Chestii misto de vazut/facut la Brasov
![]() ![]() ![]() |
Chestii misto de vazut/facut la Brasov
xjc0c0 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|||
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Cat costa un bilet la telecabina pana sus la panoramic?
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu prea urc cu cabina dar am gasit asta(poate te ajuta):
TELECABINA TÂMPA Tel.: 0268.478 657 Tarife: 5 RON (1.4 €) - dus (adulți) 8 RON (2.3 €) - dus-întors (adulți) 3 RON (0.85 €) - dus (copii) 5 RON (1.4 €) - dus-întors (copii) Program: Marți-Duminică: 09.30 - 17.45 Luni: 12.00 - 17.45 Cam 10 lei este cel mai corect dus-intors. Numai bine! This post has been edited by espacern: 30 Jan 2011, 17:32 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
BioHazarD |
![]()
|
Am fost in weekend. E 13 lei biletul dus intors.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(BioHazarD @ 23 Jan 2011, 11:37) E vreun indicator ca sa indice pestera? Am trecut anul trecut pe acolo si nu tin minte sa fi vazut ceva... Pestera s a deschis undeva prin toamna anul trecut daca tin bine minte...pe drumul dintre Poiana si Rasnov ai o parcare pe partea stanga de 10-15 masini si o poteca de cateva sute de metri pana la pestera.Merita vizitata,e foarte frumos amenajata.10 lei intrarea si ghidul din partea casei. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
BioHazarD |
![]()
|
La vara am de gand sa dau o tura pe acolo si poate ajung si pe la Pestera Dambovicioara desi ma sperie intorsul pe Tgv. Anul trecut zona Stoenesti era muci.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa o iei pe Targoviste. Pitesti - Mioveni e o alternativa la fel de buna. Spun asta pentru ca m-am dus pe Targoviste asta vara si cand am vazut ca de rupt in doua era drumul, la intoarcere am luat-o pe traseul mentionat.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Las' ca si ala dintre Pitesti - Mioveni - Campulung e o rusine, mai ales on partea spre Pitesti...Nu inteleg cum dracu tin in halul ala un drum european care, nu numai ca duce spre una dintre cele mai frumoase zone din tara, dar pe acolo mai e si uzina care are cel mai mare export....suspensiile la masinile alea sunt gata fezandate. Peticesc in fiecare an de pomana..cand iese din iarna e praf.
QUOTE(BioHazarD @ 6 Feb 2011, 21:11) La vara am de gand sa dau o tura pe acolo si poate ajung si pe la Pestera Dambovicioara desi ma sperie intorsul pe Tgv. Anul trecut zona Stoenesti era muci. Mai frumoase sunt cheile ..pestera nu e cine stie ce...sunt altele mult mai frumoase..pestera Muierii de ex. Drumul e asfaltat recent...asfaltul e bun dar e cam stramt...deh, e in chei ![]() This post has been edited by Dan73: 6 Feb 2011, 22:32 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
Pentru cei cu dare de mana recomand "Festival 39" servire si ambianta super OK (zona Mc donald's republicii), pentru cei cu mai putina dare de mana (ca mine) care nu-si permit sa manance numai la Prato, recomand Bucatarul Vesel sau Pizza Strega (republicii 7 , pietonala centru) calitate maxima la preturi omenesti (pentru centrul vechi).
|
--------------------
renault
megane
- bv79bcm
1,6 16v classic 2001
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
Salut,
un update la lucruri care le pot face in brasov?ma duc in weekend si am in minte doar aventura parc & aqua parc ,altceva de vizitat,vazut ? |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
venom21 |
![]()
|
![]() DRuncken master Group: Members Posts: 224 Joined: 13 June 10 ![]() |
Pai pe langa ce s-a zis mai sus ar mai fi pana pe 15 Oktoberfest care se desfasoara pe Arena Liceului sportiv ( langa centru orasului ) .
Cetatea din Rasnov , Poiana Brasov , poti sa arunci o fuga si pana la Bran ca e aproape . Parc Aventura este deosebit . De asemenea poti sa mergi si la Cetatea Brasov , situata langa primarie. |
--------------------
Renault
Megane Sedane
- BV 86 ADC
2006 1.6 16 valve Xenon , proiectoare ceata , Climatronic si toate astea cu rezervorul gol :D
CB Midland ALAN 52 Multi + ML 145 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 08:44 |