Aplicatii Android, ce ne-am mai instalat.
![]() ![]() ![]() |
Aplicatii Android, ce ne-am mai instalat.
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Babaieti!
Imi poate recomanda cineva o versiune de ROM care sa fie blinda cu bateria si sa functioneze curat, in acelasi timp, pentru un Samsung 9001? Sa cresteti mari! Acum am versiunea 2.3.3. This post has been edited by corbex: 30 Mar 2012, 09:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Le-am vazut, dar stii cum e, tot tiganu-si lauda ciocanu'. Unii le-au incercat si pot stii ce e adevarat si ce nu din ce spun creatorii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 29 Mar 2012, 09:33) AirDroid: bun-bun pentru managementul over wi-fi a unui android. .. ![]() Ms. frumos! |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(corbex @ 30 Mar 2012, 10:59) Păi citește și matale pe acolo ce zic ăia de le-au încercat. Am văzut și un 2.3.6 pe care ți-l recomand. Adică mă rog, recomand un Ginger 2.3.6 în loc de un Ginger 2.3.3. Bine, cel mai bine e un ICS 4.0.3, dar nu am văzut să fie. Doar teme. Așa că, pierde puțin timp cu cititul, fă un backup, zi un "Doamne ajută!" și spor la flash-uit! Pune totuși la îndemână un telefon vechi! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Multumesc! Am doua vechi, din cele simple, poa' sa se pirleasca linistit asta
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
L-ai prăjit tataie?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
L-o fi lasat distributia
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Inca n-am incercat. Sint prea multe chestii pe care nu le inteleg la instructiunile alea. Mai sapam sau mergem la cineva care stie
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
AirDroid: chiar o aplicatie buna
![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
TinyShark.
Cu TinyShark, poti descarca aproape orice MP3 din anii '50 și până la ultimele hit-uri. Ai la dispoziție o căsuță de căutare (Search) care scoate de la naftalină inclusiv rarități - totul e să știi cum se numesc piesele sau formațiile. În schimb, dacă ești dornic de noutăți și nu știi de unde să le iei, folosește cu încredere butonul "Popular Songs". Vei descoperi o listă ce pare interminabilă, cu hit-uri de la radio și TV, dar și piese noi ale unor artiști care nu au reușit să ajungă încă în topuri Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Alydor @ 4 Apr 2012, 14:33) 10x. Bun. Mult mai bun decat Mp3MusicDownloader pe care il foloseam eu. Gaseste multe melodii, chiar de la formatiile mai putin populare sa zicem asa ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Alydor: Multam fain, foarte buna aplicatie!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
remote mouse e super tare .
http://www.remotemouse.net/ e tastatura si mouse wireless pe telefon ![]() merge si pe android. e pe market chiar daca pe site scrie ca urmeaza ptr android. This post has been edited by C@talin: 7 Apr 2012, 16:44 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am instalat. Merge perfect si este foarte util.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ca sa faci scroll ai doua optiuni, cu butonu din mijlocul tastelor din ecran sau cu doua degete cu varianta asta merge sa modific volumu la bsplayer
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
da, sunt mai multe setari, fiecare cum ii place.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
In My Devices la Google Play imi apar si telefoanele care le-am avut de-a lungul timpului. Se pot sterge alea cumva din lista?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se pot ascunde.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(Alydor @ 4 Apr 2012, 14:33) a disparut din magazin varianta downloader, si totusi varianta instalata de mine inca mai merge |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Am un Samsung Galaxy Gio si nu merge navigarea masii!! Trebuie vreo aplicatie instalata ????
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Chrome Beta
L-am instalat , se misca mai bine ca browserul stock al telefonului , randeaza mai bine paginile , plus niste optiuni interesante . E inca in Beta , cica nu are suport pentru Flash insa eu zic ca o sa fie un hit ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
DragosP |
![]()
|
"Browserul stock" fiind care?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
La mine pe Galaxy Mini cu 2.3.4 nu merge - incompatible device
![]() |
--------------------
-
-
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am uitat , e doar pentru ICS
![]() @Dragos - cel cu care vine HTC Sensation |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
corbex |
![]()
|
Opera merge inspaimintator de bine
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am mai trecut de pe Opera pe altceva din pura curiozitate si le-am dezinstalat repede. Nici n-are rost sa-mi irosesc timpul cu alt browser.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu mi-am pus ROM MIUI si browser-ul default mi se pare ok. Mai are careva?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:02 |