Samsung Galaxy-S, I9000
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy-S, I9000
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mai degrabă jumătate de an
![]() ![]() În primul rând, ca să schimbi home managerul, trebuie să știi de această problemă, și cum nu e așa discutată ... În al doilea rând, să spui că domle, dă luminozitatea la maximum doar când ai nevoie să astfel să strică ecranul, e ca și cum i-ai spune unui posesor de Ferrari să nu tureze motorul prea mult, că se strică. WTFK, de ce dracu am luat telefonul ăsta, nu (și) pentru ecran? Păi atunci vreau să mă bucur de el cum trebuie, nu să stau cu frica-n sân că se mucește. This post has been edited by ssilviu: 19 Jun 2011, 12:51 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Io cred ca cel mai bine e sa tii telefonu inchis.sa nu se strice ceva la el.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ssilviu, las-o moarta .... octombrie - iunie e mai mult de 6 luni.
Cat despre ferrari, stai tu mereu cu motorul in turatie maxima, chiar si cand stau la semafor sau cand te duci cu o treaba de rutina si apoi vezi daca se strica sau nu. Eu stau cu brightness-ul pe auto si nu am probleme. |
--------------------
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
8 luni și ceva (deși după data de pe forum, ies doar 6 luni și vreo 2 săptămâni, dar fie ca tine) tot mi se par mai apropiate de jumătate de an decât de un an.
Dar în fine. Eram sigur că vei interpreta asta cu Ferrari ca și cum ai sta cu motorul turat la maximum tot timpul. Nu înseamnă asta. Asta e doar prostie pură. E ca și cum ți-ai luat AMOLED și l-ai ține ca rama foto non stop cu o singură poză. E de bun simț să-ți dai seama că în ambele cazuri, ceva nu va merge bine. Nu există un om pe planeta asta care să aibă un ferrari și să țină o cărămidă pe pedala de accelerație și să-l țină în red line tot timpul. În schimb, telefoane cu luminizitatea pe maximum sunt foarte multe. Adică un comportament suficient de răspândit ca să fie considerat normal. Eu mă refeream la faptul că ți s-ar spune că nu ai voie să accelerezi până la redline de fiecare dată când dorești (chiar dacă m-aș duce să cumpăr o portocală, atâta timp cât motorul este în temperatura optimă) că s-ar strica motorul. Și că de fapt trebuie să merg mai incet, și să folosesc accelerația până la red line doar pentru ocazii speciale. Nu am avut sentimentul ăsta de abținere la Megane, mi s-ar părea absurd cu atât mai mult la Ferrari să-l am ... Ce naiba, e chiar așa de greu de recunoscut că ecranul, are momentan, o limitare tehnologică? Trebuie să mergem până în pânzele albe să apărăm ce e al nostru ca fiind cel mai bun, și mai ales, fără defecte de orice fel? Iar dacă sunt, alții sunt de vină? This post has been edited by ssilviu: 19 Jun 2011, 14:38 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu sincer nu-mi fac probleme. Nu l-am luat de bibelou, l-am luat sa ma bucur de el. Iar daca imi ramane bara de status, asta e, s..t happens. Nu m-as agita nici la plasma, nu ma agit nici la telefon.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Liviu |
![]()
|
Mie nu imi este greu sa recunosc ca ecranul are o limitare tehnologica pentru ca ... chiar are o limitare tehnologica. Samsung are o problema in a recunoaste ca SAMOLED are o problema tehnologica. Intreaba-l pe Mihai .. o sa iti povesteasca el cum e cu ecrane schimbate pe garantie si ce anume e trecut in acte
![]() Cat despre ecranul tinut mereu in maxum, sa avem pardon. Daca te trezesti cumva noaptea si vrei sa vezi daca ai reglat alarma sau .. ma rog, gaseste tu un motiv pentru care trebuie sa deschizi telefonul, ti-ai busit ochii din scurt. Mi se pare o prostie sa tii mereu un ecran in stralucire maxima pentru simplul motiv ca stralucirea aia maxima e prea mare in majoritatea utilizarilor normale. E adevarat, gusturile nu se discuta, dar nu pot considera nicidecum "normal" ca sa tii un telefon cu ecranul pe luminozitate maxima mereu "pentru ca se vede frumos pe el", la fel cum nu consider normal sa tii un ecran in luminozitate minima mereu pe motiv ca asa salvezi baterie sau ecranul insusi. Repet, si eu folosesc stralucire maxima dar doar atunci cand acest lucru este practic (ma uit la un film sau folosesc telefonul afara, in lumina puternica). In rest, telefonul e setat pe "auto" si pot spune ca isi face treaba cu brio. Later edit: Am gasit pe ebay capac de baterie, negru mat, cu o textura similara cu cea a htc-urilor. Am luat unul si pot spune ca gripul este excelent asa. De altfel capacul se potriveste foarte bine pe telefon, fara lufturi sau stiu si eu ce alte prostii. Pentru cei interesati ... link This post has been edited by Liviu: 19 Jun 2011, 15:31 |
