Chestii misto de vazut/facut la Brasov
![]() ![]() ![]() |
Chestii misto de vazut/facut la Brasov
GZR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 19 March 10 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Ex-Renault
21
- BV 02 GZR
Nevada, TD, 2068 cmc, 86 cp, 1990 Renault Laguna 1.1, 1783 cmc, 90cp, 1997 - BV 13 YLS.
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
La Sergiana poti sa te trezesti ca vine chelnerul si iti spune sa te ridici de la masa, caci de la ora X este rezervata... mancarea nu este deosebita, este normala, si, capac peste toate, nu prea dau bon fiscal...
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
GZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 19 March 10 From: Brasov ![]() |
Posibil...nu te contrazic dar eu inca nu am patit-o...iar legat de mancare...ne intoarcem la problema gustului fiecaruia...eu sustin ca-i buna
![]() |
--------------------
Ex-Renault
21
- BV 02 GZR
Nevada, TD, 2068 cmc, 86 cp, 1990 Renault Laguna 1.1, 1783 cmc, 90cp, 1997 - BV 13 YLS.
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Pentru cei care sunteti "in zona" in aceasta perioada, si care credeti ca le-ati vazut pe toate, deci doriti ceva nou (cum este normal sa doreasca fiecare dintre noi), atunci poate ar merita sa incercati vizitarea pesterii Fundata, din masivul Postavarul. Este situata pe drumul dintre Rasnov si Poiana Brasov, cam la 1,6 km de drumul care duce la cetatea Rasnov...
Ceea ce mi se pare grozav este ca un om obisnuit, ca fiecare dintre noi, poate intra normal, pasind, fara sa ii trebuiasca echipament special, fara sa se tarasca in branci, fara sa aiba macar lanterna sau altceva. pare interesant. personal, merg maine sa vad daca e deschisa pt vizitare (presupun ca este). Detalii aici... |
--------------------
Iubesc mersul domol
- pur pretutindeni!
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
@supremeon sa ne anunti si pe noi te rog daca este deschisa ...
Cat despre mancare (parerea mea) e ca degeaba va certati cu Sergiana. Ce mancati la Prato sau la Ceasu' Rau, nu mancati in restul Brasovului. Parerea mea ![]() |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- BV 92 ABO
2005 1.5 dCi 82 CP
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ceasu' Rau
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
Daca esti in Brasov si nu ai mancat coaste de la Four Roses n-ai facut nimic...
Attached thumbnail(s) Picture_154.jpg ( Size: 615.29k ) Number of downloads: 872 Picture_155.jpg ( Size: 577.89k ) Number of downloads: 896 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
supremeon |
![]()
|
@Abo... si pt toti, dealtfel: 4 impresii dupa prima vizitare a pesterii Fundata, masivul Postavrul:
1. OAU. Pentru omul obisnuit, este ceva inedit si binevenit, impresia care o lasa mai ales in randul celor care nu au mai fost niciodata (sau au fost mai demult) prin pesteri, este una buna, multumitoare. Constituie cu siguranta o atractie turisitca ce merita sa o viziteze oricine poposeste prin Depresiunea Brasovului... pana acum, cea mai apropiata, amenajata si cunoscuta pestera era Dambovicioara... 2. Dpdv stiintific, pestera nu este foarte impresionanta; tocmai deaceea, se preteaza a fi deschisa publicului; am inteles de la cineva ca au si creat din ghips anumite lucruri din interior... am inteles ca este in curs de amenjare inca o pestera, situata cam la 1 km de mers pe jos prin padure... f. bine; cunoastem ca masivele Postavarul, Piatra Mare, Piatra Craiului etc sunt pline de pesteri. E bine sa se amenajeze cat mai multe si interesante. 3. Dpdv marketing, este o moara de bani; sau o vaca de muls, cum preferati: cash cow. La fiecare 10 persoane intrate, se incaseaza 100 Lei; iar, turisti sunt, din fericire pentru ei. E aproape de cetatea Rasnov, orice tur organizat vine cu autocarul la cetate poate poposi si la pestera... excesiv de multe panouri indicatoare sunt amplasate in Rasnov... Mi-ar place sa vad in judetul Brasov mai multe astfel de initiative originale: sa se creeze atractii turistice de genuri cat mai variate, mai ales de genuri care nu sunt inca prezente... mi-ar place un parc de distractii in stil american, cu "games" si cu "rides", de exemplu... 4. Ce NU este. Pe scurt, cap, sau gandirea din cap, sau bani necesari, sau timp necesar, nici nu stiu pe ce sa mai dau vina... Sa le luam pe rand: a) parcarea este subdimensionata; ![]() ![]() Nu am vrut sa fiu critic, impresia care mi-a lasat-o este chiar una buna, frumoasa. Cand treceti prin Poiana Brasov data viitoare, coborati spre Rasnov si vizitati si perstera si cetatea... LE: Incerc sa atasez o poza cu drumeagul de cam 700 m, din parcare pana la pestera, si o poza cu un simbol falic din pestera ![]() ![]() Cu bine. This post has been edited by supremeon: 4 Jan 2011, 01:59 Attached thumbnail(s) 030120114536.jpg ( Size: 1.51mb ) Number of downloads: 824 030120114610.jpg ( Size: 444.23k ) Number of downloads: 766 |
--------------------
Iubesc mersul domol
- pur pretutindeni!
