Aplicatii Android, ce ne-am mai instalat.
![]() ![]() ![]() |
Aplicatii Android, ce ne-am mai instalat.
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu da. De când am terminalul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
salut ,stie cineva cum pot sa fac sa mearga conexiunea la calculator la un galaxy s1 prin usb ca nu vrea sa se conecteze?
|
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Poti sa fii mai specific ? Galaxy S are mai multe moduri de a se lega la PC ... in care din ele nu iti merge?
Ce vrei sa faci si nu iti merge ? Ai pus kies pe PC? |
--------------------
.
.
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
prin cablul de date sa-l conectez,n-am pus kies pe calc trebuie?
|
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Liviu |
![]()
|
Mergi la wifi si conectivitate, usb settings si trece-l in MASS STORAGE.
DUpa asta cand il bagi la PC o sa il vada ca drive extern. |
--------------------
.
.
|
|
cristianrobert |
![]()
|
ok multumesc mult am reusit!
|
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Apropo de calculatoare: handyCalc. il folosesc eu.
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
am o nelamurire, poate ma lumineaza cineva: cum faceti scroll in _interiorul_ unei pagini web? eu nu am reusit cu nici un browser (cel implicit, opera mobile, dolphin hd).
ca sa fie mai clar: sa zicem ca o pagina contine un obiect de dimensiuni mari (mai mare decit pagina), de care poti trage cu mouse-ul (drag) pentru a vizualiza o alta parte a lui. asta pe calculator. cum se face asta pe telefon, daca se poate? multumesc. |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Daca nu este setat browserul sa optimizeze pagina pt tel faci zoom si tragi de ea pur si simplu. Daca e setat, in mod normal o rearanjeaza el automat.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Exista vreo varianta de a activa flash-ul in Opera Mini? In browserul stock merge, in Opera Mobile merge, in Opera Mini (si in varianta normala si cea Vodafone) pauza. Am instalat separat flash-ul, dar nu s-a rezolvat nimic.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Un black box auto: DailyRoads Voyager.
main_2.jpg This post has been edited by koldun: 13 Feb 2012, 22:44 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(http://www.zf.ro/ @ 18 Feb 2012, 17:57) Google sau Apple vă pot șterge aplicațiile de pe telefon fără să știți și nu aveți cum să vă opuneți Dezvoltatorul finlandez de software Janne Kytomaki și-a dat seama că ceva nu este în regulă când a văzut că cel mai bine vândute aplicații de pe Android Market listează incorect același autor. Kytomaki a făcut câteva teste, a identificat software-ul de la care provenea problema și a publicat on-line descoperirile sale, scrie Bloomberg. Google a rezolvat problema imediat. A șters aplicațiile de pe Android Market și folosind o tactică puțin știută pentru a opri răspândirea soft-urilor malware a șters toate urmele software-ului de pe 250.000 de telefoane mobile care folosesc Android. "Am fost surprins de cât de repede a șters Google aplicațiile și software-ul infectat", spune Kytomaki. Google, Apple și Microsoft au la dispoziție o tehnologie care le permite să șteargă instantaneu conținutul neautorizat de pe telefoanele sau tabletele utilizatorilor. Aplicația care le permite acest lucru este instalată pe toate gadgeturile care folosesc sistemul de operare Android și pe iPhone-uri și urmează să fie folosit și de Microsoft atunci când va lansa Windows 8. Deși astfel de software-uri sunt create pentru a îndepărta conținutul neautorizat, nu există o definiție standard a acestuia, iar companiilor nu li se cere să dea detalii despre modul în care le folosesc. Tehnologia poate fi folosită de un hacker pentru a lansa un virus, de o companie pentru a accesa informațiile private ale utilizatorilor sau de un guvern pentru a limita libertatea de exprimare, spune Eric Goldman, director în cadrul High Tech Law Institute de la Universitatea Santa Clara. "Avem de a face cu modelul dictatorului binevoitor, a regelui-filosof", spune Goldman. "Este cineva care are controlul absolut asupra hard-diskului meu și niciodată nu am știut asta și nici nu mi-am dat acordul. Dacă folosesc această putere cum trebuie, îmi pot face viața mai ușoară. Nu știm însă dacă se folosesc de ea în mod inteligent. De fapt nu putem ști când se folosesc de această putere". Aceste programe sunt software-uri puțin sofisticate ce există de mult timp în cadrul unor rețele precum cele din cadrul companiilor în care staff-ul tehnic deține controlul asupra tuturor computerelor. Ele nu au fost folosite la scară largă pe computerele personale, ale căror utilizatori intră din când în când pe internet și nu își instalează decât sporadic update-urile soft-urilor de securitate. Utilizatorii de smartphone-uri sunt online tot timpul și trebuie să descarce aplicații din magazine virtuale strict controlate. Software-ul pentru telefoane mobile dă o a doua șansă companiilor de securitate, este de părere Kevin Mahaffey, cofondator al Lookout, o companie din San Francisco. Temerea principală este că Google, Microsoft și alte companii s-ar putea confrunta cu presiuni externe pentru a folosi aceste soft-uri de "curățare" a telefoanelor mobile. Guvernele devin tot mai agresive în a cere companiilor de tehnologie să cenzureze e-mail-urile sau informațiile de pe Internet, așa cum a simțit pe propria piele RIM, producătorul telefoanelor BlackBerry, atunci când India, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite i-au cerut să le permită accesul la datele clienților pentru inspecții. |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
viber... un fel de skype.
