Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Încerc să găsesc episodul din Top Gear în care a fost invitat Rowan Atkinson.
Pe Youtube am reușit să găsesc numai o parte din el. Îl vreau pe tot, sau cel puțin toată prestația lui Atkinson, de la intrarea în studio pînă la sfîrșit. Pe saitul BBC par să fie toate episoadele, dar sînt multe, grupate pe sezoane, iar din descriere nu-ți dai seama pe cine au avut ca invitat. Nu pot să le iau pe toate la rînd, că nu mi-ar ajunge un an întreg. ![]() Are cineva un link către episodul complet? Sau știe cineva măcar cînd a fost episodul ăsta, în ce sezon? Apropos, ceva foarte ciudat s-a întîmplat. Eu am văzut episodul cu pricina acum vreun an și l-am postat pe Facebook. Căutînd acum prin istoria mea de pe Facebook, nu mai găsesc postarea aia nici să dau cu tunul. A dispărut fără urmă. ![]() This post has been edited by VladSoare: 8 Oct 2013, 11:53 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pe torrenti ai cautat?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Mr Bean a fost invitat de doo ori. Despre care reasonable priced car e vorba?
This post has been edited by b76bgaarh: 8 Oct 2013, 12:56 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
a fost si cand era suzuki si cand era chevroletu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nope, nu a fost de doo ori....
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
patania de azi cu yahoo a pus capat rabdarii si indulgentei mele cu acest "individ".
intrebare: stiti cum pot sa redirectionez automat email-uri de pe yahoo pe gmail? in speta, daca cineva imi scrie email pe abcd@yahoo.com, acesta sa ajunga pe efgh@gmail.com? |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Setări (roata dințată dreapta-sus) - Opțiuni mail - POP și redirecționare
La mine a apărut această funcție doar după ce am setat limba pe română. Dar asta era acum aproape doi ani. Atunci era singura posibilitate de a beneficia gratuit de setări POP pentru contul de mail yahoo. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
am facut operatiunea descrisa de tine, dar: nu merge.
mi-am trimis de pe adresa de serviciu pe cea de yahoo un email. si a ramas acolo. ma asteptam sa-l regasesc si in gmail. gresesc? |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Când am asociat adresa de gmail la contul yahoo, pentru a putea redirecționa pe ea mailurile din yahoo parcă am primit email (pe gmail) prin care să confirm că acțiunea e generată de mine.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
mno, asta am primit si io:
Verify this email address You recently added a new email address to your Yahoo! account, or initiated verification of an existing email address. To verify that you own this email address, simply click on the link below. Your email address was added to the Yahoo! ID: mu******. If this Yahoo! ID does not belong to you, or you did not recently add your email address to this Yahoo! ID, you may permanently stop receiving messages for this Yahoo! ID at this email address. Please let us know. Verifying your email address ensures that you can securely retrieve your account information if your password is lost or stolen. You must verify your email address before you can use it on Yahoo! services that require an email address. For your security, please keep your email address information up-to-date. If this information changes, you can always update it by signing in to your Yahoo! account and changing it from the "My Account" area. Verify "radulescuromulus2013@gmail.com" validai si acum uitai pe stele... |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
e de rau.
am validat si ... nu mere. imi tot dau mail-uri pe adresa de yahoo, dar alea nu ajung si-n gmail. trebe sa fac ceva gen... update /sincronizare la contu' de gmail ?! |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
gabize |
![]()
|
nu, la mine pur si simplu a mers.