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Sa nu va vina vreo idee sa beti o cafea la Mado Cafe in centru, langa piata. Servirea este exceptional de proasta iar produsele sug grav.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
supremeon |
![]()
|
Apropo de bautura si mancare, am mai descoperit ceva nou in peisaj: in Piata Sfatului, s-a deschis Stradivari, tot asa, cu mancare buna, italiana...
Inedit mi se pare faptul ca au terasa incalzita; e cam singura terasa de prin zona Pietei; in alti ani, parca erau mai multe totusi... deasemenea, la fiecare pizza comandata primesti mocca o bere sau suc, la alegere (fiind cu masina, am ales suc)... |
--------------------
Iubesc mersul domol
- pur pretutindeni!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
kaufland ruls...mici ...thuringer...cabanos...eftin..bun..servire rapida...parcare... senzatia de a manca un mic la -11 C...priceless.... restaurante....etc...nebunii... cand ai totul in kaufland...
![]() This post has been edited by M i h a i: 22 Jan 2011, 15:40 |
--------------------
------
------
------
|
|
supremeon |
![]()
|
In primul rand, Kaufland este in toata tara, nu doar in Brasov; sunt orase care au multiple kaufland-uri (ex: Cluj). NU REPREZINTA NIMIC INEDIT SAU FRUMOS SAU INTERESANT...
In al doilea rand, sunt f.f. multi oameni carora mancatul acolo le provoaca greata: e plin de tigani, oameni prost imbracati, urat mirositori si nespalati, oameni care vorbesc mult si tare o limba romana infecta, denaturata, iar subiectele sunt cea mai buna dovada a prostiei lor; mesele sunt murdare, f. rar le sterg; este tot timpul coada; mancarea nu este deloc buna (ex: friptura care o servesc este mai intai fiarta, apoi prajita f. putin, deaceea carnea este anormal de moale; micii nu sunt suficient prajiti etc); automatele de cafea sunt mai mult defecte decat functionale, etc... capac peste toate, la kaufland-ul din BV f.f. greu gasesti un loc de parcare. PE SCURT, CHIOSC-URILE CU "MANCARE" DE LA KAUFLAND-URI SE PREZINTA INTOCMAI PRECUM NISTE CANTINE PENTRU SARACI! Daca tie ti se pare o nebunie sa STAI PE SCAUN, si sa mananci o mancare sanatoasa intr-un restaurant frumos (si care sa nu fie nici exagerat de scump), atunci iti urez pofta buna la Kaufland... tie, si celor ca tine... ![]() LE: am uitat sa mentionez faptul ca, la Kaufland, cand te serveste, NU ITI DA SERVETELE... te duci cu mancarea la masa, si cand constati ca nu ai cu ce sa te stergi, treuie sa te intorci sa ceri; moment in care HANDICAPATII DE LA COADA, se oftica... numai faze de rahat sunt la Kaufland... DACA VREI SA DAI UN EXEMPLU DE "RESTAURANT" CARE SA FIE "IEFTIN, BUN, SERVIRE RAPIDA, PARCARE", CUM AI ZIS TU, ATUNCI IATA restaurantul de la etaj din IKEA, Baneasca... un exemplu care ar trebui urmat de multi altii din tara asta; daca Kaufland ar avea un restaurant precum in Ikea, atunci as zice JOS PALARIA. This post has been edited by supremeon: 22 Jan 2011, 16:03 |
--------------------
Iubesc mersul domol