22 Feb 2012, 10:00: la mine merge doar pe conexiune wifi. This post has been edited by b76bgaarh: 22 Feb 2012, 10:00 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Posibil să fii filtrat de operatorul de telfonie moghilă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
AndWobble2
AndWobble2 Live Wallpaper |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(P-A-C-O @ 18 Feb 2012, 19:25) Am citit si eu acum articolul cu pricina. Bull shit !!! O fi valabila treaba asta pentru "masele largi de utilizatori" dar pentru cei ce stiu cum se foloseste un linux la nivel de firewall chestiile alea nu ridica probleme. Sa vad eu cum imi sterge mie google chestii din telefon daca nu mi-l poate accesa (echivalentul cu a fi off-line). |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Liviu @ 22 Feb 2012, 16:20) Am citit si eu acum articolul cu pricina. Bull shit !!! O fi valabila treaba asta pentru "masele largi de utilizatori" dar pentru cei ce stiu cum se foloseste un linux la nivel de firewall chestiile alea nu ridica probleme. Sa vad eu cum imi sterge mie google chestii din telefon daca nu mi-l poate accesa (echivalentul cu a fi off-line). Probabil ca si-au lasat un backdoor, in fond OS-ul e al lor, e posibil sa-l fi prevazut din start cu niscai functii de remote access doar pentru ei, in afara de cele "oficiale". Iar off-line nu poti tot timpul, decat daca-l folosesti strict ca telefon, ori atunci nu-i mai vad rostul. |
--------------------
No
Reno
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 23 Feb 2012, 06:24) Probabil ca si-au lasat un backdoor, in fond OS-ul e al lor, e posibil sa-l fi prevazut din start cu niscai functii de remote access doar pentru ei, in afara de cele "oficiale". Iar off-line nu poti tot timpul, decat daca-l folosesti strict ca telefon, ori atunci nu-i mai vad rostul. In mod sigur asa au făcut. Dar daca iti pui o aplicatie gen droid wall si o activezi in modul white list, practic doar aplicatiile alese de tine vor avea acces la net. Asta inchide inclusiv backdoor-ul sistemului de operare. |
--------------------
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Doar daca nu backdorul e de fapt o vulnerabilitate ascunsa in ceva comun, gen weather widget de ex
![]() Nu-s aia fraieri, stati linistiti - daca vor sa aiba acces vor avea. Sparg ei hackeri chestii la care nu au vazut codul niciodata, daramite sistemul pe care tocmai l-au proiectat si codificat... |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu ce se poate asculta radio on-line din link cu .pls in coada?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
winamp ai incercat?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 23 Feb 2012, 09:30) In mod sigur asa au făcut. Dar daca iti pui o aplicatie gen droid wall si o activezi in modul white list, practic doar aplicatiile alese de tine vor avea acces la net. Asta inchide inclusiv backdoor-ul sistemului de operare. Pai nu stiu, eu de ex. am configurat gmail-ul si market sa treaca prin firewall. Tot droid wall btw. Ok, da' ce-mi garanteaza ca o data cu cookie-ul ala care ii spune serverului de gmail ca eu sunt ala cu contul garett@gmail.com nu trece si alt cookie care e de fapt o lista cu ce am pe telefon? Si ca o data cu lista de headere cu mailurile mele din cont nu trece si o lista cu instructiuni gen if program x = installed then uninstall? |
--------------------
No
Reno
|
|
Liviu |
![]()
|
Pai daca vrei protectie nu mai lucrezi cu market si gmail "built-in" .. va trebui sa folosesti alternative pe care sa le poti controla. Credeam ca e evidenta treaba asta. E valabil pentru toate serviciile "de-a gata".
Folosesti servicii "third party" pentru: mail, browser, navigatie, market. In rest blochezi tot. Te folosesti de android ca de o platforma pe care sa rulezi softuri controlate. Da, nu vei avea aceeasi experienta ca si cu serviciile integrate, dar macar stai linistit ca tu esti in control. |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Oricum big bradar ounz iu.
În altă ordine de idei, Viber rulz. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 23 Feb 2012, 17:01) Pai daca vrei protectie nu mai lucrezi cu market si gmail "built-in" .. va trebui sa folosesti alternative pe care sa le poti controla. Credeam ca e evidenta treaba asta. E valabil pentru toate serviciile "de-a gata". Folosesti servicii "third party" pentru: mail, browser, navigatie, market. In rest blochezi tot. Te folosesti de android ca de o platforma pe care sa rulezi softuri controlate. Da, nu vei avea aceeasi experienta ca si cu serviciile integrate, dar macar stai linistit ca tu esti in control. Eu folosesc pt mail clientul default de la Samsung, ma refeream la scriptul in sine prin care comunica cu serverul lor. Nu ca mi-as face probleme vis-a-vis de big bradar gogu, ma doare la basca ca stie ce am pe telefon, doar ca idee in sine. @DragosP: ce stie sa faca in plus fata de Skype? Ca la prima vedere pare la fel. |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Habar n-am ce face skype pe Android.
În schimb asta, mi-a adăugat automat toate cunostintele din contacte care au viber. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:36 |