Bucsi Jug Motor, Megane 2 toate motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Bucsi Jug Motor, Megane 2 toate motorizarile
autonicu |
![]()
|
||
![]() AUTONICU & COSTI SERVICE Group: Members Posts: 698 Joined: 8 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE II
2006 http://www.reno.ro/-t253292.html
|
|||
bhadorya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 March 11 From: constanta ![]() |
cumpara un cadru sh daca nu au tinut cele after.
nu inteleg cum colegul de mai sus a schimbat la reprezentanta pentru ca mie la 5 reprezentante mia zis ca ei scimba cadrul cu totul ca asa recomanda renoul |
--------------------
renault
megane 2 estate
2007 1.5 dci chel
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(misu_imv75 @ 19 Aug 2013, 20:53) dupa aia am facut un drum la Bucuresti la unul din colegii de pe forum la un ''service'' pe niste coclauri care mi-a recomandat celebrele bucsi negre... '' fara moarte'' zicea el, '' minim 100 mii km tin''...... astea m-au tinut tot 15 mii. autonicu? Să înțeleg că la 350 lei țin numai 15k ? ![]() This post has been edited by M i h a i: 26 Aug 2013, 12:00 |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
fanmegane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 2 December 12 ![]() |
Nu cad nici macar daca uiti sa pui suruburile dar asta e alta poveste. Misu_imv, cand ai schimbat tu bucsele ? Eu am fost la ei si le-am schimbat dar service-ul nu era pe coclauri, daca e vorba de autonicu. Am aproape 20k si nu dau semne de uzura ba din contra, se tin foarte bine. E cazul sa le verific mai des de acum ? Poate a fost un model mai slab de bucse la tine sau ...
|
--------------------
Renault
Megane
- GR 49 xxx
2005
|
|
misu_imv75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 May 07 From: Craiova ![]() |
Bucsile le-am schimbat in 2012 la inceputul verii , prin iunie cred si pana acum am facut 15000km aproximativ. Nu mai stiu cum se numeau cei doi frati sau prieteni la care am schimbat , am numai numarul de telefon al unuia dintre ei, o sa-l sun sa vad ce zice.
Garantia e verbala ca doar nu da vreunul chitanta si certificat de garantie. Am schimbat la ei pt ca aveau presa aia artizanala si a durat f putin operatiunea deci ca manopera jos palaria se pricepeau. |
--------------------
Renault
Megane
2004 ,1,5dci
|
|
autonicu |
![]()
|
![]() AUTONICU & COSTI SERVICE Group: Members Posts: 698 Joined: 8 January 09 ![]() |
Bucsele negre nu cad, daca articulatia masini nu mai are si alte probleme, sunt masini pe taxi care au depasit lejer 150 mii km cu ele.
Nu neaparat daca se schimba bucsele cadru motor se scapa de troncanitul pe fata, la o masina cand troncane, prima cauza ar fii bucsele cadru motor de schimbat pentru a stabiliza cadru motor pentru ca pe el sunt prinse caseta de directie, bascule, bara stabilizatoare. Daca sunt uzate bucsi bascule, pivoti, bucsi bara stabilizatoare, amortizoare, flanse amortizoare, bine inteles ca face ca naiba. |
--------------------
RENAULT
MEGANE II
2006 http://www.reno.ro/-t253292.html
|
|
misu_imv75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 May 07 From: Craiova ![]() |
Si daca au cazut dupa 15000km si 1 an am gratis manopera la inlocuire ?Bineinteles dovedesc ca nu am alte articulatii uzate.
This post has been edited by misu_imv75: 5 Sep 2013, 20:48 |
--------------------
Renault
Megane
2004 ,1,5dci
|
|
soryn94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 24 June 11 From: Constanța ![]() |
QUOTE(bhadorya @ 26 Jul 2013, 12:28) am schimbat acele bucsi 85 lei bucata si manopera 150 lei. acum este alta masina. nu trebuie presa, dureaza cam 2 ore , pentru cei din constanta care vor sa schimbe aceste bucsi pm si va spun unde. Imi poti spune si mie unde ? Nu am suficiente postari sa dau pm.Multumesc. |
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
|
|
soryn94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 24 June 11 From: Constanța ![]() |
Ma poate ajuta cineva cu un pm catre bhadorya? Vreau sa stiu unde a schimbat bucsele in Constanta.Multumesc.