- pur pretutindeni!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(supremeon @ 22 Jan 2011, 15:58) 1.In primul rand, Kaufland este in toata tara, nu doar in Brasov; 2.In al doilea rand, sunt f.f. multi oameni carora mancatul acolo le provoaca greata: e plin de tigani, oameni prost imbracati, urat mirositori si nespalati mancarea nu este deloc buna 3.la kaufland-ul din BV f.f. greu gasesti un loc de parcare. 4.PE SCURT, CHIOSC-URILE CU "MANCARE" DE LA KAUFLAND-URI SE PREZINTA INTOCMAI PRECUM NISTE CANTINE PENTRU SARACI! 5.am uitat sa mentionez faptul ca, la Kaufland, cand te serveste, NU ITI DA SERVETELE... 6IKEA, Baneasca... un exemplu care ar trebui urmat de multi altii din tara asta; daca Kaufland ar avea un restaurant precum in Ikea, atunci as zice JOS PALARIA. 1.asa...si? si in buc gasescti absolut orice mancare...ce gasesti in Bv si nu gasesti in Buc de mancare? 2.mie nu imi provoaca...sa imi zici ca la ikea nu iti provoaca greata chiftelele alea din carne mai proasta ca la aldis..DAR sunt mai bune fratee..ca ieee din alta tari...tigani sunt si la supermarket...oameni prost imbracati..hmmm... daca esti unu care prefera sa dea 40 lei pe o cafea te inteleg...nu ai ce cauta cu saracii la kaufland.. 3.hai ..lasa vrajeala...stii ca este loc mereu....din pacate nu au loc cu covor rosu...pt vipuri.. 4.ok..saracii mancanca in kaufland...bogatii baga chiftele la impinge tava la ikea...am inteles... 5.iti iei singur...cate vrei.. 6.la ikea nu sunt cocalari? ori tie iti place sa poti umple paharul cu cola de 15 ori fara sa platesti..? ai dat ditamai exemplul...impinge tava...la ikea nu vin oameni prost imbracati? la ikea nu vin din aia care put? fii serios... ai idee ce inseamna pt roman ikea si ce inseamna pt unu din afara? ai idee unde sunt facute majoritatea produselor de acolo? ikea...made in china...DARR este ikea frate.... Le : postul meu cu Kaufland nu a fost o recomandare de restaurant fitos...etc...a fost o recomandare pt unu care vrea sa bage ceva rapid...pt unu care nu face bubite de la oamenii care stau la coada...pt unu care mananca mici...carnati...etc.. Ok.. Ai fost tare cu ''saracii mananca la kaufland'' ...Asa pot spune si eu ''saracii au megane'' ..... Am gasit un post al unui mare om de afaceri care nu baga mici si carnati cu SARCII in kaufland...si anume : ''Petrom-ul a scumpit din nou azi... oare mai scumpeste si la 1 ian, sau nu? merita sa fac plinul acum? ce parere aveti?''' http://www.reno.ro/index.php?showtopic=132...dpost&p=2788433 ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 22 Jan 2011, 16:39 |
--------------------
------
------
------
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Oricat de "misto" ar fi sa mananci la Kaufland nu este ceva exclusivist pentru Brasov, ori la asta se refera threadul...
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
M i h a i |
![]()
|
Sorin..nici nu am zis ca este ceva exclusivist... Acum spune tu..ce este acolo exclusivist (ma refer numai la mancare ) si nu este in Buc...ori Ct... NIMIC...tot ce gasesti in Buc gasesti si acolo...mult mai multe lucruri de mancare in Buc decat acolo..Ca sa vorbin de exclusivitate trebuie sa ne rezumam numai la activitati...nu mancare..si cum toata lumea vorbeste de mancare ca si cum acolo gasesti ceva senzational...am zis si eu de Kaufland...asta pt oamenii simpli...saraci.(cum a zis colegu de forum mai sus) ..pt bogati avem impinge tava in bv?
