervă în caz că mai sparg vreunul. ![]() Să-mi bag toate cele în morții lu' mUE, cu normele mamei lor de nenorociți. ![]() ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
UXE |
![]()
|
Ai mai scris o data
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Tamango |
![]()
|
Mai cumpara termometre din alea, cand ajungi la 1 kil de mercur il poti vinde ... cica arabii cauta asa ceva
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
Termometre gaseai si la moldoveni/rusi. Da' aia le vand cu tot cu plastic si capsa.
![]() |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(UXE @ 4 Mar 2014, 21:43) Da, și am s-o mai scriu de cîte ori voi avea ocazia. ![]() Nu vînd nimic. Arabii să-și facă singuri rost de mercur. Pe-astea nu le mai dau din mînă, că altele nu știu cînd mai găsesc. ![]() Vreau un termometru medical de încredere. Alea electronice, dacă citești de trei ori la rînd, îți arată trei valori diferite. Și diferite nu doar un pic, ci uneori chiar și cu mai bine de juma' de grad. ![]() Ecologia mă-sii, pînă la urmă tot mercuru-i sfînt... This post has been edited by VladSoare: 5 Mar 2014, 08:52 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ai încercat cu alcool?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
VladSoare |
![]()
|
Drept să spun, nu m-am gîndit la alcool, pentru că n-am avut niciodată experiențe plăcute cu termometrele cu alcool de cameră, non-medicale. Toate termometrele de cameră sau de exterior cu alcool pe care le-am avut indicau doar o temperatură aproximativă, iar dacă puneam două, unul lîngă altul, nu știam niciodată pe care dintre ele să-l cred. De aceea nici nu mi-am pus problema să caut unul cu alcool.
Culmea, termometrele electronice pot fi foarte precise. Am unul pentru lichide, pe care-l folosesc în laborator și care-i beton. Nu știu de ce astea medicale electronice sînt atît de imprecise; faptul că-s electronice nu-i un motiv în sine. Cine știe, poate că n-am nimerit eu pînă acum nici unul ca lumea. Poate trebuia să caut unul mai scump... ![]() Dar recunosc că a fost și un pic de ambiție la mijloc. Inițial nu eram foarte chitit pe mercur, dar cînd am aflat că nu se mai vînd din cauza normelor mUE, m-am enervat și am decis să fac ceva pe ei și pe normele lor. ![]() This post has been edited by VladSoare: 6 Mar 2014, 08:58 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Poti lua de la astia,fiecare este testat!
![]() Came across the following. Sounds like an urban legend to me. Couldn't find denial or confirmation anywhere. Can you? When you've had an absolute "I hate my job" day, try this: On your way home from work, stop at your pharmacy and go to the thermometer section. You will need to purchase a rectal thermometer made by Johnson and Johnson. Be very sure you get this brand. When you get home, lock your doors, draw the drapes, and disconnect the phone so you will not be disturbed during your therapy. Change to very comfortable clothing, such as a sweat suit and lie down on your bed. Open the package and remove the thermometer. Carefully place it on the bedside table so that it will not become chipped or broken. Take out the material that comes with the thermometer and read it. You will notice that in small print there is a statement: "Every rectal thermometer made by Johnson and Johnson is personally tested" Now close your eyes and repeat out loud five times: "I am so glad I do not work for quality control at the Johnson and Johnson Company". Have a nice day everyone and remember, there is always someone with a worse job than yours. This post has been edited by gotty: 6 Mar 2014, 09:36 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salutare,
Am doua chestii pentru care va cer ajutorul;: 1. am un HDD extern mort. Nu i-am facut nimic, pur si simplu l-am gasit pe o parte si nu se deschide, calc/laptop-ul nu-l vede. Stiti unde as putea sa-l duc sa-mi salveze datele de pe el? El ca si HDD nu ma intereseaza, pozele conteaza. 2. Am un laptop bun, de vreo 3 ani si merge super ok. Trebuie curat ca face zgomot mare si se incinge, stiti unde as putea sa-l curat profesional (cu garantie la lucrare)? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:55 |