|
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
|
|
mr. black |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 3 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bhadorya @ 20 Aug 2013, 09:35) cumpara un cadru sh daca nu au tinut cele after. nu inteleg cum colegul de mai sus a schimbat la reprezentanta pentru ca mie la 5 reprezentante mia zis ca ei scimba cadrul cu totul ca asa recomanda renoul Mie la Autocobalcescu mi-au dat un pret de 270 ron pe bucata. Si nu mi-au spus nimic de cadrul motor. Nu am aflat inca pretul pentru manopera. Bucsile sunt reperele 5 si 6 din poza atasata, asa mi-au spus de la reprezentanta. This post has been edited by mr. black: 28 Oct 2013, 12:57 Attached thumbnail(s) bucsi.jpg ( Size: 308.28k ) Number of downloads: 1625 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16v Dynamique
- -
2007
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
5 si 6 sunt bucsele din fata cadrului.Nu alea prind joc, eu le am schimbat la 380k.
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
salut, eu detin un renault laguna 2 iar jugul are bucsi asemanatoare care cred ca sunt terminate.
avand posibiliatea fabricarii lor as vrea sa va intreb daca exista vreun risc sa le confectionez din fier. eu cred ca singurul lucru bun care il fac acele bucsi este acela de a da o elasticitate suspensiei fata lucru de care ma pot lipsi, cred ca pot simti masina mai bine fara ele .... |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
ollie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 11 July 05 ![]() |
Stie cineva un service pentru schimbarea bucselor la Iasi (cu presa/experienta)?
This post has been edited by ollie: 9 Jan 2014, 01:12 |
--------------------
Renault
Scenic
1.5 80 2004 Renault Scenic 1.5 dci 80 Conf. Dyn.
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
La o verificare mai atenta pe elevator, am descoperit adevarata cauza a troncaniturilor si a mai multor zgomote, cauza fiind de fapt a bucselor astea si de aceea motorul joaca groaznic, atunci cand misti pe dedesupt de el.
9 Jan 2014, 17:02: Urmeaza sa le inlocuiesc saptamana viitoare odata cu capetele de bara, bieletele si pivotii inferiori, care sigur au cedat dupa numai doi ani si jumatate, din cauza bucselor astea nenorocite, care nu au fost schimbate niciodata. 9 Jan 2014, 18:13: QUOTE(dumitrescuandrei @ 19 May 2013, 15:06) Pt ca acei pivoti TRW la 35 de lei sunt contrafacuti.Un pivot trw original vine in cutie si nu prea il gasesti sub 55 de lei Am inlocuit si eu acei pivoti, acum 2 ani jumatate si tot TRW la 55 bucata, iar acum iata-ma din nou cu ea la sevice. Acum pun Lemforder (asa mi-a recomandat service unde lucrez, cu garantia lor la piese) sa vedem cat mai tin. This post has been edited by cosmin_69: 9 Jan 2014, 18:13 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
petre petrisor |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 March 13 ![]() |
Eu am avut probleme cu bucsile de la cadru motor si le-am schimbat cu unule aftermarket (negre) 350 cu tot cu montaj si de 18000 km nu mai am probleme. Asigurate ca sunt bucsile fa o constatare ( se slabeste putin surubul cu care ele sunt prinse si se misca cu un levier ceva...) De obicei este un zgomot metalic, se aude mai ales la denivelari! Succes.
|
--------------------
Renault
Megane
2004 2
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Pai tocmai asta ziceam si eu.
![]() In primul rand exact asa aud cand merg pe drum de tara, zgomotul specific de troncanit fier pe fier.iar eu nu prea am dat importanta si am mers asa cu ea.Am mers pe ideea ca este din cauza drumului de tara. ![]() In al doilea rand, am fost cu masina la un service de specialitate unde am cartea masinii si exact asa au si verificat bucsile alea si nu numai bucsile ci toata partea ce include pivoti, bielete, capete de bara, bielete antiruliu etc. Saptamana viitoare sant deja programat pentru inlocuit tot pachetul. In jurnalul serviceului figurez cu masina si mi-au zis ca nu era normal sa cada dupa 2 ani si ceva bieletele si capetele de bara, dar fiindca atunci nu am schimbat si bucsile alea nenorocite de la cadrul motor(m-am zgarcit la bani ![]() |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
adi68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.014 Joined: 16 September 11 ![]() |
In jurnalul serviceului figurez cu masina si mi-au zis ca nu era normal sa cada dupa 2 ani si ceva bieletele si capetele de bara, dar fiindca atunci nu am schimbat si bucsile alea nenorocite de la cadrul motor(m-am zgarcit la bani ![]() [/quote] Ti-au pus piese de proasta calitate ca sa mergi mai des pe la ei,sa stoarca bani de pe tine. Spune cati km. ai facut in 2 ani si eu iti spun ce marca de piese ti-au pus pe masina. Daca ai umblat 2 ani cu bucsele de la jug distruse si nu ai auzit cum bat inseamna ca ai alta problema. |
--------------------
Renault
Megane 2
- B07ADI
2007
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Hai sa va explic.