![]() This post has been edited by M i h a i: 22 Jan 2011, 16:47 |
--------------------
------
------
------
|
|
SorinCT |
![]()
|
Sunt o gramada de chestii (si mancaruri) care trebuie incercate prin zona. Uite de exemplu colegul nr1_gogon_1979 a postat niste imagini socante
![]() Cat despre IKEA si Kaufland, ma lasa rece. Kauflandul, oriunde e el atrage cocalarime maxima la standurile alea de mancare, eu unul prefer sa merg undeva unde nu sunt tipete, urlete, unde nu stau in picioare sa mananc, unde nu ma bate vandul si am conditii potrivite. Parerea mea e ca la Kaufland mananci doar asa ca ti-e foame major si erai la cumparaturi... |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
M i h a i |
![]()
|
ce a postat colegul nr1_gogon_1979...este ok.. gasesti asa ceva si La Varu din Pipera... si mai pot da exemple....nu este Kaufland...dar nici ceva exclusivist... in postul meu am scris si Coliba Haiducilor....am pus kaufland pt bagat ceva rapid..si pe urma un restaurant cat de cat ok zic eu..pt mine este ok..pt altii poate este ciuma.... poti face recomandare de locuri bune...dar de mancare exclusivista mai slab....
|
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca mi-am luat un platou care continea mici la Taverna Sarbului sunt sarac?
PS: INTOTDEAUANA am gasit locuri libere la Kaufland PS 2: vad ca avem numai lorzi pe aici, de ce mergeti la Kaufland daca e plin de cocalari, de ce nu cumparati ce aveti nevoie de la Harrods sau Bloomingdales? ON TOPIC: in Brasov, in afara de alveolele in care vezi panorama orasului de pe Drumul Poienii si Biserica Neagra.. cam nimic de vazut, pacat. This post has been edited by semit: 22 Jan 2011, 18:51 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
SorinCT |
![]()
|
Atunci de ce nu iti petreci serile in baruri d-alea obscure cu ciment pe jos si cateva mese de plastic unde stau salahorii si joaca table in timp ce asculta taraf TV?
Fiecare se duce unde ii place. Eu unul nu ma simt bine sa mananc in picioare in parcare la Kaufland, daca voua va place, pofta mare! |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
M i h a i |
![]()
|
fiecare se duce unde îi place..corect....Dar daca tu te duci la y ,si vin eu care spun ca numai saracii se duc acolo... nu cred ca o sa fii foarte incantat...si garantat lucrul asta este spus de cineva care nu este bogat..doar se comporta ca si cum ar fi..... La fostul loc de munca aveam un sef care avea seria 7...vreo 2 vile in Buc..una la munte...si una la mare...ca sa nu mai zic de ''averile'' lui din antalya...si franta.. SIII..stupoare...vara se ducea in kaufland si manca de acolo...pt ca pur si simplu îi placeau micii de acolo si carnatii....in alta parte nu gasea... se ducea pt satisfacerea unei pofte(nu pt o masa)...si nu venea suparat pt ca acolo erau oameni saraci...tigani...si nespalati...(parca astia stau cu tine la masa)... mi s a parut haios exemplul cu ikea.... care este perfect acelasi drac...dar suna bine...pt roman..
This post has been edited by M i h a i: 22 Jan 2011, 19:52 |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
doar taranii si cocalarii au seria 7..
![]() ![]() This post has been edited by semit: 22 Jan 2011, 19:54 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Bai cate figuri aici. Sa mor eu de nu mi se face dor cateodata de cabanosii si thuring-erii de la kaufland. De fiecare data cand ma duceam de la Buc. la Arad imi luam cel mai bun tovarash' si mergeam la Kaufland sa bagam un cabanos.