Eu la POP și redirecționare am ales opțiunea Doar redirecționare, dar ar trebui să meargă cu oricare din ele. Încearcă să bifezi Accesare Yahoo Mail prin POP, dai salvare, apoi bifezi iarăși Redirecționare Yahoo Mail către altă adresă de e-mail:. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
asta-i sabotaj pe fata!
am facut cum ai spus tu; doar ca atunci cand a dat save a doua oara [ales doar Forward only] nu mi-a mai venit email pe gmail pt confirmare... |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
gabize |
![]()
|
poate serviciul o avea latență... așteaptă până mâine.
email de confirmare normal că nu mai trimit, ai confirmat deja o dată. This post has been edited by gabizegrean: 8 Oct 2013, 20:10 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
uitucul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Unde imi recomandati sa fac o geometrie in Bucuresti, zona Stefan cel Mare, Obor, Tei, Pipera? |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
VladSoare |
![]()
|
La Șama, pe Dimitrie Pompei. Sînt foarte scumpi, dar lucrează foarte bine.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa incerci pe Fundeni , ori la Autosoft ori la altele.. era 80 de lei la Autosoft acu 2-3 ani.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
uitucul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Intrebare: Daca-mi expira ITP pe 07.11, pot sa-l fac mai devreme? Aici ma refer la genu 15-20.10? Nu prea gasesc informatii pe net despre asta. ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
da. il poti face.
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
UXE |
![]()
|
da
eu l-am facut de 2 ori asa... al meu expira pe 11 .11 .2013 si o sa il fac sapt viit ca asa am eu chef. Nu e nici o problema sa il faci mai devreme, doar iti decalezi termenul de expirare data viitoare. This post has been edited by UXE: 11 Oct 2013, 11:55 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
uitucul |
![]()
|
Multumesc baieti
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
VladSoare |
![]()
|
Bineînțeles, poți să-l faci oricînd. Poți să-l faci și cu un an înainte, de exemplu dacă știi că vei lipsi din țară cu tot cu mașină pentru mai mult de un an și vrei să nu-ți expire cît stai pe-acolo.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
daca nu ma insel, era pe forum un user care vindea capacele / vintile la roti ce aveau emblema reno, vw, skoda, etc...
il stie careva cine este? |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
mrc82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 08 From: Constanta si pretutindeni ![]() |
Salutare! Unde gasesc si eu pe net un dictionar online, german-roman, care sa traduca bine si sa nu dea balarii. Am la locul de munca o masina de spalat si de uscat rufe si pe ele scrie in germana. Si din ce am cautat eu numai balarii am gasit. Am intrat pe site-ul producatorului,acesta si nu am gasit nimic. Sau daca stie cineva germana bine si poate sa ma ajute cu traducerea cuvintelor. Unele le inteleg dar celelalte pauza. Cuvintele sunt:
Kochwasche , Tur , Extratrocken Buntwasche , Mit Vorwasche , Schrantrocken Pflegeleicht , Starken , Mangelfeucht Fein/Synthetic , Ohne Endschleurden, Zeitwahl Wolle, Start vorwahl , Ohne/Mit Heizung Miniprogramme, Wasserzulauf, Temperaturniedrig Extraspulen, Ein, Summer ExtraSchleudern, Vorwasche, Trocknen Extraablauf, Hauptwasche, Kaltluft Spulen, Knilterschutz Ablauf, Abluft prufen Schleurden, Siebprufen Ende, |
--------------------
Renault
Megane II
2008 Privilege, 1.6 16v 82kW The crowd is yelling and...and...THE SHIT HITS THE FAAAN!!!
Cine umbla noaptea? Bufnita si liliacu`, marinaru` si cu dracu`... |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai rabdare pana maine la pranz o sa intreb eu o prietena vorbitoare de germana.
Pe net gasesti si nu prea, dar poti adapta chiar si cu google translate, dar nu ii da tot odata ca zice balarii. Da-i cuvant cu cuvant si vezi ca iti da si sugestii. De exemplu cuvantul ala SPULEN, poate insemna 3 chestii in functie de cum il scrii. (cu sau fara puncte pe U) Mie mi-a returnat "bobine", "catuse" si "clatire". Nu e greu sa-ti dai seama care dintre ele e. La fel si "wasche", care nu inseamna nimic, dar cu doua puncte pe litera A, inseamna "spalare". Deci da-i pe rand , ca daca ii dai tot odata se ineaca. This post has been edited by vallixx: 17 Oct 2013, 23:18 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:42 |