EU cu mana mea am cumparat piesele de la magazin acum 2 ani in urma. Le-am dus la service piesele si sub OCHII mei au montat totul. Nu am plecat de langa ei nici o secunda. Deci nu pot acuza serviceul, fiindca piesele au fost cumparate de mine din magazin, marca TRW. 10 Jan 2014, 22:48: Acum 2 ani si jumatate, ei m-au avertizat, dar au zis ca la vremea de atunci mai tineau ceva timp. Aici da, dau dreptate ca au vrut sa cada cele noi de la bucsele alea in timp mai rapid, dar asta este acum ce sa fac ? Jugul oricum il desfacusera, deci baietilor nu le era greu sa le schimbe atunci, dar aici a fost calicia mea. Sa nu credeti ca le caut scuze, dar nici eu nu prea stiam cum sta treaba cu acele bucsi. Si oricum bataile nu au aparut de atunci, ci undeva prin iulie anul trecut respectiv 2013. Iar in iulie nu am vrut sa-mi stric banii de concediu ![]() Oricum acum merg pe piesele Lemforder, care le pun ei, dar TOT sub OCHII mei o sa le vad in cutie si la montaj. Eu cand am masina la service nu o las acolo si timp am destul. 10 Jan 2014, 22:57: Ca sa nu fac vreo polemica, facem asa: Marti dimineata sant programat sa intru cu masina la inlocuit tot ce am enumerat eu putin mai sus, inclusiv bucsele. Piesele lor si ofera garantie la piesele aduse si puse de ei, inclusiv manopera gratuita in caz de defectiune. Marti dupa incheierea tutror operatiunilor, inclusiv geometrie va anunt cum s-a desfasurat totul. Fiti siguri! ![]() This post has been edited by cosmin_69: 10 Jan 2014, 22:57 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Am revenit cum am promis.
Bucsile batule-ar vina si nu numai. Baietii au lucrat profesional. Pasii. Au suspendat si asigurat motorul si radiatorul cu niste cabluri de rezistenta. Au dat jos puntea cadru motor cea cu bucsile si ,,jugul" de sub radiator. Apoi cu o presa si cu ajutorul unei bormasini pneumatice reglata la turatie mica, a extras bucsile. Am sa pun poze cu bucsile uzate, din care una era praf in adevaratul sens al cuvantului, fapt pentru care a iesit in bucati, cauciucul fiind tocat din cauza uzurii.Asta troncanea groaznic la drum de tara iar motorul juca fata-spate. Au pus bucsile noi tot cu presa si bormasina pneumatica. Aici iarasi multa staruinta, fiindca au intrat foarte greu bucsile, dar baietii NU s-au folosit de ciocan. Apoi aceeasi operatiune la pivotii inferiori.De data aceasta numai la presa de forta(electrica). Montat toate in ordinea demontarii. Inlocuit apoi capetele de bara(st+dr) si bileletele(st+dr). Geometria si asta a fost tot. Zicea cineva mai sus ca inainte mi-au montat piese slabe de m-au tinut atat de putin(2-3 ani) Dar piesele dinainte(TRW) EU le-am cumparat. Acum au pus Lemforder aduse de ei. Baietii mi-au dat voie sa iau piesele in cutiile sigilate si sa le deschid sa ma conving singur, apoi am stat langa ei la toate operatiunile de montare. Toata lucrarea a durat 3 ore complet, bineinteles fara geometrie, pentru care, ei au mers impreuna cu mine la standul unde avea contract service-ul. Atasez cateva poze in care puteti vedea cam cum se prezentau bucsile si pivotii inferiori. Si capetele de bara le miscai cu un deget. Bieletele aveau un joc mic, mai mergeau putin, dar merita sa le mai las pentru cateva luni, daca tot am umblat acolo ?Eu cred ca nu. Oricum fusesera si ele inlocuite odata cu capetele de bara. Deci nimic nu a fost schimbat degeaba. Bucsile sant firma Optimal. 14 Jan 2014, 15:19: Dupa cum vedeti una din bucsi era facuta varza(putin spus) de aceea am si fotografiat-o bucati. Parerea mea. ![]() <<Pentru ca operatiunea de demontare-montare bucsi punte cadru motor este delicata si trebuie facuta cu rabdare si atentie, Service Renault prefera sa-ti schimbe tot cadrul motor.pentru ei este mai simplu si mai avantajos le pret.>> 14 Jan 2014, 15:24: Nu stiu daca pot posta si asta, dar ca idee, pretul total piese+manopera(geometria inclusa) = 1190 roni din care manopera 275 roni. Piese: Lemforder - pivotii, capetele de bara si bieletele Optimal - bucsile This post has been edited by cosmin_69: 14 Jan 2014, 15:24 Attached thumbnail(s) Fotografie002.jpg ( Size: 663.04k ) Number of downloads: 1350 Fotografie003.jpg ( Size: 720.82k ) Number of downloads: 1241 Fotografie004.jpg ( Size: 728.09k ) Number of downloads: 1247 Fotografie006.jpg ( Size: 757.91k ) Number of downloads: 1246 Fotografie011.jpg ( Size: 719.22k ) Number of downloads: 405 Fotografie010.jpg ( Size: 548k ) Number of downloads: 394 Fotografie009.jpg ( Size: 666.04k ) Number of downloads: 335 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Ai dat-o de gard rau de tot cu bucsele alea Optimal. Ceva mai slab de atat nu exista.
