Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Stie cineva unde pot sa gasesc niste autocolant velur negru? Nu ma intereseaza mult, doar cateva bucati. Pasla la fel, idei pe unde gasesc? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
marian-j: Cat optimism sa bagi un post aici si sa speri ca-ti gasesti masina...
Citeste regulile la bursa, si fa topic, ai mult mai multe sanse. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pai mi-am facut dar nu ma baga nimeni in seama si am zis ca o intrebare in plus nu strica.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Probabil conu Marian vrea sa ia masina de la oameni seriosi si de incredere....ca astia de la cafeneaua reno
![]() This post has been edited by Dan73: 22 Nov 2011, 18:37 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
marian-j |
![]()
|
Bingo!
Mi-ai ghicit intentia,coane! Dar daca nu gasesc un Clio la pretul ala,cred ca ma supar si iau o Laguna 1,6/16v din 2000 de aici din Timisoara. Zilele astea tre' sa-mi fac timp sa ma duc s-o vad. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Cristi25 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 6 April 06 ![]() |
Salutare, gasesc asa ceva in Romania? http://shop.skype.com/intl/en-ca/phones/ph...ers/connect-me/
|
--------------------
Nissan
Murano 3.5
2009
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cartea Mircea Oprean - Automobilul modern. Cerinte. Restrictii. Solutii, aparuta la Editura Academiei Romane, Bucuresti 2003, o are cineva si este dispus sa o vanda?
N-am gasit-o la nici o librarie din centru, ca sa nu mai zic de alte librarii care au program de gravide doar L-V 9-17. Pe net n-am gasit-o nicaieri. |
--------------------
.
.
.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Gasit pe google
http://193.231.13.17/vufind/Record/BCU01000352762/Holdings Pe la anticariate ai incercat? Eventual la cei de la Universitate? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu auzisera de asa ceva cei de la Universitate, si, oricum nu prea aveau carti de domeniu tehnic.
Cartea gasita in linkul de mai sus e in bibleoteca Mihai Eminescu din Iasi. Deci pica varianta asta. Mai cautam. |
--------------------
.
.
.
|
|
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
Imi poate spune si mie cineva unde gasesc un carusel de tip vechi, functional, in Bucuresti sau prin judete din apropiere?
![]() ceva de genul : http://www.funfairgames.net/for_hire/asset...es/carousel.jpg Multumesc mult! |
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@R-NOS, era unul prin oraselul copiilor din sectorul 4 ...
Stie cineva unde gasesc becuri H1 galbene pentru proiectoarele de ceata ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai cumva H11 (si ai mancat un 1) uite aici http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=6246
Daca chiar ai H1 pe proiector poti sa il colantezi cu o folie galbena transparenta, cum am facut eu ... |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
... am H1, mersi de idee
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
S-a ars lampa de la stopul de la luneta si un led de la AC , stie cineva unde pot sa le gasesc ? Stiu ca ledurile mici vin multe la o punguta si la fel si cel de la luneta mai multe la cutie .
Are cineva luate mai multe si are de dat , contra cost evident ![]() Eventual ce tip sunt ca sa stiu sa intreb la magazin . |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nimeni ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(R-NOS @ 3 Dec 2011, 04:25) Imi poate spune si mie cineva unde gasesc un carusel de tip vechi, functional, in Bucuresti sau prin judete din apropiere? ![]() ceva de genul : http://www.funfairgames.net/for_hire/asset...es/carousel.jpg Multumesc mult! Terra Park din Drumul Taberei pe bd. Timisoara intre Afi Cotroceni si Plaza. |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Cheder (banda etansare) autoadeziv, profil P, culoare negru - a vazut cineva pe undeva?