--------------------
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu, de exemplu folosesc Brightness widget, pentru momentele când adoarme șeful ....și eu nu.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 19 Jun 2011, 16:26) ți-ai busit ochii din scurt. Nu m-a deranjat niciodată, ba din contră, chiar îmi place cum strălucește în întuneric. Stau foarte bine cu ochii. Bine, nici nu sunt tipul care să folosească ochelari de soare, deci na ... E subiectivsim pur. QUOTE(Liviu @ 19 Jun 2011, 16:26) dar nu pot considera nicidecum "normal" ca sa tii un telefon cu ecranul pe luminozitate maxima mereu "pentru ca se vede frumos pe el" La fel de pur ca și cel de mai sus. Mie mi se pare foarte normal. Și sunt destul de sigur că nu sunt singurul. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Deranjează noaptea, în beznă totală, când îl deschizi. Cel puțin pe mine mă deranjează.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Putin off-topic dar tot despre un telefon Samsung si anume s5560i. Am incercat sa intru pe un joc online folosind browserul telefonului si nu merge, arata ca se incarca pagina si cand trebuie sa apara jocul apare logoul de la flash player si asa intepeneste. Daca as instala Opera mini ar ajuta cu ceva ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca telefonul tau nu suporta Flash...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Are un flash caci am gasit o setare cu activare flash dar e posibil sa fie prea "slab" pentru ce vreau eu. Si totusi nu stie nimeni daca Opera mini ajuta la ceva ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Poate Opera Mobile, dar si asta foloseste suportul flash al telefonului.
Singurul browser full flash, cu suport propriu, este SkyFire, poate ar trebui sa il incerci (market). |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Recomand.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Nu am instalat nimic deoarece am constatat ca nu merge decat pe paginele de net speciale pentru mobil, pe oricare pagina care nu este pentru mobil imi da eroare cu "memorie plina". Asa e normal (adica atat poate un astfel de telefon) sau are vre-un defect sau vre-o setare de care eu nu stiu ? Eu nu prea am "butonat" telefoanele pe net (nici nu am avut telefoane prea performante) si nu cunosc cam cum ar trebui sa mearga un telefon pe net (ce pagini poate accesa si ce nu).
Scuze de off-topic (pentru ca nu e topic de Samsung S5560i). |
--------------------
-
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E cu defect.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Naspa, eu tot speram sa fie o setare, ceva...
|
--------------------
-
-
-
|
|
CGDBZ |
![]()
|
M-am mai interesat si pana la urma am aflat ca e cu "defect" din fabrica, adica asa fac toate (acest model). Trebuie instalat Opera mini ca sa mearga pe net ceia ce am si facut (merge). Am instalat versiunea 4.3 si apoi am updatat la 6.1 dar nu stiu cum am facut ca s-a instalat separat(am doua mini opera). Acum nu stiu cum se dezinstaleaza ca nu am optiune decat pentru stergere, se dezinstaleaza daca sterg ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Mai omule: telefonul tau este diferit de samsung galaxy S nu in sensul ca arata altfel ci prin faptul ca are un sistem de operare proprietar. Galaxy S are android.
Deschide un topic separat ptr 5560 caci e cu totul si cu totul alta mancare. Si raspunsul la intrebare este da, ai doar optiune de stergere caci si instalarea nu e o instalare ci o copiere. |
--------------------
.
.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Multumesc de raspuns si scuze pentru off-topic.
|
--------------------
-
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Asta e de SGS-2 ...interesanta
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si atat de galbena
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
2dor |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cred ca a aparut Gingerbread original pentru Romania !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La Voda e sigur disponibil, ca am facut eu update.
Acum cica am 2.3.3 si GINGERBREAD.XFJV5 Oricum, eu îl astept p-asta ![]() This post has been edited by Markos: 19 Aug 2011, 17:59 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ia-ti direct tableta de 7, cu GSM. Sari o etapa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Autonomia bateriei a crescut simtitor, de cand am trecut la Gingerbread asta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 00:13 |