N-ai chef sa stai la mesele alea "jegoase" iti iei potolu' si faci 2 metri la stanga sau dreapta. On: cel mai misto lucru pe care l-am facut in BV a fost sa merg noaptea pana la ""Belvedere" sau cum se cheama si sa privesc orasul...Splendid. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
dragi colegi forumisti,am stat la Belvedere in Brasov(drumul spre Poiana) si am mancat extraordinar de bine,preturile te rup in doua dar recomand pagina cu titlu ''Pour les connaisseurs'' pentru cei care vor intr-adevar ceva deosebit de mancat in Brasov.Tin sa precizez ca in vara trecuta am platit 400 de lei pe noapte la belvedere dar de mancat am mancat si la four roses,recomandarea unor prieteni,mananc si la kaufland,am mancat si la ikea si nu sunt deloc bogatas.Ce vroiam eu sa punctez este faptul ca nu-mi pute sau nu le cer iban-ul celor care mananca langa mine la kaufland sau ikea,este multa lume amarata si multa lume cu foarte multi bani care mananca in astfel de locuri,eu personal prefer sa iau la pachet de la kaufland dar cand am chef pot sa mananc acolo,si nu mi s-a parut niciodata ca mancarea este proasta sau ca are un gust dubios.pot sa va dau exemple de locuri de mare fitza din Bucuresti unde daca a-ti stii voi ce mancati nu v-ati mai duce in viata voastra acolo decat insotiti de o mare carabina cu teava taiata....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
supremeon |
![]()
|
QUOTE(SorinCT @ 22 Jan 2011, 16:37) Oricat de "misto" ar fi sa mananci la Kaufland nu este ceva exclusivist pentru Brasov, ori la asta se refera threadul... Exact asta am spus si eu. Dupa care, am descris obiectiv realitatea de la Kaufland: stai la o inghesuiala de coada alaturi de oameni nespalati si necivilizati (care inclusiv fumeaza langa tine cand esti in coada), ai parte de o servire proasta in stil banda-rulanta, iei mancare prost facuta, o mananci in picioare, la mese murdare, auzind dialoguri neandhertaliene. Referitor la comparatia cu Ikea, imi mentin parerea ca este o diferenta uriasa intre cele doua... daca nu sunteti deacord, treaba voastra. Ce faceti voi, in schimb? Incepeti cu atacuri la persoana si diverse caracterizari ale persoanei mele... nejustificate. Acest lucru dovedeste ceva despre voi... Eu va doresc pofta buna, dupa cum am mai scris... PACE. LE: cred ca singura postare on-topic de pe pagina asta ramane cea prin care anuntam ca am "descoperit" restaurantul Stradivari din piata sfatului, cu terasa incalzita (lucru inedit) si cu bere sau suc mocca la fiecare pizza... This post has been edited by supremeon: 22 Jan 2011, 23:25 |
--------------------
Iubesc mersul domol
- pur pretutindeni!
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
QUOTE(supremeon @ 1 Jan 2011, 23:49) Pentru cei care sunteti "in zona" in aceasta perioada, si care credeti ca le-ati vazut pe toate, deci doriti ceva nou (cum este normal sa doreasca fiecare dintre noi), atunci poate ar merita sa incercati vizitarea pesterii Fundata, din masivul Postavarul. Este situata pe drumul dintre Rasnov si Poiana Brasov, cam la 1,6 km de drumul care duce la cetatea Rasnov... Ceea ce mi se pare grozav este ca un om obisnuit, ca fiecare dintre noi, poate intra normal, pasind, fara sa ii trebuiasca echipament special, fara sa se tarasca in branci, fara sa aiba macar lanterna sau altceva. pare interesant. personal, merg maine sa vad daca e deschisa pt vizitare (presupun ca este). Detalii aici... E vreun indicator ca sa indice pestera? Am trecut anul trecut pe acolo si nu tin minte sa fi vazut ceva... |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Cui ii plac clatitele,recomand clatitaria La Republique,aflata pe strada dintre Piata Sfatului si Modarom.
Clatite cu tot felul de umpluturi,brinza,carne,fructe,dulceata,tot ce-ti doreste sufletelul! ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 23 Jan 2011, 15:29 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
supremeon |
![]()
|
QUOTE(BioHazarD @ 23 Jan 2011, 11:37) E vreun indicator ca sa indice pestera? Am trecut anul trecut pe acolo si nu tin minte sa fi vazut ceva... Hei, citeste si postul meu urmator, in care am pus si poze... si am scris ca este Rasnovul plin de indicatoare... desigur, cand mergi pe drumul dintre Rasnov si Poiana Brasov, exista indicator in dreptul parcarii, pe care scrie clar ca acolo este pestera... Vizitare placuta... |
--------------------
Iubesc mersul domol
- pur pretutindeni!
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca va mai poarta pasi prin Poiana Brasov se poate vizita pestera de lapte.
Situata in partea de sus a partiei de slalom este un monument unic si rar. Sau pentru avizatii escaladei peretii de catarare din muntele Tampa. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
va explica baiatu ce sa faceti in Brasov
![]() |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- BV 92 ABO
2005 1.5 dCi 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:44 |