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Nici eu nu am vrut sa poztez initial ar am vazut ca dumitrescuandrei mi-a luat-o inainte...Optimal sunt cei mai slabi cu care am lucrat, piese rigide si proaste
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Altceva nu am gasit si nu au gasit.
Si cele vechi avea stantat pe ele Optimal. Nu au fost inlocuite in 9 ani deloc. |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
Am pus eu Optimal candva si m-au tinut 2 saptamani. Si mi-e cam greu sa cred ca cele originale sunt Optimal.
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Acum prea tarziu.
Am cautat pe cateva siteuri si nu am gasit, decat tot cadrul. Ce sa fi cautat si MAI ales, unde ? 14 Jan 2014, 17:14: Intreb asta fiindca mi-au asigurat si garantia pieselor prin ei, de aceea in caz ca nu ma tin mai mult de 2 saptamani, sa merg cu factura peste ei sa-mi schimbe pe garantia lor cu altele corespunzatoare. 14 Jan 2014, 17:17: Ar fi pacat fiindca asa cum am zis, lucrarea, respectiv munca a fost facuta pe indelete, de calitate si nu de mantuiala. 14 Jan 2014, 19:00: Am vazut ceva la postarea 202, adica acele bucsi.Am studiat atent pozele. Au pe ele ceva stantat ? Cine poate sa-mi spuna, ca in poza parca nu ar fi ? Exact asa sant si cele pe care mi le-au montat. Asa ca nu ma iau dupa inele fiindca acelea am vazut sant mai mult de decor fiind din plastic casant. In schimb bucsa in sine, fara garnitura aia portocalie, arata turnata brut. This post has been edited by cosmin_69: 14 Jan 2014, 19:00 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
Trebuia sa cumperi bucsele de aici de pe forum. Sunt destui colegi care vand bucsele respective.Dar sunt mai scumpe decat cele pe care le ai luat tu, adica vreo 250 de lei setul.
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
Eu in vara am schimbat bucsile de la cadru cu unele din metal, full fara pic de cauciuc si sunt multumit de alegere, am 7k de atunci si niciun zgomot.
|
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
Si vor prinde joc bucsele din fata cadrului.Eu cred ca cineva a gandit cand a facut cadrul la masina asta cu bucse...
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
soryn94 |
![]()
|
Salut!
Am schimbat si eu celebrele bucse la inceputul lui noiembrie.Pana acum sunt de nota 10.Nu se mai aude nimic pe fata,inafara de celebra directie asistata electric si caseta de directie(trebuie sa ii schimb bucsa de teflon).Am facut de atunci 20.000km. |
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
|
|
flo_rsf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 February 10 ![]() |
Buna,am schimbat recent bucsile jug motor originale renault cu 100 lei bucata(un pret bun avand in vedere ca sunt originale)
Attached thumbnail(s) 1579808_584395304989470_2062507714_n.jpg ( Size: 104.71k ) Number of downloads: 458 10002846_584395321656135_317443814_n.jpg ( Size: 100.07k ) Number of downloads: 449 1061818_584395318322802_2120778280_n.jpg ( Size: 113.51k ) Number of downloads: 445 |
--------------------
renault
megane
- MM 17 RSF
2003-sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 11:53 |