In Rep.Moldova sunt astia - http://www.mac-stro.md/ro/catalog/detail.php?id=39054 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 12 Jan 2012, 23:17) S-a ars lampa de la stopul de la luneta si un led de la AC , stie cineva unde pot sa le gasesc ? Stiu ca ledurile mici vin multe la o punguta si la fel si cel de la luneta mai multe la cutie . Are cineva luate mai multe si are de dat , contra cost evident ![]() Eventual ce tip sunt ca sa stiu sa intreb la magazin . Pfui! Sedan? Eu luasem unul de la colegul http://www.reno.ro/index.php?showtopic=126220&hl= Intre timp am dat masina, dar becul habar n-am pe unde il mai am. Daca dau de el te anunt. Eventual incearca un pm catre colegul, poate i-a mai ramas vreunul. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 26 Nov 2011, 18:36) Cartea Mircea Oprean - Automobilul modern. Cerinte. Restrictii. Solutii, aparuta la Editura Academiei Romane, Bucuresti 2003, o are cineva si este dispus sa o vanda? N-am gasit-o la nici o librarie din centru, ca sa nu mai zic de alte librarii care au program de gravide doar L-V 9-17. Pe net n-am gasit-o nicaieri. Nimeni? ![]() Am dat inclusiv un e-mail autorului, fara raspuns insa. Am vreo sansa sa caut prin Regie in vreun fel? |
--------------------
.
.
.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Aveti idee daca gasesc pe undeva o panglica pentru touchpad de la pagina 16 sa fie cam de 1m?
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
@L!nuX: in panoul de climatizare manuala sunt 2 becuri T5. Pe Maica Domnului, cam vizavi de Conex, chiar in statia de tramvai e un magazin la care gasesti beculete din alea si leduri diverse culori pentru acel tip de soclu. Se vand la bucata, costa cam 2,5 lei... acum cateva zile am luat de acolo pentru un coleg de forum. Daca ti s-a ars un bec, la cat e de demontat ca sa-l schimbi, te sfatuiesc sa le schimbi pe amandoua.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 16 Jan 2012, 17:05) Cheder (banda etansare) autoadeziv, profil P, culoare negru - a vazut cineva pe undeva? In Rep.Moldova sunt astia - http://www.mac-stro.md/ro/catalog/detail.php?id=39054 gasesti la praktiker sau brico vrei sa pui sa izolezi marginile capotei cu aripile si bara fata? |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
clr |
![]()
|
QUOTE(L!nuX @ 16 Jan 2012, 16:41) Am cautat pe acasa, am gasit asa ceva (eu parca asta tin minte ca era): 120117_190858.jpg ( Size: 33.45k ) Number of downloads: 223 120117_190926.jpg ( Size: 51.74k ) Number of downloads: 232 Pe el scrie asa: W5W (E1) 2GL Deci e altceva decat scria colegul mai sus. Daca totusi se confirma ca asta e ce-ti trebuie, al tau e. Mda. Din ce am gasit aici http://www.reno.ro/Al-3-lea-stop-frana-cel...te-t109465.html Se pare ca totusi nu e asta. Mai caut. In schimb aici http://www.autoeco.ro/piese-auto/RENAULT/M...nal-subcat-329/ pare ca e ce trebuie. Intereseaza-te si daca ti-e util da-mi de stire. Te costa numai drumul pana la mine. This post has been edited by clr: 17 Jan 2012, 19:32 |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
L!nuX |
![]()
|
multam de info
din cate am vazut pentru stopul de la luneta e w16w si pentru bord T5 din ce zic colegii de mai sus . maine ma duc sa fac ITP-ul deci o sa schimb si becul de la luneta cel mai probabil , cat despre ala din bord sa vad ce chefuri am la cat e de demontat |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
La stopul de luneta la sedan e bec w16w, seamana cu w5w, dar e cam de 2 ori mai mare (lungime-diametru). Gasesti la unul din magazinele Dacia din Pantelimon-Morarilor, cel putin eu de acolo am luat acum ceva timp.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Sau la orice reprezentanta Dacia-Reno, e vreo 3-5 lei.
|
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
Sau in reprezentantele Seat. Cordobele mai noi,au asa ceva in lampa de ceata spate.
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:26 |